Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CradosMt2.pl [Dedyk] [Medium]

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Awantura o 150SM :) Przecież to jest jakieś 12kk  czyli 5min xD

5min? to gdzie Ty dropisz? xD

coś mi się zdaje, że ktoś chce zepsuć reputacje serwera.

@szymon10152 może dasz ss`y całych rozmów, a nie tylko te wbrane przez Ciebie? :)

Opublikowano

Witam . Na wstępie chce napisać , że serwer sam w  sobie jest dobry .. Ale to co robi administracja to przesada . Bo tak naprawde Gracie na serwerze na którym SM są rozdawane po znajomosci . Dlatego ja skonczylem gre ..

Mam tu dowód jak dostalem SM po znajomosci z Sh4kiem Za darmo , zupelnie za nic ..  Wystarczylo bylo pogadać - Tak sh4ke , Sory ze to pisze ale naprawde mam dosc tej faworyzacji graczy i waszego kłamstwa i olewania graczy ..

Dowód :

http://iv.pl/images/...63584960157.jpg

http://iv.pl/images/...03201081841.jpg

http://iv.pl/images/...40332772478.jpg

http://iv.pl/images/...94678996920.jpg

http://iv.pl/images/...91116640967.jpg

Tak jak widzicie smy są rozdawane dla znajomych .. Może to nie jest jakas super duza suma ,ale sam fakt ,że są rozdawane zupełnie za free.A znająć życie dużo osób znajomych administracji dostało SM . Ta sama sytuacja z Exaliona. Ja postanowilem to wyjawić na światło dziennie , żeby każdy wiedział jak jest . Bo inni musza kupic Sm za zł , a Np ja dostałem za free  ;) . 

I tak pewnie administracja powie , ,że za buga dostalem - bo juz mi to adas powiedzial na ts ze niby za buga. Ale jak moglem dostac sm za buga skoro ja dopiero zacząłem grac po dostaniu SM  . Wczesniej  nawet na serwerze /becie nie bylem.. Bez przesady . 

A co do administracji , , Dają bana na ts za free kiedy im sie podoba Np ja dostalem bana za to ze powiedzialem o tej sprawie z sm adasiowi i kirkowi a jak widac z jakim powodem mi dali bana ? " Zegnamy szymka " wiec to chyba znaczy ,że czegos sie boją czyż nie ?  :)

Dodam , że administracja ma wyjebke na serwer.. W grze wgl nie siedza, na ts ciezko ich zlapac bo ciagle w lola grają , albo sh4ke schodzi na kanal i Nie mam czasu gram w lola ..  Zdecydujcie sie czy chcecie prowadzic serwer czy grac w lola .. A co do lourta nic do niego nie mam ,ale moglby czasem pogadać z graczami na ts ,A on niewiem czy sie wstydzi swojego glosu czy co , ale nigdy nie zszedl na kanal do graczy ..

Tak samo niejaka dziewczyna " rasu " ma range na ts z ktora moze robic wszystko a dlaczego ? Bo jest dziewczyna Adasia .. I z jakiego prawa moze robic co jej  sie podoba? ! Mam na mysli bany za free kiedy chce  i komu daje . Tak samo zdjela range NewAdmina koledze Sportowcowi , mimo ze dostal od kogos z administracji to ona wbila na kanal powiedziala ze on nie bedzie mial admina i tyle zdjela , Mi usunela range gildyjna mimo , że jej o to nie prosilem . Zdjela za to ze jej tez powiedzialem o tej sprawie z sm . A ona wrecz mnie prosila zebym nie udostepnial nic bo jej chlopak adas ma gma i mu sie dobrze wiedzie . A gdy sie sprzeciwilem poprostu zabrala range . I to jest normalne ? !! Faworyzacja ..  Sami napiszcie co o tym sądzicie . Aha i pewnie usuną temat bo sie boją prawdy . Ale jak by co wypowiadajcie sie tez na mpc . I tak mozesz mnie adas teraz ddosowac; * przeciez masz moje Ip , wczoraj mi jeszcze tym groziles  ;)

@ Usuneli temat na forum cradosa po 15sekundach , to chyba o czyms swiadczy?  ;)

@ napisal , że zglosilem pozniej bugi..  Haha , kolejne klamstwo , zglosilem wczoraj np I co ten bug nadal nie zostal naprawiony Haha

@ Dostalem bana na forum cradosa , Ciekawe za co hmm  ;) Za prawde ?

