Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CradosMt2.pl [Dedyk] [Medium]

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bug?

7dhe4dD.png

Napisz dokładnie co chciałeś ulepszyć lub co chciałeś zrobić, już wcześniej poprawiliśmy kilka takich błędów.

Opublikowano

Macie może pliczek podmieniający wszystkie moby na psy ? Jeśli tak prosiłbym o niego.

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Nie byliście na tamtej mapie więc po co takie gdybanie ile powinien mi schodzić lvl.Jest tam w pizde mobów  i to do tego stopnia że co chwile mi wywala klienta +exp leciał na tej mapce bardzo ładnie ale do 102.Na 105 lvlu już bijemy lvl 3h z full eq na expa i frakcją na expa do tego jeśli ktoś jest kumaty to może wyciągnąć jeszcze bonusowy exp ;),Jedynie można sie przyczepić do dropu na mapie od100 i wszystkich metków na mapie 90 prócz#3 ponieważ jest naprawdę gówniany ale mam nadzieje że admini szybko to naprawią.Jeśli chodzi o administracje to na początku myślałem że chuja robią ale potem zauważyłem że adaś dużo pomaga a Przemek w kilka godzin zrobił dużą aktualizacje serwera dzięki której gra zrobiła się 100x lepsza.

Taka mała uwaga.Sprawdzajcie ludzi na dużych lvlach bo połowa z nich napierdala na hackach bo ich nie banujecie

Opublikowano

topka powinna być mniejsza o połowę bo to co oni wyprawiają na wh przechodzi ludzkie pojęcie.

FluQs nie dziwię się, że aktualizację Ci się podobają... co innego mogą powiedzieć mniejsze lvl -.-

Widzę że nawet już tęczaka nie dropnę z metków 75 i 80 ? Co jeszcze zmniejszyliście lub usunęliście ? :angry:

Opublikowano

Całe szczęście, że te wasze wywalanie chanelli przynosi również cofki, od niedawna zacząłem grać i cofnęło mi 6kk ze sklepu, ogarnijcie to bo zaczyna mnie to denerwować, a jak na początek to nie jest to mała suma.

Opublikowano

w rozwoju cię chyba cofa 

Muszą naprawić wywalanie z serwera oraz ten bug co kolega wyżej wstawił bo też mi się on pojawia gdy wystawiam np 5 sklepików po 1h wyskakuje jakiś bład z klienta i wywala sklepy 

Opublikowano

Serwer dopracowany, nie ma żadnych problemów w grze które utrudniłyby rozgrywkę.

Kirek dobry chłopak - dzięki za pomoc :)

logo.png

Opublikowano

Polecam serwer jak najbardziej. gram 3 dzień i jest OK jak na razie. jedyne co denerwuje to kickanie, poza tym fajnie się gra.

Opublikowano

Serwera mega polecam każdemu jest co robić.A co do kontaktu z administracją uważam że jest szybka i treściwa np napisałem do Adasia w sprawie cradosa odpisał od razu.

Aktualnie mam przerwę od metina masz pytanie napisz na pw na gg mnie szybko nie zobaczysz :D

Opublikowano

Jak pobrac grę? Pobieralnia mi nie działa ;d

Co Ci wyskakuje? Alternatywny link do klienta znajduje się na forum nad shoutboxem.

Opublikowano

Co Ci wyskakuje? Alternatywny link do klienta znajduje się na forum nad shoutboxem.

Wyskakiwało mi coś tam o naprawie tej części strony , ale juz jest ok.

Opublikowano

Witam . Na wstępie chce napisać , że serwer sam w  sobie jest dobry .. Ale to co robi administracja to przesada . Bo tak naprawde Gracie na serwerze na którym SM są rozdawane po znajomosci . Dlatego ja skonczylem gre ..

Mam tu dowód jak dostalem SM po znajomosci z Sh4kiem Za darmo , zupelnie za nic ..  Wystarczylo bylo pogadać - Tak sh4ke , Sory ze to pisze ale naprawde mam dosc tej faworyzacji graczy i waszego kłamstwa i olewania graczy ..

Dowód : Autor nie życzy sobie publikowania treści, które są związane z nim. Narusza to jego prywatność.

