Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CradosMt2.pl [Dedyk] [Medium]

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mnie jakoś nigdy nie wywaliło, ciekawe :D

Jak stoisz w m1 i nic nie robisz to cie nie wywala. Wiele osób jakoś narzeka, że wywala. Po wywaleniu jak się chce zalogowac na to samo CH to dochodzi do wyboru postaci i cofa do logowania dopiero po jakimś czasie wstaje

Opublikowano

najlepsze jest to, ze wywalilo mi woja a buffka nadal stoi i nie moge sie zalogowac na glowna postac ... kiedy cos z tym zrobicie? juz od kilku dni są takie problemy.

Opublikowano

czemu wasza z*****a strona cały czas nie dziala? -.-

nawet sie zarejestrowac do chuja nie da

Mi działała cały czas od wczoraj do teraz, czyli do ataku ddos

Opublikowano

czemu wasza z*****a strona cały czas nie dziala? -.-

nawet sie zarejestrowac do chuja nie da

Mi cały czas działa + Serwer polecam. 

@2x up, miejmy nadzieje, że zaraz jakieś info się pojawi.

2e30al1.jpg

Opublikowano

Serwer jest świetny, chyba najlepszy priv na jakim gralem : ) Nic dziwnego, ze ida ciagle ddosy:D

To jak widac malo gdzie grales, bo tu sie nawet wejsc nei da, a przed ddosami idzie sie zabezpiezcyc w 100% tylko trzeba potrafic -,- po 2 kto by ddosowal server gdzie jest tylko 1000 osob....
Opublikowano

To jak widac malo gdzie grales, bo tu sie nawet wejsc nei da, a przed ddosami idzie sie zabezpiezcyc w 100% tylko trzeba potrafic -,- po 2 kto by ddosowal server gdzie jest tylko 1000 osob....

Teraz 1000 osób to jest bardzo dużo. 

Jeśli jesteś taki ekspert to zrób coś własnego, ponad miarę serwera na hamachi. 

Gra się bardzo dobrze, wszystko ładnie dopasowane. Serwer polecam. ;)

Opublikowano

1000 osob na polskim serwerze to dużo, wejść się da, a że raz na dzien wejdzie ddos to normalne. nie da sie zabezpieczyc w 100%, to jest niemożliwe.

Opublikowano

Zdziwiłabyś się:D DDOSy idą właśnie dlatego, żeby liczba graczy nie szła w góre tak szybko. To, że graczy przybędzie jest pewne, żaden z obecnie stojacych serwerów nie oferuje tak przyjemnej rozgrywki:)

Opublikowano

Teraz 1000 osób to jest bardzo dużo. 

Jeśli jesteś taki ekspert to zrób coś własnego, ponad miarę serwera na hamachi. 

Gra się bardzo dobrze, wszystko ładnie dopasowane. Serwer polecam. ;)

to ciekawe, bo na moich serverach bylo po 2k+ :D

Co do innych postów, juz mi sie nei chce cytować , trzeba być idota zeby nie potrafic zabezpieczyc servera od atakow ddos, pozdrawiam

A co do samej administracji nauczcie sie robic zabezpieczenia, bo daleko tak nei zajdziecie, jak ktos chce z was uzyskac info o tym jak wywalic i jak zabezpieczyc to zapraszam na gg, raczej latwo je znajdziecie :)

Pozdrawiam

Adi

Opublikowano

Co do innych postów, juz mi sie nei chce cytować , trzeba być idota zeby nie potrafic zabezpieczyc servera od atakow ddos, pozdrawiam

A co do samej administracji nauczcie sie robic zabezpieczenia, bo daleko tak nei zajdziecie, jak ktos chce z was uzyskac info o tym jak wywalic i jak zabezpieczyc to zapraszam na gg, raczej latwo je znajdziecie :)

Pozdrawiam

Adi

wypierdalaj, twoje serwery haha, ktore k***a? te co padaly po tygodniu? idz nagrywac swoje filmiki na youtube

Opublikowano

Pozdrawiam

Adi

no to wiemy adrianos aka ciura ty to dracosa tak zabezpieczyles oho a memoriala...

Opublikowano

Pozdrawiam

Adi

Jasne jasne ty i 2k graczy hahaha :)

Jeden z lepszych serwerów na jakich grałem do tego robiony na source wiec masa nowości :) 

Kiedy server on :> ? 

Opublikowano

Pozdrawiam

Adi

Jak sobie Adi namalowałeś na kartce długopisem to grało te Twoje 2k. Z YouTube uciekłeś, bo dracos padł.

Teraz robisz za wielkiego technika od zabezpieczeń ?

Czekam na Twój serwer kolejny już i Twoje 2k graczy, jak podkręcisz sobie licznik z 4x może zagra tyle. Sam dopiero teraz widzę ile to jest te 1k realnych graczy przy swoim serwerze i wiem, że 3/4 serwerów na których niby gra 800 graczy to jedna wielka ściema.

4u8sdm.jpg

Opublikowano

no to wiemy adrianos aka ciura ty to dracosa tak zabezpieczyles oho a memoriala...

a jednak, stal pomimo twardej konkurencji ;) + to bylo 10 msc temu, wiedza rosnie, a nie spada jak u niektorych

a tutaj macie ss odrazu, z data ze wszystkim ps nazwy servera nei dam, bo sie hejt na niego zacznie na mpc ;)

1d390-clip-23kb.png

I jakoś stoi bez najmniejszego laga, a ataki co chwile leca, wystarczy pomyslec i sie dobrze zabezpieczyc

Jak sobie Adi namalowałeś na kartce długopisem to grało te Twoje 2k. Z YouTube uciekłeś, bo dracos padł.

Teraz robisz za wielkiego technika od zabezpieczeń ?

Czekam na Twój serwer kolejny już i Twoje 2k graczy, jak podkręcisz sobie licznik z 4x może zagra tyle. Sam dopiero teraz widzę ile to jest te 1k realnych graczy przy swoim serwerze i wiem, że 3/4 serwerów na których niby gra 800 graczy to jedna wielka ściema.

4u8sdm.jpg

ehh, na dracosie na starcie bylo 3100 osob, bez zadnych licznikow, takze pozdro

Opublikowano

Zes dowalil,przed ddosem nie da sie zabezpieczyc w 100%.

Pozdrawiam

Adi

Zrozum to czlowieku,ze przed ddosami nie da sie zabezpieczyc  w 100% .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...