Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Thoria.eu [Dedyk] [Medium]

Thoria

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 364
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Clienta z bety wystarczy spatchowac, czy bedzie latka aby dzialal na oficialu?;>

spatchuj tylko, powinno być ok.

logo.png

Opublikowano

Czy na staracie bedzie mozliwosc kupna smow za pomoca paysavecard ?

4uc581.jpg

Opublikowano

Czy na staracie bedzie mozliwosc kupna smow za pomoca paysavecard ?

... oraz paypal?

Moglibyście włączyć rejestracje i wszystkie konta ustawić na zbanowane, by można było zobaczyć chociaż jakie ceny w IS i co w nim się znajduje

świat jest mój więc niech daje mi to, czego chce

1758318.jpeg

Opublikowano

... oraz paypal?

Moglibyście włączyć rejestracje i wszystkie konta ustawić na zbanowane, by można było zobaczyć chociaż jakie ceny w IS i co w nim się znajduje

paypal będzie, gorzej z paysafecard bo nie ma systemu który by to obsługiwał.

spokojnie is jest jeszcze robiony :)

logo.png

Opublikowano

Na ilu graczy liczycie na starcie?; >

jak najwięcej każdy liczy... nikt nie może wiedzieć ile osób wbije ;) ja mam nadzieję że 750+ graczy będzie

Opublikowano

Wlasnie jest cos bardzo male zainteresowanie serwerem.

Jeszcze ponad 4 godziny do startu i nie każdy jest teraz w domu :) no ale zobaczymy mam nadzieję, że taki serw nie będzie się marnować i będzie dużo ludzi

Opublikowano

Eż mnie dziwi... 30k wysw zapowiedzi... a here? 

Zapowiedź leżała 2 tygodnie, ten temat nie leży nawet 1 dzień. Dużo osób pobrało clienta i czeka na start, nie muszą oglądać znowu tej samej prezentacji. :))

he?

Opublikowano

Lipnie sie to zapowania (spoiler). Póki co mam dwa servery na oku, lecz Thoria na 1 miejscu. Mam nadzieje, że będzie chociaż +500 osób grało :) powodzionka

ga.JPG

Opublikowano

W 30 minut zalozono 100 kont, i to zalozyli tylko ci, co na bierząco przeglądają publikacje... Serio kiepsko sie zapowiada?

Zrozumcie to, że dużo graczy teraz robi coś innego. Pewnie założą konta przed samym startem. :) 

he?

Opublikowano

1. Czy Zwojami Egzo i Radami można będzie handlowac? 
2. Czy talenty będzie mozna sobie dobrowolnie zmieniać czy jednak jest to jednorazowa opcja [wybierasz i masz do konca zycia bez mozliwosci zmiany]?
3. Czy medale można czytać cały czas i potrzebne będą tylko punkty doswiadczenia oraz $$? 
4. I skąd moge dropnąc bron na 30? Besty czy tradycyjnie ezoty? :D

Opublikowano

Mam kilka pytan:

1. Czy ta fajniasta zbrojka do expa z is co byla na prezentacjii zostala wycofana? Bo bym sobie taka chetnie zakupil.

2. Czy klasy zostaly zrebalansowane? Mam nadzieje ze nie ;]

3. Czy bony, zmianki, egzo itp. dropią dosyć często, czy raczej łatwo?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...