Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CradosMt2.pl [Dedyk] [Medium]

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

GK3IQcH.png

to na serio daje taki bonus?

Z tego co wiem to kostium daje 50 ataku chyba jakiś błąd w opisie.

Aktualnie mam przerwę od metina masz pytanie napisz na pw na gg mnie szybko nie zobaczysz :D

Opublikowano

Po rejestracji nie otrzymałem meaila i teraz nic nie mogę zrobić ciągle jest napisane, że nie mam dostepu do forum baaa nawet wylogować sie nie mogę. Panowie nad 4um trzeba jeszcze popracować.

Nad niczym nie trzeba popracować. Usługa od IPS oznaczyła Cię automatycznie jako spamera. Sprawdź teraz czy wszystko gra, odflagowałem Cię w systemie. Jeśli nie to podaj tutaj swój mail albo skontaktuj się ze mną przez prywatną wiadomość. :)

Opublikowano

GK3IQcH.png

to na serio daje taki bonus?

Nie masz zaktualizowanego clienta i Ci pokazuje stary opis.

Opublikowano

Nie masz zaktualizowanego clienta i Ci pokazuje stary opis.

po aktualizacji też tkai jest wielki panie moderatorze, nie podskakuj tam tak na forum, bo wylecisz szybko  B)

Opublikowano

po aktualizacji też tkai jest wielki panie moderatorze, nie podskakuj tam tak na forum, bo wylecisz szybko  B)

Mimo że tak jest kostium i tak daje 50 wartości ataku, zostało to poprawione, jedynie opis nie jest poprawny.

Opublikowano

Okej już się boję :(

@topic

Serwer oczywiście polecam.

Bardzo miło się gra, questy nie zawsze są łatwe ale to urozmaica całą rozgrywkę.

Dość spora liczba graczy, wszystko w sumie spoko :)

Opublikowano

co jest,miały być dzis 3 rundy ox'u -.-

1 ox na miesiąc to  mało. 

Na czym polega ta bursztynowa loteria ? :x

wolf.gif

Opublikowano

Ile ludzi online ?

Co polecacie kupić w is na start ? 

Bo chcę sobie w końcu na jakimś normalnym hard/medium pokatać. 

Ludzi okolice tysiąca. 

Ja proponowałbym kupić nieskończoną pelerynkę, wierzchowca. Strój możesz zainwestować potem. 

@topic.

Przyjemnie się gra. Misje kompletnie urozmaicają rozgrywkę. 

2e30al1.jpg

Opublikowano

Ludzi okolice tysiąca. 

Ja proponowałbym kupić nieskończoną pelerynkę, wierzchowca. Strój możesz zainwestować potem. 

@topic.

Przyjemnie się gra. Misje kompletnie urozmaicają rozgrywkę. 

Ile na to wydam przelewem ?

JEst możliwość płacenia psc ?

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Ile na to wydam przelewem ?

JEst możliwość płacenia psc ?

około 40-50zł

nie ma płatności psc

Opublikowano

Może mi ktoś powiedzieć gdzie na stronie da się kupić pd lub rękawice? Bo nie widzę nigdzie :s

Strefa Vip.

Opublikowano

Witajcie! Jak już zauważyliście zaszła pewna zmiana w dzisiejszym grafiku wydarzeń. Zmieniliśmy Event OX na Bursztynową Loterię, ponieważ ona pozwala Wam więcej zdobyć i zarobić niż OX, co na starcie gry bardzo Wam pomoże. Bursztynowa Loteria polega na kopaniu Żył Bursztynu i Wymianie Kawałków Bursztynu na przedmioty u Pomocnika Zdarzeń, który będzie znajdował się na środku Góry Sohan i Pustyni, ponieważ na tych mapach ta Loteria będzie się odbywać. Deokbae, u którego będzie można nabyć Kilof będzie również przy Pomocnikach Zdarzeń. Kilofowi dodatkowo zmieniliśmy poziom wymagany z 30 na 20, aby więcej osób mogło wziąć udział. Zrzucanie Żył potrwa od 19 do 19:45, a Pomocnik Zdarzeń będzie stał znacznie dłużej. Pamiętajcie, że Żyły będą w losowych miejscach na całej mapie. Zapraszamy wszystkich na CH4 na Pustynię i Górę Sohan o godzinie 19:00. Aby móc widzieć mniejszy poziom Kilofu należy zaktualizować patcher lub pobrać łatkę:

http://www33.zippyshare.com/v/15851257/file.html

http://www.speedyshare.com/ZuTYX/Crados06.08.rar

Skan :

ui1bz6.jpg

Opublikowano

Witajcie! Jak już zauważyliście zaszła pewna zmiana w dzisiejszym grafiku wydarzeń. Zmieniliśmy Event OX na Bursztynową Loterię, ponieważ ona pozwala Wam więcej zdobyć i zarobić niż OX, co na starcie gry bardzo Wam pomoże. Bursztynowa Loteria polega na kopaniu Żył Bursztynu i Wymianie Kawałków Bursztynu na przedmioty u Pomocnika Zdarzeń, który będzie znajdował się na środku Góry Sohan i Pustyni, ponieważ na tych mapach ta Loteria będzie się odbywać. Deokbae, u którego będzie można nabyć Kilof będzie również przy Pomocnikach Zdarzeń. Kilofowi dodatkowo zmieniliśmy poziom wymagany z 30 na 20, aby więcej osób mogło wziąć udział. Zrzucanie Żył potrwa od 19 do 19:45, a Pomocnik Zdarzeń będzie stał znacznie dłużej. Pamiętajcie, że Żyły będą w losowych miejscach na całej mapie. Zapraszamy wszystkich na CH4 na Pustynię i Górę Sohan o godzinie 19:00. Aby móc widzieć mniejszy poziom Kilofu należy zaktualizować patcher lub pobrać łatkę:

http://www33.zippyshare.com/v/15851257/file.html
http://www.speedyshare.com/ZuTYX/Crados06.08.rar

Skan :

ui1bz6.jpg

Zobaczycie o 19 jaki bedzie spam, dlaczego nie ma OX'a chyba ze robicie server pod siebie a nie pod graczy.

Opublikowano

Dlaczego po 2 godzinach nadal nie przyszedł do mnie mail z ponownym hasłem do forum gdyż mam kompa po resecie i zapomnialem hasla. E-mail wspisuje dobry a wiadomosc z haslem new nie przychodzi

369011438114957985586.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...