Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CradosMt2.pl [Dedyk] [Medium]

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bardzo fajnie się zapowiada, tylko czy administracja nie zakpi z graczy i po dwóch tygodniach nie wyłączy serwera, dając powód DDoS?

Oczywiście z ekpią możliwe, że zawitam ale na jak długo, tego nikt nie wie.

A czemu mielibyśmy wyłączyć serwer skoro wszystko się dobrze układa, gra dużo graczy ?

Opublikowano

(to jest tylko moje zdanie). Według mnie ta aktualizacja była ustawiona pod topowych graczy. Nadropili sobie na wróżkach i beranach wieeele kasy. A tera? Wróżki się prawie ubić nie da ;/

Opublikowano

Gratuluje doboru administracji, naprawdę aż nie mam pytań.

https://www.youtube.com/watch?v=4wpE0W1zYPM&feature=youtu.be

Eq robiłem, męczyłem się dzień i noc, jakiś frajer o tym samym ip opierdalał ludzi i mi bana dali. C**j... przeżyje ban to nic a admin ma racje. Jednak dzisiaj kumpel dzwoni do mnie ok. 12 i mówi, że sh4ke siedzi na moim koncie. Wchodzę na strone, przypominam hasło na email wchodzę na konto a tam...brak większości eq.

Eq robiłem sam, chciałem mu pokazać ten materiał, lecz te jeszcze dziecko jest tak głupie, że nawet nie chciał jakkolwiek rozwiązać tej sprawy. Na ts3 do sh4ke weszło sporo osób, kto chciał to dostawał. Rozdał moje eq konkretnie bez żadnej wiedzy, bez sprawdzenia czy komuś to faktycznie znikło. Dodatkowo, dziś gość przyszedł na ts3 i dostał eq z mojego konta, a został ponoć okradziony dziś... == logika? Sh4ke j****y zjebie, jak mogłeś mu dać moje itemy, skoro ja miałem k***a bana na koncie a niby one tam były [ z dzisiejszej kradzieży, a ban był od wczoraj ]

Reasumując: Serwer jakby nie patrzeć okej, administracja to banda kretynów z wyjątkami, leni j****ych, którzy nakurwiają tylko w lola. Z wyjątkiem [GM]KireK, bo w miarę ogarnia i stara się pomóc. Kilka błędów, dodawanie wszystkich zachcianek graczy skutkuje tym, że jest to zmieniane raz,dwa i jedni mają chwile lepiej drudzy gorzej. Serwer miał być hard, 12-20 wbić z 91 na 99 to trochę szybko.

Aa, tak na boku to jeszcze lubią dawać bany na ts3 za darmo, np taki.

<18:39:03> You were banned permanently from the server by "Sh4ke" (Tyle.)

To by było na tyle, polecam ze względu na serwer od strony tech, ze względu na pomoc itp to nie i c**j nie polecam. Pewnie zgarne 5%, ale to po prostu moja opinia po x czasie. Administracja jakby szanowała graczy, to na pewno była by inna.

Potwierdzam, Michał jest uczciwy nigdy nikogo nie okradł, cały ekwipunek robił sam i moge to osobiscie potwierdzić. Zjebaliście sprawe.

Opublikowano

Eq robiłem, męczyłem się dzień i noc, jakiś frajer o tym samym ip opierdalał ludzi i mi bana dali. C**j... przeżyje ban to nic a admin ma racje. Jednak dzisiaj kumpel dzwoni do mnie ok. 12 i mówi, że sh4ke siedzi na moim koncie. Wchodzę na strone, przypominam hasło na email wchodzę na konto a tam...brak większości eq.

Eq robiłem sam, chciałem mu pokazać ten materiał, lecz te jeszcze dziecko jest tak głupie, że nawet nie chciał jakkolwiek rozwiązać tej sprawy. Na ts3 do sh4ke weszło sporo osób, kto chciał to dostawał. Rozdał moje eq konkretnie bez żadnej wiedzy, bez sprawdzenia czy komuś to faktycznie znikło. Dodatkowo, dziś gość przyszedł na ts3 i dostał eq z mojego konta, a został ponoć okradziony dziś... == logika? Sh4ke j****y zjebie, jak mogłeś mu dać moje itemy, skoro ja miałem k***a bana na koncie a niby one tam były [ z dzisiejszej kradzieży, a ban był od wczoraj ]

Reasumując: Serwer jakby nie patrzeć okej, administracja to banda kretynów z wyjątkami, leni j****ych, którzy nakurwiają tylko w lola. Z wyjątkiem [GM]KireK, bo w miarę ogarnia i stara się pomóc. Kilka błędów, dodawanie wszystkich zachcianek graczy skutkuje tym, że jest to zmieniane raz,dwa i jedni mają chwile lepiej drudzy gorzej. Serwer miał być hard, 12-20 wbić z 91 na 99 to trochę szybko.

To by było na tyle, polecam ze względu na serwer od strony tech, ze względu na pomoc itp to nie i c**j nie polecam. Pewnie zgarne 5%, ale to po prostu moja opinia po x czasie. Administracja jakby szanowała graczy, to na pewno była by inna.

Obejrzałem filmik, c**jowo postąpili. Myślałem że jest to konkret serwer na dłużej, chyba się trochę zamyśliłem.

wkif7r.jpg

Jak to nie regulaminowana? pozdro

Opublikowano

xxx - wyjasnione

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

A czemu mielibyśmy wyłączyć serwer skoro wszystko się dobrze układa, gra dużo graczy ?

