Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ragnar2.eu - Stań do walki ![DEDYK] [MEDIUM/EASY] Start już w piątek o 18:00 | Aktualizacja!

Ragnxxx

Start  

13 użytkowników zagłosowało

1. 1. Start na nowo bez bugów?

• Tak, na nowo bez bugów.
      4
    • Nie nie chcemy startu serwera.
      9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy na dungeony będzie można wchodzić solo czy tylko w pt ? 
Ogólnie serwer wydaje się fajny możliwe że wbije zobaczyć i może zostanę na dłużej ;)

1374492926-U975782.jpg

• Odpowiedzi 388
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ogólnie serwer wydaje się fajny możliwe że wbije zobaczyć i może zostanę na dłużej ;)

Na becie na nie które mogłem wejsc sam np. Do komnaty nagini/komnaty smoka/ww/dt/i katakumb. Ale solo ciezko katakumby i ww wiec polecam pt. A reszta to chyba pt.

Opublikowano

Częściowo solo częściowo w pt.

hhhh2.png

Opublikowano

W pliku metin2.dll jest wykrywalny wirus. Zawsze staram się patrzeć obiektywnie na wyniki z antywirusa, jednak gdy usunąłem ten plik, gra uruchamia się normalnie. Troche mnie to niepokoi że plik który nie ma jakiegokolwiek znaczenia przy uruchamianiu klienta ma w sobie wirusa (trojana).

Opublikowano

Każdy client ma w sobie wiursy, mniej czy to więcej groźne. Chyba administracja specjalnie Wam go nie w*******a, tylko po to żebyście coś węszyli

top@ zapowiada się zajebiście, sam rzuciłem pojebany Asca***.pl i wbijam tutaj, więc bez większych problemów jak się obędzie to zajebiście. Czekam na start, z fartem! :D

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

Mam pytanie do administracji. Czy możecie dodać do npc magiczne metale. No chyba, że system loterii działa na tyle dobrze, że bez problemu te metale otrzymywac będziemy

anonymous-sg-sruba.png

Opublikowano

Mam pytanie do administracji. Czy możecie dodać do npc magiczne metale. No chyba, że system loterii działa na tyle dobrze, że bez problemu te metale otrzymywac będziemy

System loterii działa dobrze ;)

Przed chwilą z 10 kuponów na loterie wylosowałem 6 metali :)

Opublikowano

System Loterii zdecydowanie wystarczy :)

hhhh2.png

Opublikowano

Bilet na Loterię dropi z mobów.

Czyli dropimy sobie te bilety i wymieniamy na nagrody i dropia z tego metale tak?

A czesto one dropia?

Opublikowano

Czyli dropimy sobie te bilety i wymieniamy na nagrody i dropia z tego metale tak?

A czesto one dropia?

Tak, dropią z tego między innymi metale.

Dosyć często.

Opublikowano

Ogarnijcie all zeby bylo wszystko ogarniete.

Teraz tylko pozostało nam czekać ;)

Idol 16;15

hhhh2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...