Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ragnar2.eu - Stań do walki ![DEDYK] [MEDIUM/EASY] Start już w piątek o 18:00 | Aktualizacja!

Ragnxxx

Start  

13 użytkowników zagłosowało

1. 1. Start na nowo bez bugów?

• Tak, na nowo bez bugów.
      4
    • Nie nie chcemy startu serwera.
      9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No właśnie. Nowa misja u biologa i pach, nagle jeden dzień i zrobiona misja, może dwa. (biorę pod uwagę graczy którzy mogą grać dużą ilość godzin, jak by dodali 25szt. itemu do oddania, to ledwo doba i mają zrobione)

Właśnie chodzi o to żeby była robota, ludzie. Ci co zrobią eq i wbiją lvl, mogą zostać w tyle za kimś nie robiąc biologa. To właśnie jest najlepsze.

Alez wez pod uwage, ze Ci co graja po te np 12h i tak beda miec duzo szybciej wszystko niz Ty. I tak beda oddawac czesciej. A to 100% jest lespze dla graczy, ktorzy beda mogli oddac np 4 itemy biologa dziennie. Zrobia to wowczas duzo szybciej i bez nerwow.. Nie bedzie tak igracz robil misji miesiac tylko kilka dni. A ci co no-lifia i tak beda to miec w momencie :D

Ironiczny

LEGACY

• Odpowiedzi 388
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No właśnie. Nowa misja u biologa i pach, nagle jeden dzień i zrobiona misja, może dwa. (biorę pod uwagę graczy którzy mogą grać dużą ilość godzin, jak by dodali 25szt. itemu do oddania, to ledwo doba i mają zrobione)

Właśnie chodzi o to żeby była robota, ludzie. Ci co zrobią eq i wbiją lvl, mogą zostać w tyle za kimś nie robiąc biologa. To właśnie jest najlepsze.

Na 140lvl trzeba oddać 50 beczek dla przeciętnego gracza, który odda ok. 6 dziennie to jest jakieś 8,9 dni oddawania potem jest kolejna misje na której jest 55 sztuk i kolejne 8,9 dni.. To jest serwer easy/medium i niech tak pozostanie. :)

Opublikowano

Na 140lvl trzeba oddać 50 beczek dla przeciętnego gracza, który odda ok. 6 dziennie to jest jakieś 8,9 dni oddawania potem jest kolejna misje na której jest 55 sztuk i kolejne 8,9 dni.. To jest serwer easy/medium i niech tak pozostanie. :)

Dobra, to ja Ci powiem tak. Zamierzam na tym serwerze trochę pograć, bo mi się spodobał i wręcz gwarantuję Ci, że na tym 140 lvl tych beczek będę oddawał min. 12/15 sztuk dziennie. Ot co. Easy/medium ok, chciałbym tylko żeby chociaż ten biolog dawał jakąś przewagę nad innymi.

Alez wez pod uwage, ze Ci co graja po te np 12h i tak beda miec duzo szybciej wszystko niz Ty. I tak beda oddawac czesciej. A to 100% jest lespze dla graczy, ktorzy beda mogli oddac np 4 itemy biologa dziennie. Zrobia to wowczas duzo szybciej i bez nerwow.. Nie bedzie tak igracz robil misji miesiac tylko kilka dni. A ci co no-lifia i tak beda to miec w momencie :D

No i ja bym sobie no-lifił, nagle wpada jakiś koleś co gra sobie po kilka h dziennie i jest prawie równy ze mną. Nie podoba mi się to.

1367591241-U459639.png

Opublikowano

Dobra, to ja Ci powiem tak. Zamierzam na tym serwerze trochę pograć, bo mi się spodobał i wręcz gwarantuję Ci, że na tym 140 lvl tych beczek będę oddawał min. 12/15 sztuk dziennie. Ot co. Easy/medium ok, chciałbym tylko żeby chociaż ten biolog dawał jakąś przewagę nad innymi.

No i ja bym sobie no-lifił, nagle wpada jakiś koleś co gra sobie po kilka h dziennie i jest prawie równy ze mną. Nie podoba mi się to.

Mi już to obojętnie może byc po 1h lub 1 sec ..

Opublikowano

Idol_2013_logo.png

Tak więc aby przed startem móc dać wam szansę na zdobycie dodatkowych Smoczych monet...

Postanowiliśmy zoorgaznizować event idol na naszym Ts3!