Dużo jest przypadków, kiedy to administracji hajs dobija do głowy, i kpią sobie z graczy, którzy w jakimś stopniu pomagali utrzymać serwer prawda?

Oczywiście, Wam tego nie życzę, bo dość już tych upadków serwerów było. 

@AW

Ciężko o ulepki na najwyższym lvlu?

Opublikowano

xxx - xxx

Opublikowano

Na czym zarabiać na 20lv ?

Z czego dropi fms itp ?

na beczkach

Opublikowano

Na czym zarabiać na 20lv ?

Z czego dropi fms itp ?

Rób questy, bij metiny/beczki.

FMS dropi z bestów oraz wszystkich mini-bossów w m2 typu BO/Go-Pae itd.

Opublikowano

No ale jak mam na nich zarobić ?

Dropły tylko dodania

Zalezy od szczescia dropi z nich przywolania wodza, zmianki itp najlepiej bic metki w m2 w chunjo, bo najmniej osob gra :P

Opublikowano

Cześć!

Na wstępie chcielibyśmy poinformować Was, że pracujemy przede wszystkim teraz nad wywalajacymi się channelami oraz możliwością wyłączenia misji samemu - bez potrzeby administracji, abyście nie musieli na mnie długo czekać (tak, ponieważ tylko ja mam taki dostęp) za pomocą dodatkowego przycisku w EQ. Jedna z tych poprawek powinna się pojawić już na następnej przerwie technicznej, czyli jutro. Dodatkowo informuję, że pracujemy nad zupełnie nowym clientem, który będzie znacznie lepiej zabezpieczony przed cheatami. W ciągu 2 tygodni ta wersja powinna być już wprowadzona do ściągnięcia. Po upływie tygodnia od jego udostępnienia stary client przestanie działać. Teraz przedstawiam Wam dzisiejsze poprawki:

- Zwiększony DMG Anielskiego Szponu i Anielskiego Ostrza

- Odblokowanie 2 poziomu Wysp Wspaniałych

- Poprawinie biologa na 40 poziom

- Zwiększenie zakresu potworów, z których można zdobyć Nieznany Talizman biologa, co spowoduje zwiększenie szansy na zdobycie owego przedmiotu.

- Poprawiona misja Kowal Jack #4.

- Poprawiono Arenę Wspaniałych

- Zmniejszono trochę PŻ Silnej Lodowej Wiedźmy

- Usunięto Spróchniałą Skrzynię

- Zmniejszono wymaganą ilość punktów w kilofie o 20x

- Usunięto złą wersję Nieznanego Talizmanu+

- Poprawiono Olejek Wygniania

- Dodano do Handlarki Różności Zaklęcie Modyfikacji

- Poprawiono drop z bossów na mapie od 90 i 100 poziomu.

- Oraz kilka mniejszych poprawek

Aby wszystko widzieć w pełni sprawnie należy uruchomić patcher lub pobrać łatkę:

http://www51.zippyshare.com/v/99261617/file.html

http://www.speedyshare.com/HGEvA/Crados08.08.rar

Q4iKmxa.gif

Opublikowano

Cześć!

Na wstępie chcielibyśmy poinformować Was, że pracujemy przede wszystkim teraz nad wywalajacymi się channelami oraz możliwością wyłączenia misji samemu - bez potrzeby administracji, abyście nie musieli na mnie długo czekać (tak, ponieważ tylko ja mam taki dostęp) za pomocą dodatkowego przycisku w EQ. Jedna z tych poprawek powinna się pojawić już na następnej przerwie technicznej, czyli jutro. Dodatkowo informuję, że pracujemy nad zupełnie nowym clientem, który będzie znacznie lepiej zabezpieczony przed cheatami. W ciągu 2 tygodni ta wersja powinna być już wprowadzona do ściągnięcia. Po upływie tygodnia od jego udostępnienia stary client przestanie działać. Teraz przedstawiam Wam dzisiejsze poprawki:

- Zwiększony DMG Anielskiego Szponu i Anielskiego Ostrza

- Odblokowanie 2 poziomu Wysp Wspaniałych

- Poprawinie biologa na 40 poziom

- Zwiększenie zakresu potworów, z których można zdobyć Nieznany Talizman biologa, co spowoduje zwiększenie szansy na zdobycie owego przedmiotu.

- Poprawiona misja Kowal Jack #4.

- Poprawiono Arenę Wspaniałych

- Zmniejszono trochę PŻ Silnej Lodowej Wiedźmy

- Usunięto Spróchniałą Skrzynię

- Zmniejszono wymaganą ilość punktów w kilofie o 20x

- Usunięto złą wersję Nieznanego Talizmanu+

- Poprawiono Olejek Wygniania

- Dodano do Handlarki Różności Zaklęcie Modyfikacji

- Poprawiono drop z bossów na mapie od 90 i 100 poziomu.

- Oraz kilka mniejszych poprawek

Aby wszystko widzieć w pełni sprawnie należy uruchomić patcher lub pobrać łatkę:

http://www51.zippyshare.com/v/99261617/file.html
http://www.speedyshare.com/HGEvA/Crados08.08.rar

O której server bedzie dzialac?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...