Tak jak widzicie smy są rozdawane dla znajomych .. Może to nie jest jakas super duza suma ,ale sam fakt ,że są rozdawane zupełnie za free.A znająć życie dużo osób znajomych administracji dostało SM . Ta sama sytuacja z Exaliona. Ja postanowilem to wyjawić na światło dziennie , żeby każdy wiedział jak jest . Bo inni musza kupic Sm za zł , a Np ja dostałem za free ;)

I tak pewnie administracja powie , ,że za buga dostalem - bo juz mi to adas powiedzial na ts ze niby za buga. Ale jak moglem dostac sm za buga skoro ja dopiero zacząłem grac po dostaniu SM  . Wczesniej  nawet na serwerze /becie nie bylem.. Bez przesady . 

A co do administracji , , Dają bana na ts za free kiedy im sie podoba Np ja dostalem bana za to ze powiedzialem o tej sprawie z sm adasiowi i kirkowi a jak widac z jakim powodem mi dali bana ? " Zegnamy szymka " wiec to chyba znaczy ,że czegos sie boją czyż nie ? :)

Dodam , że administracja ma wyjebke na serwer.. W grze wgl nie siedza, na ts ciezko ich zlapac bo ciagle w lola grają , albo sh4ke schodzi na kanal i Nie mam czasu gram w lola ..  Zdecydujcie sie czy chcecie prowadzic serwer czy grac w lola .. A co do lourta nic do niego nie mam ,ale moglby czasem pogadać z graczami na ts ,A on niewiem czy sie wstydzi swojego glosu czy co , ale nigdy nie zszedl na kanal do graczy ..

Tak samo niejaka dziewczyna " rasu " ma range na ts z ktora moze robic wszystko a dlaczego ? Bo jest dziewczyna Adasia .. I z jakiego prawa moze robic co jej  sie podoba? ! Mam na mysli bany za free kiedy chce  i komu daje . Tak samo zdjela range NewAdmina koledze Sportowcowi , mimo ze dostal od kogos z administracji to ona wbila na kanal powiedziala ze on nie bedzie mial admina i tyle zdjela , Mi usunela range gildyjna mimo , że jej o to nie prosilem . Zdjela za to ze jej tez powiedzialem o tej sprawie z sm . A ona wrecz mnie prosila zebym nie udostepnial nic bo jej chlopak adas ma gma i mu sie dobrze wiedzie . A gdy sie sprzeciwilem poprostu zabrala range . I to jest normalne ? !! Faworyzacja ..  Sami napiszcie co o tym sądzicie . Aha i pewnie usuną temat bo sie boją prawdy . Ale jak by co wypowiadajcie sie tez na mpc . I tak mozesz mnie adas teraz ddosowac; * przeciez masz moje Ip , wczoraj mi jeszcze tym groziles ;)

@ Usuneli temat na forum cradosa po 15sekundach , to chyba o czyms swiadczy? ;)

@ napisal , że zglosilem pozniej bugi..  Haha , kolejne klamstwo , zglosilem wczoraj np I co ten bug nadal nie zostal naprawiony Haha

@ Dostalem bana na forum cradosa , Ciekawe za co hmm ;) Za prawde ?

Opublikowano

Robi się gorąco, zobaczymy co na to Sh4ke bardzo jestem ciekawy jego interpretacji wyżej napisanego tekstu.

Opublikowano

Robi się gorąco, zobaczymy co na to Sh4ke bardzo jestem ciekawy jego interpretacji wyżej napisanego tekstu.

wcGSz8r.png

#SERWERY

#YOUTUBEROW

#ZNOWU

#ZAWODZA

#HEHEHHE

Opublikowano

Witam . Na wstępie chce napisać , że serwer sam w  sobie jest dobry .. Ale to co robi administracja to przesada . Bo tak naprawde Gracie na serwerze na którym SM są rozdawane po znajomosci . Dlatego ja skonczylem gre ..

Mam tu dowód jak dostalem SM po znajomosci z Sh4kiem Za darmo , zupelnie za nic ..  Wystarczylo bylo pogadać - Tak sh4ke , Sory ze to pisze ale naprawde mam dosc tej faworyzacji graczy i waszego kłamstwa i olewania graczy ..

