Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Thoria.eu [Dedyk] [Medium]

Thoria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

licznik jest podkrecony pet leci w huja nie zwieksza sie dmg , pozdro

Co do liczby ludzi na serwerze popatrzcie sobie na inne serwery startujące w tym czasie. Większość ma po 100/150-200 graczy. Wszyscy lecą na easy, mało komu chce się expić na takim serwerze.

Mi się podoba i gram, liczba osób nie robi różnicy.

mogliscie dojebac jeszcze bardziej harda wiecej osob by bylo ...

• Odpowiedzi 364
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ważna jest chyba jakość nie ilość.

Opublikowano

Co do liczby ludzi na serwerze popatrzcie sobie na inne serwery startujące w tym czasie. Większość ma po 100/150-200 graczy. Wszyscy lecą na easy, mało komu chce się expić na takim serwerze.

Mi się podoba i gram, liczba osób nie robi różnicy.

zapomniałeś dodać ze tu jest licznik x2,  co do serwera tak jakoś mnie nie ciągnie od samego początku typowy serwer dla zarobku  takich jest pełno.

Opublikowano

zapomniałeś dodać ze tu jest licznik x2,  co do serwera tak jakoś mnie nie ciągnie od samego początku typowy serwer dla zarobku  takich jest pełno.

Uwielbiam takie wypowiedzi, dla zarobku. Adams mógłby o wiele więcej zarobić za wszystkie godziny spędzone przy pracy nad serwerem wcale mu się to nie opłaca. Więc nie wydaje mi się ze dla zarobku.

LICZNIK JEST NORMALNY. Kto nie wierzy to jego sprawa.

Opublikowano

pet daje bonusy i licznik nie jest podkręcony ;-) a co do ch to pierwszy raz tak wywaliło 

Pet nie daje bonusów. Jest tak w przypadku "Silny przeciwko potworom". Z petem czy bez DMG jest takie samo oraz nic nie pokazuje się w oknie bonów.

Licznik jest czy nie jest podkręcony to jeden kij. Liczba graczy jest bardzo mała. Team olewa nawet tych którzy grają.

Kanał teraz właśnie kolejny raz wywaliło. Dziś już na pewno 3 razy taka sytuacja miała miejsce.

Opublikowano

ALE ZES DOWALIL

POD ZAROBEK ?

TY DEBILU SPRAWDZILESE CHOCIAZ CO JEST W ISIE ?

J****Y DEBIL JA P******E...GDZIE SIE TAKIE SCIERWA RODZA ?

Opublikowano

Serwer ogółem jest dobry tylko wymaga paru poprawek. Na miejscu Administracji zrobił bym to raz a dobrze a nie takie przerwy co jakiś czas. Zróbcie wreszcie tak jak powinno być bo coś mi sie wydaje że chyba już olewacie ten serwer.

Opublikowano

Jesteś tak głupi czy tylko udajesz?

1. licznik nie jest podkręcony

2. bonusy u peta działają na takiej zasadzie:

5pkt = 1% na ludzi/mooby

4pkt w np. siłe = +1 do siły

chyba CIę poyebao, że na hardzie daliby 50% na mooby, 50% na ludzi czy też 50 do siły albo inta czy uj wie czego

3. możesz iść pograć na easy gdzie w tydzień masz wszystko, cześć

Opublikowano

Pety działają, licznik nie jest podkręcony. Zostaną naprawione padające CH do końca teraz oraz inne usprawnienia typu handel zmiankami, wspomagaczami itp. Dodatkowo czeka na Was rekompensata za przerwę i padające CH.
Adams się stara i naprawdę warto grać.

Opublikowano

Pet nie daje bonusów. Jest tak w przypadku "Silny przeciwko potworom". Z petem czy bez DMG jest takie samo oraz nic nie pokazuje się w oknie bonów.

Licznik jest czy nie jest podkręcony to jeden kij. Liczba graczy jest bardzo mała. Team olewa nawet tych którzy grają.

Kanał teraz właśnie kolejny raz wywaliło. Dziś już na pewno 3 razy taka sytuacja miała miejsce.

Daje bonusy, radzę pograć dłużej i nie komentować jeśli się nie wie

Edit:

W jaki sposób team olewa graczy? jak masz jakiś problem to napisz na forum a nie w grze każdy pisze 'GM szept'.

Opublikowano

Bardzo mi przykro, spodobała mi się prezka w uj, ale kilkakrotnie podczas próby uruchomienia klienta znajduje mi trojana(awirus AVG) dodałem do listy wyjątków dany folder niestety antywirus nie chce mi tego przepuścić . A nie zmienie AWirusa dla jednego serwera metin2, pozdrawiam i polecam sądząc po prezentacji.

@ Udało się wbić i niestety wrażenia jako takie... graczy 318? Nie wydaje mi sie moja podróż po dosłownie wszystkich CH, i M-kach (M1,2)  Chunjo dosłownie czyste spotkałem biegając tylko 1 niebieskiego farmiącego metki bitwy. Shinsoo na 4 ch 7 osób licząc oba miasta. Jedyne miasto "tętniące" życiem to jinno gdzie licząc nie wymyślając mamy 14 osób tylko w m1, ponieważ m2 jest puste.

