Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CradosMt2.pl [Dedyk] [Medium]

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

skoro strona nie dziala juz chyba od startu to moze byscie dodali strone zastępczą albo chociaz poinformowali, co sie dzieje?

Strona raz działa raz nie więc nie gadaj że od startu nie działa bo w nocy co godzinke patrzylem i bylo okey zaczelo sie od rana znowu

Serwer 10/10 jeden z lepszych na jakim grałem i warto poświęcić uwage ; )

Jeszcze fajnie by było gdyby Pd 30 minutowy lączył się z 1h :)

Opublikowano

Fajnie by było, gdyby patcher nie wywal mi błędu...

Teraz i tak logowanie padło.. jak patcher Ci nie działa masz sposób na górze z łatką.

Opublikowano

W chwili wolnej zapraszam do oglądania pierwszego odcinka póki logowanie jest offnięte ^^

MÓJ WUJA W MŁYNIE K***A KRÓL POZNANI !!! 

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

MÓJ WUJA W MŁYNIE K***A KRÓL POZNANI !!! 

Tam jest S nie Z. ;)

topic.

Serwer wydaje się być fajny, administrator miły + dobra załoga od forum. Polecam. ;)

Opublikowano

Jakie jest IP ts3 ? 

24790528697226300755.png

Opublikowano

zmienili ip serwera bo nie moge sie połaczyc ?

0 kontaktu z administracja, masakra.

Nie zero kontaktu z Administracją, tylko k***a że tak powiem walczymy o to, aby nam nie jebali i nie walili w serwer, dlatego kupiliśmy lepsze maszyny i właśnie je konfigurujemy. Gdybyśmy mieli w dupie serwer to byśmy olali, bo już się zwróciło z dużą nawiązką nam, więc nie płaczcie że nic nie robimy i mamy w dupie graczy. Trzeba serwer ustabilizować, aby wszystko śmigało, itemy czy też problemy będziemy ogarniać później, jest nas aż 3 od tego.

Opublikowano

Teraz i tak logowanie padło.. jak patcher Ci nie działa masz sposób na górze z łatką.

Uważasz, że jestem idiotą? Robiłem wszystko żeby go odpalić

@Edit

Potrzebuję pomocy, patcher wywala mi błąd i łatka też

Opublikowano

klient nie dziala strona nie dziala ts nie dziala 0 kontaktu wyjebane po calosci 2 itemy z IS'a mi zniknely jak narazie server 0/10. Jeszcze ciesza mordy ze taka aktywnosc na forum szkoda ze tylko z tego powodu ze komus cos zniknelo z ekwipunku albo cofnelo doswiadczenie i tym podobne xD. Oby dzisiaj MPCforum nie zawiodl bo dla tego serva juz nie widze nadziei

Opublikowano

up@ 

co ty myślisz że ogarnięcie serwera podczas ataku ddos oraz teraz zmiany maszyn to jest 5min ? Poczekaj spokojnie odzyskasz wszystko , no i nie jestes sam bo wielu osobom znikly rzeczy z IS . A na MPCforumie na admina czeka sie dobre 12 h żeby łaskawie zawitał na ts więc pozdro

Zbieram -

Opublikowano

klient nie dziala strona nie dziala ts nie dziala 0 kontaktu wyjebane po calosci 2 itemy z IS'a mi zniknely jak narazie server 0/10. Jeszcze ciesza mordy ze taka aktywnosc na forum szkoda ze tylko z tego powodu ze komus cos zniknelo z ekwipunku albo cofnelo doswiadczenie i tym podobne xD. Oby dzisiaj MPCforum nie zawiodl bo dla tego serva juz nie widze nadziei

Przed chwilą napisali, że kupili maszynę, ciężko Ci poczekać 1 dzień? Ucieknie Ci topka? Masz problem poczekać  aż ogarną najważniejsze, a nie Twój 1 pd'ek czy wierzchowiec? Myślisz, że jesteś pępkiem świata? Idź na "MPCforuma", na którym będzie max 100. os bo zniszczyli ten serwer. Bye, bye dzieciaczku .