Dowód :

http://iv.pl/images/59482172763584960157.jpg

http://iv.pl/images/74859250703201081841.jpg

http://iv.pl/images/78886964540332772478.jpg

http://iv.pl/images/32307469194678996920.jpg

http://iv.pl/images/49877740991116640967.jpg

Tak jak widzicie smy są rozdawane dla znajomych .. Może to nie jest jakas super duza suma ,ale sam fakt ,że są rozdawane zupełnie za free.A znająć życie dużo osób znajomych administracji dostało SM . Ta sama sytuacja z Exaliona. Ja postanowilem to wyjawić na światło dziennie , żeby każdy wiedział jak jest . Bo inni musza kupic Sm za zł , a Np ja dostałem za free ;)

I tak pewnie administracja powie , ,że za buga dostalem - bo juz mi to adas powiedzial na ts ze niby za buga. Ale jak moglem dostac sm za buga skoro ja dopiero zacząłem grac po dostaniu SM  . Wczesniej  nawet na serwerze /becie nie bylem.. Bez przesady . 

A co do administracji , , Dają bana na ts za free kiedy im sie podoba Np ja dostalem bana za to ze powiedzialem o tej sprawie z sm adasiowi i kirkowi a jak widac z jakim powodem mi dali bana ? " Zegnamy szymka " wiec to chyba znaczy ,że czegos sie boją czyż nie ? :)

Dodam , że administracja ma wyjebke na serwer.. W grze wgl nie siedza, na ts ciezko ich zlapac bo ciagle w lola grają , albo sh4ke schodzi na kanal i Nie mam czasu gram w lola ..  Zdecydujcie sie czy chcecie prowadzic serwer czy grac w lola .. A co do lourta nic do niego nie mam ,ale moglby czasem pogadać z graczami na ts ,A on niewiem czy sie wstydzi swojego glosu czy co , ale nigdy nie zszedl na kanal do graczy ..

Tak samo niejaka dziewczyna " rasu " ma range na ts z ktora moze robic wszystko a dlaczego ? Bo jest dziewczyna Adasia .. I z jakiego prawa moze robic co jej  sie podoba? ! Mam na mysli bany za free kiedy chce  i komu daje . Tak samo zdjela range NewAdmina koledze Sportowcowi , mimo ze dostal od kogos z administracji to ona wbila na kanal powiedziala ze on nie bedzie mial admina i tyle zdjela , Mi usunela range gildyjna mimo , że jej o to nie prosilem . Zdjela za to ze jej tez powiedzialem o tej sprawie z sm . A ona wrecz mnie prosila zebym nie udostepnial nic bo jej chlopak adas ma gma i mu sie dobrze wiedzie . A gdy sie sprzeciwilem poprostu zabrala range . I to jest normalne ? !! Faworyzacja ..  Sami napiszcie co o tym sądzicie . Aha i pewnie usuną temat bo sie boją prawdy . Ale jak by co wypowiadajcie sie tez na mpc . I tak mozesz mnie adas teraz ddosowac; * przeciez masz moje Ip , wczoraj mi jeszcze tym groziles ;)

@ Usuneli temat na forum cradosa po 15sekundach , to chyba o czyms swiadczy? ;)

@ napisal , że zglosilem pozniej bugi..  Haha , kolejne klamstwo , zglosilem wczoraj np I co ten bug nadal nie zostal naprawiony Haha

@ Dostalem bana na forum cradosa , Ciekawe za co hmm ;) Za prawde ?

hmm na gg ja tez moge sobie powiedziec koledze zeby zrobil gg z nikiem sh4ke i pisac czlowieku to zaden dowod;)

Opublikowano

Sh4ke dał na pelerynke z+ za podawanie bugów :p.Awantura o 150SM :) Przecież to jest jakieś 12kk  czyli 5min xD

Opublikowano

Awantura o 150SM :) Przecież to jest jakieś 12kk  czyli 5min xD

Myslisz ze to jednorazowa sytuacja?:) Sie k***a grubo mylisz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...