Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CradosMt2.pl [Dedyk] [Medium]

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Lepiej jak wy bym tego nie ujął. Właśnie dlatego skończyłem grę, faworyzacja, kolesiostwo, kumoterstwo.

Zmiany ewidentnie utrudniają grę, wszystko zaczęło się fajnie. Wyrównana rywalizacja, powoli rynek się stabilizował, robiło się ciekawie.

Ale nagle w główkach osób z teamu uformował się wręcz debilny pomysł utrudnienia gry osobom, które wtedy nie wbiły +75.

Wszystko co pewne osoby już miały (czyt. kd +5, skille P, perły z wielu małży, eq+9) pewnie zasugerowały, że jest to za łatwe do zdobycia i tak o to

teraz o kd jest cholernie ciężko, skilla P łatwo nie wbijesz, gdyż zmniejszono drop tęczaków i egzo, małża z metka zdobyć to cud.

Więc jak ktoś chce zacząć tu grę, albo już gra i chce nawiązać równorzędną walkę z osobami w czołówce musi po prostu poświęcić dwa, jak nie trzy razy

więcej czasu niż oni. Ciekawy jestem co jeszcze zmniejszycie...

Serwer jest bardzo dobry, wręcz idealny. Ale pomysły usprawnień gry i kolesiostwo zniechęcają.

Już nie polecam. Pozdro :rolleyes:

Nie rozumiem takich jak ty. Trudno? W jeden dzień zrobiłem na bojowego 9 wbiłem 2skile na p i nie jeszcze nie mam kd +5 ale się zrobi. Nie nie jedtem żadnym pupilkiem z tsa. Budzinowski. Nikt nie zna... Rynek na serwerze wygląda tak. W cenie są tylko ku perły i itemy +9. Lepiej aby kamole nie miały wartości? Lepiej żeby teczki nie miały wartości? Może powinni dodać wszystko do npc żeby wszyscy byli zadowoleni -.- to jest hard ludzie. Jak za trudno to na easy.

Opublikowano

Nie rozumiem takich jak ty. Trudno? W jeden dzień zrobiłem na bojowego 9 wbiłem 2skile na p i nie jeszcze nie mam kd +5 ale się zrobi. Nie nie jedtem żadnym pupilkiem z tsa. Budzinowski. Nikt nie zna... Rynek na serwerze wygląda tak. W cenie są tylko ku perły i itemy +9. Lepiej aby kamole nie miały wartości? Lepiej żeby teczki nie miały wartości? Może powinni dodać wszystko do npc żeby wszyscy byli zadowoleni -.- to jest hard ludzie. Jak za trudno to na easy.

To jest medium zacznijmy od tego.

Nie chodzi tutaj o to, że to zmienili tylko o to, że na becie tego nie zrobili, a ludzie nie narzekali. KD+5 zmienili jak topka sobie ich nadropiła, DMG broni zmienili jak topka im o tym powiedziała, zwoje egzo/tęczaki/duchowe zmienili po tym jak ludzie powbijali już skille i nagle stwierdzili, że jest za łatwo. Pod względem zmian robi się tutaj drugi Ascari*l, jeszcze troszkę wam brakuje żeby im dorównać, ale cóż, idziecie "w dobrym" kierunku.

Opublikowano

Krótko mówiąc server wydawał się spoczko.

Aczkolwiek - Adaś to spierdo*ina ,ma wyebane na server,nikomu nie pomaga , padlo pytanie czy wykona łatkę do dt . ( odp - Sam sobie zrób )

Sh4ke- moze i coś robi ,ale tez nie zawiele . z tą łątką do dt miał porozmawiać z przemkiem od 2 dni nie ma odpowiedzi.

Admini nieogarnięci, grają sobie w lol'a jak na serverze chanele padają + cofa.

Topka w tydzien na hardzie ? no no ,server naprawdę mega.

Grałem , gram ( duzo mniej ) i myślę, że za tydzien / dwa zostanie tutaj max 300 osób.

pozdrawiam.

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

Skile trudniej się zdobywa bo topka tak powiedziała jak sobie wbiła?Tutaj jest tak łatwo wbić skila że grając od nowa mialby już skile na P w 2 dni.Dmg zmienili broni na 75?Zmienili bo k***a był za niski względem truty i co czy to k***a źle z ich strony?Kd+5 są trudniejsze do zdobycia.Dlaczego?Bo k***a kd+5 w itemie to ma być coś a nie że każdy będzie je miał jak na easy.Exp zwiększyli?Może dlatego że k***a nawet ze zwiększonym expem na mapce 100lv leci po 0.01 z 3itemami pod bonus expa,pierścieniem 10%expa ,2x pd i lew 20% doś.Wbijcie mi 110 w tydzień to pogadamy.Potraficie się tylko żalić a tak prawda że tutaj gra do 90 lvla jest w c**j łatwa.Jak można kończyć gre na medium/hard bo się nie ma kd+5

Opublikowano

Skile trudniej się zdobywa bo topka tak powiedziała jak sobie wbiła?Tutaj jest tak łatwo wbić skila że grając od nowa mialby już skile na P w 2 dni.Dmg zmienili broni na 75?Zmienili bo k***a był za niski względem truty i co czy to k***a źle z ich strony?Kd+5 są trudniejsze do zdobycia.Dlaczego?Bo k***a kd+5 w itemie to ma być coś a nie że każdy będzie je miał jak na easy.Exp zwiększyli?Może dlatego że k***a nawet ze zwiększonym expem na mapce 100lv leci po 0.01 z 3itemami pod bonus expa,pierścieniem 10%expa ,2x pd i lew 20% doś.Wbijcie mi 110 w tydzień to pogadamy.Potraficie się tylko żalić a tak prawda że tutaj gra do 90 lvla jest w c**j łatwa.Jak można kończyć gre na medium/hard bo się nie ma kd+5

A kto Ci napisał, że z powodu KD +5 ktoś kończy grę, jesteś w topce to się ciesz, że skorzystałeś zanim wprowadzili te zmiany.

