Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CradosMt2.pl [Dedyk] [Medium]

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

napisałem post na około 1k słów, ale mi wyjebało przeglądarke, skrócę post do dwóch słów:

SERWER ZAJE BISTYY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Zapraszam na serw bo jest mega / ktoś mi nick ukradł.. ale to nic .. tylko tak mowie co za ludzie xD 

Ps. Atlantic jedzie na hakach, niech gm go sprawdzi. 

1374492926-U975782.jpg

Opublikowano

Serwer jest dopracowany , gra sie przyjemniacko . Ale moje uwagi odnoszą sie do dośc niskiego expa .. no ciezko jest . Robie wszystkie misje , troche odłożyłem na EQ. Serwer jest OK , ale wiem że długo nie potrzyma . Ravia S2 w zanadrzu . Panowie możecie sie liczyc z tym ze z magicznych 830 graczy , zrobi sie 83. To jest tylko moja prywatna opinia . Pozdrawiam .

Opublikowano

Coś jest zbugowanego :) gdy zrobiłem na 43 lvlu prawie wszystkie misje i poszedłem na dungeon 30 to cofneło mi prawie wszystkie misje. Dodatkowo nie da się ich ponownie wykonać. Pisałem do supp ale jak narazie olewka 

Opublikowano

Jak do tej pory to gra mi się bardzo przyjemnie misje co lvl są bardzo fajne i warto je robić :)

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Serwer jest dopracowany , gra sie przyjemniacko . Ale moje uwagi odnoszą sie do dośc niskiego expa .. no ciezko jest . Robie wszystkie misje , troche odłożyłem na EQ. Serwer jest OK , ale wiem że długo nie potrzyma . Ravia S2 w zanadrzu . Panowie możecie sie liczyc z tym ze z magicznych 830 graczy , zrobi sie 83. To jest tylko moja prywatna opinia . Pozdrawiam .

Jestes smieszny.. jezeli serwer jest dobry, a jest to przeciez jak wyjdzie jakis zalosny gotowiec czyli sravia, to nikt nie pojdzie stad na niego tylko dlatego, ze IdiotaXRower jest tam w teamie.

Opublikowano

No to po przerwie, czas wrócić i nadrobić. Widzimy się na serverze! ;)

Polecam i zapraszam. ^.^

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

Opublikowano

Gram od startu ze znajomym i jest to najlepszy serwer na jakim grałem, na żadnym mi się nie chciało grać tak jak tutaj!

Polecam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...