Na czacie Żółtych/Ogólnym licząc od początku naliczyłem 19 wiadomośći . Czas gry w oknie informacji o postaci - 31 minut. 

Nick : Thoria 

Pomimo tego serwer wygląda ładnie nawet od strony gry / prezentacji , jedyną wadą jest  ilość graczy bądź co bądź wiem jak trudno przy tej liczbie serwerów przyciągnąć uwagę ludzi, bądź co bądź ten licznik musi być "trochę podkręcony"

Opublikowano

Bardzo mi przykro, spodobała mi się prezka w uj, ale kilkakrotnie podczas próby uruchomienia klienta znajduje mi trojana(awirus AVG) dodałem do listy wyjątków dany folder niestety antywirus nie chce mi tego przepuścić . A nie zmienie AWirusa dla jednego serwera metin2, pozdrawiam i polecam sądząc po prezentacji.

Mi także to sie dzieje i nie zamierzam ryzykowac spie$rzeniem kompa dla jakiegos servera. Na dzisiaj to koniec mojej gierki :D. Server padnie i tak przez małą liczbe graczy. Ostatnio było 400 a teraz? 200.. 

Opublikowano

Ogólnie serwer bez zastrzeżeń, administracja ogarnięta, w grze jest co robić, jedyny minus to ta nieszczęsna liczba graczy.
No ale liczba jak liczba można do niej coś dodać, odjąć, podzielić ale w tym przypadku najlepiej by było ją pomnożyć ;d
Na serwerze zostanę chociażby po to bym mógł coś dodać, a na mnożnika trzeba chyba jeszcze poczekać. ^ ^

PS: Naprawcie przypominanie hasła na stronie bo nie działa.

Opublikowano

czemu nie da rady logować ?

Chyba mają problem z padającymi procesami wnioskując po stronie.

Do czego doszło że bez reklamy nie ma graczy, no nic takie czasu.

Opublikowano

Chyba mają problem z padającymi procesami wnioskując po stronie.

Do czego doszło że bez reklamy nie ma graczy, no nic takie czasu.

Graczy metina ubywa, głównie na rzecz nowszych gier League of Legends i tym podobnych. Dodatkowo kiedyś jak startowały 2 serwery na miesiąc to było nie do pomyślenia, teraz startuje jeden tygodniowo, więc ta (mała) liczba graczy jeszcze bardziej się rozprasza.

//ah bym zapomniał, idiotyczny regulamin

serwer jest wykonany dobrze, niestety ostatnio zbyt wiele niemal identycznych serwerów wyszło w bardzo krótkim czasie - i to jest problemem Thorii.

Opublikowano

Dobra po przerwie technicznej naprawiliśmy wszystkie błędy wypisane na forum.

logo.png

Opublikowano

PET DALEJ LECI W HUJA PANIE NIE MOW ZE WSZYSTKIE I LICZNIK PODKRECONY

Ile można pisać ze pet nie jest zbugowany i daje bonusy? jeśli sądzisz ze na prawdę pet dawał by 50 na ludzi czy na moby albo 50inta, wita sila czy zreka to pozdro dla ciebie.

Opublikowano

Opanuj się troszkę, ludzie z czasem zaczną przychodzić.

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Mi także to sie dzieje i nie zamierzam ryzykowac spie$rzeniem kompa dla jakiegos servera. Na dzisiaj to koniec mojej gierki :D. Server padnie i tak przez małą liczbe graczy. Ostatnio było 400 a teraz? 200.. 

Napiszę to specjalnie dla Ciebie i wszystkich którzy mają problem z clientem (posiadacze AVG, Comodo lub McAfee).

Czytać uważnie!

Rzekomy wirus, który jest wykrywany w cliencie (w przypadku AVG Win32/Heur) jest to nic innego jak skutek działania heurystyki. Oznacza to, że antywirus na podstawie podejrzanego lub nietypowego działania jakiegoś programu traktuje go jako wirus, nawet jeśli program jest czysty jak łza. Ma to służyć ewentualnemu blokowaniu wirusów których antywirus nie posiada jeszcze w bazie.

Jako użytkownik AVG, który również został zaspamowany powiadomieniami o wirusie mogę zapewnić, że klient jest czysty, gdyż sam gram na nim od początku beta testów.

Dlatego jeśli ktoś z was chciałby zagrać, a z powodu antywirusa nie może, powinien:

AVG: Opcje - Ustawienia zaawansowane - Ochrona Komputera - AntiVirus     tutaj w opcjach odznaczamy  użyj heurystyki

Comodo: Ustawienia skanera - Skanowanie w czasie rzeczywistym    tutaj poziom skanowania heurystycznego zmieniamy na najniższy, bądź jeśli się da wyłączamy kompletnie

Przy McAfee niestety nie jestem w stanie pomóc, każdy musi sam to sobie znaleźć.

Mam nadzieję, że dla kogoś okaże się to pomocne.

@Thoria

Jeśli możesz, podepnij ten post jako najlepsza odpowiedź, lub skopiuj jej treść i dodaj do swojego posta w najlepszej odpowiedzi, bo jak widać, problem z antywirusami jest dosyć częsty, a mało kto wie jak to rozwiązać.

qsHVsoT.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...