Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CradosMt2.pl [Dedyk] [Medium]

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Eh .. Sami ocencie czy warto grac czy nie. .Serwer jest dobry sam w sobie. ale administracja.. Z takim podejsciem nie zatrzymacie graczy i nie postoi serwer dlugo. A co do ciebie sh4ke lubilem cie , ale kasa z serwera ci odbila do glowy ..  Oboje wiemy ze sm są i tak rozdawane i dalej będa . Zresza jakim prawem gmi maja dostep do Sm . powinien miec tylko Lourt ale to juz nie moja sprawa . To tyle ;)  moze sh4ke kjak zrozumiesz swoje bledy to kiedys wyznasz cala prawde jak jest na serwerze  .  + dac wam dowody a wymyslacie zeby bronic administracje - oszustow.. przynajmniej by sie przyznali a nie wymyslali jeszcze ze niby za bugi ..

Odbiła mi kasa, które nie dostałem, też ciekawe. Nigdy nie nagram całej prawdy bo nie ma żadnej "całej prawdy", poza tym to nie w moim stylu nagrywać coś takiego, mimo że miałem kilka możliwości.

Błąd jaki popełniłem to że zaufałem Tobie. Jak ty sobie wyobrażasz że jedna osoba miała by dostęp do tego, skoro Przemek jest technikiem i ma inne sprawy na głowie, niż oddawanie itemków, które znikały czy też pomoc graczom. My mu pomagamy właśnie w tych aspektach, wiadomo że wszystkiego nie możemy, ale tak to działa.

Pomyśl logicznie zanim coś napiszesz.

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Sh4ke nie dostales kasy .. A chwaliles mi sie ile to zarobliles .  Calej prawdy nie nagrasz bo sie boisz .. A lourt ? No jest bardzo zapracowany? Haha taki z niego technik , że nawet nie potrafi naprawic podstawowego bugu , który nadal jest  :)  , I ciekawe co robi calymi dniami ze nawet z graczami nie moze pogadac Hmm pewnie gra W Lola jak cala reszta teamu ?

Opublikowano

@Sh4ke nie dostales kasy .. A chwaliles mi sie ile to zarobliles .  Calej prawdy nie nagrasz bo sie boisz .. A lourt ? No jest bardzo zapracowany? Haha taki z niego technik , że nawet nie potrafi naprawic podstawowego bugu , który nadal jest   :)  , I ciekawe co robi calymi dniami ze nawet z graczami nie moze pogadac Hmm pewnie gra W Lola jak cala reszta teamu ?

Tak wszystkim się chwaliłem że zarobiłem tysiące złotych, których na oczy nie widziałem. Jesteś naprawdę tępy, bo inaczej tego nazwać nie mogę podałem wyżej powody, dla których nigdy na moim kanale nie pojawił i nie pojawi się film tego typu. Taki z niego technik że jest dla mnie jednym z lepszych w Polsce, zna się na rzeczy i robi to porządnie. To używaj sobie tego bugu i ciesz się grą. Komunikuje się z graczami po przez Support wiele razy to powtarzaliśmy. Nie wiem czy wiesz, ale to że ktoś posiada serwer nie oznacza tego że ma siedzieć 24/7. Wszystkie zgłoszenia na support są rozpatrywane szybko i gracze się nie skarżą na kontakt z nami, prócz tego że czasami na ts wchodzą osoby, które mają "dziwne" problemy, ale to już jest inna bajka.

Nie dorastasz do pięt Lourtowi, więc odpuść sobie.

Opublikowano

@Sh4ke Sensual też był dla Ciebie najlepszym technikiem w polsce tak go broniles chwaliles i Co ? :D Ojoj , Wiec pare miesiecy i bedziesz mnie przepraszal a lourta oczernial :)  . No tak nie dorastam mu do pięt w robieniu serwera bo nie jestem technikiem i sie przyznaje ze bym nie postawil zadnego serwera sam . No ale ja sie przyznaje , przyznaj sie ile smow z adasiem rozdaliscie;)

Opublikowano

Dobra Panowie zakończcie tą dyskusję tutaj, Szymon wywaliłeś to co miałeś wywalić na światło dzienne, Sh4ke za to przyznał się do tych 150sm które Ci dał do reszty się przyznać nie Chce i to jego sprawa jeżeli ma coś za uszami to prędzej czy później to wyjdzie i gracze sami go z błotem zmieszają. A teraz spać albo grać !!!

