Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CradosMt2.pl [Dedyk] [Medium]

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

co za debil wpadł na pomysł, żeby dać 10 KK , 5 bodzi i 30% na ulepszenie kd +5? I do tego zmniejszyliście drop małży, bardzo mądre hahah, staczacie sie serio

Opublikowano

co za debil wpadł na pomysł, żeby dać 10 KK , 5 bodzi i 30% na ulepszenie kd +5? I do tego zmniejszyliście drop małży, bardzo mądre hahah, staczacie sie serio

Miło że mnie nazywasz debilem, ale chyba myślenia przyszłościowego nie odziedziczyłeś po rodzicach. KD +5 kosztowały 500k, były gówno warte, a serwer ma tydzień, więc wyobraź sobie ceny po miesiącu.

Ja wiem że fajnie się gra jak wszystkiego jest dużo i łatwo to zdobyć, ale tym sposobem niszczy się gospodarka serwera.

Opublikowano

Miło że mnie nazywasz debilem, ale chyba myślenia przyszłościowego nie odziedziczyłeś po rodzicach. KD +5 kosztowały 500k, były gówno warte, a serwer ma tydzień, więc wyobraź sobie ceny po miesiącu.

Ja wiem że fajnie się gra jak wszystkiego jest dużo i łatwo to zdobyć, ale tym sposobem niszczy się gospodarka serwera.

to chyba +4 gamoniu, tydzień to sporo jak na serwer youtubera, ale ok. Teraz nowi gracze mają trudniej, ja bym na ich miejscu nie zaczynał gry tutaj.

Opublikowano

Pomyśl o tym ze ci co tu graja od poczatku ile maja kd +5 a taki nowy gracz przyjdzie i co? to jest fair ?

PS: Kd moba+5 kosztowalo 5kk wiec o czym ty mowisz ze 500k?

Opublikowano

Wg mnie to wy od samego startu zepsuliście gospodarkę tym dropem z Metinów/ Bossów itd.

Kd + 4 dropiły na pustyni z Metka twardości z łapką po 3/4 ^_^ + rady/zwoje małże.. Ehh teraz nic wam nie da zmniejszanie tego a tylko sfrustrujecie tym graczy :).

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Chyba za mało przebywasz na serwerze lub nie zwracasz uwagi na ceny skoro twierdzisz ,że KD +5 są po 500k.

Następnym razem gdy robicie 'duże' zmiany przedyskutujcie je z graczami , nie wprowadzajcie pod swoje widzimisię .

Nie jest to tylko moja opinia lecz wielu osób.

Apropo weźcie się porządnie za to padanie chanell'i bo nie mam ochoty po 3/4 razy iść na dungeon i kończyć go na 2 etapie -.-

#rein

Opublikowano

Wg mnie to wy od samego startu zepsuliście gospodarkę tym dropem z Metinów/ Bossów itd.

Kd + 4 dropiły na pustyni z Metka twardości z łapką po 3/4 ^_^ + rady/zwoje małże.. Ehh teraz nic wam nie da zmniejszanie tego a tylko sfrustrujecie tym graczy :).

Najgorsze jest teraz ulepszyć kd na +5 :P 

https://www.youtube.com/watch?v=Bz1OqryEZ-s

Opublikowano

Widać, że nawet na serwerze nie siedzisz i się nim nie zajmujesz. KD defa chodziło po 5kk, potwora po 4kk, reszta ~3kk oczywiscie mowimy o +5 no ale ty wiesz swoje i wiesz wiecej co potencjalni gracze którzy dniami i nocami siedzą i grają sobie szczesliwie az w koncu k***a robicie taka maniane z tymi kd i reszta ze az sie odechciewa gracz.

Poza tym ten serwer jest na tyle dobrze zrobiony względem yang, że ceny się cały czas utrzymują takie same i takie same beda za miesiac jak i za tydzien, wiec nie pierdol człowieku i weź się za serwer i banowanie botów na wh bo jest tego od groma a wy wolicie (czyt. adaś głownie) rekklamowac z prywatnej postaci swoj kanał na yt, pseudo administracja, gdyby Was zmienić to serwer byłby idealny, a tak poraz kolejny widać, ze serwery youtuberów są największym syfem w tym ''swiecie metin2'', sie dzieciom w glowie pojebalo od kasy i siedza i licza zamiast cos robic i miec jej jeszcze wiecej wy k***a dorosnijcie i pozniej sie za co kolwiek bierzcie.

Tak samo wczoraj miałbyc ox a daliście jakieś zjebane rudy do kopania a do wygrania daliscie wooow, pelerynke za 7zł i peta jakiegoś marnego takiego jak zwykle są, heh.

Jak się administracja i jej podejście nie zmieni to trzeba bedzie niedługo konto chyba sprzedawac.

Opublikowano

Pieprzycie. Ja gram 2 dni na serwerze i mam 6x KD potwora +5. Wystarczy umieć grać, a nie. = )

No patrz, gram od początku spaliłem już około 50 kd +5 i co z tego? Skoro teraz to spierdolili jeszcze bardziej

Opublikowano

Zmiany strasznie na niekorzyść nowych graczy i tych co nie wbili 75. Jak tu teraz mówić o sprawiedliwiej grze :O

Pozmniejszali wszystko co się dało. Ci co sobie nadropili od początku się cieszą. Nie podoba mi się to.

Opublikowano

item z kd+5 to ma być jakiś rarytas. Poza tym administracja musiała zrobić tak żeby wbijanie lvla sie opłacało.Nie może być tak że 90lvl ma taki sam zarobek co 30lvl ...

Opublikowano

Gra się spoko. Wy wszystko od razu byście chcieli. 

Wystarczy dobry handel. ^^

Dokładnie jeżeli ktoś ma ochote zagrać to zagra i żadne zmiany mu nie będa straszne.

Opublikowano

Pieprzycie. Ja gram 2 dni na serwerze i mam 6x KD potwora +5. Wystarczy umieć grać, a nie. = )

ok, robiles jak bylo 50% na ulepszenie i mniej ulepszaczy, naprawde kurwa widze duzo umiejetnosci trzeba miec, co?
Opublikowano

Bardzo fajnie się zapowiada, tylko czy administracja nie zakpi z graczy i po dwóch tygodniach nie wyłączy serwera, dając powód DDoS?
Oczywiście z ekpią możliwe, że zawitam ale na jak długo, tego nikt nie wie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...