Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CradosMt2.pl [Dedyk] [Medium]

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Spokojnie jest 1k, bo wszystkie spoty są pozajmowane. Ciężko ubić samemu bossa czy metka.

Dlatego jest to jeden z powodów dla którego nie ma licznika, graczy jest dużo i wystarczająco, ale wbija tutaj kilkunastu wróżbitów i oni wiedzą lepiej ile gra online i będą się pytać godzinami i spamować ile online. Jak ktoś chce zagrać na serwerze to wbije i nie będzie patrzył na liczbę online. Wystarczy w godzinach popołudniowych wbić do m1 / zobaczyć spoty podstawowe.

Opublikowano

Tilian,grayst,almantia,triador,helium ; wszystkich nazw juz nie pamietam.Lourt mial juz tyle tych serwerow a zaden sie nie ostal.Tak bedzie i z tym.Widze,iz zmienil nieco taktyke.Teraz zatrudnia youtuberow do teamu z nadzieja,ze wpadnie jeszcze wiekszy hajs.Sh4ke zrezygnuje z posady gm'a za 1-2 miesiace a jakis czas pozniej Lourt postawi kolejny serwer .Dziwie sie,ze dajecie mu kolejna szanse.

Pozdrawiam :)

Srij9JT.png

Opublikowano

Tilian,grayst,almantia,triador,helium ; wszystkich nazw juz nie pamietam.Lourt mial juz tyle tych serwerow a zaden sie nie ostal.Tak bedzie i z tym.Widze,iz zmienil nieco taktyke.Teraz zatrudnia youtuberow do teamu z nadzieja,ze wpadnie jeszcze wiekszy hajs.Sh4ke zrezygnuje z posady gm'a za 1-2 miesiace a jakis czas pozniej Lourt postawi kolejny serwer .Dziwie sie,ze dajecie mu kolejna szanse.

Pozdrawiam :)

Kolejny odkrywca aka Wróżbita Maciej. Uwielbiam dyskutować z osobami twojego pokroju.

Serwer do Heliuma z tego co pamiętam były tworzone wraz z ForGame, prócz Graysta i Tiliana. A wiadomo jak tam było i czemu równała się praca z ForGame.

Czemu zrezygnowałem z Exaliona - powtarzałem wielokrotnie i nie będę się powtarzał, szczególnie że gadałem ostatnio z Sensualem i wszystko sobie wyjaśniliśmy. Poza tym Exalion już nie istnieje. Zawsze to samo pierdolenie wziął kogoś kto nagrywa na YT po to żeby większy hajs był. Gówno prawda. Serwer robiłem z Przemkiem od Maja jakoś, kiedy on już go robił około 2 miesiące, więc nie jestem tam tylko i wyłącznie dla reklamy i hajsu. Gracze mają zupełnie inną opinię o nas. Mogliśmy nawet serwer nie odpalać bo już przed startem się nam zwróciło, więc nie pierdol mi tutaj, że tylko pod hajs wszystko.

To że Kirek i Adaś są w Team to tylko i wyłącznie że znam ich kupę czasu i mam do nich zaufanie, bo poznałem ich jak również zaczynali nagrywać.

Nie mam zamiaru dyskutować z osobami Twojego pokroju, bo one znają tylko fakty z MPC.

Opublikowano

Kolejny odkrywca aka Wróżbita Maciej. Uwielbiam dyskutować z osobami twojego pokroju.

Serwer do Heliuma z tego co pamiętam były tworzone wraz z ForGame, prócz Graysta i Tiliana. A wiadomo jak tam było i czemu równała się praca z ForGame.

Czemu zrezygnowałem z Exaliona - powtarzałem wielokrotnie i nie będę się powtarzał, szczególnie że gadałem ostatnio z Sensualem i wszystko sobie wyjaśniliśmy. Poza tym Exalion już nie istnieje. Zawsze to samo pierdolenie wziął kogoś kto nagrywa na YT po to żeby większy hajs był. G****o prawda. Serwer robiłem z Przemkiem od Maja jakoś, kiedy on już go robił około 2 miesiące, więc nie jestem tam tylko i wyłącznie dla reklamy i hajsu. Gracze mają zupełnie inną opinię o nas. Mogliśmy nawet serwer nie odpalać bo już przed startem się nam zwróciło, więc nie pierdol mi tutaj, że tylko pod hajs wszystko.

To że Kirek i Adaś są w Team to tylko i wyłącznie że znam ich kupę czasu i mam do nich zaufanie, bo poznałem ich jak również zaczynali nagrywać.

Nie mam zamiaru dyskutować z osobami Twojego pokroju, bo one znają tylko fakty z MPC.

Zaden wrozbita.Po tylu latach obserwacji wysuwam daleko idace wnioski.Nie chce robic offtopu dlatego widzimy sie za kilka msc.Przytocze Ci twojego posta :)

@ Trutka skad?

Srij9JT.png

Opublikowano

Zaden wrozbita.Po tylu latach obserwacji wysuwam daleko idace wnioski.Nie chce robic offtopu dlatego widzimy sie za kilka msc.Przytocze Ci twojego posta :)

@ Trutka skad?

