Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CradosMt2.pl [Dedyk] [Medium]

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Już działa

Wypierdol z teamu adasia i kirka bo gówno robią szczerze mówiąc, pisałem setki razy do nich na PW w grze to żaden dupy laskawie nie chce ruszyć by odpisać a expią sobie prywatne postacie gdzie mają nasrane SM i reklamują swoje marne kanały, kolejny dowód ze youtuberzy nie mogą być administratorami bo sie do tego po prostu nie nadają.

Tak samo wiele osób zgłaszało im cheaty, miało problemy nawet na supporcie i czekaja na odpowiedź do dziś. heh, to troche żałosne. Masz wiele osób znajomych z swiata metin2 i doświadczonych to czemu nie weźmiesz kogoś z własnego kręgu tylko bande przygłupów z youtuba? O reklame się boisz? Przestań, i tak sama prezentacja w sobie dużo zrobiła i serwer, nie potrzeba marnych letsplejerków.

Opublikowano

Wypierdol z teamu adasia i kirka bo gówno robią szczerze mówiąc, pisałem setki razy do nich na PW w grze to żaden dupy laskawie nie chce ruszyć by odpisać a expią sobie prywatne postacie gdzie mają nasrane SM i reklamują swoje marne kanały, kolejny dowód ze youtuberzy nie mogą być administratorami bo sie do tego po prostu nie nadają.

Tak samo wiele osób zgłaszało im cheaty, miało problemy nawet na supporcie i czekaja na odpowiedź do dziś. heh, to troche żałosne. Masz wiele osób znajomych z swiata metin2 i doświadczonych to czemu nie weźmiesz kogoś z własnego kręgu tylko bande przygłupów z youtuba? O reklame się boisz? Przestań, i tak sama prezentacja w sobie dużo zrobiła i serwer, nie potrzeba marnych letsplejerków.

W 100% się zgadzam.

Z tego co widzę to nawet jeśli jakiś Admin(youtuber) jest online, to nie napisze nic, nie pomoże.

Najzwyczajniej blokuje PW robi co ma zrobić bo w tym samym czasie jest na swojej prywatnej postaci i leci dalej.

Cheaterów od groma, latam czasem po v2 to co 3 osoba która jest tam to na WH.

Siedzą na TS, na forum raz na jakiś czas wejdą, nie wiem jak z supportem bo niektórzy dalej narzekają że nikt nie chce im pomóc, ale to już trochę przegięcie.

Wzięlibyście zaangażowali kogoś znajomego który ogarnia co trzeba robić jak jest się GM'em i niech pilnuje graczy i pokazuje że się NIMI interesujecie!

To chyba tyle.

Ogólnie rozgrywka fajna tylko niektóre questy się bugują i nie da się ich wykonać bo oddajesz itemy NPC Ci nie daje nagrody a drugi raz dropnąć się nie da.

Opublikowano

Skoro co dzień na serwer są wprowadzane zmiany, to się nie dziwcie, że admini Wam nie odpisują. Co dziennie coś poprawiają. Nie ma co się dziwić, że nie mają czasu odpisać. A YouTube'r jest potrzebny, bo dzięki niemu jest dużo więcej graczy.

Opublikowano

Skoro co dzień na serwer są wprowadzane zmiany, to się nie dziwcie, że admini Wam nie odpisują. Co dziennie coś poprawiają. Nie ma co się dziwić, że nie mają czasu odpisać. A YouTube'r jest potrzebny, bo dzięki niemu jest dużo więcej graczy.

Są wprowadzane zmiany na gorsze.

Poza tym k***a, do Vincenta nic nie mam bo go rozumiem, cały czas walczy z atakami i bugami, ale k***a reszta to jest istna komedia. Nie zajmują się serwerem od strony TECHNICZNEJ, to mogli by sie zajac graczami a nie siedzą na ts i flirtuja z dziewczynami aka adaś czy też graja prywatnymi postaciami znowu adaś.

Żaden z nich sie k***a nie nadaje, shake troche robi ale też te jego pomysły co vincent wprowadza przyprowadzaja mnei o ból głowy bo serwer idzie cały czas w złą strone zamiast dobra.

Opublikowano

Są wprowadzane zmiany na gorsze.

Poza tym k***a, do Vincenta nic nie mam bo go rozumiem, cały czas walczy z atakami i bugami, ale k***a reszta to jest istna komedia. Nie zajmują się serwerem od strony TECHNICZNEJ, to mogli by sie zajac graczami a nie siedzą na ts i filtrują z dziewczynami aka adaś czy też graja prywatnymi postaciami znowu adaś.

Żaden z nich sie k***a nie nadaje, shake troche robi ale też te jego pomysły co vincent wprowadza przyprowadzaja mnei o ból głowy bo serwer idzie cały czas w złą strone zamiast dobra.

Sh4ke się pisze. Te złe aktualizacje poprawiły serwer i nie jest już na tydzień. Powtarzałem już to 50 razy dlaczego to zrobiłem wczoraj jak gadałem z graczami i pomagałem ponad 4h a i tak wszystkim nie pomogłem. Gdybyśmy zostawili tak jak było, to w tym momencie zarówno KD+5 jak i itemy perfect były by warte około 500k.

