Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CradosMt2.pl [Dedyk] [Medium]

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To jest medium zacznijmy od tego.

Nie chodzi tutaj o to, że to zmienili tylko o to, że na becie tego nie zrobili, a ludzie nie narzekali. KD+5 zmienili jak topka sobie ich nadropiła, DMG broni zmienili jak topka im o tym powiedziała, zwoje egzo/tęczaki/duchowe zmienili po tym jak ludzie powbijali już skille i nagle stwierdzili, że jest za łatwo. Pod względem zmian robi się tutaj drugi Ascari*l, jeszcze troszkę wam brakuje żeby im dorównać, ale cóż, idziecie "w dobrym" kierunku.

Dodam tez ze zostały zmieniony ''bony'' w taki sposob , ze od startu serwera zeby wbic 2khp i 3x ABS nie trzeba było wielu godzin zmieniania , przez co Gildia  np; Hunters jest wyABS'owana majac ABS 60.60.60 , jest to bardzo niesprawiedliwe , bo podejrzewam ze doskonale o tym wiedzieli ze bedzie taka zmiana wprowadzona bo watpie aby kazdy od nich z Gildii jako jedyni praktycznie mieli eq 3x ABS i hp , Serwer zmienił sie praktycznie o 180* , Bug w IS ciagłe zmiany dropu , jednym zdaniem '' Masz znajomsoci jestes PRO'' 

Powtarzam PODEJRZEWAM ze kilku ludzi wiedziało ze bedą takowe zmiany typu BONY , teraz zeby wbic 1.5khp i chociaz 2/3x ABS potrzeba minimum godzine siedziec i mieszac i liczyc na farta ze sie uda , dlaczego inni (Hunters) majac 65 lv od razu robili ekwipunek do pvp typu 3xABS i 2khp przed zmianą wchodzenia bonow ? Moze sie myle , ale bardzo watpie zeby ''domyslili'' sie ze mozecie az tak wprowadzic zmiany . Odechciewa sie grac jak TY musisz sie meczyc nad wbiciem ABS a ktos kto podejrzewam wiedział o tym , zrobił całe eq w 20 minut ( bony) . Co by ''topka'' nie powiedziała wszystko jest zmieniane , takie rzeczy ustala sie na becie JAK MOZNA PO 3 DNIACH SERWERA ZMIENIC TAK WBIJANIE BONOW ... teraz wchodza tragicznie . Nie oskarzam gildii Hunters bo jesli te info wycieklo doty. zmian Bonow zapewne nie tylko oni sie tym ''nachapali'' , przypominam to sa moje PODEJRZENIA ale prawdy chyba nigdy sie nie dowiem :) 

Rozumiem ze mozna wprowadzic poprawki i lekkie zmiany , ale bez przesady ... 

Pewnie za chwile poleci we mnie hejt , ale mam calkowicie na to wysrane , wyrażam swoje zdanie i podejrzenia :) 

Serwer sam w sobie jest bardzo fajny bo naprawdę jest co robic , ale serio zniecheciliscie wielu ludzi tymi niesprawiedliwymi zmianami :) Pozdro

Opublikowano

Dodam tez ze zostały zmieniony ''bony'' w taki sposob , ze od startu serwera zeby wbic 2khp i 3x ABS nie trzeba było wielu godzin zmieniania , przez co Gildia  np; Hunters jest wyABS'owana majac ABS 60.60.60 , jest to bardzo niesprawiedliwe , bo podejrzewam ze doskonale o tym wiedzieli ze bedzie taka zmiana wprowadzona bo watpie aby kazdy od nich z Gildii jako jedyni praktycznie mieli eq 3x ABS i hp , Serwer zmienił sie praktycznie o 180* , Bug w IS ciagłe zmiany dropu , jednym zdaniem '' Masz znajomsoci jestes PRO'' 

