Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CradosMt2.pl [Dedyk] [Medium]

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mają mnie opłaconego i mam najwięcej wyświetleń z tycvh wszystkich youtuberów których wzieli - przykre ale prawdziwe

Ja narazie z serwerem stopuje nawet zastanawiam się już dośc poważnie nad sprzedażą

Fakt faktem serwerem się nikt nie zajmuje i taka jest prawda

Procz nocnych updatów ktore daja jakies niepotrzebne poprawki to nic się na serwerze nie dzieje.

Adasia i Kirka to ja na serwerze widze może 5 minut dziennie bo nakurwiaja w lola caly dzień.

Dt - nie wiem jak teraz ale ostatnio za c**ja nie dalo się zrobić ciągle kick i tak w kółko macieju

CH - wywala ch co jakis czas co strasznie wkurwia

Update z KD - dla mnie wajcha topka najebala kdow 5'tek z wiedźm a teraz zeby takiego kd dostać to trzeba c**j wie co zrobić chyba pod siebie

Ulepszanie KD - wogóle się to nie oplaca nie wiem k***a kto wpadl na pomysl 30% i podniesienie ulepek ale pozdro 600 dla tych co ulepszaja je u soe-ponga

Poczekam do jutra bo niby maja byc poprawki , serwer jest dobry ale nie doskonaly

Gdyby bardziej zaczac interesować się tym serwerem a nie robic na odpierdol bez informacji dla graczy jak update z tymi wlasnie kd wrozka etc bylo by lepiej

[5]

Masz 100% rację :) 

Serwer jest naprawdę z*******y, nie grałem na lepszym no chyba, że tiveria :P 

Administracja musi się ogarnąć i zacząć coś robić, nikt się wciągu dnia nie interesuje serwerem tylko w nocy Lourt coś wgra/poprawi nie zawsze to wyjdzie. Wywala,laguje szkoda komentować :p

A jak ktoś woła sh4ke bo potrzebuje pomocy to jak już zejdzie i zechcę pomoc to i tak usłyszymy od niego :"Liczyłem hajs".

Co do reszty administracji na 100% się nie przykładają działają w 20% ale i tak jak coś od nich chcemy to odpowiedz tych panów to : Nie mamy dostępy, praw trzeba czekać na Lourt'a. Tylko, że z nim nie ma kontaktu jedynie przez support, który nwm jak działa dlatego nie będę komentował. Obawiam się, że gdyby jednak dać im te prawa to itemy czy też smy szłyby na lewo i prawo :p. 

Najlepsza pomoc co do serwerów to była na Balmorze :p Grubas cały czas siedział na tsie wiadomo co się działo z serwerem a tutaj nawet nikt nie raczy wejsc i po spamować, poinformować graczy co się dzieje itp.

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zarabiacie masę pieniędzy, a nikt nie zajmuje się grą. Wiadomo pieniądze ważna rzecz, ale chyba gracze ważniejsi? Bugi stoją od kilku dni i nikt nie raczy się nimi zająć. Nie potraficie przyjąć nawet ataku i z tego powodu co chwilę padają kanały. Skoro zarobiliście pieniądze to czas najwyższy kupić nową maszynę co nie?

Z jednej strony miło się gra, a z drugiej można się wkurwić... 

Opublikowano

Adaś i Kirek jak dla mnie do wyjebania mieli szanse nic nie robią więc po co tu jeszcze są ? aaaa bo znają się z teamem i ''coś'' nagrywaja na YT ?

w grze ich nie ma jak sa to nie odp. na Ts'ie ich nie ma jak sa to nic nie odpowiedzą / odpiszą ( raz dostałem odp. sory. od Adasia Kirek to nie ruszy dupy zeby odpisać bo nie ma czasu jest tak zajety < GM OD TEGO JEST ale cóz... on wie lepiej nie ma czasu >  )

forum to samo

// interesuje mnie tylko JEDNO co robi KIREK & ADAŚ na serwie ?

