Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Thoria.eu [Dedyk] [Medium]

Thoria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rekawica na 3h z tego koła losu działa ?? Poprawcie drop ulepek bo to tragedia jest rozumiem serwer hard/medium ale jest wlasnie to "medium" a z takim dropem to ja zabki na 90 + lvlu oddam : ) . Hmmm coś słabo chyba te beta testy poszły bo dość sporo bugów jednak było : )

42421797.jpg

• Odpowiedzi 364
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Naprawde dobry serwer bez zadnych cofek, bugow. Administracja przyjazna gracza. :) Ciagle sie rozwija oplaca sie grac duzo bardziej niz na innych starych serwerach.

No i przede wszystkim nie jest to kolejny serwer pod Item Shop.

Jedyne co powinni dodac to drop wierzchowcow z metinow i pakunkow.

Opublikowano

Przez całe WO z rekawica jak i bez (rekawica nie dziala ) 0 tajemnicznych z zadnego metka nie polecialo mi ku tylko po 1 sztuce KD . Serwer dobry ale kilka poprawek trzeba dokonac : ) .

42421797.jpg

Opublikowano

Wbiłam na serwer i gra się bardzo fajnie, tylko mogliby zwiększyć drop ku i medali bo słabo to widzę :D i zaczynać ostro z reklamą :)
Ps. i czemu nie działa ch2 ?

1374492926-U975782.jpg

Opublikowano

Brak możliwości dzielenia Egzo i Rad (shift + LPM)

Brak możliwości handlu rękawicą 3h

Brak możliwości handlu PD 1h (za 30lvl rozumiem aby zablokować handel ale z tomboli...)

Megiczny metal z tomboli powinien ulepszać ponieważ płacimy za niego SM a działa jak zwykły bodzio...słaba taka nagroda główna

Usunięcie Pierścienia Języka z Tomboli

Zwiększenie dropu przedmiotów typu ząb orka - byłem kilkukrotnie na BO (exp oraz misja na WO) i tylko raz widziałem jak poleciał ząb orka

Dodanie możliwości łączenia Obrona Boga Smoków

Usunięcie z Tomboli "Inteligencja Boga Smoków" - najmniej przydatny przedmiot w grze. 

Usunięcie dropu eliksirów z tej sakwy (dropi z moobów~zapomniałem nazwę) Jest ich dużo i marnują się. 

Dodanie 100% na ulepszanie chociaż do +4. Ebo spalone 2x na +3. Fms z +8 na +1...

Zwiększyć drop KU. Metki są ciągle wybijane lecz na rynku KU nie widać (aury, ostrza, pomoc, błogo, silne)

@ Pet nie daje bonu Silny na Potwory. 8pkt rozdane w to i nic nie pokazuje w statystykach.

To takie tam kilka rzeczy

Opublikowano

Dalibyście radę zwiększyć trochę szansę na ulepszenie lub chociaż trochę zmniejszyć ich ceny? Po prawie 25 próbach ulepszeń bodziem z początkowego fms'a+5 mam fms+6 (bywały chwile gdy nawet był +7 :D).

@topic

Ogólnie gra się bardzo przyjemnie, jest to chyba jeden z najstabilniejszych serwerów na jakich kiedykolwiek grałem. Zaangażowanie administracji również wysokie jak nigdzie indziej. Jedynym problemem jest mała ilość graczy, jednak to pewnie szybko się zmieni ;).

Podsumowując: 10/10, nic tylko grać :D

qsHVsoT.png

Opublikowano

MaTeJKo i Dorpi cisną na wh , zrobicie coś z tym ?

4uc581.jpg

Opublikowano

MaTeJKo i Dorpi cisną na wh , zrobicie coś z tym ?

Dopri zbanowany a Matejko prędzej czy później wpadnie. Ludzi na serwer cały czas przybywa, wieczorem będzie aktualizacja i wszystkie niedociągnięcia będą poprawione. Udało Nam się załatwić trochę reklamy ale to już wieczorem zrobimy podsumowanie dnia. Teraz macie +20% expa na pare godzinek! Miłej gry towarzysze!

logo.png

Opublikowano

Dopri zbanowany a Matejko prędzej czy później wpadnie. Ludzi na serwer cały czas przybywa, wieczorem będzie aktualizacja i wszystkie niedociągnięcia będą poprawione. Udało Nam się załatwić trochę reklamy ale to już wieczorem zrobimy podsumowanie dnia. Teraz macie +20% expa na pare godzinek! Miłej gry towarzysze!

Nie możecie przerwy zrobić szybciej?

Są zmiany które wymagają dość szybkiego wprowadzenia. Dodatkowo moglibyście pisać na stronie co zmieniliście żeby gracze byli zorientowani o co chodzi. Dodatkowo poprawcie możliwość handlu przepustkami i uzupełnijcie IS jak najszybciej.

Na tą chwilę słabo jeżeli chodzi ludzi, naprawdę mało ich gra jak na taki serwer.

Opublikowano

Serwer piękny szkoda tylko że administracja jest bezwzględna i np za to że obrazisz "administratora" który gra pod innym nickiem od razu bana włapujesz na gre i na ts'a czyli nie masz możliwości porozmawiania...

No cóż pograłbym ale nie zamierzam od nowa...

