Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CradosMt2.pl [Dedyk] [Medium]

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecacie grę na tym serwerze?

Teraz dużo serwerów wyszło a co wyszły to albo padły albo po 200 osób gra.

Co powiecie o tym serwerze, z prezentacji jest jak najbardziej ok a jak się gra waszym zdaniem?

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jestes smieszny.. jezeli serwer jest dobry, a jest to przeciez jak wyjdzie jakis zalosny gotowiec czyli sravia, to nikt nie pojdzie stad na niego tylko dlatego, ze IdiotaXRower jest tam w teamie.

Teraz sie zastanów co piszesz , wyśmiewasz mnie , napisałem że to moja prywatna opinia , a ty sie o mało nie posrałeś :), Zastanów sie jeszcze raz , czy rzeczywiscie , reklama Isamu przyciągnie conajmniej 3k graczy na nowy serwer , wątpie aby ten był dla niego konkurencją mimo iż pewnie będzie lepszy . Ochłoń .

Opublikowano

Teraz sie zastanów co piszesz , wyśmiewasz mnie , napisałem że to moja prywatna opinia , a ty sie o mało nie posrałeś :), Zastanów sie jeszcze raz , czy rzeczywiscie , reklama Isamu przyciągnie conajmniej 3k graczy na nowy serwer , wątpie aby ten był dla niego konkurencją mimo iż pewnie będzie lepszy . Ochłoń .

Kto będzie miał swój rozum, a nie rozum JP Armii ogarnie że serwer będzie jeszcze bardziej pod zarobek niż s1.

Trzeba było dbać o s1, a nie nagrywać 1 odcinek na rok, a jak już nie zarabia się to otwieranie s2.

Jakoś nie boję się s2 Ravi, a wręcz zwisa mi ona, bo będzie słaba jak s1.

Opublikowano

Też macie problem z pobraniem clienta? Na mega wyskakuje mi jakis błąd i strona się nie wyświelta.

tumblr_mmp5ttWLvb1qlawd6o1_400.gif

Opublikowano

Serwer polecam. Pograłem trochę, misji sporo, dużo różnych ciekawych urozmaiceń gry typu beczki, bony lepiej wchodzą niż na innych hardach (chyba), tylko exp wydawał mi się trochę zbyt wolny dlatego zrezygnowałem, bo nie mam aż tyle czasu na grę. Życzę powodzenia, żeby w końcu jakiś serwer zrobil porządną konkurencję Ascarialowi. :)

Opublikowano

Administracja tego serwera to jakaś porażka. Koledze zniknęło całe eq m.in. ebo+9 a to buractwo powiedziało że nic nie ulepszał ''bo nie ma tego w logach'' w dodatku rozdają sm za POWÓD PADANIA CHANNELI 

ps. po c**j robicie serwer skoro nawet głupich logów nie ogarniacie. Dla mnie jesteście zwykłymi złodziejami.

Serwer polecam aczkolwiek administracja to dno.

@edit. Góra wspaniałych resetuje rajdy na 10, 20 i 30lv. MIŁEGO ULEPSZANIA EBO NA +9 :]

Opublikowano

Szansa na drop rzeczy do biologa to jakieś 0,5%. Ładny żart, w dodatku z mobów których za wiele na mapie nie ma.

Kolejny raz poznikało eq, ludzie czekają i zero odzewu. 

Jakby osób na serwie robi się robi trochę mniej, mam nadzieję że Team odpowie na sugestie i prośby graczy...

E: Whatever.

Uczeń
Opublikowano

mi się kurw zresetowały misje ale admini oczywiście olewka ;)

to sie ciesz xD

dodajcie laczenie sie dopalaczy boga smokow:)

Opublikowano

Serwer polecam jak najbardziej, tylko gdy się piszę do administracji w sprawie bugów to nawet nie odpisują, co mi się nie bardzo podoba a kilka tych bugów znalazłem i nie zostały naprawione.

Wiadomo kiedy będzie włączony IS?

Pozdrawiam.

Opublikowano

Mam kolejny bug lecz... administracji na ts nie ma a razem z kolegą czekam (który czeka tam już 3h) lecz nikt nie reaguje. Coś czuję, że nie zostanę długo :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...