Opublikowano

Nie porównujcie nas do MPCforum'a niech się tam dzieje co chce, oddamy Wam wszystko, czy to nasza wina, że ludzie w nas jebali, bo się bali, że ich serwer max 100 graczy padną. Niestety taka prawda, że ludzie którzy nie potrafią zrobić serwera swojego, niszczą inne lepsze. Chciałbym podziękować ponownie Endymionowi za pomoc.

Wszystkie itemki, które Wam zniknęły, skończyły się itp. oddamy Wam jak najszybciej, pracujemy cały czas. Jeszcze raz ktoś napisze że z nami nie ma kontaktu to mnie krew zaleje.

Opublikowano

Przed chwilą napisali, że kupili maszynę, ciężko Ci poczekać 1 dzień? Ucieknie Ci topka? Masz problem poczekać  aż ogarną najważniejsze, a nie Twój 1 pd'ek czy wierzchowiec? Myślisz, że jesteś pępkiem świata? Idź na "MPCforuma", na którym będzie max 100. os bo zniszczyli ten serwer. Bye, bye dzieciaczku .

Mam gleboko w powazaniu ich nowa maszyne, mam prawo wymagac stabilnej i bezpiecznej gry bo:

a) serwer mial beta testy i byl zapowiadany na 29-31.07.2014 miedzy 19 a 21 jak dobrze wiesz wystartowal w tym wypadku w najpozniejszym z mozliwych terminow czyli W TEORII powinien byc gotowy. b ) wylozylem z wlasnej kieszeni czego ty cebulaku nie zrobiles wiec jak dla mnie mozesz czekac nawet 3 miesiace. Mam tylko nadzieje ze jak juz ogarna to za kilka dni tak zeby serwer stal te pare godzin to jakos uda mi sie dogadac w kwestii zwrocenia pieniedzy bo ja sie na taki slaby niedopracowany projekt nie pisze.

Opublikowano

Mam gleboko w powazaniu ich nowa maszyne, mam prawo wymagac stabilnej i bezpiecznej gry bo:

a) serwer mial beta testy i byl zapowiadany na 29-31.07.2014 miedzy 19 a 21 jak dobrze wiesz wystartowal w tym wypadku w najpozniejszym z mozliwych terminow czyli W TEORII powinien byc gotowy. b ) wylozylem z wlasnej kieszeni czego ty cebulaku nie zrobiles wiec jak dla mnie mozesz czekac nawet 3 miesiace. Mam tylko nadzieje ze jak juz ogarna to za kilka dni tak zeby serwer stal te pare godzin to jakos uda mi sie dogadac w kwestii zwrocenia pieniedzy bo ja sie na taki slaby niedopracowany projekt nie pisze.

Nie rozumiesz dalej, że ataki Ddos nie da się przewidzieć? Wydałeś na is, kazał Ci ktoś? Masz prawo grać, ALE NIE MUSISZ, więc cebulaczku, możesz już wyjść i w tym momencie 3/4 osób ma głęboko w poważaniu "Twój hejt", proszę droga wolna idź na swojego MPCforumA, jak Ci się ten nie podoba .

Opublikowano

Nie rozumiesz dalej, że ataki Ddos nie da się przewidzieć? Wydałeś na is, kazał Ci ktoś? Masz prawo grać, ALE NIE MUSISZ, więc cebulaczku, możesz już wyjść i w tym momencie 3/4 osób ma głęboko w poważaniu "Twój hejt", proszę droga wolna idź na swojego MPCforumA, jak Ci się ten nie podoba .

To jest glowny problem takich ludzi ktorzy pokonczyli zawodowki albo siedza dalej w gimbazie jak Ty. Nie odrozniasz krytyki i prawdy od hejtu, nie mam o czym dalej konwersowac bo jestes pusty jak stodola na wiosne. Zegnam

Opublikowano

Cześć :D

Mam pytanie czy jak przerobisz tą broń co się robi z 30 LVL na następną broń to można ją potem mixować i nie straci średnich ? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...