Podoba mi się to że pelerynki ładnie lecą od 1 lvl'a później do 25 troche gorzej nie wiem może tylko Ja mam takie spostrzeżenie.

Ponad tym co napisałem u góry polecam serwer chociaż trzeba pilnować emocje i nie dać się ponieść stresem dnia.

Opublikowano

Liczba graczy co raz bardziej poraża i niestety licznik chyba jednak sporo w górę, na serwerze podobno od ok. 9h gra non stop w granicach 300-320 osób,trochę dziwne ale życzę powodzenia bo "chyba" warto.

Opublikowano

Serwer piękny szkoda tylko że administracja jest bezwzględna i np za to że obrazisz "administratora" który gra pod innym nickiem od razu bana włapujesz na gre i na ts'a czyli nie masz możliwości porozmawiania...

No cóż pograłbym ale nie zamierzam od nowa...

Podoba mi się to że pelerynki ładnie lecą od 1 lvl'a później do 25 troche gorzej nie wiem może tylko Ja mam takie spostrzeżenie.

Ponad tym co napisałem u góry polecam serwer chociaż trzeba pilnować emocje i nie dać się ponieść stresem dnia.

Na forum masz dział Odwołanie od bana, możesz tam spróbować powalczyć. Skoro wyłapałeś aż w 2 miejscach bana, to musiałeś tam nieźle komuś podpaść.

qsHVsoT.png

Opublikowano

Liczba graczy co raz bardziej poraża i niestety licznik chyba jednak sporo w górę, na serwerze podobno od ok. 9h gra non stop w granicach 300-320 osób,trochę dziwne ale życzę powodzenia bo "chyba" warto.

Licznik pokazuje realną liczbę graczy. Nie wiem czemu uważasz że tak nie jest?

Na forum masz dział Odwołanie od bana, możesz tam spróbować powalczyć. Skoro wyłapałeś aż w 2 miejscach bana, to musiałeś tam nieźle komuś podpaść.

Dokładnie spróbuj bo administrator również mógł się pomylić.

Opublikowano

Nie wiem czy to co zrobiłem było aż tak złośliwe żeby od razu banować w 2 miejscach ale spoko, nie chce hejtować serwera bo bana dostałem za swoją głupotę, mówie tylko że ban jest nie adekwatny do moich czynów. Chętnie bym pograł masz racje napiszę odwołanie może coś się uda wywalczyć.

Licznik pokazuje realną liczbę graczy. Nie wiem czemu uważasz że tak nie jest?

Dokładnie spróbuj bo administrator również mógł się pomylić.

Nie pomylił sie ale mógł po prostu od razu nie banować i dać wyjaśnić sytuacje nawet nie dostałem info na ile ban, po za tym tam na stronie nie działa banlist.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------EDIT

"1.1. Dział przeznaczony dla osób, którzy zostali niesłusznie zbanowani na serwerze bądź forum.".

Nie ma sensu pisać...

Opublikowano

Tyle warta była wasza reklama, wczoraj o tej 16-17 youtuberzy mieli wrzucać filmy i wrzuciła może 1 osoba.

Serwer jest dobry, ale totalnie nie zadbaliście o reklamę, a zapewnialiście, że graczy będzie dużo.

Na takim hardzie z taką ilością osób nie opłaca się nawet zaczynać, zresztą z tego co widzę to podstawowe bugi są/były, także nie wiem co na tej becie Ci testerzy robili.

Opublikowano

Tyle warta była wasza reklama, wczoraj o tej 16-17 youtuberzy mieli wrzucać filmy i wrzuciła może 1 osoba.

Serwer jest dobry, ale totalnie nie zadbaliście o reklamę, a zapewnialiście, że graczy będzie dużo.

Na takim hardzie z taką ilością osób nie opłaca się nawet zaczynać, zresztą z tego co widzę to podstawowe bugi są/były, także nie wiem co na tej becie Ci testerzy robili.

Wspominałem o tym tydzień temu. Beta nic nie dała. Podstawowe bugi zostały wyeliminowane. Podstawowe.

Zapowiadali reklamę u kilku osób...widziałem tylko u jednej (subskrybuje dość dużo osób ze świata metina...). To że ktoś ma 2k widzów nie świadczy że da dobrą reklamę...wyświetleń 200-300. 

Źle trochę podeszli do tematu. Na początku zapowiedzi było zainteresowanie tematem.

Opublikowano

Reklamę mają całkiem niezłą, ale tu w głównej mierze chodzi o sam typ serwera. Medium/Harda jest o wiele trudniej rozkręcić niż serwer Easy/4fun z uwagi na mniejsze zainteresowanie graczy. Jednak te z drugiej kategorii zwykle po 2 tygodniach padają przez bugi lub ciągłe DDoS'y. Poza tym przed Thorią w krótkim okresie czasu pojawiła się masa innych serwerów które podkradły sporą część potencjalnych graczy.

W każdym razie, życzę temu serwerowi jak najlepiej, mam nadzieję, że administracja znajdzie jakieś rozwiązanie które zapewni przypływ nowych graczy ;).

qsHVsoT.png

Opublikowano

Jak wyglada sytuacja ? Malo/duzo osob?

Co do serwa - postaracie sie o lepsza reklame ?

Przez cały dzień liczba graczy wynosiła około 300 (290-330)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...