Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Thoria.eu [Dedyk] [Medium]

Thoria

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 364
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

tak to jest to.

czemu tak laguje w grze?

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Mi się pobierało 8 minut :(

Teraz Fakt i ja mam 7 minut 1.5mb/s + ale lipa że nie mogłem być na starcie ;)

po ilosci ludzi online tylniej części ciała nie urywa zobaczymy jak będzie jutro

Opublikowano

Mimo niskiej ilości graczy 300-400 nie odpuścimy projektu. cały czas wprowadzamy poprawki i po godzinie 21 możecie się spodziewać 1minutowego restartu.

logo.png

Opublikowano

Mimo niskiej ilości graczy 300-400 nie odpuścimy projektu. cały czas wprowadzamy poprawki i po godzinie 21 możecie się spodziewać 1minutowego restartu.

Nie martwcie się. Jeszcze te 2 dni mecze i będą gracze:) Oby doszło do tych 1k to wtedy jeszcze więcej przyjdzie.

Opublikowano

a kiedy będą filmiki na yt ?

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Ja można pisać że is masakra hahaha

nie ma wierzchowców nie ma fryzur nie ma kostiumów zwierzaków które dają miliony expa

Jedyne co to koń i kd +4 

Polakowi nigdy nie dogodzisz.... 

Wróciłem do domu i odpalamy gramy!

Opublikowano

Gdzie sie te j****y kd na pele wymiania? Szukałem jakiegoś NPC 10 minut i nikogo ... 

U Hanny która stoi przy trenerach skilli w m1 (przynajmniej w jinno, nie wiem jak z resztą królestw)

qsHVsoT.png

Opublikowano

Polecam serwer, konkurencja lecz to całkiem inny typ Medium.

Widać że administrator się zna, nie tylko ma własne systemy itd itd.. Chciałem odbiec też od tematu i to zrobię..

Gracze metina są teraz jacyś dziwni, mają tu serwer dopracowany, stabilny (zapewne) a idą grać na jakieś wakacyjne serwery na max 2 tygodnie... To jest strasznie zadziwiające. 

Nie wiem co nimi kieruje ale to staje się śmieszne że serwery na gotowcach mają teraz więcej online niż te autorskie i stabilne.

Poczekamy zobaczymy, pod koniec wakacji się okaże gdzie opłacało się grać a gdzie nie. Gracze obudzą się z tym że włożyli swoją prace, a na serwer się zwyczajnie nie zalogują bo go już nie będzie. 

Jeszcze raz POLECAM!

Opublikowano

Serwer wydaje sie spoko, wbilem nawet na 5 minut ale jak dla mnie zbyt duzo zmian, np. zmienione M1 jest jak dla mnie ohydne, wierzchowce poczatkowe tez nie zbyt ladne. Wole metina bardziej klasycznego bez az tak wielkich udziwnien.

Polecam dla kogos to cos takiego lubi :>

Opublikowano

Polecam serwer, konkurencja lecz to całkiem inny typ Medium.

Widać że administrator się zna, nie tylko ma własne systemy itd itd.. Chciałem odbiec też od tematu i to zrobię..

Gracze metina są teraz jacyś dziwni, mają tu serwer dopracowany, stabilny (zapewne) a idą grać na jakieś wakacyjne serwery na max 2 tygodnie... To jest strasznie zadziwiające. 

Nie wiem co nimi kieruje ale to staje się śmieszne że serwery na gotowcach mają teraz więcej online niż te autorskie i stabilne.

Poczekamy zobaczymy, pod koniec wakacji się okaże gdzie opłacało się grać a gdzie nie. Gracze obudzą się z tym że włożyli swoją prace, a na serwer się zwyczajnie nie zalogują bo go już nie będzie. 

Jeszcze raz POLECAM!

Do tej pory ani jednego restartu, problemu większego.. wszystko jest w sumie okej tylko mało graczy ale nie poddamy się i będziemy dalej serwer reklamować. :) 

Dziękujemy za miłe słowo.

logo.png

Opublikowano

Do tej pory ani jednego restartu, problemu większego.. wszystko jest w sumie okej tylko mało graczy ale nie poddamy się i będziemy dalej serwer reklamować. :)

Dziękujemy za miłe słowo.

wh działa, gracz "kurwinoks" używa go cały czas w Chunjo, polecam sprawdzić

Opublikowano

wh działa, gracz "kurwinoks" używa go cały czas w Chunjo, polecam sprawdzić

sprawdzony i zbanowany.

logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...