Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CradosMt2.pl [Dedyk] [Medium]

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zacznijmy od tego, że to nie ty postawiłeś serwer tylko lourt. Gówno wiesz o plikach serwerowych, więc się tutaj nie wywyższaj pajacu.

bo wiem, ze moge

powiedz mi jakim chujem Nosferatu dostał ub jak wczoraj go kirek zbanował za wh???????????????????????????????

bo wydał kase na is, badum tss...

mi to widzi się tak, że oni słuchaja zdania tylko osób co na IS wydaja, no tak to wyglada. FluQs to, fluqs tamto... w dodatku za co on ma kostium ytbera? za te 2 filmiki/ podobno miałybyc minimum 500 subów na kostium i  5 filmikow, hehe

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

bo wydał kase na is, badum tss...

mi to widzi się tak, że oni słuchaja zdania tylko osób co na IS wydaja, no tak to wyglada. FluQs to, fluqs tamto... w dodatku za co on ma kostium ytbera? za te 2 filmiki/ podobno miałybyc minimum 500 subów na kostium i  5 filmikow, hehe

Kolejną rzecz sobie wmówiłeś tak, od kiedy tak miało być? Może ty tak zadecydowałeś? Ciekawych rzeczy się dowiaduje od Was...

Po wpisaniu /w - zlicza ch1 tylko, ale wy i tak wiecie lepiej ile jest i jak to działa.

f9ubaq.jpg

Opublikowano

sh4ke ty jakiś pojebany jesteś chyba, nikt nie napisał tutaj o liczbie graczy, a ty wrzucasz jakiegoś skrina loololololol, powiedz mi czemu ten debil dostał te ub, bo wczoraj na ts mi napisał na pw: "dzięki k***o, coś za coś, ty  i 18 też polecicie"  xD  xD  xD  xD  xD

Opublikowano

Lepiej jak wy bym tego nie ujął. Właśnie dlatego skończyłem grę, faworyzacja, kolesiostwo, kumoterstwo.

Zmiany ewidentnie utrudniają grę, wszystko zaczęło się fajnie. Wyrównana rywalizacja, powoli rynek się stabilizował, robiło się ciekawie.

Ale nagle w główkach osób z teamu uformował się wręcz debilny pomysł utrudnienia gry osobom, które wtedy nie wbiły +75.

Wszystko co pewne osoby już miały (czyt. kd +5, skille P, perły z wielu małży, eq+9) pewnie zasugerowały, że jest to za łatwe do zdobycia i tak o to

teraz o kd jest cholernie ciężko, skilla P łatwo nie wbijesz, gdyż zmniejszono drop tęczaków i egzo, małża z metka zdobyć to cud.

Więc jak ktoś chce zacząć tu grę, albo już gra i chce nawiązać równorzędną walkę z osobami w czołówce musi po prostu poświęcić dwa, jak nie trzy razy 

więcej czasu niż oni. Ciekawy jestem co jeszcze zmniejszycie...

Serwer jest bardzo dobry, wręcz idealny. Ale pomysły usprawnień gry i kolesiostwo zniechęcają. 

Już nie polecam. Pozdro :rolleyes:

Opublikowano

sh4ke ty jakiś pojebany jesteś chyba, nikt nie napisał tutaj o liczbie graczy, a ty wrzucasz jakiegoś skrina loololololol, powiedz mi czemu ten debil dostał te ub, bo wczoraj na ts mi napisał na pw: "dzięki k***o, coś za coś, ty  i 18 też polecicie"  xD  xD  xD  xD  xD

Nie wiem kto dostał nawet unbana, bo piszesz tak niejasno i tak bez sensu, że nie da się zrozumieć nic.

Mogę wstawić co chcę, nie uważasz ? Pisałem kilkanaście stron wcześniej że będę wstawiał ss'y z m1 z komendą, bo nie ma licznika, ale to też musiałeś przegapić.

Generalnie co mnie obchodzi, że ktoś Ci napisał takie coś, stało Ci się coś ?

@up. 

Jakie kolesiostwo, ja nikogo z topki nie znam, FluQsa poznałem dopiero 2-3 dni temu jak powiedział 3-4 bugi typu że czas w DC się kończy.