Smieszy mnie to , że usuneliscie temat i dostalem bana .. Zreszta jakie bugi , ja nawet takich bugow jak wierzchowiec i dung 30lv nawet o takich niewiedzialem , dopiero teraz sie dowiedzialem.. Ale to nie chodzi tylko o mnie Np Rasu dziewczyna Adasia , sama sie przyznala ze dostala od niego SM .. Wiec na serwerze jest ostra faworyzacja ..

Opublikowano

@ napisal , że zglosilem pozniej bugi..  Haha , kolejne klamstwo , zglosilem wczoraj np I co ten bug nadal nie zostal naprawiony Haha

Smieszy mnie to , że usuneliscie temat i dostalem bana .. Zreszta jakie bugi , ja nawet takich bugow jak wierzchowiec i dung 30lv nawet o takich niewiedzialem , dopiero teraz sie dowiedzialem.. Ale to nie chodzi tylko o mnie Np Rasu dziewczyna Adasia , sama sie przyznala ze dostala od niego SM .. Wiec na serwerze jest ostra faworyzacja ..

skoro tak twierdzisz, to pokaż wszystkim całą rozmowę przed i po daniu SM.    hmm? :>

Opublikowano

hmm dal twojej wiadomos

Witam . Na wstępie chce napisać , że serwer sam w  sobie jest dobry .. Ale to co robi administracja to przesada . Bo tak naprawde Gracie na serwerze na którym SM są rozdawane po znajomosci . Dlatego ja skonczylem gre ..

Mam tu dowód jak dostalem SM po znajomosci z Sh4kiem Za darmo , zupelnie za nic ..  Wystarczylo bylo pogadać - Tak sh4ke , Sory ze to pisze ale naprawde mam dosc tej faworyzacji graczy i waszego kłamstwa i olewania graczy ..

Dowód :

http://iv.pl/images/...63584960157.jpg

http://iv.pl/images/...03201081841.jpg

http://iv.pl/images/...40332772478.jpg

http://iv.pl/images/...94678996920.jpg

http://iv.pl/images/...91116640967.jpg

Tak jak widzicie smy są rozdawane dla znajomych .. Może to nie jest jakas super duza suma ,ale sam fakt ,że są rozdawane zupełnie za free.A znająć życie dużo osób znajomych administracji dostało SM . Ta sama sytuacja z Exaliona. Ja postanowilem to wyjawić na światło dziennie , żeby każdy wiedział jak jest . Bo inni musza kupic Sm za zł , a Np ja dostałem za free  ;) . 

I tak pewnie administracja powie , ,że za buga dostalem - bo juz mi to adas powiedzial na ts ze niby za buga. Ale jak moglem dostac sm za buga skoro ja dopiero zacząłem grac po dostaniu SM  . Wczesniej  nawet na serwerze /becie nie bylem.. Bez przesady . 

A co do administracji , , Dają bana na ts za free kiedy im sie podoba Np ja dostalem bana za to ze powiedzialem o tej sprawie z sm adasiowi i kirkowi a jak widac z jakim powodem mi dali bana ? " Zegnamy szymka " wiec to chyba znaczy ,że czegos sie boją czyż nie ?  :)

Dodam , że administracja ma wyjebke na serwer.. W grze wgl nie siedza, na ts ciezko ich zlapac bo ciagle w lola grają , albo sh4ke schodzi na kanal i Nie mam czasu gram w lola ..  Zdecydujcie sie czy chcecie prowadzic serwer czy grac w lola .. A co do lourta nic do niego nie mam ,ale moglby czasem pogadać z graczami na ts ,A on niewiem czy sie wstydzi swojego glosu czy co , ale nigdy nie zszedl na kanal do graczy ..

Tak samo niejaka dziewczyna " rasu " ma range na ts z ktora moze robic wszystko a dlaczego ? Bo jest dziewczyna Adasia .. I z jakiego prawa moze robic co jej  sie podoba? ! Mam na mysli bany za free kiedy chce  i komu daje . Tak samo zdjela range NewAdmina koledze Sportowcowi , mimo ze dostal od kogos z administracji to ona wbila na kanal powiedziala ze on nie bedzie mial admina i tyle zdjela , Mi usunela range gildyjna mimo , że jej o to nie prosilem . Zdjela za to ze jej tez powiedzialem o tej sprawie z sm . A ona wrecz mnie prosila zebym nie udostepnial nic bo jej chlopak adas ma gma i mu sie dobrze wiedzie . A gdy sie sprzeciwilem poprostu zabrala range . I to jest normalne ? !! Faworyzacja ..  Sami napiszcie co o tym sądzicie . Aha i pewnie usuną temat bo sie boją prawdy . Ale jak by co wypowiadajcie sie tez na mpc . I tak mozesz mnie adas teraz ddosowac; * przeciez masz moje Ip , wczoraj mi jeszcze tym groziles  ;)

