Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CradosMt2.pl [Dedyk] [Medium]

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Droga administracjo to nie byly ataki DDoS tylko XSSyN, nie wykrywalne dla firewalli takze poczytajcie troche zanim znowu wam cos jebnie.

ps. to nie ja, zebyscie zaraz nie pierdolili....

Dziala juz server, bo chce pograc(?)

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cześć!

Poniżej przedstawiam Wam listę zmian, które zostały wprowadzone podczas przerwy technicznej z dnia 11.08:

- Wgrano poprawkę nr #2 do Wieży Demonów

- Przywrócono w 90% starą tabelę bonusów

- Zmieniono ulepszacze na ulepszenie KD+5 oraz szansę zwiększono do 50%

- Poprawiono DMG Żalu +8/9 oraz Anielskiego Ostrza

- Dodano możliwość handlu Eliksirem Poszukiwacza

- Dodano drop Zasuszonych Głów z Umarłego Rozpruwacza i Niebieskiej Śmierci

- Zwiększono drop Małży

- Dodano handel przedmiotami Boga Smoków i Miksturą Szybkości

- Usunięto w większości drop Wzmocnień Przedmiotu z metinów i bossów

- Zwiększono drop Czerwonego Smoka

- Dodano Hełm Wspaniałych do Konfucjusza

- Oraz kilka mniejszych poprawek.

Aby wszystko w pełni widzieć należy zaktualizować clienta przez patcher lub ściągnąć łatkę, która dostępna jest na forum:

http://forum.cradosmt2.pl/index.php?/topic/1161-11082014-wyniki-przerwy-technicznej/

Pozdrawiamy, administracja.

Na to czekałem !!!!!!!!! super zmiany mam nadzieje że teraz będziecie częściej w grze i odpowiadali/pomagali graczom bo to ważne.

Aktualnie mam przerwę od metina masz pytanie napisz na pw na gg mnie szybko nie zobaczysz :D

Opublikowano

Droga administracjo to nie byly ataki DDoS tylko XSSyN, nie wykrywalne dla firewalli takze poczytajcie troche zanim znowu wam cos jebnie.

ps. to nie ja, zebyscie zaraz nie pierdolili....

Dziala juz server, bo chce pograc(?)

Hahaha chcialeś blysnąć nie poszło jak mi smutno jak nie masz info to po co wprowadzasz ludzi w błąd, Żegnam
Opublikowano

Hahaha chcialeś blysnąć nie poszło jak mi smutno jak nie masz info to po co wprowadzasz ludzi w błąd, Żegnam

Ale to Adi, zrozum go. Próbuje zabłysnąć i zrobić z siebie profesjonaliste na każdym kroku.

Ja na serwerze już nie gram, czemu? Nuda po 80lvlu szczerze mówiąc i monotonny exp, zero misji - niektóre zbugowane, szkoda słów. Serwer polecać polecam, bo fajnie się gra no ale bez item-shopu(pd) nie da się expić po 80+

Opublikowano

No Panowie, teraz to ja zmieniam zdanie :) Poprawki konretne, wracam do gry. ^^

PS: A jak wygląda sprawa z chanelami?

Na ten moment występują jeszcze mniejsze problemy bo nie padają już tak często jak wcześniej. Analizujemy nadal problem i myślę, że przy dzisiejszej nocnej poprawce, którą planujemy powinno już być lepiej. :)

Spokojnie. Nie zapędzaj się tak bo jeszcze się wydasz jakie to złe rzeczy robisz.

Opublikowano

Na ten moment występują jeszcze mniejsze problemy bo nie padają już tak często jak wcześniej. Analizujemy nadal problem i myślę, że przy dzisiejszej nocnej poprawce, którą planujemy powinno już być lepiej. :)

Spokojnie. Nie zapędzaj się tak bo jeszcze się wydasz jakie to złe rzeczy robisz.