Powtarzam PODEJRZEWAM ze kilku ludzi wiedziało ze bedą takowe zmiany typu BONY , teraz zeby wbic 1.5khp i chociaz 2/3x ABS potrzeba minimum godzine siedziec i mieszac i liczyc na farta ze sie uda , dlaczego inni (Hunters) majac 65 lv od razu robili ekwipunek do pvp typu 3xABS i 2khp przed zmianą wchodzenia bonow ? Moze sie myle , ale bardzo watpie zeby ''domyslili'' sie ze mozecie az tak wprowadzic zmiany . Odechciewa sie grac jak TY musisz sie meczyc nad wbiciem ABS a ktos kto podejrzewam wiedział o tym , zrobił całe eq w 20 minut ( bony) . Co by ''topka'' nie powiedziała wszystko jest zmieniane , takie rzeczy ustala sie na becie JAK MOZNA PO 3 DNIACH SERWERA ZMIENIC TAK WBIJANIE BONOW ... teraz wchodza tragicznie . Nie oskarzam gildii Hunters bo jesli te info wycieklo doty. zmian Bonow zapewne nie tylko oni sie tym ''nachapali'' , przypominam to sa moje PODEJRZENIA ale prawdy chyba nigdy sie nie dowiem :)

Rozumiem ze mozna wprowadzic poprawki i lekkie zmiany , ale bez przesady ... 

Pewnie za chwile poleci we mnie hejt , ale mam calkowicie na to wysrane , wyrażam swoje zdanie i podejrzenia :)

Serwer sam w sobie jest bardzo fajny bo naprawdę jest co robic , ale serio zniecheciliscie wielu ludzi tymi niesprawiedliwymi zmianami :) Pozdro

Akurat myślę, że po dzisiejszych zmianach bęzie wręcz odwrotnie, planujemy powrócić do tego co było, a serwer nazwać pełnoprawnym medium.

Naprawicie wreszcie to logowanie???

Logowanie padło tylko mi?

Staramy się naprawić to, aby channele nie padały jak i samo logowanie.

Opublikowano

czemu server nie dziala ? 

Chwilowo logowanie było off

Akurat myślę, że po dzisiejszych zmianach bęzie wręcz odwrotnie, planujemy powrócić do tego co było, a serwer nazwać pełnoprawnym medium.

Staramy się naprawić to, aby channele nie padały jak i samo logowanie.

No to najlepiej ja najszybciej zróbcie to co było wcześniej bo ludzie odchodzą -...-

Opublikowano

Haha Adaś nic nie odpowiada hmm... napisałem mu odpisał bo sekundzie wiesz on nie ma czasu 24h przed komputerem i nie może każdemu pomagać serwer mega a administracja pomocna.

Adaś nie ma czasu 24h przed kompem ? czlowieku on gra w lola 24/7 a na server wchodzi jak mu sie gra laduje xD

Jezeli nie wiesz niczego o administracji tylko lizesz dupy to zamknij morde i nie opdowiadaj na moje posty.

Macie jakiegoś opłaconego youtubera?

Maja Weezzego xD xD xD 

a reszte pewnie taki sam poziom.

// co do servera niestety nie polecam ,ze wzgledu na loganie,padajace logowanie/chanele , nieogarnieta administracje .

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

Sh4ke a dlaczego smok jest wyłączony od rana i piszę, że max do godziny będzie działać a dalej nie działa? Lecicie sobie w choy'a.

Expiłem buffa do 75lvl po to aby jacyś wasi koledzy poprosili was o zmiane i wejście od 60lvl buffa do groty?

Śmiech.