Każdy uczestnik nie ważne czy wygrywa czy nie otrzyma odpowiednią sumę smoczych monet!

Za sam udział dostanie się SM.

Idol rozpocznie się o godzinie 16:15 na Ts3:

ts3.nazwaserwera.eu

Do wygrania nagrody w postaci SM !

Zapraszamy!

hhhh2.png

Opublikowano

No i niby jakim cudem? Ty bys nolifil no to bys oddal 25itemkow w jedna dobre. Drugi gosciu gralby 3h dziennie. Czyli te 25 itemkow oddawalby w zaokragleniu 8 dni.

Na rowni z Toba? Tydzien dluzej by robil taka misje. A teraz wez pod uwage ze nie jest 100% i tamten koles ma farta i oddaje mu praktycznie kazdy item. Ty masz pecha i mimo ze grasz caly dzien przyjmuje Ci co 10. Nie wkurzylob Cie to bardziej?

Nie rozumiem Twojego toku myslenia ;x

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

No i niby jakim cudem? Ty bys nolifil no to bys oddal 25itemkow w jedna dobre. Drugi gosciu gralby 3h dziennie. Czyli te 25 itemkow oddawalby w zaokragleniu 8 dni.

Na rowni z Toba? Tydzien dluzej by robil taka misje. A teraz wez pod uwage ze nie jest 100% i tamten koles ma farta i oddaje mu praktycznie kazdy item. Ty masz pecha i mimo ze grasz caly dzien przyjmuje Ci co 10. Nie wkurzylob Cie to bardziej?

Nie rozumiem Twojego toku myslenia ;x

Właśnie chodzi o to, żeby ten biolog dawał przewagę. Nie żeby mógł każdy sobie ot tak go zrobić. Zaś to nie mój serwer i decyzje pozostawiam adminom. Moje zdanie jest takie - biolog co godzinę od konarów by był bardzo spoko. Miałbym przewagę poświęcając więcej czasu na grę.

1367591241-U459639.png

Opublikowano

Właśnie chodzi o to, żeby ten biolog dawał przewagę. Nie żeby mógł każdy sobie ot tak go zrobić. Zaś to nie mój serwer i decyzje pozostawiam adminom. Moje zdanie jest takie - biolog co godzinę od konarów by był bardzo spoko. Miałbym przewagę poświęcając więcej czasu na grę.

A mi chodzi jedynie o to zeby bylo to 100%, co godzine ok :D Takze tak czy tak grajac wiecej = masz przewage. Nie dogadalismy sie chyba...

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

A mi chodzi jedynie o to zeby bylo to 100%, co godzine ok :D Takze tak czy tak grajac wiecej = masz przewage. Nie dogadalismy sie chyba...

Mi chodzi o to, że nawet po kilka h dziennie da radę dogonić ludzi z topki. Wiem, bo sam doganiałem. A ten biolog jest jednak przepaścią.

1367591241-U459639.png

Opublikowano

Wywalcie ta ankiete bo start dzis o 18:00 kazdy przeglosowal tylko nie potrzebna jest.

Już usuneliśmy.

hhhh2.png

Opublikowano

Strona wykonana bardzo ładnie, graficznie elegancko, prezentacja nienaganna chociaż trochę za duża.

Jeśli będzie dobry balans w IS i żadnych krytycznych bugów (co się niestety na początku zdarza jeśli bety nie było)

to chętnie się wprowadzę razem z ekipą.

//linki prosim w code albo chociaż inną czcionką wycentrowane są nieczytelne

Opublikowano

Serwer polecam i zapraszam serdecznie do wspólnej gry !

Jak skile na P ?

Przepraszam wszystkich za moje czynny :c

Opublikowano

@Endymion_ wyjdzie w praniu nie musisz kilka razy od poczatku tego pisac bo ja sie twoimi np postami nie przejmuje.

Zagram tu i sprawdze i ocenie czy ma przyszlosc czy nie.

Ty nie jestes jakis maciej wrozbita . :D :D

Opublikowano

Wiadomo czy gdzies u npc jest dostepny Eliksir Poszukiwacza?

Chyba nie ma a szkoda łatwiej by było z biologiem.

Moze dodadzą było by git.

Opublikowano

Chyba nie ma a szkoda łatwiej by było z biologiem.

Moze dodadzą było by git.

No mogli by dodać np za jakas cene u jakiegos npc.

Wtedy biolog byłby ciekawszy wg mnie napisze na forum propozycje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...