Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Thoria.eu [Dedyk] [Medium]

Thoria

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 364
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Aktualnie jesteśmy po wgraniu najnowszej aktualizacji naszego serwera. Poniżej znajduje się lista modyfikacji.

• Z każdego kamienia Metin możecie uzyskać losową rosę lub sok
  • Osłabiono potwory w Atlantydzie
  • Dodano kostiumy oraz fryzury do ItemShopu
  • Zmodyfikowano wypadalność przedmiotów z kamieni metin
  • Na dungeonach można zdobyć Pudełko Z Książkami jednak jest mniejsza szansa niż zwykle
  • Można dodawać i zmieniać bonusy w kostiumach

Już jutro możecie się spodziewać kolejnej aktualizacji która przede wszystkim wprowadzi wierzchowce oraz wszystkie nowe zwierzaki.
Życzymy miłej i udanej rozgrywki!

logo.png

Opublikowano

fajnie tylko o tydzien za pozno zeby cokolwiek zarobic opierdolcie klienta komus kto zrobi pozadna reklame przynjamniej na tym cos zarobicie bo tak to po huju fest szkoda bo serw dopracowany ale reklama byla zerowa .

Opublikowano

up racja ze troche pozno sie za to wzieli ale lepiej pozno niz wcale + widac ze sie staraja i maja zamiar cos robic a nie tylko liczyc na hajs ;)
ja poczekam i zobacze co sie zmieni ;) jesli zainwestuja w reklame (dobra reklame) i ludzie przybeda to napewno zabawie tu dluzej :D

Opublikowano

Jutro będziemy prowadzić rozmowy z youtuberami takimi ;większymi; i będziemy starali się o powrót serwera do życia. Ten projekt opuścimy jak na serwerze będzie baaardzo mała liczba graczy <20

logo.png

Opublikowano

W takim razie pozostało nam czekać na rezultat tych rozmów ;). Oby przyniosły na serwer jak najwięcej nowych nicków :D.

qsHVsoT.png

Opublikowano

Jutro będziemy prowadzić rozmowy z youtuberami takimi ;większymi; i będziemy starali się o powrót serwera do życia. Ten projekt opuścimy jak na serwerze będzie baaardzo mała liczba graczy <20

sprawdź pocztę tzn skrzynkę "[email protected]" podesłałem wam tam ciekawego emaila ;)

serwer świetny, polecam i zapraszam :)

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

Client dopracowany w h*j ale co z tego reklama to musi byc reklama typ 10-20k subow i musicie mu dobrze zaplacic  a nie jakis arelek i lamer 200 sub . xD ktory zapierdala na rate splacenia kompa i dlatego nagrywal

Opublikowano

Client dopracowany w h*j ale co z tego reklama to musi byc reklama typ 10-20k subow i musicie mu dobrze zaplacic  a nie jakis arelek i lamer 200 sub . xD ktory zapierdala na rate splacenia kompa i dlatego nagrywal

Co? Ziomek nie wiesz co gadasz nie chce mi się wyzywać ale jeżeli mnie nie znasz to nie pisz głupot.

S1pJcl8.png

Opublikowano

Czesc i czolem :D takie pytanko. Chce zaczac gre na tym serwerze ale zanim to sie stanie moze mi ktos powiedziec czy byl wczesniej jakis bug dzieki ktoremu byla mozliwosc latweg zarobku ? nie chce mi sie calej prezeki przegladac .

[center][img=http://alistria.eu/pliki/sygny/sygna1.png][/center]

Opublikowano

Ogarnijcie reklamę taka jak była zapowiadana.

Zróbcie reset postaci.

W nagrodę grającym SM zależnie od wbitego lvla i czasu poświęconego. 

Ot tyle...liczba graczy w tym momencie jakoś bardzo nie wzrośnie nawet jeśli kupicie reklamę na yt.

Opublikowano

Adams się napracował i nadal pracuje.

Serwer czym dłużej będzie stał, tym bardziej liczba graczy będzie się zwiększała.

