Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CradosMt2.pl [Dedyk] [Medium]

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niech admin da najlepsza odpowiedz na temat graczy online i aktualizuje co tydzien bo beda sie pytac 3 razy dziennie...

Są ważniejsze informacje typu Kalendarz Eventów czy też aktualizacje niż liczba Online. Jak ktoś chce zobaczyć niech sobie wbije do gry.

Opublikowano

Są ważniejsze informacje typu Kalendarz Eventów czy też aktualizacje niż liczba Online. Jak ktoś chce zobaczyć niech sobie wbije do gry.

Jezeli ktos ma wolne lacze i pobiera clienta 3-4 h ( tak, sa takie osoby ), albo co gorsza maja limitowany internet to wola sie najpierw dowiedziec czy oplaca im sie clienta pobierac...
Opublikowano

Jezeli ktos ma wolne lacze i pobiera clienta 3-4 h ( tak, sa takie osoby ), albo co gorsza maja limitowany internet to wola sie najpierw dowiedziec czy oplaca im sie clienta pobierac...

było na ostatnich stronach 5 screenow, które pokazywały, ile graczy jest w m1 jinno + każdy gracz pisze ze okolo 700-800. mogę dodac jeszcze, ze  na ezo ani na bo nie da sie expic bo na kazdym ch wokol swiatyni są 3-4 osoby ktore zajmują wszystko. w m2 tez zwykle ktos jest na większych spotach. nawet widzialem na pustyni ludzi szukajacych metinow, itd. takze graczy jest dużo i wg. mnie nie trzeba wstawiac komendy /w, mimo ze administracja chyba cos pisala ze wstawi xD

Opublikowano

Serwer godny uwagi oraz polecenia.

Znam osobiście założyciela nawet z nim współpracowałem i wiem iż to projekt na dłuższą metę :)

Opublikowano

Moglibyście dodać opisy itemów z IS bo chcę sobie zakupić parę, a nie wiem które co dają.

Opublikowano

Serwer godny uwagi oraz polecenia.

Znam osobiście założyciela nawet z nim współpracowałem i wiem iż to projekt na dłuższą metę :)

A to ciekawe, mógłbyś mnie oświecić?

czekamy  na rekord 2k :)

Mamy nadzieję, że już wkrótce ;)

Moglibyście dodać opisy itemów z IS bo chcę sobie zakupić parę, a nie wiem które co dają.

Dzisiaj będą opisy + fryzury + kostiumy oraz zupełnie nowe przedmioty. 

-------------------------------

Przypominam, że jutro o godzinie 19:00 odbędzie się Event OX!

Q4iKmxa.gif

Opublikowano

Bardzo przyjemnie się gra :) Graczy sporo, zapraszam.

''Sucked all day, smoking blunts, counting cheese
Fucking bitches 'til their assholes bleed
What you say, baby?''

Opublikowano

Może mi ktoś napisać, czy graczy bardziej ubywa, czy przybywa na serwer? Bo mam chęć zacząć, ale nie będę na darmo ściągał klienta, a serwer fajny się wydaje.

Jasio90.png
Opublikowano

Może mi ktoś napisać, czy graczy bardziej ubywa, czy przybywa na serwer? Bo mam chęć zacząć, ale nie będę na darmo ściągał klienta, a serwer fajny się wydaje.

wystarczy przeczytac kilka postow na poprzednich stronach... przybywa i jest okolo 700 online! -.-

Opublikowano

Polecam bardzo serdecznie. Z dnia na dzień coraz więcej osób online,jest co robić a co najważniejsze nie ma poważniejszych błędów a jeżeli się pojawią momentalnie są naprawiane. Polecam jeszcze raz i zapraszam na serwer!

#rein

Opublikowano

Po rejestracji nie otrzymałem meaila i teraz nic nie mogę zrobić ciągle jest napisane, że nie mam dostepu do forum baaa nawet wylogować sie nie mogę. Panowie nad 4um trzeba jeszcze popracować.

Opublikowano

Może mi ktoś powiedzieć jaki jest najlepszy zarobek na niskie lvle?

Medale,ulepszacze pustynia/dolina orków lub chodzenie na best kapitana ,dropią z niego części do pierścieni,które są sporo warte i często kupowane.

#rein

Opublikowano

Dla tych co się zastanawiają aktualne ss z m1. Ja aktualnie czekam na jakąś aktualizację gdzie wprowadzą kilka usprawnień dla graczy (z propozycji na forum) 

E: 76627321834148406026.jpg

Otrzymam informację skąd te groty ???

Ponawiam pytanie !

Opublikowano

Dzisiaj będą opisy + fryzury + kostiumy oraz zupełnie nowe przedmioty. 

Fryzury + kostiumy będą dawac jakieś bonusy? I na jaki czas one będą? W prezentacji są opisane tylko jakieś ze "specjalnych skrzyń kostiumów/fryzur". + nie ma określonego czasu.

Opublikowano

Po rejestracji nie otrzymałem meaila i teraz nic nie mogę zrobić ciągle jest napisane, że nie mam dostepu do forum baaa nawet wylogować sie nie mogę. Panowie nad 4um trzeba jeszcze popracować.

Może sprawdź spam.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Fryzury + kostiumy będą dawac jakieś bonusy? I na jaki czas one będą? W prezentacji są opisane tylko jakieś ze "specjalnych skrzyń kostiumów/fryzur". + nie ma określonego czasu.

wszystko na 30 dni, kostiumy daja albo 5 na potwory albo 50 wartosci, a fryz specjalny 10 sr

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...