Opublikowano

Szymon. Skończyłeś grać? To do widzenia. Po cholerę się tu udzielasz. Chcesz zabłysnąć? Robisz z siebie tylko idiotę co nie czyni cię w tym kraju kimś wyjątkowym. Daj sobie spokój

Opublikowano

@Sh4ke Sensual też był dla Ciebie najlepszym technikiem w polsce tak go broniles chwaliles i Co ? :D Ojoj , Wiec pare miesiecy i bedziesz mnie przepraszal a lourta oczernial :)  . No tak nie dorastam mu do pięt w robieniu serwera bo nie jestem technikiem i sie przyznaje ze bym nie postawil zadnego serwera sam . No ale ja sie przyznaje , przyznaj sie ile smow z adasiem rozdaliscie;)

a sensual to inna bajka:) nie wiem po co komentujesz innych technikow z innych serv:)

Opublikowano

Po cholerę zmienialiście ulepszanie KD -.-, teraz trzeba 5 bodzi, 10 KK i masz 30% szans na ulepszenie, ciekawe kto będzie to ulepszał.

Opublikowano

Po cholerę zmienialiście ulepszanie KD -.-, teraz trzeba 5 bodzi, 10 KK i masz 30% szans na ulepszenie, ciekawe kto będzie to ulepszał.

Po to aby KD+5 miało swoją wartość, a nie jak stały KD+5 po 500k bo każdy miał.

Opublikowano

Serwer dobrze prowadzony, zadbany to serwer pełen graczy co przynosi zyski. Nie warto robić graczy w konia bo można na tym cH**** wyjść. Polecam zalogować się do gry i trochę z graczami popisać i dawać im przyjemność z gry. 

Opublikowano
Cześć! Po dzisiejszym pracowitym dniu chciałbym Was poinformować, że zostanie wgrany skrypt, który ma za zadanie skierować nas we właściwym punkcie odnośnie problemu z padającymi channelami, a przede wszystkich DT/DC. W ciągu pierwszych 24h powinniśmy mniej więcej znać już narastający problem i wgrać poprawkę. Dodatkowo odnośnie cofających misji mamy już w ok. 70% skończoną funkcję, która pomoże nam i Wam walczyć z nimi na dobre bez konieczności naszej interwencji. Osobom, które napisały na support oczywiście ręcznie pomogę z tym problemem. Dzięki tej funkcji będziecie mogli dowolną misję wybraną wyłączyć, a po przelogowaniu ona zniknie. 

Przerwa, aby wgrać skrypt oraz poprawić Wyspy Wspaniałych i kilka drobnych usterek odbędzie się o godzinie 3:45 i powinna potrwać ok. 20-45 minut, jednak może się przedłużyć. Wiemy, że męczymy Was trochę tymi przerwami codziennymi, ale to dla Waszego dobra i spokoju :)

Pozdrawiam, Vincent

Q4iKmxa.gif

Opublikowano

KD nigdy po tyle nie stały, bo te najważniejsze były po 6kk+ i teraz nikt tego nie będzie ulepszał, bo się nie opłaca, dobre posunięcie mistrzu

Opublikowano

Cześć! Po dzisiejszym pracowitym dniu chciałbym Was poinformować, że zostanie wgrany skrypt, który ma za zadanie skierować nas we właściwym punkcie odnośnie problemu z padającymi channelami, a przede wszystkich DT/DC. W ciągu pierwszych 24h powinniśmy mniej więcej znać już narastający problem i wgrać poprawkę. Dodatkowo odnośnie cofających misji mamy już w ok. 70% skończoną funkcję, która pomoże nam i Wam walczyć z nimi na dobre bez konieczności naszej interwencji. Osobom, które napisały na support oczywiście ręcznie pomogę z tym problemem. Dzięki tej funkcji będziecie mogli dowolną misję wybraną wyłączyć, a po przelogowaniu ona zniknie. 

Przerwa, aby wgrać skrypt oraz poprawić Wyspy Wspaniałych i kilka drobnych usterek odbędzie się o godzinie 3:45 i powinna potrwać ok. 20-45 minut, jednak może się przedłużyć. Wiemy, że męczymy Was trochę tymi przerwami codziennymi, ale to dla Waszego dobra i spokoju :)

Pozdrawiam, Vincent

a czy jeżeli mam te fabularne o wspaniałych na niski poziom, to bede mógł je wyłączać by odpalić sobie te na wyższy

Opublikowano

Po 500k to stały kd+4 :> Po tygodniu grania sam miałem, uwaga, uwaga... aż 3 kd+5 (w broni 2, w zbrojce 1).

I szkoda, że to zrobiliście jak niektórzy mieli już całe eq z kd+5 ^^

Ale i tak łatwo dalej, chwila w red lesie i mam 50 kawałków, więc jest git.

