Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CradosMt2.pl [Dedyk] [Medium]

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Server godny uwagi ale te itemy znikajace to przesada

Pakujac w isa grasz jak normalny gracz bez isa  wczoraj odzyskalem itemsy lecz znowu po 2h stracilem to jest k***a przesada juz tez pierdolenie administracji mamy wazniejsze teraz sprawy niz wasz is tak k***a tylko gdyby nie my ludzie ktorzy pakuja w isa to ten server by padl bo kto by go utzymywal

Nick:18 [Forever][url=

Opublikowano

Server godny uwagi ale te itemy znikajace to przesada

Pakujac w isa grasz jak normalny gracz bez isa  wczoraj odzyskalem itemsy lecz znowu po 2h stracilem to jest k***a przesada juz tez pierdolenie administracji mamy wazniejsze teraz sprawy niz wasz is tak k***a tylko gdyby nie my ludzie ktorzy pakuja w isa to ten server by padl bo kto by go utzymywal

Oczywiście już nic nie robimy, tylko Twój hajs liczę jaki mi dałeś.

Każde zgłoszenie na support jest rozpatrzone i oddajemy każdy item / sm.

Opublikowano

Po tych wszystkich let's playach i chwilowej grze to ten serwer wyszedł bardziej na easy niż medium.

Opublikowano

Po tych wszystkich let's playach i chwilowej gry to ten serwer wyszedł bardziej na easy niż medium.

Jest łatwy, ja generalnie bym nie patrzył na określenia serwera pod względem - hard / medium / easy. Gra się przyjemnie - taką słyszymy opinię od graczy i to jest ważne.

Ile ludzi online? Dam radę np wojem, ninja bez buffa? Jak najlepiej zarobic?

Gra średnio 700 + a liczba ciągle rośnie. Zależy od EQ. Obecnie chyba na broniach 30 lvl / dropiąc na Górze Wspaniałych lub DT - Ripper.

Opublikowano

Jest łatwy, ja generalnie bym nie patrzył na określenia serwera pod względem - hard / medium / easy. Gra się przyjemnie - taką słyszymy opinię od graczy i to jest ważne.

Gra średnio 700 + a liczba ciągle rośnie. Zależy od EQ. Obecnie chyba na broniach 30 lvl / dropiąc na Górze Wspaniałych lub DT - Ripper.

Jest nawet bardzo łatwy, podczas ~2-3 godzinnej gry nie zauważyłem niczego co by podchodziło pod medium, a w pierwszy dzień serwera już były 70+ lvle w rankingu także no co tu więcej mówić, serwer easy, ale jest dobry.

Opublikowano

Jest nawet bardzo łatwy, podczas ~2-3 godzinnej gry nie zauważyłem niczego co by podchodziło pod medium, a w pierwszy dzień serwera już były 70+ lvle w rankingu także no co tu więcej mówić, serwer easy, ale jest dobry.

Na poziomach 90+ nie jest już tak łatwo, przekonasz się, jak i osoby które będą expiły.

Opublikowano

Na poziomach 90+ nie jest już tak łatwo, przekonasz się, jak i osoby które będą expiły.

Nie chodzi mi o exp bo ten to mógłby być nawet identyczny jak na PL'u, chodzi mi o inne czynniki typu bonusy, skille, eq, zmianki itd.

Opublikowano

Po zapowiedzi i publikacji, myślałem że wygląda to profesjonalnie i jest dopięte na ostatni guzik, jak zawsze się myliłem. Mimo wszystko polecam, ale jednak czegoś tutaj brakuje... 

Opublikowano

Po zapowiedzi i publikacji, myślałem że wygląda to profesjonalnie i jest dopięte na ostatni guzik, jak zawsze się myliłem. Mimo wszystko polecam, ale jednak czegoś tutaj brakuje... 

Że tak zapytam czego, bo Twój komentarz nie miał sensu troszkę.

Opublikowano

Że tak zapytam czego, bo Twój komentarz nie miał sensu troszkę.

Łatwo się domyślić, profesjonalizmu. Po co wypuszczać coś, z czym ciągle się ma problem. Np. padające kanały i strona wczoraj, znikające itemy.

Pracowaliśmy nad tym 5 miesięcy. Nie testowaliśmy serwer przy takich atakach, które trwają ciągle nawet teraz, zmieniliśmy maszyny na dużo dużo lepszy, przez co nie ma problemu. Znikające itemki również były powodem ataków, tak samo jak strona. Obecnie nie mamy już z tym problemów. Osobom, którym nie działa strona dns'y się nie zaktualizowały. 

Niestety, ale taka jest rzeczywistość, że ataki utrudniają wszystko i niszczą. Uszczypliwie dodam : Ciekaw jest czy ty byłbyś w stanie zrobić serwer na taką skalę w pełni profesjonalnie.

Dowiesz się wkrótce jak będzie z serwerem ;)

Opublikowano

Łatwo się domyślić, profesjonalizmu. Po co wypuszczać coś, z czym ciągle się ma problem. Np. padające kanały i strona wczoraj, znikające itemy.

Pracowaliśmy nad tym 5 miesięcy. Nie testowaliśmy serwer przy takich atakach, które trwają ciągle nawet teraz, zmieniliśmy maszyny na dużo dużo lepszy, przez co nie ma problemu. Znikające itemki również były powodem ataków, tak samo jak strona. Obecnie nie mamy już z tym problemów. Osobom, którym nie działa strona dns'y się nie zaktualizowały. 

Niestety, ale taka jest rzeczywistość, że ataki utrudniają wszystko i niszczą. Uszczypliwie dodam : Ciekaw jest czy ty byłbyś w stanie zrobić serwer na taką skalę w pełni profesjonalnie.

Opublikowano

Booooożeee, ile tych misji.  Jak ja tego nienawidzę...

Misje możesz odrzucać. Taki serwer, nie musisz ich robić, jak nie chcesz nagród. Lepiej tak, niż kolejny serwer z misjami z PL'a.

Opublikowano
Każde ZGŁOSZENIE na support jest rozpatrzone i oddajemy każdy item / sm.

no to sa juz jaja od 9 czekam na oddanie tych itemow/smow na tsie juz nie jednemu gmowi mowilem oczywisice tekst no podaj login i co zniklo pisalem na support 2x dostalem widomosci o ktorej to sie stalo napisalem i dalej od 11 zero odzewu no do jasnej cholery 

Nick:18 [Forever][url=

Opublikowano
Każde ZGŁOSZENIE na support jest rozpatrzone i oddajemy każdy item / sm.

no to sa juz jaja od 9 czekam na oddanie tych itemow/smow na tsie juz nie jednemu gmowi mowilem oczywisice tekst no podaj login i co zniklo pisalem na support 2x dostalem widomosci o ktorej to sie stalo napisalem i dalej od 11 zero odzewu no do jasnej cholery 

Trzeba być cierpliwym.

579571423327107377857.png

Opublikowano

kiedy wchodzisz na ten Dungeon na 30 lvl to resetują ci się wszystkie misje i masz je od nowa (rajdy lvlowe też i dostajesz za nie nagrody od nowa) :)

za to chce smy hehe :D 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...