Opublikowano

Skoro nic nie robię, to czemu mam rozwiązane najwięcej zgłoszeń z tsa, z gry? Dziwne to jest... To że do kur*y siedze prawie całe dnie pomagam większości niektórym już nie mogę bo po prostu za dużo was jest to bez przesady. To że ci nie odpisałem w grze to mogę ci wysłać jaki mam spam :) Ja odpowiadam na tsie, w grze raczej mniej :) No tak, ale przecież ty masz takie zdanie bo nie zszedłem do ciebie gdzieś jak co innego robiłem. Śmieszne :)

Opublikowano

Sh4ke się pisze. Te złe aktualizacje poprawiły serwer i nie jest już na tydzień. Powtarzałem już to 50 razy dlaczego to zrobiłem wczoraj jak gadałem z graczami i pomagałem ponad 4h a i tak wszystkim nie pomogłem. Gdybyśmy zostawili tak jak było, to w tym momencie zarówno KD+5 jak i itemy perfect były by warte około 500k.

ale takie rzeczy sie robi odrazu a nie w momencie gdy juz w c**j osób ma kd w broniach +5

@adaś .

ahhahahahahha dobry żart troche ci powiem, twoje pomoaganie na ts hahahaha k***a, reklamuj dalej z prywatnej postaci kanał na yt bo to jedynie robisz, pisałem setki razy nawet chwile po zalogowaniu twoim i miales wyjebane kirek tak samo

Opublikowano

Ja nie widzę wogole aby oni byli online i coś pomagali, mają ważniejsze sprawy to niech opuszcza posadę jak mają takie podejście. Jaki masz problem zatrudnić gma i im płacić. Serwer nie padnie a będzie zarabiał na was wszystkich

@Pewnie i tak tego nie czytają bo nie widzę aby nam odpowiadali, mają nas gdzieś tylko weezemu odpisał bo wiedział ze serwer dostanie po dupie.

Opublikowano

ale takie rzeczy sie robi odrazu a nie w momencie gdy juz w c**j osób ma kd w broniach +5

@adaś .

ahhahahahahha dobry żart troche ci powiem, twoje pomoaganie na ts hahahaha k***a, reklamuj dalej z prywatnej postaci kanał na yt bo to jedynie robisz, pisałem setki razy nawet chwile po zalogowaniu twoim i miales wyjebane kirek tak samo

Zrozum człowieku, skoro mam 80 wiadomości na pw to nie jesteś jedyną osobą, której muszę odpisać. Poza tym ty i tak masz swoje zdanie, którego się będziesz trzymał, bo przecież jesteś typowym hejterem, który co bym nie zrobił i tak mnie zjedzie :) Więc wiesz, co bym nie zrobił, to jaki mam sens pomocy akurat tobie ;)

Opublikowano

@adaś .

ahhahahahahha dobry żart troche ci powiem, twoje pomoaganie na ts hahahaha

Zrozum to że trzeba było to kiedyś powstrzymać, ja sam na swojej postaci nie mam KD+5 wbitych, a wiem że lepiej się jest teraz pomęczyć niż na 10 lvl już móc kupić kd+5.

Ja nie widzę wogole aby oni byli online i coś pomagali, mają ważniejsze sprawy to niech opuszcza posadę jak mają takie podejście. Jaki masz problem zatrudnić gma i im płacić. Serwer nie padnie a będzie zarabiał na was wszystkich

@Pewnie i tak tego nie czytają bo nie widzę aby nam odpowiadali, mają nas gdzieś tylko weezemu odpisał bo wiedział ze serwer dostanie po dupie.

Sprawa została wyjaśniona w pełni, nie będę się w szczegóły zagłębiał, bo zarówno oni jak i ja za bardzo poszaleliśmy i tak wyszło. Na Supporcie cały czas ktoś odpisuje na TS też nas nie jest ciężko dorwać, nawet na GG nam czasami już ludzie piszą. Ja tutaj wyczuwam szukanie dziury w całym, a pokaż mi administrację, która siedzi 24/7 w grze.

Jakoś jak znikały itemy z IS a my oddawaliśmy szybko byliśmy najlepszą administracją na świecie.

Opublikowano

Zrozum człowieku, skoro mam 80 wiadomości na pw to nie jesteś jedyną osobą, której muszę odpisać. Poza tym ty i tak masz swoje zdanie, którego się będziesz trzymał, bo przecież jesteś typowym hejterem, który co bym nie zrobił i tak mnie zjedzie :) Więc wiesz, co bym nie zrobił, to jaki mam sens pomocy akurat tobie ;)

Wszystko tłumaczysz hejtem który hejtem nie jest a zwykłą prawdą, gdyby mi się tu nie podobało to bym nie grał i wy do tego coraz bardziej prowadzicie.