Ja bym generalnie zwiększył wiek minimalny do wbicia na serwer, ale nie da się ;(

Czy ktoś tutaj rozumie że im wyższy lvl tym możesz więcej zarobić ? Chyba po to się wbija poziom...

Opublikowano

sh4ke ty jakiś pojebany jesteś chyba, nikt nie napisał tutaj o liczbie graczy, a ty wrzucasz jakiegoś skrina loololololol,

radziłbym popracować nad reklamą, bo graczy wydaje mi się bardziej ubywa, niż przybywa, a szkoda by było żeby tak dobry serwer miał mało graczy.

przeczytaj moją wypowiedź, bo ja napisałem. :>

Opublikowano

przeczytaj moją wypowiedź, bo ja napisałem. :>

ale on ci na to odpowiedział strone wcześniej baranie

powiedz mi jakim chujem Nosferatu dostał ub jak wczoraj go kirek zbanował za wh???????????????????????????????

czego w tym pytaniuu nie rozumeisz?

Opublikowano

ale on ci na to odpowiedział strone wcześniej baranie

czego w tym pytaniuu nie rozumeisz?

up6pmi.jpg

Jeszcze jakieś głupie uwagi?

Opublikowano

teraz w red lesie raz na 20 metinów polecą ci 3 małże, a przed tymi chujowymi zmianami  z każdego metka można było zdobyć 3 małże. 

w którejś minucie fluqs mówi, że będzie z*******y zarobek na kd+5, bo tylko oni są na tej mapie, w ten sam dzień, w nocy była aktualizacja dt. tych kd, no k***a nie mowcie ze to przypadek, elo

tak samo, fluqs zrobil zala na +9 to zwiekszyliscie dmg, zrobil kolejna bron to tez zwiekszyliscie hahahahhaha  xD  xD  xD  xD  exp mu nie pasowal to tez zwiekszyliscie na tych mapach, no k***a ludzie, miesiac bety i takie zmiany? a no zapomnialem ze sh4ke musi miec na raty na komputer  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD

helium miał duzo graczy bez zjebanych jutuberów w teamie, lourt tkj

Rozwaliłem 10 metinów - poleciało 18 małży. Tak samo na poprzedniej stronie ktoś miał ból dupki o egzo i tęczaki - tęczaki, owszem słabo dropią, ale przedtem też słabo dropiły. Egzo - 4 na 10 metinów. 10 metinów można znaleźć w 20-25min. Problem? Widać dla was tak.

co sie dziwisz to jest shake i ekipa, jebac graczy, zrobimy reklame naszego gownianego serwera, przyjda gracze bo reklama, a my bedziemy faworyzowac nasze dziwki z jutjuba

tak samo jest jak na kazdym ich poprzednim serwerze,. tam tez faworyzowali swoich kumpli, a serwer i tak upadl bo mieli wywalone na normalnych graczy tylko swoich kumpli faworyzowali

To je Polski Metin2 same przekrety, oszustwa, dzieci, gówno i idioci.

Gówniany serwer? To na ch*ja tu jesteś? Skoro Ci się nie podoba ten serwer to idź na inny. Jak dla mnie i wielu innych graczy ten serwer jest zaje*isty.

Ból dupy o to, że ktoś zrobił bardzo dobry serwer. Tak jak Ty to ująłeś:

To je "Polski" (Z dużej? Idź do tej podstawówki się pouczyć) Metin2 sami idioci, dzieci, którzy mają ból dupy i zazdroszczą.

50027f003c1e.png

tenor.gif

Opublikowano

Macie możliwość zagłosowania na wymianę dodań na zmianki, oczywiście jeżeli pomysł przejdzie dodania zostają usunięte od Handlarki :

http://forum.cradosmt2.pl/index.php?/topic/1058-ankieta-mo%C5%BCliwo%C5%9B%C4%87-wymiany-doda%C5%84-na-zmianki/

Ankieta będzie trwała 1-2 dni, zobaczymy jak zadecydujecie, przy okazji mile widziane jakieś komentarze, prócz oddania głosu.

Opublikowano

Nie wiem kto dostał nawet unbana, bo piszesz tak niejasno i tak bez sensu, że nie da się zrozumieć nic.