Botów nie banują nawet jak ktoś zgłasza i spami 30 minut na ogólnym to nie ruszą dupy żeby napisać do tego gracza

Pomoc ? Jeszcze nie widziałem żeby odpisali komuś np. na ogólnym o pw to nie ma o czym myslec juz ..

Eventy ? jak narazie nie mieli sie czym popisać bo nic nie było \

tak jak UP 24/7 w lola mają czas ale mówią że nie maja czasu bo sprawy realne i nikt nie siedzi nie wiadomo ile przy kompie

Serwer Zapowiadał sie fajnie  nie powiem jeszcze nic do stracenia jak Sh4ke sie ogarnie i Vincent to może jeszcze serwer przezyje te ''trudne'' chwile i mam taką nadzieje ...

Ogólny w grze ( takie słowa padają co chwile , nick zamazałem żeby bana nie dostał jeszcze z zemsty ...  )

884311407701963998583.png

Opublikowano

działa serwer altualnie? bo mnie nie chce coś zalogować.

Nie nie działa ,chanelle padają , loga kazdego cały czas, a jak sie nie mozesz zalogować to i logowanie pewnie juz padło

a Admini maja na to wyebane :):D

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

logowanie padlo a ci co sa w grze to maja cofki po 20 sec do tylu ...

zeby tylko 20 sec

chyba raczej teraz juz minutowe

jak pojdziesz na spota zlurujesz to kick odrazu XDD

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Z powodu dużych ataków ddos jesteśmy zmuszeni do zrobienia przerwy technicznej, myślę że po przerwie powinno być wszystko ok, rozumiem że tracicie cierpliwość, lecz próbujemy na razie ogarnąć DDOSY.

Opublikowano

Ok 

gram smokiem i to jest nie fair z buffami ze od 60 bo kto potrzebuje ten wbije buffowi 75 a Ci co maja ciezko jak np smok to sami sie mecza w topce same woje i sury wiec niech sie pomecza i wbija ten lvl buffowi 

Reszta zmian o kant dupy obic wezcie cofnijcie ten drop z metkow te ulepszanie kd bonowanie bo to naprawde utrudnia gre nowym osoba 

Pewien serwer tez zaczal tak kombinowac i sie popieprzylo 

Jesli zalezy wam na graczach to pomagajcie im wbijajcie do gry odpisujcie na PW niektorzy nie korzystaja z ts'a itd 

Banujcie cheaterow godz rano godz wieczorem i wszystko wroci do normy 

Postawiliscie serwer to o niego dbajcie bo ludzi Wam odejda a jak bedziecie dbac to bedzie to topowy serwer bo mi sie gra zajebiscie 

co do Gildii hunters to mimo ze mialem z nimi spiecie (pewien BM nie mogl mnie zlozyc to przylecieli w 3 osoby) ale widac ze maja ze soba dobry kontakt ja sie ciesze ze jest taka gildia bynajmniej jest konkurencja i dzieki takim osoba chce mi sie grac :)^^ 

POWODZENIA OBYSCIE TEGO NIE ZJEBALI 

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

Zarabiacie masę pieniędzy, a nikt nie zajmuje się grą. Wiadomo pieniądze ważna rzecz, ale chyba gracze ważniejsi? Bugi stoją od kilku dni i nikt nie raczy się nimi zająć. Nie potraficie przyjąć nawet ataku i z tego powodu co chwilę padają kanały. Skoro zarobiliście pieniądze to czas najwyższy kupić nową maszynę co nie?

Z jednej strony miło się gra, a z drugiej można się wkurwić... 

Nic nie stoi od kilku dni bo co noc są wgrywane poprawki przez Przemka. Co do przyjęcia - ataku. Mamy dobrą maszynę, problem leży w tym, że ten ktoś kto robi nam pod górkę nie jest jedyny i dysponuje po prostu jednym z lepszych stresserów lub siecią botnetów. Staramy się sprawę ogarnąć ale nie jest łatwo przy przyjmowaniu takiej ilości ataków i zasobów.