Serwer polecam, wg. mnie jeden z lepszych w obecnej chwili :)

tenor.gif

Opublikowano

Może troszkę przesadziłem z tym 500k, ale chodziło o to, aby KD+5 miały swoją wartość, sam nie mam KD+5 wbitych na swojej postaci, a żyję.

Opublikowano

radziłbym popracować nad reklamą, bo graczy wydaje mi się bardziej ubywa, niż przybywa, a szkoda by było żeby tak dobry serwer miał mało graczy.

Opublikowano

Dziwisz sie, ze graczy ubywa? Przeciez zrobili zmiany po tygodniu, gdzie topka zrobila eq i narobila kd +5. Server byl swietny przez kilka dni, teraz nie polecam.

ZR_o79.gif

Opublikowano

Dziwisz sie, ze graczy ubywa? Przeciez zrobili zmiany po tygodniu, gdzie topka zrobila eq i narobila kd +5. Server byl swietny przez kilka dni, teraz nie polecam.

radziłbym popracować nad reklamą, bo graczy wydaje mi się bardziej ubywa, niż przybywa, a szkoda by było żeby tak dobry serwer miał mało graczy.

Jakoś nie doświadczyliśmy super spadku graczy jak to piszecie. Pisałem już 3x o KD+5 dlaczego zostało to zmienione, jeżeli nadal jesteście aż tak ograniczeni, nie moja wina. Teraz działa to normalnie - wbijesz większy lvl masz KD+5, a ludzie z małym levelem mogą normalnie spróbować ulepszyć KD+5 u Sury. Ile raz mam jeszcze powtarzać, że serwer nie jest na tydzień ?

Zapomniałem dodać - serwer świetny, bo było super łatwo i perfecty czy KD+5 każdy miał, teraz jak zrobiło się trudniej to już "rzal i bul" że koniec serwera, ja również jak pisałem 3x nie mam ani KD+5 ani perfectów a żyje.

Opublikowano

oczywiscie nagle zachcialo im sie utrudniania zdobycia kd +5 jak ich kumple i youtuberzy juz sie wybili w góre

najlepiej dodajcie potki do handlary po 1kkk zeby mialy swoja wartosc :)...

Opublikowano

Po 500k to stały kd+4 :> Po tygodniu grania sam miałem, uwaga, uwaga... aż 3 kd+5 (w broni 2, w zbrojce 1).

I szkoda, że to zrobiliście jak niektórzy mieli już całe eq z kd+5 ^^

Ale i tak łatwo dalej, chwila w red lesie i mam 50 kawałków, więc jest git.

Serwer polecam, wg. mnie jeden z lepszych w obecnej chwili :)

teraz w red lesie raz na 20 metinów polecą ci 3 małże, a przed tymi chujowymi zmianami  z każdego metka można było zdobyć 3 małże. 

w którejś minucie fluqs mówi, że będzie z*******y zarobek na kd+5, bo tylko oni są na tej mapie, w ten sam dzień, w nocy była aktualizacja dt. tych kd, no k***a nie mowcie ze to przypadek, elo

tak samo, fluqs zrobil zala na +9 to zwiekszyliscie dmg, zrobil kolejna bron to tez zwiekszyliscie hahahahhaha  xD  xD  xD  xD  exp mu nie pasowal to tez zwiekszyliscie na tych mapach, no k***a ludzie, miesiac bety i takie zmiany? a no zapomnialem ze sh4ke musi miec na raty na komputer  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD

helium miał duzo graczy bez zjebanych jutuberów w teamie, lourt tkj

Opublikowano

Więc postanowiłem nie tracić nerwów na debili wyżej, bo inaczej nazwać ich nie mogę. Exp leci teraz normalnie na mapie 90/100 każdy Ci to potwierdzi. Były tematy na temat zwiększanie DMG Żalu i Lwiego. W pierwszej części zwiększyliśmy tylko broni 75, a później również tych broni przerabianych czyt. Anielskich.

Pomyśl troszkę o rynku oraz gospodarce serwera, a ceny wracają do normalności. To chyba normalne że jak wbili 90/100 ogólnie topkę do mają najlepszy zarobek? 

Nie rozumiem tego debilnego argumentu : "Po co miesiąc bety". Nie wiem czy wiesz, ale na becie nie da się zaplanować ile osób będzie grało i jak rynek się rozwinie, jak jesteś takim mistrzem tworzenia i pracowania przy serwerze nie ma problemu stwórz własny i zobaczymy jak Ci pójdzie, o ile nie padnie zanim ruszy. Drop małży został zmniejszony, aby dało się na nich również zarobić.