Mogę wstawić co chcę, nie uważasz ? Pisałem kilkanaście stron wcześniej że będę wstawiał ss'y z m1 z komendą, bo nie ma licznika, ale to też musiałeś przegapić.

Generalnie co mnie obchodzi, że ktoś Ci napisał takie coś, stało Ci się coś ?

@up. 

Jakie kolesiostwo, ja nikogo z topki nie znam, FluQsa poznałem dopiero 2-3 dni temu jak powiedział 3-4 bugi typu że czas w DC się kończy.

Ja bym generalnie zwiększył wiek minimalny do wbicia na serwer, ale nie da się ;(

Czy ktoś tutaj rozumie że im wyższy lvl tym możesz więcej zarobić ? Chyba po to się wbija poziom...

Ja bym dał dostep do teamu od 18lat to też by się przydało i by sam Lourt został. Serwer z dnia na dzień idzie w gorszą strone i to przez Was i wasze zjabane pomysły

Opublikowano

Macie możliwość zagłosowania na wymianę dodań na zmianki, oczywiście jeżeli pomysł przejdzie dodania zostają usunięte od Handlarki :

http://forum.cradosmt2.pl/index.php?/topic/1058-ankieta-mo%C5%BCliwo%C5%9B%C4%87-wymiany-doda%C5%84-na-zmianki/

Ankieta będzie trwała 1-2 dni, zobaczymy jak zadecydujecie, przy okazji mile widziane jakieś komentarze, prócz oddania głosu.

Dobry pomysł !

579571423327107377857.png

Opublikowano

Ja bym dał dostep do teamu od 18lat to też by się przydało i by sam Lourt został. Serwer z dnia na dzień idzie w gorszą strone i to przez Was i wasze zjabane pomysły

sh4ke skonczyl juz 18, a lourt nie wiemc zy ma juz xdddd

Opublikowano

sh4ke skonczyl juz 18, a lourt nie wiemc zy ma juz xdddd

Ale widzisz, kolega znowu wie lepiej, nie ma sensu dlatego odpowiadać mu. Lourt / Vipero / Matzar mamy skończone 18 lat, pozostali mają 17 lat.

Opublikowano

Ale widzisz, kolega znowu wie lepiej, nie ma sensu dlatego odpowiadać mu. Lourt / Vipero / Matzar mamy skończone 18 lat, pozostali mają 17 lat.

matzara nie mieszaj bo to spoko ziomek z mpc

siema jestem vincent a na imie mam przemek xddddddddddddddddddddddddddddddddddd

Opublikowano

Jeszcze poczekam na wyniki ankiety jeżeli zostaną zmienione to również ODEJDĘ. To w końcu medium z nutką harda czy może medium/easy ? kpinaaa... wiadomo, że większosć tzw "gimbazy" zagłosuję na tak bo im się dropić nie Chcę. Wiec czekam na wyniki.

Opublikowano

Ludzie sami nie wiedzą czego chcą, przez jedną aktualizację odchodzą z serwera, gdzie to da się poprawić. Śmiech na sali. Mind, ucierpiałeś gdzieś? A może życie realne Ci daje po kości i musisz się wyżyć na mpc? 

Smutne. 

2e30al1.jpg

Opublikowano

Gówniany serwer? To na ch*ja tu jesteś? Skoro Ci się nie podoba ten serwer to idź na inny. Jak dla mnie i wielu innych graczy ten serwer jest zaje*isty.

Ból dupy o to, że ktoś zrobił bardzo dobry serwer. Tak jak Ty to ująłeś:

To je "Polski" (Z dużej? Idź do tej podstawówki się pouczyć) Metin2 sami idioci, dzieci, którzy mają ból dupy i zazdroszczą.

er]

Umiesz tylko najezdzac na rotografie bo jestes beznadziejny.

Serwer jest c*****y ale gracze grają bo ich bogowie z jutjuba grają.

Nawet najgorsza chujnia w Polszy mialaby wiecej graczy od Was z kilkoma jutjuberami.

Taka prawda. Dzisiaj reklama > jakość.

