Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CradosMt2.pl [Dedyk] [Medium]

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam kolejny bug lecz... administracji na ts nie ma a razem z kolegą czekam (który czeka tam już 3h) lecz nikt nie reaguje. Coś czuję, że nie zostanę długo :)

Myślisz że siedzimy 24/7 na ts - zgłoś Vincentowi na support.

Szansa na drop rzeczy do biologa to jakieś 0,5%. Ładny żart, w dodatku z mobów których za wiele na mapie nie ma.

Kolejny raz poznikało eq, ludzie czekają i zero odzewu. 

Jakby osób na serwie robi się robi trochę mniej, mam nadzieję że Team odpowie na sugestie i prośby graczy...

PS. Jakiś ziomek na serwie ma większość rzeczy +9 już. Ciekawe jakim cudem tak szybko załatwił sobie perły... hmm...  znajomości ??

Pewnie ja mu trutę +9 dałem, a perły z piesków mu lecą, widzisz i nie grzmisz.

Opublikowano

to sie ciesz xD

dodajcie laczenie sie dopalaczy boga smokow:)

nie ma z czego się cieszyć ;d a co do dopalaczy smoka zgdzam się mam już tego pół strony depo bo sie nie da złączyć ;_;

Opublikowano

Nie wiem czy to bug, ale wybrałem sie na metki do m2 i zauwazylem w m2 chunjo koło zaprysów metka 65lvl (Śmierci) zapomniałem screena zrobić, proponuje usunac te metki. xD

Opublikowano

Nie wiem czy to bug, ale wybrałem sie na metki do m2 i zauwazylem w m2 chunjo koło zaprysów metka 65lvl (Śmierci) zapomniałem screena zrobić, proponuje usunac te metki. xD

Metiny można samemu respic więc ktoś je tam zrespil.

9bylOWE.png

Opublikowano

Metiny można samemu respic więc ktoś je tam zrespil.

A no fakt, nie pomyslalem o tym. :D

/ Jest szansa zebym jutro podropil blaski bez rekawiczki? czy beda leciec 1szt na 3h

Opublikowano

Polecam serwer, polecam administracja, profesjonalne podejscie i mam nadzieje, ze nie skonczy jak Exalion ;)

Opublikowano

Polecam serwer, polecam administracja, profesjonalne podejscie i mam nadzieje, ze nie skonczy jak Exalion ;)

To nie ta sama administracja co na exalion, ekipa exaliona robi antenemt2.

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

Serwer bardzo przyjemny i administracja ogarnięta :) Polecam i zapraszam

''Sucked all day, smoking blunts, counting cheese
Fucking bitches 'til their assholes bleed
What you say, baby?''

Opublikowano

Zmieniliśmy już ItemShop na zupełnie inny! Od teraz wystarczy zalogować się do gry i udać się do NPC o nazwie ItemShop w każdym pierwszym mieście lub kliknąć przycisk ItemShop J3UclwN.png, który zastąpił Magazyn IS. Na razie brakuje tam Fryzur, Kostiumów oraz także opisów przedmiotów. To wszystko zostanie dodane na przerwie technicznej, która odbędzie się w ciągu 24 godzin. Aby zmiany były widoczne należy zaaktualizować patcher lub pobrać łatkę:

http://www78.zippyshare.com/v/49314253/file.html
https://mega.co.nz/#!kQkg2ChB!z0ugnYyWYbd-MtdgH6EAdZouaVQac9qEFOMcSLKw0p0

Skan :

gx5ue4.jpg

Wiemy, że wiele osób jeszcze nie otrzymało zwrotu SM za utracone przedmioty. Wszystko zostanie zwrócone w ciągu najbliższych kilkunastu godzin, jeśli owy incydent został zgłoszony na Support. Mamy mnóstwo zgłoszeń dziennie również na TeamSpeaku, także trochę to wszystko trwa.

Odnośnie powtarzających się misji: Problem został naprawiony, jednak aby on działał w 100% należy wykonać misję ponownie lub zgłosić się do mnie (Vincent) na Support, aby zrobić to ręcznie w bazie danych. Proces ten jednak może trochę trwać, ponieważ tylko ja mogę to wykonać ze względu na ograniczone prawa pozostałych osób.

Dodatkowo w ramach rekompensaty otrzymujecie przyspieszony drop Szkatułek Blasku Księżyca! Powodzenia!

Opublikowano

Szkoda tylko, że mało siedzicie na metku troche takie zerowe zainteresowanie i nie banujecie wgle ludzi z topki co grają na wh.. Mam nadzieję, że jak itemshop naprawiony to teraz zaczniecie naprawiać bugi w grze... jest masa propozycji i wgle się nie wypowiadacie na ten temat.. wolicie grac w LOL'a

Opublikowano

Szkoda tylko, że mało siedzicie na metku troche takie zerowe zainteresowanie i nie banujecie wgle ludzi z topki co grają na wh.. Mam nadzieję, że jak itemshop naprawiony to teraz zaczniecie naprawiać bugi w grze... jest masa propozycji i wgle się nie wypowiadacie na ten temat.. wolicie grac w LOL'a

Ogarnięty, teraz trzeba oddać tylko itemki wszystkim i będzie czas właśnie na takie rzeczy jak propozycje czy banowanie.

Opublikowano

Server jak najbardziej ok tylko szkoda, że bony wchodzą właściwie maxymalnie, pvp nie będzie wyglądało kolorowo .

Opublikowano

Server jak najbardziej ok tylko szkoda, że bony wchodzą właściwie maxymalnie, pvp nie będzie wyglądało kolorowo .

Nie wchodzą maksymalne, lecz da się łatwo wbić. W PVP będzie decydował ekwipunek oraz dodatki + misje zrobione.

Opublikowano

Beka z supportu, zniknął mi dzik którego miałem z wymiany za itemy w grze. Zniknął mi i go nie chcą zwrócić, twierdzą, że mam go kupić ponownie. CIEKAWE K***A ZA CO? nie mam tego itemu co za niego dałem bo ten typek go ma lol... a typek może wałka wyjebać i mieć dzika i FMSa którego dostał ode mnie...

0yq5ub.png

Beka z Ciebie nadaliśmy Ci SM, abyś ponownie kupił dzika. Nie wiem czemu ludzie są aż tak ograniczeni czy też tylko udajecie tak głupich.

Opublikowano

Beka z Ciebie nadaliśmy Ci SM, abyś ponownie kupił dzika. Nie wiem czemu ludzie są aż tak ograniczeni czy też tylko udajecie tak głupich.

Nie napisałeś mi nic o tym, skąd miałem wiedzieć rotfl. k po sprawie..

1367591241-U459639.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...