Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CradosMt2.pl [Dedyk] [Medium]

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ty człowieku jesteś chory umysłowo? chyba sobie nie wymyslilem ze nie moge odpalic clienta?

Próbowałeś przez obejście odpalić? 

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ty człowieku jesteś chory umysłowo? chyba sobie nie wymyslilem ze nie moge odpalic clienta?

Nie ma co gadać z takimi jak ty. Już się nie denerwuj że sobie nie pograsz...

Opublikowano

Zmieniliśmy już ItemShop na zupełnie inny! Od teraz wystarczy zalogować się do gry i udać się do NPC o nazwie ItemShop w każdym pierwszym mieście lub kliknąć przycisk ItemShop J3UclwN.png, który zastąpił Magazyn IS. Na razie brakuje tam Fryzur, Kostiumów oraz także opisów przedmiotów. To wszystko zostanie dodane na przerwie technicznej, która odbędzie się w ciągu 24 godzin. Aby zmiany były widoczne należy zaaktualizować patcher lub pobrać łatkę:

xxx
xxx

Wiemy, że wiele osób jeszcze nie otrzymało zwrotu SM za utracone przedmioty. Wszystko zostanie zwrócone w ciągu najbliższych kilkunastu godzin, jeśli owy incydent został zgłoszony na Support. Mamy mnóstwo zgłoszeń dziennie również na TeamSpeaku, także trochę to wszystko trwa.

Odnośnie powtarzających się misji: Problem został naprawiony, jednak aby on działał w 100% należy wykonać misję ponownie lub zgłosić się do mnie (Vincent) na Support, aby zrobić to ręcznie w bazie danych. Proces ten jednak może trochę trwać, ponieważ tylko ja mogę to wykonać ze względu na ograniczone prawa pozostałych osób.

Dodatkowo w ramach rekompensaty otrzymujecie przyspieszony drop Szkatułek Blasku Księżyca! Powodzenia!

Proszę o skan. 3h

Opublikowano

Cześć, mam problem wywalilo mnie z gry probowałem sie zalogowac i wywalalo mnie do panelu logowania wiec wylaczylem clienta wlaczylem patchera i wyskakuje mi:

50206955418843502372.jpg

Nie pomaga uruchomienie jako administrator, ze zgodnoscia itp.

Ja sie nie chwale :) tylko wmawiasz mi ze mam komputer z drewna

Pomoze ktoś? jak odpalam przez latke wyskakuje LOG

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngNukeу.

Też tak chwilę miałem, ale bodajże jeszcze raz clienta pobrałem spatchowałem, nawrzucałem łatek i chodzi  :D

PS. Czy mi się wydaję, czy ty zawsze masz jakiś problem z uruchomieniem gry ?  xD  xD

Opublikowano

Ile online w godzinach szczytu?

pewnie okolo 850-900. tak na oko. czat caly zaspamiony, m1 ch1 jinno pelno sklepow, nie wiem jak inne krolestwa.

Opublikowano

Nawiazujac do tematu graczy online, 900 osob sadzac po stanie osob w m1 to napewno nie jest na serwerze, patrzac względem tego screena, m1 na Ascarialu wygladalo podobnie, gdy bylo 500/600 online jakis czas temu.

Opublikowano

Cze, pobrałem klienta ze strony, wypakowałem go, wszystko się zaktualizowało, włączam przez łatkę, loguje się zrobiłem postać a tu dupa nie chce się załadować świat gry :/

Opublikowano

Nawiazujac do tematu graczy online, 900 osob sadzac po stanie osob w m1 to napewno nie jest na serwerze, patrzac względem tego screena, m1 na Ascarialu wygladalo podobnie, gdy bylo 500/600 online jakis czas temu.

Gram na waszym ascarialu od poczatku... Przy takiej liczbie osob online wasz licznik pokazywal 1000-1100...( patrzac na screen )

@NGS p.s. Konkurencja nie spi to zaczynasz sie udzielac ( nie mam nic do ascariala, ale na 115-120 lvl sie on "przejada" ( glownie z powodu expa ) dlatego tu zawitam. )

Opublikowano

zwróc uwage na to ile serwer istnieje, mysle, ze gracze wolą dropic i expic. :) moze masz racje - 900 nie ma ale 650-700 zapewne tak.

Opublikowano

Do której blaski będą dropić?

Podobno do 24 a co do serwera to pompa najlepszy serwer roku moim zdaniem wszystko dopasowane gra się super polecam.

Aktualnie mam przerwę od metina masz pytanie napisz na pw na gg mnie szybko nie zobaczysz :D

Opublikowano

Prościej by zrobili gdyby któryś z adminów dał ss'y z każdego ch z komendy /w ok 19-20 wtedy jest pewnie najwięcej ludzi i sprawa licznika by się wyjaśniła.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Jak dla mnie, graczy jest wystarczająco, nie wszyscy jeszcze wystawili shopy, bo wolą expić, dropić, ja np. nigdy nie wystawiam shopów.

Graczy na pewno przybędzie.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Patola... kiedy bym nie wbił na stronke główna serwera to ładuje się i ładuje i nic nie mozna ani go pobrać ani konta zrobić...

hahahaha po wybraniu w patcherze ikonki "konto" wyświetla się strona główna PandoraMT2...

Opublikowano

Server roku, to trzeba od razu powiedziec. Gra sie bardzo przyjemnie, ogolnie jest ten wajb ;d jedyny minus to to, ze postac sie dlugo loguje, ale to pewnie tylko u mnie. Server warty odwiedzenia, polecam.

ZR_o79.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...