Jesteś idiotą czy jak? myślisz, że ten śmieszny "antywarn" z tępym pytaniem cie ochroni przed warnem?

Co do serwa to grałem i mogę polecić bo jest sporo misji z ciekawymi nagrodami. Jedyne co mnie zabolało i dlatego odszedłem z serwa to jest to, że w red lesie czy zwykłem lesie jest pełno perfidnych typów na WH (30-35lvle mają) i spokojnie robią te metki jakby były jakieś osłabione.

Sam cisnąłem na tym hacku od miśka ale nie tak perfidnie.

Największe powody dlaczego odszedłem to pech[?]. Przez całą grę ubiłem dokładnie 173 metków i dropłem : 7 aur, 0 berków, 3 wirki a reszta to KU dla innych klas. Druga sprawa to wydałem około ~1100 zmianek na ribka przerobionego i nigdy nie było marnych średnich 35+. To nie tak, że płacze ale k***a 35 średnie to gówno i mi nie weszło a typki sobie śmigają w fmsie śr 55, 8 omdlenie, 20 orki pozdro.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Jesteś idiotą czy jak? myślisz, że ten śmieszny "antywarn" z tępym pytaniem cie ochroni przed warnem?

Co do serwa to grałem i mogę polecić bo jest sporo misji z ciekawymi nagrodami. Jedyne co mnie zabolało i dlatego odszedłem z serwa to jest to, że w red lesie czy zwykłem lesie jest pełno perfidnych typów na WH (30-35lvle mają) i spokojnie robią te metki jakby były jakieś osłabione.

Największe powody dlaczego odszedłem to pech[?]. Przez całą grę ubiłem dokładnie 173 metków i dropłem : 7 aur, 0 berków, 3 wirki a reszta to KU dla innych klas. Druga sprawa to wydałem około ~1100 zmianek na ribka przerobionego i nigdy nie było marnych średnich 35+. To nie tak, że płacze ale k***a 35 średnie to gówno i mi nie weszło a typki sobie śmigają w fmsie śr 55, 8 omdlenie, 20 orki pozdro.

Teraz kiedy oddaliśmy 3/4 osobom itemki będziemy mogli banować właśnie tego pokroju osoby. Co do twojego dropu / itemków miałeś pecha. Inni wbijają perfecty za 200 zmianek a ty wbijesz za 3000 więc, to tylko od szczęścia zależy.

Opublikowano

Też jestem za tym, żeby co kilka dni wstawiać ss liczby graczy tutaj albo na forum.  

Serwer Polecam 

wolf.gif

Opublikowano

Na riba zużyłem 1.3k zmianek i było max 40 sr ale już przy mixowaniu żala po 300zmiankach wbiło 49 sr więc to kwestia szczęścia ;)

Opublikowano

Teraz kiedy oddaliśmy 3/4 osobom itemki będziemy mogli banować właśnie tego pokroju osoby. Co do twojego dropu / itemków miałeś pecha. Inni wbijają perfecty za 200 zmianek a ty wbijesz za 3000 więc, to tylko od szczęścia zależy.

Ja czekam i czekam, myślę że się nie doczekam na oddanie itemków.

Opublikowano

Dla tych co się zastanawiają aktualne ss z m1. Ja aktualnie czekam na jakąś aktualizację gdzie wprowadzą kilka usprawnień dla graczy (z propozycji na forum) 

E: 76627321834148406026.jpg

Otrzymam informację skąd te groty ???

Opublikowano

Musisz mieć widocznie pecha ja z 10 metków miałem 3 ostrza 1 błogo 1 aura więc wszystko zależy od szczęścia.

Aktualnie mam przerwę od metina masz pytanie napisz na pw na gg mnie szybko nie zobaczysz :D

Opublikowano

Właśnie pobiliśmy kolejny rekord Online ponad 1000 już Was jest, dziękujemy !

Dzisiaj w nocy będzie aktualizacja, większość propozycji z forum + poprawki dla Was !

2SGWM5s.jpg

4G19gKO.jpg

Opublikowano

Musisz mieć widocznie pecha ja z 10 metków miałem 3 ostrza 1 błogo 1 aura więc wszystko zależy od szczęścia.

Aktualnie mam przerwę od metina masz pytanie napisz na pw na gg mnie szybko nie zobaczysz :D

Opublikowano

Dzisiaj w nocy będzie aktualizacja, większość propozycji z forum + poprawki dla Was !

2SGWM5s.jpg

4G19gKO.jpg

Serwer się rozwija!

Jakich dokładnie poprawek możemy się spodziewać?

579571423327107377857.png

Opublikowano

Aktualizacje aktualizacjami, macie zamiar coś zrobić z tym wywalaniem i lagami bo dalej są z tym problemy. Wkurwia jak wywala podczas robienia dt czy innych dungeonów, a nawet podczas expa czy zrywania kwiatków.

Opublikowano

Aktualizacje aktualizacjami, macie zamiar coś zrobić z tym wywalaniem i lagami bo dalej są z tym problemy. Wkurwia jak wywala podczas robienia dt czy innych dungeonów, a nawet podczas expa czy zrywania kwiatków.

Mnie jakoś nigdy nie wywaliło, ciekawe :D

579571423327107377857.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...