12412png_newnawr.png

;33

Opublikowano

Nie po to siedzialem pamietam prawie do 5 nad ranem z ziomkiem i buffa expilem zeby tera byle smiec wbil 60 w 1h i expil sb na lajcie w grocie

pozdrawiam ozieble

Opublikowano

huyowo zrobiliscie z KD ,itemami , bonami , 60lv grota , drop bosy metki

jeżeli tego nie zrobicie/cofniecie srednio to widze sporo osób gre kończy przez to jak i wasze podejście do serwera zamiast zajmowac sie serwerem cały team gra w metka oO

00 kontaktu z wami od wczoraj sie dobijam ,forum,gra,ts3 nic żałosne ...

radze to zmienic lub dodać kogoś  do teamu bo cienko to widze  a tych 2 ludzi co pełnią posade gm'a wyjebac bo nic nie robią nawet do gry nie wbija a jak wbija to nie odpiszą

Opublikowano

jeżeli tego nie zrobicie/cofniecie srednio to widze sporo osób gre kończy przez to jak i wasze podejście do serwera zamiast zajmowac sie serwerem cały team gra w metka oO

radze to zmienic lub dodać kogoś  do teamu bo cienko to widze  a tych 2 ludzi co pełnią posade gm'a wyjebac bo nic nie robią nawet do gry nie wbija a jak wbija to nie odpiszą

Zgadzam się w 100% lepiej szybko to zmieńcie to będzie lipa 

Opublikowano

Adaś nie ma czasu 24h przed kompem ? czlowieku on gra w lola 24/7 a na server wchodzi jak mu sie gra laduje xD

Jezeli nie wiesz niczego o administracji tylko lizesz dupy to zamknij morde i nie opdowiadaj na moje posty.

Maja Weezzego xD xD xD

// co do servera niestety nie polecam ,ze wzgledu na loganie,padajace logowanie/chanele , nieogarnieta administracje .

Ahahaha ja liże dupe ? pozdrawiam cię ja nawet na ts nie wchodzę a adasia nawet nie oglądam po prostu daje moją szczerą opinie więc nie mów mi że liże dupe mam nadzieje że zmiany na serwerze wyjdą na +. 

Aktualnie mam przerwę od metina masz pytanie napisz na pw na gg mnie szybko nie zobaczysz :D

Opublikowano

Potwierdzam, od startu Adasia widziałem 2-3 razy, KirKa ani razu... A grałem po 8h dziennie, więc...

Co z tymi dungami? Bo bym poszedł, a tu lipa :s

tenor.gif

Opublikowano

Maja Weezzego xD xD xD

Weezy juz nie gra na Cradosie.

A co do serwera, gralo sie jak nigdy, w sumie gra sie nadal, ale zmiany zniechecaja.

Opublikowano

Maja Weezzego xD xD xD

Mają mnie opłaconego i mam najwięcej wyświetleń z tycvh wszystkich youtuberów których wzieli - przykre ale prawdziwe

Ja narazie z serwerem stopuje nawet zastanawiam się już dośc poważnie nad sprzedażą

Fakt faktem serwerem się nikt nie zajmuje i taka jest prawda

Procz nocnych updatów ktore daja jakies niepotrzebne poprawki to nic się na serwerze nie dzieje.

Adasia i Kirka to ja na serwerze widze może 5 minut dziennie bo nakurwiaja w lola caly dzień.

Dt - nie wiem jak teraz ale ostatnio za c**ja nie dalo się zrobić ciągle kick i tak w kółko macieju

CH - wywala ch co jakis czas co strasznie wkurwia

Update z KD - dla mnie wajcha topka najebala kdow 5'tek z wiedźm a teraz zeby takiego kd dostać to trzeba c**j wie co zrobić chyba pod siebie

Ulepszanie KD - wogóle się to nie oplaca nie wiem k***a kto wpadl na pomysl 30% i podniesienie ulepek ale pozdro 600 dla tych co ulepszaja je u soe-ponga

Poczekam do jutra bo niby maja byc poprawki , serwer jest dobry ale nie doskonaly

Gdyby bardziej zaczac interesować się tym serwerem a nie robic na odpierdol bez informacji dla graczy jak update z tymi wlasnie kd wrozka etc bylo by lepiej

[5]

/ widze że logowanie znowu wyjebalo + laguje jak skurwesyn :<

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Server OFF jakaś przerwa techniczna czy coś w ten deseń? Podobno maszyna z NASA słowa administracji?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...