Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CradosMt2.pl [Dedyk] [Medium]

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mówicie że zwiększyliście drop itemów dla biologa ? dziwne dalej kurw nie mogę dropnąć nieznanych talizmanów dla biologa :)

Zwiększyliśmy to zwiększyliśmy, co nie oznacza że teraz ze spota dropniesz 10 itemków od razu.

Opublikowano

Ale pytałem się Adasia powiedział że na każdym lvlu lecą przedmioty dla biologa. Mam 70 biłem 20 min wokół świątyni (gdzie powinny dropić te nieznane talki ) i nie poleciał ani jeden. Więc co ty pi*rd*li*z o 10 ze spota ziomek ? ;O   

Odchodząc od tematu te wyspy władców 2 nie działają nie wiem czy o tym wiecie

Pragnienie (te książeczki co powinny dawać % na moby) nie działa nawet nie wyświetla się w tabeli bonusów (nie wiem jak z  natchnieniem i furią ale też pewnie nie działa)

Opublikowano

Dlaczego z bossa małp nie ma dropu

Jest tylko i wyłącznie w postaci Zioła z Małp. Masz tyle bossów wszędzie dodanych i do wyboru.

Opublikowano

Zwiększyliśmy to zwiększyliśmy, co nie oznacza że teraz ze spota dropniesz 10 itemków od razu.

Itemy do biologa lecą na każdym poziomie?

@ xTor3nTxMT2

Całe szczęście, że się z nami RZEGNASZ

Opublikowano

Oni się podporządkowali graczom z topki nie chce pisać komu.. Wystarczy ze typek powie zmień to i to i tak się dzieje... Z poprawek dzisiejszych dobrze ze zrobiliście ripera od 75 ale z lwi zjebaliscie tak jak i z wróżka zbyt silna a bossa na mapie 90 kładą się na hita trzeba czekać aż kolega wbija ten 100 i zmniejszycie exp na mapce a potem jak wbija 110 to zmniejszycie go ponownie. Oni na tej mapce są wstanie luzem zarobic 1kkk na dzień

Opublikowano

Mam kilka pytan bo albo nie ma w prezentacji albo cos nie doczytałem.

Skąd mogę zdobyć na niskim poziomie do 35 lvl rady i egzo, nie licząc tych szlatulek z moobow?

Skąd lecą te talizmany albo te szkaty z których lecą te talizmany? Bo na rynku widziałem tego dużo ale nie mam pojecia skąd to zdobyć.

I kolejna sprawa jaki najlepszy zarobek? Lepiej zatrzymać sie na 35 czy jednak bic lvl?

Opublikowano

Mam kilka pytan bo albo nie ma w prezentacji albo cos nie doczytałem.

Skąd mogę zdobyć na niskim poziomie do 35 lvl rady i egzo, nie licząc tych szlatulek z moobow?

Skąd lecą te talizmany albo te szkaty z których lecą te talizmany? Bo na rynku widziałem tego dużo ale nie mam pojecia skąd to zdobyć.

I kolejna sprawa jaki najlepszy zarobek? Lepiej zatrzymać sie na 35 czy jednak bic lvl?

Rady i Egzo dropią z metinów.

Talizmany lecą z best kapitana.

Lepiej się zatrzymać chodzić na metki/bossy i potem jak się zrobi porządne eq iśc expić .

Aktualnie mam przerwę od metina masz pytanie napisz na pw na gg mnie szybko nie zobaczysz :D

Opublikowano

Ilu graczy teraz jest...nie moge znajść strony głownej... tylko forum mi się wyświetla w google...

Nikt tego nie wie, tylko Administracja. Jednak na oko powinno być 800+

Opublikowano

Rady i Egzo dropią z metinów.

Talizmany lecą z best kapitana.

Lepiej się zatrzymać chodzić na metki/bossy i potem jak się zrobi porządne eq iśc expić .

A które metki i bossy najlepiej bić? M2 i wodze?
Opublikowano

ZROBILISCIE zapowiedz miesiąc przed startem ,a dalej jest niedopracowany slaby drop biolog, z Krola malp gowno leci
Kappa`

oqyn4g.png

cruzeN                                    Ak                                   Vodka
Noe

Opublikowano

ZROBILISCIE zapowiedz miesiąc przed startem ,a dalej jest niedopracowany slaby drop biolog, z Krola malp gowno leci

Kappa`

Gdybyś był na bieżąco wiedziałbyś o wiele więcej.

Opublikowano

A które metki i bossy najlepiej bić? M2 i wodze?

Najlepiej bij metki zazdry(35)/cienia(45) i jak ogarniasz te lepsze na 55/60 w m2 bij best kapitany a w dolinie wodza.

Aktualnie mam przerwę od metina masz pytanie napisz na pw na gg mnie szybko nie zobaczysz :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...