@ Usuneli temat na forum cradosa po 15sekundach , to chyba o czyms swiadczy?  ;)

@ Dostalem bana na forum cradosa , Ciekawe za co hmm  ;) Za prawde ?

dla twojej wiadomosci rasu jest yootuberem :)

Opublikowano

skoro tak twierdzisz, to pokaż wszystkim całą rozmowę przed i po daniu SM.    hmm? :>

ale sh4ke sie sam przyznał ze dał mu te sm, lol

up

pizdą nie youtuberem, i co z tego? youtuberzy dostaja po 2k sm ponad tak jak Thail i sobie biora z is co chca k***a

Tak koncza serwery youtuberów, za suba zrobią wszystko... lourt zmien administracje, wypierdol ich na zbity ryj, prosze to zostane nawet i sie poswiece xD

Opublikowano

Dowód :

http://iv.pl/images/59482172763584960157.jpg

http://iv.pl/images/74859250703201081841.jpg

http://iv.pl/images/78886964540332772478.jpg

http://iv.pl/images/32307469194678996920.jpg

http://iv.pl/images/49877740991116640967.jpg

Tak jak widzicie smy są rozdawane dla znajomych .. Może to nie jest jakas super duza suma ,ale sam fakt ,że są rozdawane zupełnie za free.A znająć życie dużo osób znajomych administracji dostało SM . Ta sama sytuacja z Exaliona. Ja postanowilem to wyjawić na światło dziennie , żeby każdy wiedział jak jest . Bo inni musza kupic Sm za zł , a Np ja dostałem za free ;)

A co do administracji , , Dają bana na ts za free kiedy im sie podoba Np ja dostalem bana za to ze powiedzialem o tej sprawie z sm adasiowi i kirkowi a jak widac z jakim powodem mi dali bana ? " Zegnamy szymka " wiec to chyba znaczy ,że czegos sie boją czyż nie ? :)

Tak samo niejaka dziewczyna " rasu " ma range na ts z ktora moze robic wszystko a dlaczego ? Bo jest dziewczyna Adasia .. I z jakiego prawa moze robic co jej  sie podoba? ! Mam na mysli bany za free kiedy chce  i komu daje . Tak samo zdjela range NewAdmina koledze Sportowcowi , mimo ze dostal od kogos z administracji to ona wbila na kanal powiedziala ze on nie bedzie mial admina i tyle zdjela , Mi usunela range gildyjna mimo , że jej o to nie prosilem . Zdjela za to ze jej tez powiedzialem o tej sprawie z sm . A ona wrecz mnie prosila zebym nie udostepnial nic bo jej chlopak adas ma gma i mu sie dobrze wiedzie . A gdy sie sprzeciwilem poprostu zabrala range . I to jest normalne ? !! Faworyzacja ..  Sami napiszcie co o tym sądzicie . Aha i pewnie usuną temat bo sie boją prawdy . Ale jak by co wypowiadajcie sie tez na mpc . I tak mozesz mnie adas teraz ddosowac; * przeciez masz moje Ip , wczoraj mi jeszcze tym groziles ;)

@ Usuneli temat na forum cradosa po 15sekundach , to chyba o czyms swiadczy? ;)

@ Dostalem bana na forum cradosa , Ciekawe za co hmm ;) Za prawde ?

Co to niby ma być a tak w ogóle to co ten IS daje tylko wierzchowce opłaca się kupować za  250 SM a reszta to dla mnie lipa szkoda kasy. A nawet jak dał to dał to jego kasa nie nasz. Mi to osobiście zwisa.

A takie osoby jak ty są tylko zazdrosne i chcą zniszczyć serwer.

Polecam i zapraszam do gry . :)

837371446280124127260.png
Opublikowano

Ja p*******. Czytam posty i nie mogę przed komputerem ze śmiechu, że aż tak bardzo checie zaszkodzić reputacji naszego serwera oraz tak bardzo robicie mu pod górkę. Nie macie nic innego do roboty niż utrudnianie roboty, wstawianie screenów wyciągniętych z kontekstu nastawionych pod siebie i swoje zdanie i sianie fermentu, że na serwerze rozdajemy SMy, EQ? Na zdrową logikę - czy Ty mądry człowieku mając dostęp do darmowych (podkreślam darmowych) SMów pisałbyś posta na forum i troszczył się o innych bo oni muszą wydawać swoje złotówki aby je dostać? No weźcie to na logikę i zastanówcie się trzy razy. Albo trzeba być skończonym kretynem żeby tak robić albo po prostu mieć tak duży ból dupy, że nam się powodzi i niszczyć reputację serwera (i tak właśnie jest). :)

Pozdrawiam serdecznie siejących ferment i tych, których tak bardzo tyłek ściska z zazdrości.