Wiem co sie dzieje na serwerze, widze jakie macie podejście i jak to wszystko prosperuje bo gram od samego startu i pomoc na PW od Was dostałem RAZ, i to od Kirka a nie od Ciebie, a pisałem do Was setki razy, i co? Nie otrzymałem odpowiedzi, nawet jeżeli to była sekunda po zalogowaniu się bo nie raz zerkałem tylko czy ktorys nie wchodzi wiec nie pieprz ze masz 80 wiadomosci na pw, ale tez skoro podjąłes sie takiej funkcji to twoja rola jest odpisywanie na te wiadomosci i dopiero po odpisaniu przychodzi kolej na wyjscie z serwera i expienie priv postaci a nie miec wyjebke tak jak wy to robicie. Ilosc pw nie jest argumentem, sam miałem serwer i wiem jak to jest mieć spam od graczy

Opublikowano

Wszystko tłumaczysz hejtem który hejtem nie jest a zwykłą prawdą, gdyby mi się tu nie podobało to bym nie grał i wy do tego coraz bardziej prowadzicie.

Wiem co sie dzieje na serwerze, widze jakie macie podejście i jak to wszystko prosperuje bo gram od samego startu i pomoc na PW od Was dostałem RAZ, i to od Kirka a nie od Ciebie, a pisałem do Was setki razy, i co? Nie otrzymałem odpowiedzi, nawet jeżeli to była sekunda po zalogowaniu się bo nie raz zerkałem tylko czy ktorys nie wchodzi wiec nie pieprz ze masz 80 wiadomosci na pw, ale tez skoro podjąłes sie takiej funkcji to twoja rola jest odpisywanie na te wiadomosci i dopiero po odpisaniu przychodzi kolej na wyjscie z serwera i expienie priv postaci a nie miec wyjebke tak jak wy to robicie. Ilosc pw nie jest argumentem, sam miałem serwer i wiem jak to jest mieć spam od graczy

No widocznie ty wszystko wiesz lepiej, ty wiesz ile mam wiadomości, ty wiesz ile mam spamu, bo przecież k*rwa jesteś jedyną osobą, która tutaj potrzebuje pomocy 

Opublikowano

Co do zmian się wypowiem, ponieważ wiele osób mówiło/pisało aby zmienić DMG w broniach takich jak LWI CZY ŻAL i zostało to zrobione a teraz? nagle nikt tego nie chciał?

Zmiany z wróżką/beranem/kd itd wszystko zostało zrobione dla nas, aby było na czym zarobić i na serwerze mogłyby stać jakieś sklepy

Jedynie co mi się nie podoba to zmiana expa na mapie 90/100 myślę, że od tego 90+ lvl'a exp powinien lecieć powoli, aby w 2 tyg. nie było max lvl'a

Pozdrawiam

Opublikowano

Co do zmian się wypowiem, ponieważ wiele osób mówiło/pisało aby zmienić DMG w broniach takich jak LWI CZY ŻAL i zostało to zrobione a teraz? nagle nikt tego nie chciał?

Zmiany z wróżką/beranem/kd itd wszystko zostało zrobione dla nas, aby było na czym zarobić i na serwerze mogłyby stać jakieś sklepy

Jedynie co mi się nie podoba to zmiana expa na mapie 90/100 myślę, że od tego 90+ lvl'a exp powinien lecieć powoli, aby w 2 tyg. nie było max lvl'a

Pozdrawiam

Na 100 lvl FluQsowi leciało już 0.02 za spota jakoś tak.

Opublikowano

i juz 105 wbił przez noc?

Opublikowano

Ale i tak ma już 105lvl moim zdaniem trochę za duży jak na 8/9 dni serwa :/

Opublikowano

i juz 105 wbił przez noc?

Spoty tam są ogromne, a on expi na full IS.

Ale i tak ma już 105lvl moim zdaniem trochę za duży jak na 8/9 dni serwa :/

Niestety ale tak bywa że level może wbije max, ale eq zrobionego nie ma, poza tym gra 24/7 prawie.

Opublikowano

Spoty tam są ogromne, a on expi na full IS.

Niestety ale tak bywa że level może wbije max, ale eq zrobionego nie ma, poza tym gra 24/7 prawie.

No ale skoro otrzymuje 0.02% za spota, to na level przypada 5k spotów, resp spotów co 10sekund tak? to ok 12-13h na level, więc? ^^

Opublikowano

Skoro 0,02% za spota, przy respie co 10 sekund full spot powinien wbić od 100 do 105 w 65 godzin, licząc nawet ten full IS to będzie około 100% więcej expa czyli 0,04% za spota to wychodzi jakieś 30 godzin z małym hakiem, a tu nagle przez jedną noc 105 :)

Opublikowano

Skoro 0,02% za spota, przy respie co 10 sekund full spot powinien wbić od 100 do 105 w 65 godzin, licząc nawet ten full IS to będzie około 100% więcej expa czyli 0,04% za spota to wychodzi jakieś 30 godzin z małym hakiem, a tu nagle przez jedną noc 105 :)

Tak mi on przekazał, może coś pomyliłem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...