Adams się nie opieprza, naprawia serwer i edytuje.

Dodatkowo obecnie zajął się reklamą - Potwierdzone info.

Myślę, że gracze z czasem przyjdą, bo serwer jest bardzo stabilny i przyjemnie się gra.

Przynajmniej jako jedyni nie podkręcają licznika i liczba graczy na stronie jest rzeczywista.

Ja polecam serwer, bo jest na prawdę godny tego polecenia.

24b5car.jpg

Opublikowano

Czesc i czolem :D takie pytanko. Chce zaczac gre na tym serwerze ale zanim to sie stanie moze mi ktos powiedziec czy byl wczesniej jakis bug dzieki ktoremu byla mozliwosc latweg zarobku ? nie chce mi sie calej prezeki przegladac .

Z tego co pogrywam nic takiego nie było. Dodatkowo IS od początku serwera w wersji "ubogiej" więc nie dawał jakiejś przewagi.

Opublikowano

Witajcie!

Już jutro na serwer wgramy kolejną aktualizację poprawiającą poziom rozgrywki na naszym serwerze. Jeśli macie jakieś propozycje odnośnie zmian które chcielibyście zobaczyć zachęcamy do udzielania się na naszym forum.

logo.png

Opublikowano

Pierscien anty-expa ewentualnie gildie od 30 lvl :> I oczywiscie wiecej reklamy i serw miodzio ;)

zgadzam sie w 100 % :) pierscien antyexp naprawde przydal by sie bo dropa ciezko wbic do jakiejs gildii :)

a samemu robic specjalnie gildie dla dropa to przesada :D

bug z misja ,,kamienie glyph" (nie leca)

moby na gorze sohan nie respia sie (zajmuje im to duuuuzo czasu)

reklama by sie przydala ;)

Opublikowano

Adams się napracował i nadal pracuje.Serwer czym dłużej będzie stał, tym bardziej liczba graczy będzie się zwiększała.Adams się nie opieprza, naprawia serwer i edytuje.Dodatkowo obecnie zajął się reklamą - Potwierdzone info.Myślę, że gracze z czasem przyjdą, bo serwer jest bardzo stabilny i przyjemnie się gra.Przynajmniej jako jedyni nie podkręcają licznika i liczba graczy na stronie jest rzeczywista.Ja polecam serwer, bo jest na prawdę godny tego polecenia.

Chcesz powiedziec,ze tylko thoria ma rzetelny licznik a wszystkie inne serwery go podkrecaja? Nie badz smieszny :D

Zreszta lepiej byloby dla nich gdyby calkowicie go usuneli,bo tylko zniecheca nowych.

Srij9JT.png

Opublikowano

Ja tutaj przestałem grać, głównie z powodu Administracji.

Wielokrotnie zgłaszałem bugi, na początku jak zgłaszałem to w miare szybko naprawili.

Później , gdy wbiłem 75 2dni stałem nic nierobiłem , ponieważ niedziałało DC,DT a w grocie nie było expa.

Chętnie spowrotem zawitam, gdy przybędzie graczy ;)

Pozdrawiam, Lim0n. 

10 Posts

20 Posts

50 Posts

75 Posts

100 Posts

150 Posts

300 Posts

500 Posts

750 Posts

1000 Posts

Opublikowano

Dziś wieczorem/jutro rano napiszę Wam co z reklamą bo możliwe(jak się dogadamy z jednym panem) będzie z kim grać jeżeli się wszystko uda :)

logo.png

Opublikowano

Dziś wieczorem/jutro rano napiszę Wam co z reklamą bo możliwe(jak się dogadamy z jednym panem) będzie z kim grać jeżeli się wszystko uda :)

Na takie wieści czekaliśmy :D. Mam nadzieję, że ten pan będzie skory do współpracy.

qsHVsoT.png

Opublikowano

Na takie wieści czekaliśmy :D. Mam nadzieję, że ten pan będzie skory do współpracy.

Jeżeli endymion to polubiał to wiedz że coś się dzieje :)

logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...