Aha i prostując - nikt niczego za darmo nie dostał. Sh4ke prostował tą sprawę na forum, więc jeśli jeszcze ktoś ma jakieś wątpliwości co do tego, że ktoś od nas coś rozdaje to zapraszamy.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngxALCx

pizdą nie youtuberem, i co z tego? youtuberzy dostaja po 2k sm ponad tak jak Thail i sobie biora z is co chca k***a

@1361622928-U485574.pngxALCx

twój serwer? no to na c**j sie wpierdalasz w nie swoje sprawy? Lepiej dać SM niż złotówki za reklame pacanie, ich serwer, robią co chcą. Tak samo wygląda sprawa z FuBu z balmory, jego teren i robi co chce i komu chce, ciezko zrozumiec pierdolone pazerne polaczkowate pizdy?

tez dostałem sm za buga i co z tego? Lepiej dostac sm niz bana za bug using potem, tak więc szymonek zjebałeś sprawe - wypeirdalaj.

Opublikowano

up

Tak koncza serwery youtuberów, za suba zrobią wszystko... lourt zmien administracje, wypierdol ich na zbity ryj, prosze to zostane nawet i sie poswiece xD

przecież ja nie mówię, że nie dał mu tych sm. Sh4ke napisal, że potem oiwuedział mu o bugach i za to są SM, a on twierdzi, że o tych bugach nawet nie miał pojęcia, więc jeśli da ss całych rozmów, będzie widać, czy była mowa o bugach i racje ma @Sh4ke, czy nie było, i racje ma @szymon10152

Opublikowano

Eh.. Ale bronicie tego serwera.. Daje wam wystarczajace dowody a wy dalej.. No tak administracja zaklamana to nie dziwie sie ze sie bronicie nawzajem :)

@ Juz archiwum na gg szukam , bo niestety na stronie gg archiwum dlugo sie wczytuje :) I wam dam cala rozmowe . 

Opublikowano

Napiszę to co na forum napisałem. Uważałem Cię za znajomego, bo znałem Cię od hohoho czasu już chyba z 2 lata od mojego pierwszego kanału na YouTube.

Dostałeś bana na forum za oczernianie administracji. Wiem że w oczach was wyszedłem teraz na osobę, która rozdaje SM za darmo lub rozdaję znajomym.

Nie było to dużo SM, lecz każdy powie że było, a jak już ktoś dał SM to da zaraz trutę +9 czy może rozda EQ z Navi.

Wielu osobom dawałem tutaj SM głównie za reklamę na FanPage na FB lub YouTube, czy też podaniu jakiegoś konkretnego buga lub błędu, który mogli wykorzystać na niekorzyść serwera.

Wiadomo że teraz pójdzie plotka że dałem mu SM i pewnie każdemu rozdaję.

Ja nie chcę z tego awantury robić bo to jak piszę wyżej niby tylko 150 sm, które nic nie znaczy teoretycznie.

Ja mogę powiedzieć tylko tyle od siebie, że nikt prócz niego nie dostał tzw. Darmowych SM i nie dostanie.

Co do postaci Rasu bo widzę że o niej jest dużo gadania. Nie widziałem, jak dawała darmowe bany, a posiada ona rangę administratora na TS, więc zapewne miała powód dla którego Cię zbanowała.

Wszyscy, którzy Cię znają wiedzą że jesteś osobą jak dla mnie w tym momencie fałszywą oraz uciążliwą.

Nie mam zamiaru robić dramy z powodu 150 sm i dyskutowania z osobami, że serwer padnie lub że rozdawane jest EQ dla innych graczy bo tak nie ma i nie będzie.

Dla informacji jeżeli YouTuber, ma powyżej 1 tysiąca wyświetleń to dostaje 100-200 sm.

Mniejsi dostają około 30-50 sm zależy od wyświetleń / łapek / widzów.

Nie będę już więcej nic pisał.

PS. Nie zezwalam na publikowanie rozmów żadnych między mną a Tobą, bo jesteś szmatą a nie osobą, do której miałem zaufanie.

