Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CradosMt2.pl [Dedyk] [Medium]

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yyy Gościu każdy na tym forum Ci ciśnie a Ty w ciąż tu jesteś :D Przeczytaj parę razy to co napisałem i później interpretuj. Bo widzę nie dość, że ze zrozumieniem tekstu masz problem to jeszcze z kulturą i ortografią. Piąteczką i miłego popołudnia spiinko :)

pokaz chcoiaz 1 blad ORTOGRAFICZNY w moim jakimkolwiek poście na tym forum (przeleć się po 3k postach od razu na moim drugim koncie)

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

pokaz chcoiaz 1 blad ORTOGRAFICZNY w moim jakimkolwiek poście na tym forum (przeleć się po 3k postach od razu na moim drugim koncie)

"wogole" to nie jest błąd? xD

Opublikowano

gdzie wejscie do bram piekiel? 

potrzeba jest jakas przepustka?

Na ognistej niedaleko respu króla.

Opublikowano

Sh4ke , Kiedy sie przyznasz wkoncu jak rozdajecie SM   ? O tobie juz wszyscy wiemy, ale przyznaj sie O Adasiu jak rozdaje SM :) Zreszta mowiles ze go wczoraj wywalisz za rozdawanie SM haha i Co ? 

Opublikowano

Sh4ke , Kiedy sie przyznasz wkoncu jak rozdajecie SM   ? O tobie juz wszyscy wiemy, ale przyznaj sie O Adasiu jak rozdaje SM :) Zreszta mowiles ze go wczoraj wywalisz za rozdawanie SM haha i Co ? 

O czym Ty znowu bredzisz pisałem że będę się przyglądał mu i sprawdzę go, a nie że go wywalę. Nie są rozdawane żadne SM, a Tobie mówiłem odpuść sobie już.

Wszyscy wiedzą o tym co pisałem kilka stron temu, przestań wreszcie p******** bez sensu, powiedziałeś co wiedziałeś, nie polecasz rozumiem.

Opublikowano

Niestety trochę wywala i niekiedy są lagi..

Zbugowany jest również kolekcjoner po oddaniu szkaty z wodza orków wszystkie okienka poznikały i po przeniesieniu się do innego miasta nadal tą misję miałem..

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

bugi z misjami zgłoś na support to ci ją uznają ...

Mam pytanie czy serwer dużo zarobił na tych kuponach SM? bo jest ich chyba z 200 

Opublikowano

Oo widze ze moja propozycja na temat wymiany dodan na zmianki zostala pozytywnie rozpatrzona dzieki Adas.Serwer polecam kazdemu najlepszy w polsce a zmiany wychodza na plus.

Aktualnie mam przerwę od metina masz pytanie napisz na pw na gg mnie szybko nie zobaczysz :D

Opublikowano

A ja się dziwiłem czemu 10 "koleguf" od razu poleciało i napisało że mają po 10000000 sm, szkoda że nie działa ;(

Przeciez to logiczne ze powazny bug w is po udostepnieniu zostanie zablokowany.

Srij9JT.png

Opublikowano

Przeciez to logiczne ze powazny bug w is po udostepnieniu zostanie zablokowany.

Tak owszem, ale chodzi o to, że jak pisali 10 osób już ma niewiadome jakie ilości SM i 3/4 MPC bugowało.

Jeżeli nie wyczułeś ironii zaznaczam ją tutaj.

Opublikowano

Mam już prawie max lvl i moge już wystawić ocene serwera ale uprzedzam że będzie bardzo krótka :D.Seerwer jest z*******y tylko drop z mapki 90/100 jest do przerobienia

Opublikowano

Zbanujcie wszystkich, którzy próbowali bugować smy ... To będzie jak najbardziej uczciwe wobec innych założę się, że połowa topoki wyleci ... [Czekam na ODP]

Gra się przyjemnie polecam serwer 

Opublikowano

Hahahha nie dosyć .że rozdawane SM od administracji to jeszcze był bug na sm który działał , i ludzie pewnie maja na kontach przelozone po 10k sm hahha no to chyba was serwer sie nie popisal ;) gz jak mozna wypuscic serwer z bugiem Na SM haha nie polecam . @ Skad zdobyc fms +0 ?

@jeszcze warnami mnie bedzie straszyl haha - Chyba nie chcesz sh4ke zebym udostepnil archiwum za co mi jeszcze SM proponowales na poczatku serwera ;c

Opublikowano

Hahahha nie dosyć .że rozdawane SM od administracji to jeszcze był bug na sm który działał , i ludzie pewnie maja na kontach przelozone po 10k sm hahha no to chyba was serwer sie nie popisal ;) gz jak mozna wypuscic serwer z bugiem Na SM haha nie polecam . @ Skad zdobyc fms +0 ?

besty w m2.

Srij9JT.png

Opublikowano

I tak dostaniesz warna i tak.

No faktycznie ludzie mają po 20k sm na 50 kontach a my tego nie widzimy. Gratuluje, jakoś niezbyt wychodzi Ci odstraszanie graczy, a powody jakie podajesz coraz bardziej żałosne.

Gdybyś wiedział na czym polegał błąd z SM byś inaczej szczekał, ale co ty możesz wiedzieć.

Opublikowano

I tak dostaniesz warna i tak.

No faktycznie ludzie mają po 20k sm na 50 kontach a my tego nie widzimy. Gratuluje, jakoś niezbyt wychodzi Ci odstraszanie graczy, a powody jakie podajesz coraz bardziej żałosne.

Gdybyś wiedział na czym polegał błąd z SM byś inaczej szczekał, ale co ty możesz wiedzieć.

Zamiast kłócić się z tym czymś naprawilibyście w końcu ch1 oraz padające channele bo nie można spokojnie na dungi pochodzić bo wciąż wyrzuca.

#rein

Opublikowano

@jeszcze warnami mnie bedzie straszyl haha - Chyba nie chcesz sh4ke zebym udostepnil archiwum za co mi jeszcze SM proponowales na poczatku serwera ;c

Usłyszałeś, że był jakiś bug i nawet nie raczyłeś poczytać skąd ten bug. A był bug ze strony PayPal'a. Chciałeś zabłysnąć, niestety Ci się to nie udało, nie wiem za co ich tak nie lubisz, nie chcieli Ci dać GM'a, bo wiedzieli, że od razu dasz kolegom 7385874SM czy coś..

Kiedy naprawicie CH1? Bo nie da się logować już z 30min jak nie więcej.

tenor.gif

Opublikowano

@TeZo Nie chcieli dac gma ? Hahhaha skad ten pomysl ci sie wzial ja nawet ani razu nie spytalem czy dostane gm .. Aha i serwer niby taki dobry a macie problem z ch nadal i nadal nie mozecie sie zalogowac? Ojoj ;c

Opublikowano

Nie chce nikogo bronić czy coś ale nawet jak są rozdawane sm to co Ci do tego ? Zrobili serwer jest on ich własnością i mogą robić co im się podoba. 

@Sh4ke ile było max osób na serwerze ? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...