DMG broni był zawsze taki "dziwny" i nie powinni go zmieniać, no ale cóż, dropnąłeś w końcu sobie żala to wypadałoby napisać, że DMG jest za mały i wypadałoby go podnieść, co nie? Bo przecież na żadnym serwerze truta nie była więcej warta od innych broni właśnie ze względu na największy DMG. 

Nikt nie skarży się na expa tylko na to, że wprowadzają takie zmiany już po starcie serwera, a w trakcie bety nikt nie narzekał ani na exp, ani na KD +5, ani na DMG broni (który był taki jak zawsze), ani na skile ani na resztę rzeczy, które zmieniono.

Pomyśl zanim coś napiszesz i proponuję Ci wyjść z domu bo widzę, że emocjonalnie już nie wytrzymujesz.

Opublikowano

Z powodu braku czasu mam nadzieję że mogę sprzedać swoje konto za parę groszy ponieważ trochę czasu i kasy w nie włożyłem.

logo.png

Opublikowano

Cześć! 

Wgraliśmy pierwszą testową poprawkę do channeli oraz przycisk "Wył. Misje", dzięki któremu możecie sami wyłączyć misję, która Wam się powtórzyła. Aby wszystko widzieć należy uruchomić autopatchera lub pobrać łatkę:

xxx

Q4iKmxa.gif

Opublikowano

Macie jakiegoś opłaconego youtubera?

Oprócz tego, że sami są youtuberami to są też opłaceni z tego co wiem.

Opublikowano

Cześć! 

Wgraliśmy pierwszą testową poprawkę do channeli oraz przycisk "Wył. Misje", dzięki któremu możecie sami wyłączyć misję, która Wam się powtórzyła. Aby wszystko widzieć należy uruchomić autopatchera lub pobrać łatkę:

xxx

Proszę dodać skan, czas do 17.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Proszę dodać skan, czas do 17.

F**k logic

Czas do 17 a link już został usunięty nie no Ci modzi na mpc naprawdę mają coś z głową ;-;

//gdyby tu był virus to większość by już go pobrała, ale Ty i tak tego nie zrozumiesz.

Serwer polecam administracja cały czas w nocy wprowadza jakieś poprawki i widać, że stara się aby grało się każdemu dobrze ;)

Opublikowano

Krótko mówiąc server wydawał się spoczko.

Aczkolwiek - Adaś to spierdo*ina ,ma wyebane na server,nikomu nie pomaga , padlo pytanie czy wykona łatkę do dt . ( odp - Sam sobie zrób )

Sh4ke- moze i coś robi ,ale tez nie zawiele . z tą łątką do dt miał porozmawiać z przemkiem od 2 dni nie ma odpowiedzi.

Admini nieogarnięci, grają sobie w lol'a jak na serverze chanele padają + cofa.

Topka w tydzien na hardzie ? no no ,server naprawdę mega.

Grałem , gram ( duzo mniej ) i myślę, że za tydzien / dwa zostanie tutaj max 300 osób.

pozdrawiam.

Haha Adaś nic nie odpowiada hmm... napisałem mu odpisał bo sekundzie wiesz on nie ma czasu 24h przed komputerem i nie może każdemu pomagać serwer mega a administracja pomocna.

Aktualnie mam przerwę od metina masz pytanie napisz na pw na gg mnie szybko nie zobaczysz :D

Opublikowano

Nie rozumiem, może jaśniej.

Nie udawaj, nick z xaxaxa = JarajTo. Widać to na jego filmiku że po jakimś tam klipie nick się zmienił.

wjub1h.jpg

Opublikowano

Ile ludzi w godzinie szczytu?

Około 1000.

Nie udawaj, nick z xaxaxa = JarajTo. Widać to na jego filmiku że po jakimś tam klipie nick się zmienił.

Trzeba było od razu nie wiedziałem o co chodzi. Konto zostało zbanowane niesłusznie przez nas i w ramach zadośćuczynienia gracz poprosił o zmianę nicku.

Opublikowano

Około 1000.

Trzeba było od razu nie wiedziałem o co chodzi. Konto zostało zbanowane niesłusznie przez nas i w ramach zadośćuczynienia gracz poprosił o zmianę nicku.

W ramach zadośćuczynienia to może być jedynie oddanie eq. Gdyby pilnował swojego konta, to kradzież by nie nastąpiła, i można przyjąć zmianę nicku jako podesłanie sm za darmo lub czegoś innego.

wjub1h.jpg

Opublikowano

W ramach zadośćuczynienia to może być jedynie oddanie eq. Gdyby pilnował swojego konta, to kradzież by nie nastąpiła, i można przyjąć zmianę nicku jako podesłanie sm za darmo lub czegoś innego.

Ale jego konto nie zostało okradzione, tylko zbanowane z innego powodu i to z naszego powodu a dokładniej błędu.

Opublikowano

Czemu nie działa świątynia treningowa? 

Ile jest teraz graczy olinne ? 

Po prostu nie wierzę w niektóre osoby i brak mi sił.

Ponieważ nie jest skończony jeden jej poziom.

Opublikowano

Czemu nie działa świątynia treningowa? 

Ile jest teraz graczy olinne ? 

około 1k ludzi online co z resztą widać na metkach/bossach jak i w mieście, serwer bardzo dobry, dopracowany, polecam mimo iż nie lubię ''szejka'' :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...