Jeżeli jeszcze ktoś nie rozumie zmian na serwerze ma cały dział Publikacji Serwerów gdzie jest mnóstwo serwerów Easy do wyboru.

Jak kiedyś pisałem mogłem serwera nie otwierać, bo przed startem się już zwróciło, jeżeli coś Ci nie pasuje na serwerze nie graj, napisałeś swoje i tyle.

PS. Na c**j stawiasz 30 emotek z rzędu ? 

Generalnie jest to mój ostatni post do tych oto osób wyżej, bo z niektórymi nie można dyskutować, bo poziom inteligencji poraża.

Opublikowano

teraz w red lesie raz na 20 metinów polecą ci 3 małże, a przed tymi chujowymi zmianami  z każdego metka można było zdobyć 3 małże. 

w którejś minucie fluqs mówi, że będzie z*******y zarobek na kd+5, bo tylko oni są na tej mapie, w ten sam dzień, w nocy była aktualizacja dt. tych kd, no k***a nie mowcie ze to przypadek, elo

tak samo, fluqs zrobil zala na +9 to zwiekszyliscie dmg, zrobil kolejna bron to tez zwiekszyliscie hahahahhaha  xD  xD  xD  xD  exp mu nie pasowal to tez zwiekszyliscie na tych mapach, no k***a ludzie, miesiac bety i takie zmiany? a no zapomnialem ze sh4ke musi miec na raty na komputer  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD

helium miał duzo graczy bez zjebanych jutuberów w teamie, lourt tkj

co sie dziwisz to jest shake i ekipa, jebac graczy, zrobimy reklame naszego gownianego serwera, przyjda gracze bo reklama, a my bedziemy faworyzowac nasze dziwki z jutjuba

tak samo jest jak na kazdym ich poprzednim serwerze,. tam tez faworyzowali swoich kumpli, a serwer i tak upadl bo mieli wywalone na normalnych graczy tylko swoich kumpli faworyzowali

To je Polski Metin2 same przekrety, oszustwa, dzieci, gówno i idioci.

Opublikowano

Może troszkę przesadziłem z tym 500k, ale chodziło o to, aby KD+5 miały swoją wartość, sam nie mam KD+5 wbitych na swojej postaci, a żyję.

tak dalej bedzie to kd +5 beda drozsze od bronia na 75 teraz tylko czekac az dodacie kd +5 do is bo sobie dzieci z youtuba na ksiazki musza zrobic do gimnazjum

Opublikowano

Więc postanowiłem nie tracić nerwów na debili wyżej, bo inaczej nazwać ich nie mogę. Exp leci teraz normalnie na mapie 90/100 każdy Ci to potwierdzi. Były tematy na temat zwiększanie DMG Żalu i Lwiego. W pierwszej części zwiększyliśmy tylko broni 75, a później również tych broni przerabianych czyt. Anielskich.

Pomyśl troszkę o rynku oraz gospodarce serwera, a ceny wracają do normalności. To chyba normalne że jak wbili 90/100 ogólnie topkę do mają najlepszy zarobek? 

Nie rozumiem tego debilnego argumentu : "Po co miesiąc bety". Nie wiem czy wiesz, ale na becie nie da się zaplanować ile osób będzie grało i jak rynek się rozwinie, jak jesteś takim mistrzem tworzenia i pracowania przy serwerze nie ma problemu stwórz własny i zobaczymy jak Ci pójdzie, o ile nie padnie zanim ruszy. Drop małży został zmniejszony, aby dało się na nich również zarobić.

Jeżeli jeszcze ktoś nie rozumie zmian na serwerze ma cały dział Publikacji Serwerów gdzie jest mnóstwo serwerów Easy do wyboru.

Jak kiedyś pisałem mogłem serwera nie otwierać, bo przed startem się już zwróciło, jeżeli coś Ci nie pasuje na serwerze nie graj, napisałeś swoje i tyle.

PS. Na c**j stawiasz 30 emotek z rzędu ? 

Generalnie jest to mój ostatni post do tych oto osób wyżej, bo z niektórymi nie można dyskutować, bo poziom inteligencji poraża.

zacznijmy od tego, że to nie ty postawiłeś serwer tylko lourt. Gówno wiesz o plikach serwerowych, więc się tutaj nie wywyższaj pajacu.

bo wiem, ze moge

powiedz mi jakim chujem Nosferatu dostał ub jak wczoraj go kirek zbanował za wh???????????????????????????????

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...