Prostując sprawę. Z racji tego, że zmiany przez nas wprowadzone nie spodobały się Wam i spotkaliśmy się z dużą falą krytyki, że nowi gracze mają trudniej i pod górkę. Dzisiaj w nocy pojawią się poprawki, które poprawią bonownie (będą wchodziły już lepiej i przywrócimy do starego stanu), cofniemy także ulepszanie KD do starego stanu oraz poprawimy drop. Przyznajemy, że sprawę trochę zepsuliśmy. Co do kontaktu z administracją postaramy się go poprawić żeby zawsze można było kogoś złapać.

Opublikowano

Nic nie stoi od kilku dni bo co noc są wgrywane poprawki przez Przemka. Co do przyjęcia - ataku. Mamy dobrą maszynę, problem leży w tym, że ten ktoś kto robi nam pod górkę nie jest jedyny i dysponuje po prostu jednym z lepszych stresserów lub siecią botnetów. Staramy się sprawę ogarnąć ale nie jest łatwo przy przyjmowaniu takiej ilości ataków i zasobów.

Prostując sprawę. Z racji tego, że zmiany przez nas wprowadzone nie spodobały się Wam i spotkaliśmy się z dużą falą krytyki, że nowi gracze mają trudniej i pod górkę. Dzisiaj w nocy pojawią się poprawki, które poprawią bonownie (będą wchodziły już lepiej i przywrócimy do starego stanu), cofniemy także ulepszanie KD do starego stanu oraz poprawimy drop. Przyznajemy, że sprawę trochę zepsuliśmy. Co do kontaktu z administracją postaramy się go poprawić żeby zawsze można było kogoś złapać.

No i na to właśnie czekałem :) Bardzo mądra decyzja, może powrócą jeszcze gracze :)

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Czekać na serwer naprawdę warto, bo serwer jest bardzo dobry. Dawno nie grałem na serwerze który by mnie tak przyciągał. Zachęcam do powracania jak i rozpoczęcia tutaj nowej gry. Serwer świetny.

Opublikowano

Ludzie wroca czesto jest tak ze ktos wbija duzy lvl sprzedaje konto ale gra druga postacia wiec nie sugerujcie sie ze ludzie sprzedaja konta :)

Polecam serwer i tak 

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

Również polecam :) Wielkie plus dla administracji za decyzję :rolleyes:

''Sucked all day, smoking blunts, counting cheese
Fucking bitches 'til their assholes bleed
What you say, baby?''

Opublikowano

Cześć!

Poniżej przedstawiam Wam listę zmian, które zostały wprowadzone podczas przerwy technicznej z dnia 11.08:
- Wgrano poprawkę nr #2 do Wieży Demonów
- Przywrócono w 90% starą tabelę bonusów
- Zmieniono ulepszacze na ulepszenie KD+5 oraz szansę zwiększono do 50%
- Poprawiono DMG Żalu +8/9 oraz Anielskiego Ostrza
- Dodano możliwość handlu Eliksirem Poszukiwacza
- Dodano drop Zasuszonych Głów z Umarłego Rozpruwacza i Niebieskiej Śmierci
- Zwiększono drop Małży
- Dodano handel przedmiotami Boga Smoków i Miksturą Szybkości
- Usunięto w większości drop Wzmocnień Przedmiotu z metinów i bossów
- Zwiększono drop Czerwonego Smoka
- Dodano Hełm Wspaniałych do Konfucjusza
- Oraz kilka mniejszych poprawek.

Aby wszystko w pełni widzieć należy zaktualizować clienta przez patcher lub ściągnąć łatkę, która dostępna jest na forum:

http://forum.cradosmt2.pl/index.php?/topic/1161-11082014-wyniki-przerwy-technicznej/

Pozdrawiamy, administracja.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...