Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Thoria.eu [Dedyk] [Medium]

Thoria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem jak administracja w końcu zrobiła ze zmiankami i dodaniami bonusów, ale jeżeli będzie tak słabo jak zapowiadali to serwer będzie miał kryzys już na początku, bo liczba graczy naprawdę nie zachęca a szkoda bo wydaje się być bardzo ciekawy i do tego administracja jest również na wysokim poziomie.

• Odpowiedzi 364
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem jak administracja w końcu zrobiła ze zmiankami i dodaniami bonusów, ale jeżeli będzie tak słabo jak zapowiadali to serwer będzie miał kryzys już na początku, bo liczba graczy naprawdę nie zachęca a szkoda bo wydaje się być bardzo ciekawy i do tego administracja jest również na wysokim poziomie.

Dobrze mówisz, ale póki co administracja serwera przekonała mnie co do siebie, dlatego spróbuję gry na tym servie ;)

Opublikowano

start nie miał być wczoraj?

Nie mogę się doszukać o co chodzi a chętnie tu pogram :)

Kiedy start? Jakaś ekipa Chunjo?

Opublikowano

start nie miał być wczoraj?

Nie mogę się doszukać o co chodzi a chętnie tu pogram :)

Kiedy start? Jakaś ekipa Chunjo?

Od 2 tygodni było powiedziane, że serwer startuje 12.07. Wczoraj miała się pojawić oficjalna prezentacja w prezentacjach i tak było. :) 

he?

Opublikowano

Od 2 tygodni było powiedziane, że serwer startuje 12.07. Wczoraj miała się pojawić oficjalna prezentacja w prezentacjach i tak było. :)

o której tak mniej więcej :D?

Jak często bony lecą?

Opublikowano

start o godzinie 20, co do bonów to mam nadzieję, że drop poprawiony trochę będzie ;3 warto poczekać na wypowiedź na ten temat kogoś z Teamu.

Opublikowano

start o godzinie 20, co do bonów to mam nadzieję, że drop poprawiony trochę będzie ;3 warto poczekać na wypowiedź na ten temat kogoś z Teamu.

Start o 20:00 spokojnie, cały czas będziemy starali się o reklame serwera więc mamy nadzieję że z ludźmi nie będzie problemu.

logo.png

Opublikowano

Start o 20:00 spokojnie, cały czas będziemy starali się o reklame serwera więc mamy nadzieję że z ludźmi nie będzie problemu.

Powiedz mi tylko jak z tymi bonami i ich dropem, bo dużo osób dopytuje się tego ;)

Opublikowano

Powiedz mi tylko jak z tymi bonami i ich dropem, bo dużo osób dopytuje się tego ;)

jest powiększony.

logo.png

Opublikowano

kto reklamuje teraz serwer?

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Klient z bety bd dzialal na oficjalu?

jak spatchujesz to będzie działać.

logo.png

Opublikowano

Ja właśnie boje się o ludzi ;/ 10 min do startu a jest nieco ponad 450 ludzi zarejestrowanych i całkiem małe zainteresowanie na mpc. Oby wbiło ich jak najwięcej. 

Opublikowano

jest sobota... gimbusy wiesz melo melo jutro będą zdychać to będzie ich tyle co mrówków ;d

@Edit chociaz w sumie... są wakacje ;D ale o ludzi nie powinniśmy się bać ;D 

Opublikowano

Ja właśnie boje się o ludzi ;/ 10 min do startu a jest nieco ponad 450 ludzi zarejestrowanych i całkiem małe zainteresowanie na mpc. Oby wbiło ich jak najwięcej. 

zobacz na ich ts 140 osób jest :D

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Nie pierrdolcie mi że gimbusy na dworach grają w piłke albo coś, chodze codziennie na 3 godzinne 'spacery' po miescie, a nie mieszkam na wsi, jak znajdzie sie 1 GIMBUS to można ogłosić CUDOWNY dzień.Przed kompem siedzą, daj Bóg żeby się myli.

PS. ŁADN":" PACZER Z BETY za 2 min start a mi się już 10 min paczuje i jeszcze połowa, nice one.

Opublikowano

Nie pierrdolcie mi że gimbusy na dworach grają w piłke albo coś, chodze codziennie na 3 godzinne 'spacery' po miescie, a nie mieszkam na wsi, jak znajdzie sie 1 GIMBUS to można ogłosić CUDOWNY dzień.Przed kompem siedzą, daj Bóg żeby się myli.

PS. ŁADN":" PACZER Z BETY za 2 min start a mi się już 10 min paczuje i jeszcze połowa, nice one.

minuta i spatchowane bylo nie wiem jakiego neta masz ;;)

Opublikowano

zobacz na ich ts 140 osób jest :D

140 osób z ts to na pewno wbije, ale nie wiadomo czy wszyscy z tych 500 zarejestrowanych. Swoją drogą to i tak mało osób się zarejestrowało. Miejmy nadzieje że to przez to że jest sobota. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...