Coś próbujesz sugerować? Nie ośmieszał bym sìe wyłączając wasz niby w pełni zabezpieczony serwer to samo tyczy się dziurawego sourca więc na przyszłośc przemyśl co piszesz.

Opublikowano

Coś próbujesz sugerować? Nie ośmieszał bym sìe wyłączając wasz niby w pełni zabezpieczony serwer to samo tyczy się dziurawego sourca więc na przyszłośc przemyśl co piszesz.

A zasugerowałem coś? Trudno cokolwiek ogarnąć z serwerem skoro nie możemy nic zrobić poza czekaniem bo jest OVH i jesteśmy my. Jeśli OVH nie jest w stanie wyłapać takiego ataku (a są to już wloty duże) to co my mamy zrobić? Przemyśl co Ty piszesz. Bo gdybyś był w takiej sytuacji to tak samo nie mógłbyś nic zrobić.

Opublikowano

A zasugerowałem coś? Trudno cokolwiek ogarnąć z serwerem skoro nie możemy nic zrobić poza czekaniem bo jest OVH i jesteśmy my. Jeśli OVH nie jest w stanie wyłapać takiego ataku (a są to już wloty duże) to co my mamy zrobić? Przemyśl co Ty piszesz. Bo gdybyś był w takiej sytuacji to tak samo nie mógłbyś nic zrobić.

Spoko tyle, że ovh nie robiło wam sourca ;) Nie no lajt bo zabrzmiało jak spina więc zapytałem, ale dobra bez zbędnego spamu zobaczymy jak dziś z serverkiem będzie może wbije po expie, dobra juz zamykam szczene pjona

Opublikowano

Poprawiony drop z smoka ? Chyba raczej nie .

Na serwerze prawie nic sie nie zmienilo proccz tego ze troche mniej ch wywala i dropia te glowy

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Na serwerze prawie nic sie nie zmienilo proccz tego ze troche mniej ch wywala i dropia te glowy

miales konto sprzedawac to spierdalaj

Opublikowano

Ty i tak smoka nie ubijesz haha

wkif7r.jpg

Jak to nie regulaminowana? pozdro

Opublikowano

Serwer powinien być już stabilniejszy. Nadal możecie odczuwać jednak lagi w grze z powodu ataków. Staramy się ogarnąć sprawę od strony technicznej tak abyście mogli stabilnie sobie giercować.

Opublikowano

Aż dziwi mnie fakt, Iż od dłuższego czasu nie ma ŻADNEGO porządnego serwera Medium. Same HARD-Y z elementami medium. Bądź słabe easy. Ten serwer nie spełnia wszystkich moich oczekiwań, Ale przynajmniej jest MEDIUM :) Ściągnę, Zagram, Zobaczę, Ocenię ^^ Mam nadzieję że się nie zawiodę, Bynajmniej, pozytywnie zaskoczę :D

I prosił bym o screena z m1 w środku dnia, bądź średnią liczbę osób online w godzinach szczytu.

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

Kuszące te Wasze zmiany, chyba czas na powrót ;)  Dobrze zrobiliscie, powodzenia i widzimy sie na zuo.

PS.

widze, ze graczy zaczyna ubywać... coraz mniej sklepów w m1 ;d

Opublikowano

Kuszące te Wasze zmiany, chyba czas na powrót ;)  Dobrze zrobiliscie, powodzenia i widzimy sie na zuo.

PS.

widze, ze graczy zaczyna ubywać... coraz mniej sklepów w m1 ;d

Nie odnotwaliśmy spadku graczy. ;)

Opublikowano

Nie odnotwaliśmy spadku graczy. ;)

No może i tak, bo własnie wbiłem na ch1, przeleciałem się po sklepach i wywalilo, wiec pewnie przez to taka ilośc. Spieszcie się to naprawić bo na prawde, ja m.in. przez to odszedłem i setki graczy tak samo. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...