Opublikowano

Nie zezwalasz ?Ok .. Bo ja juz ssy zrobilem ale skoro sie boisz , To moze tak naprawde przyznasz sie za co mialem dostac smy ? :) czy moge ssy wrzucic ? 

no to wrzuć,  tak czy siak jesteś pizdą  :rolleyes:

Opublikowano

Nie zezwalasz ?Ok .. Bo ja juz ssy zrobilem ale skoro sie boisz , To moze tak naprawde przyznasz sie za co mialem dostac smy ? :) czy moge ssy wrzucic ? 

Napisałem wyżej że dałem Ci te 150 sm, nie mam zamiaru robić z tego dramy, pisałeś mi że masz jakieś dowody że Rasu dostaje mnóstwo SM od Adasia, że banuje za darmo i że generalnie same przekręty idą. Nie zezwalam na wrzucanie więcej zdjęć z naszych rozmów.

PS. Bugi mi potem podałeś, ale wszystko wyjaśniłem w poście wyżej czy 2.

Opublikowano

@ale dlaczego nie zezwalasz na udostepnienie rozmow ? Boisz sie ? :)

Nie zezwalam, bo dzisiaj słońce nie świeciło u mnie, a lał deszcz.

Co nie zmienia faktu jak się zachowałeś i co zrobiłeś i jaki jesteś.

Najpierw chciałeś być wszędzie na becie / pomagać a teraz takie szopki, jak pisałem są ludzie fałszywi i nic się z nimi nie zrobi.

Czekam na te dowody o których mi jeszcze pisałeś dotyczące innych "wielkich" przekrętów.

Opublikowano

@wstaw mi ss gdzie pisalem ze mam jakies dowody przekretow innych niz sm  . Pisalem ci ze slyszlaem od rasu w gildi ze dostaje sm od adasia . Tyle ;) Nie pisalem ze mam zadne nagrania czy screeny . ;)

Opublikowano

@wstaw mi ss gdzie pisalem ze mam jakies dowody przekretow innych niz sm  . Pisalem ci ze slyszlaem od rasu w gildi ze dostaje sm od adasia . Tyle ;) Nie pisalem ze mam zadne nagrania czy screeny . ;)

Właśnie o tym mówię, słyszałeś hmm... no także to tyle. Jakbyś widział użyłem ".." aby podkreślić ironię.

Przy okazji dzisiaj znowu będzie przerwa techniczna, która zmieni kilkanaście rzeczy na serwerze nie zmieniając expa na mapach 90/100.

Opublikowano

Właśnie o tym mówię, słyszałeś hmm... no także to tyle. Jakbyś widział użyłem ".." aby podkreślić ironię.

Przy okazji dzisiaj znowu będzie przerwa techniczna, która zmieni kilkanaście rzeczy na serwerze nie zmieniając expa na mapach 90/100.

ogarnijcie ten drop z metków 70+, bo zjebaliście po całości ten drop, nie ma jak zarobić oprócz dt w tym przedziale

Opublikowano

Ale dla mnie to jest j****a k***a i gruby adas wali sobie przy tym czyms nawet rafallalal jest ladniejszy niz to cos zwana rasunja pusta d****a ktora paleta sie przy ludziach typu adas co chyba nigdy fajnej dziewczyny nie widzial ze sie z nia zadaje i powinna miec rangi na tsie jak normalny uzytkownii pss fajny ma kaganiec do psa pasuje.... Serwer fajny tylko ogarnijcie to cos....

Opublikowano

Eh .. Sami ocencie czy warto grac czy nie. .Serwer jest dobry sam w sobie. ale administracja.. Z takim podejsciem nie zatrzymacie graczy i nie postoi serwer dlugo. A co do ciebie sh4ke lubilem cie , ale kasa z serwera ci odbila do glowy ..  Oboje wiemy ze sm są i tak rozdawane i dalej będa . Zresza jakim prawem gmi maja dostep do Sm . powinien miec tylko Lourt ale to juz nie moja sprawa . To tyle ;)  moze sh4ke kjak zrozumiesz swoje bledy to kiedys wyznasz cala prawde jak jest na serwerze  .  + dac wam dowody a wymyslacie zeby bronic administracje - oszustow.. przynajmniej by sie przyznali a nie wymyslali jeszcze ze niby za bugi ..

Opublikowano

Poszukuje MobObect  tak żeby podmienić moby z map na wiekszych lv ( 100lv + ) na dzikie psy ponieważ sa takie lagi od animacji mobów że expić nie idzie

jak by ktoś miał może przesłać na pw

/ jest na mpc od tyriamt2 lecz nie dziala

Serwer polecam , całe m1 w shopkach 1k ludzi online nawet w nocy i nad ranem jest z kim grać :)

jedyny problem to drop z bosów i metków na wiekszym lv co mam nadzieje szybko poprawią.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...