Na wielu poprzednich odsolonach tego serwa gralem i zostalem wyjebany w dupe przez administracje, ktora zlewala serwery i kolejny za kolejnym zamykala bo gracze odchodzili z powodu

1. Navi.

2. Olewki 

3. Braku sily do gry bo widzowie ich jujutberow to dzieci, ktore nie potrafia grac na hardzie.

I tak serwer w serwer jest tak samo, a ludzie nadal grają.

Opublikowano

Jeszcze poczekam na wyniki ankiety jeżeli zostaną zmienione to również ODEJDĘ. To w końcu medium z nutką harda czy może medium/easy ? kpinaaa... wiadomo, że większosć tzw "gimbazy" zagłosuję na tak bo im się dropić nie Chcę. Wiec czekam na wyniki.

Gdzie Ty na easy widziałeś wymianę dodań na zmianki? Chyba lepiej, żeby dało się zamieniać, niż żeby dodania były u NPC.

Sam głosuję na tak, a jakoś codziennie chodzę dropić po 2h+ i mam 5k zmianek. Spoko, odchodź, nikt nie będzie za Tobą płakał. Jakoś na serwerach medium/hard są takie wymiany i jest OK.

tenor.gif

Opublikowano

matzara nie mieszaj bo to spoko ziomek z mpc

siema jestem vincent a na imie mam przemek xddddddddddddddddddddddddddddddddddd

Widzę że Tobie wszystko na zdjęciu muszę przedstawiać.

wq95qz.jpg

Co ma nick do Imienia?

Opublikowano

Gdzie Ty na easy widziałeś wymianę dodań na zmianki? Chyba lepiej, żeby dało się zamieniać, niż żeby dodania były u NPC.

Sam głosuję na tak, a jakoś codziennie chodzę dropić po 2h+ i mam 5k zmianek. Spoko, odchodź, nikt nie będzie za Tobą płakał. Jakoś na serwerach medium/hard są takie wymiany i jest OK.

Skoro chodzisz dropić zmianki to po co Ci one u handlary ? Chyba lepiej jest pójść podropić a przy okazji nabić trochę expa a może nawet wydropić coś cenniejszego niż podejść pod handlarkę i wciskać PPM? Jakieś utrudnienia muszą być, ale co ja CI tłumaczył będę, sh4ke sam się przekona po tygodniu tych zmian na serwerze zostanie z przysłowiową ręką w majtkach bo gimbaza go nie utrzyma a starsi odejdą przez w/w zmiany.

Opublikowano

Widzę że Tobie wszystko na zdjęciu muszę przedstawiać.

wq95qz.jpg

Co ma nick do Imienia?

ty debilu p********y (bo tak cie pewnie byli znajomi nazywają) po c**j mi to wstawiasz? wogole zrozumiales to co napisalem? znam matzara z mpc i to jest spoko koleś, dobry hajs ciagnie od was  B)

Skoro chodzisz dropić zmianki to po co Ci one u handlary ? Chyba lepiej jest pójść podropić a przy okazji nabić trochę expa a może nawet wydropić coś cenniejszego niż podejść pod handlarkę i wciskać PPM? Jakieś utrudnienia muszą być, ale co ja CI tłumaczył będę, sh4ke sam się przekona po tygodniu tych zmian na serwerze zostanie z przysłowiową ręką w majtkach bo gimbaza go nie utrzyma a starsi odejdą przez w/w zmiany.
ta ankieta dotyczy wymiany Dodań na zmianki u npc pajacu
Opublikowano

WTF? Jakie zmianki u handlary? O ch*j Ci chodzi? Ankieta jest o tym, żeby wywalić dodania od handlary i, żeby można było wymieniać dodania na zmianki o.O

Na przyszłość czytaj ze zrozumieniem.

Btw. #1000 post w temacie :D

tenor.gif

Opublikowano

ty debilu p********y (bo tak cie pewnie byli znajomi nazywają) po c**j mi to wstawiasz? wogole zrozumiales to co napisalem? znam matzara z mpc i to jest spoko koleś, dobry hajs ciagnie od was  B)

ta ankieta dotyczy wymiany Dodań na zmianki u npc pajacu

Trochę kulturki gościu każdemu cisniesz więc przysłowie "kozak w necie pi**a w świecie" pasuję do Ciebie ? Serwer polecam na dzień dzisiejszy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...