Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CradosMt2.pl [Dedyk] [Medium]

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Sh4ke

Potwierdzam, że oddają zaginione itemy.

Dziś zniknął mi mount, napisałem do nich i dostałem sm.

Polecam i wszystkich zapraszam, łatwo o zmianki i dodania, perełki i inne ulepki nie stanowią problemu.

Exp też jest oki :>

goof2jpg_eqanqpq.jpg

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie napisałem, bo mam mnóstwo zgłoszeń więc nie piszę dokładnie : Oddałem Ci SM - idź kup ponownie ten i ten przedmiot.

Opublikowano

Fajnie że już 53 lvlu nie leca zęby dla biologa :) na 47/48 byłem to co 2/3 spot leciał a teraz nic 

Proszę Pana u nas zębów się nie dropi do Biologa, bo jest inna misja. 

Opublikowano

A co do Administracji to jak do tej pory sprawuje się super :)

Do póki Adaś nie zacznie rozdawać EQ na lewo i prawo jak to ma w nawykach, a jestem pewien, ze to tylko kwestia czasu ;]] Nie wiem co Wam strzelilo do głowy, aby zatrudnić to dziecko z adhd.

Opublikowano

Proszę Pana u nas zębów się nie dropi do Biologa, bo jest inna misja. 

O kurw teraz to chyba sobie jaja robisz ziomek. Widzę że admini z*********e znają swój serwer. Nie ma misji na zeby orka ? proszę bardzo :) ockb46.jpg

Opublikowano

Adaś nie może rozdawać itemów ponieważ nie ma takiej możliwości ;)Nawet na ts jak pomagał i coś sie stało w grze(znikneły itemy na handlu i kasa) to powiedził że takie sprawy to tylko przemek bo on dostepu nie ma

Opublikowano

Kiedy naprawicie wywalanie channeli bo pierdolca można dostać jak wywala podczas  bicia ripa/smierci albo innego bossa  i tak dalej... to powoli sie irytujace staje i zniecheca mnie coraz bardziej

Opublikowano

To nie wiem czy wy macie drewniane kompy lub neta od sąsiada. Mnie przez cały dzień nie wywali ani razu :D

Net 30mb/s laptop za 3k i prawie ciagle mnie wywala, uwazasz to za zly sprzet?

Opublikowano

Net 30mb/s laptop za 3k i prawie ciagle mnie wywala, uwazasz to za zly sprzet?

Chwalić mi się nie musisz ;) fakt taki że ciebie wywala a mnie nie

Opublikowano

Cześć, mam problem wywalilo mnie z gry probowałem sie zalogowac i wywalalo mnie do panelu logowania wiec wylaczylem clienta wlaczylem patchera i wyskakuje mi:

50206955418843502372.jpg

Nie pomaga uruchomienie jako administrator, ze zgodnoscia itp.

Chwalić mi się nie musisz ;) fakt taki że ciebie wywala a mnie nie

Ja sie nie chwale :) tylko wmawiasz mi ze mam komputer z drewna

Opublikowano

Ironia mój drogi. Otwieraj metina przez metin2client. Provlem z głowy i poczekać aż naprawia paczer

Jak uruchamiam metin2.client to wyskakuje mi LOG.

Opublikowano

Same logi i lagi.. tylko narzekajo xD

Ty człowieku jesteś chory umysłowo? chyba sobie nie wymyslilem ze nie moge odpalic clienta?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...