Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CradosMt2.pl [Dedyk] [Medium]

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć :D

Mam pytanie czy jak przerobisz tą broń co się robi z 30 LVL na następną broń to można ją potem mixować i nie straci średnich ? 

Nie stracisz średnich. Support już działa można zgłaszać tam swoje problemy i błędy.

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To jest glowny problem takich ludzi ktorzy pokonczyli zawodowki albo siedza dalej w gimbazie jak Ty. Nie odrozniasz krytyki i prawdy od hejtu, nie mam o czym dalej konwersowac bo jestes pusty jak stodola na wiosne. Zegnam

Po co Cebulaczku oceniasz, jak nie wiesz? Uważasz, że zawodówka jest gorsza? Ludzie bardziej się przydadzą, niż poloniści po studiach, którzy nic nie wiedzą, głównych wydarzeń nawet, które dzisiaj jest. Krytyka to nie hejt? Poczytaj sobie, nikt nie zapraszał Cię na serwer, pusta może być Ty i Twoi znajomi, uważaj lepiej na słowa, idź i nie wracaj.

Ja czekam na serwer, mam nadzieję, że szybko wróci do normy

Opublikowano

Nie zero kontaktu z Administracją, tylko k***a że tak powiem walczymy o to, aby nam nie jebali i nie walili w serwer, dlatego kupiliśmy lepsze maszyny i właśnie je konfigurujemy. Gdybyśmy mieli w dupie serwer to byśmy olali, bo już się zwróciło z dużą nawiązką nam, więc nie płaczcie że nic nie robimy i mamy w dupie graczy. Trzeba serwer ustabilizować, aby wszystko śmigało, itemy czy też problemy będziemy ogarniać później, jest nas aż 3 od tego.

Nie tłumacz się graczą oni i tak swoje wiedzą lepiej. Róbcie swoje i tyle

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Nie stracisz średnich. Support już działa można zgłaszać tam swoje problemy i błędy.

Gdzie mam k***a zglosic skoro wasz support nie dziala kiedy wysylam zgloszenie dostaje swietny komunikat "Cos poszlo nie tak" na forum nie ma tematu w ktorym bym mogl napisac o problemie jedynie "centrum pomocy" po czym przenosi na waszego nie dzialajacego supporta, COME ON.

Opublikowano

Serwer już mi działa i Patcher także :)

Doczekałem się, Ci co mieli ten błąd z zapytajnikami niech teraz spatchują i powinno hulać tak jak u mnie.

Polecam serwer.

50ccab5d1d8b0.png

Opublikowano

Gdzie mam k***a zglosic skoro wasz support nie dziala kiedy wysylam zgloszenie dostaje swietny komunikat "Cos poszlo nie tak" na forum nie ma tematu w ktorym bym mogl napisac o problemie jedynie "centrum pomocy" po czym przenosi na waszego nie dzialajacego supporta, COME ON.

Kolejny przyklad jak administracja ma wyjebane wszyscy gm'owie znowu offline.

Opublikowano

Kolejny przyklad jak administracja ma wyjebane wszyscy gm'owie znowu offline.

Człowieku weź wyjdź Ty chyba nie widziałeś administracji która ma wyjebane.  Wszyscy gm'owie offine jezeli masz jakis problem to napisz do nich na forum, kontakt z administracją  jest  bardzo dobry, daj im chociaż ten jeden dzień. 

A wy ludzie tez zamiast poczekać jeden/dwa dni i dopiero ładować w is to Wy od razu ładujecie a wiadomo ze na stracie są problemy. 

wolf.gif

Opublikowano

Wszystko trybi?

Bo nie wiem czy klienta pobierać. :> 

Wszystko działa - strona nareszcie nie pada, ogarnęliśmy myślę wszystko i ludzi przybywa znacznie.

Opublikowano

Wszystko trybi?

Bo nie wiem czy klienta pobierać. :> 

Mozna grac ale nie warto inwestowac w IS na czacie i forum ciagle widac placze graczy ktorym cos zniknelo w magiczny sposob. Gm'owie poki co olewaja i nikomu nie zwracaja itemow, spam do supportu lezy zamrozony i nie ruszony.

Opublikowano

Mozna grac ale nie warto inwestowac w IS na czacie i forum ciagle widac placze graczy ktorym cos zniknelo w magiczny sposob. Gm'owie poki co olewaja i nikomu nie zwracaja itemow, spam do supportu lezy zamrozony i nie ruszony.

Ty akurat wiesz czy ruszony czy nie, już spierdalaj.

Ja tam full wykupione, nawet przed chwilą i all działa [ tak kupione na off is ]

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

Wszelakie itemy, które zniknęły zostaną zwrócone. Prosimy w tej sprawie kontaktować się przez support (support.cradosmt2.pl). Żadne ze zgłoszeń nie jest olewane, po prostu mamy dużo zgłoszeń i z tej racji prosimy Was o cierpliwość. Problem ze znikającymi przedmiotami został wyeliminowany, także strona powinna poprawnie działać.

Pozdrawiamy, administracja.

Opublikowano

Czemu nie można usunać postaci ?  :huh:

Kod postaci nie jest 1234567, ustalasz go sobie sam podczas rejestracji.

Opublikowano

tak, wiem ale jak się zalogowałem na stronie to sobie zmieniłem go na 1234567 i e-mailem akceptowałem no i pisało , że kod zmieniono :)
ps. niewiem jaki kod wpisywałem na rejestracji bo co wpisywałem to wyskakiwało "za łatwe" to wpisałem byle co :D 

073b5b336753a2ce.png

Opublikowano

tak, wiem ale jak się zalogowałem na stronie to sobie zmieniłem go na 1234567 i e-mailem akceptowałem no i pisało , że kod zmieniono :)

ps. niewiem jaki kod wpisywałem na rejestracji bo co wpisywałem to wyskakiwało "za łatwe" to wpisałem byle co :D

Wyślij mi swój login na PW - wyślę Ci kod.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...