Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Thoria.eu [Dedyk] [Medium]

Thoria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sporo osob cisnie na wh, ale system jest mniej wiecej taki:

Piszesz na ogolnym:

Nick CH jak ci sie chce miejsce

Gm sie tepa i odrazu leci banik, juz 3 razy tak mialem, widac ogarnieta administracja.

• Odpowiedzi 364
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sporo osob cisnie na wh, ale system jest mniej wiecej taki:

Piszesz na ogolnym:

Nick CH jak ci sie chce miejsce

Gm sie tepa i odrazu leci banik, juz 3 razy tak mialem, widac ogarnieta administracja.

Staram się jak mogę aby serwer wytępić chodź w małym stopniu cheaterów. :)

logo.png

Opublikowano

Gram od 10 min ale serwer zaskoczył mnie miłym expem i dużą ilością questow

Szkoda że tak mało graczy ale zagram tu dłużej :)

Opublikowano

Jak napisałem od jutro zobaczycie nakład reklamy u youtuberów i to nie będą tylko słowa lecz czyny.

logo.png

Opublikowano

Jak napisałem od jutro zobaczycie nakład reklamy u youtuberów i to nie będą tylko słowa lecz czyny.

mimo ze jest 50% expa to lvl leci strasznie slabo czuje sie jak na prawdziwym hardzie ;/

milo zaskoczyly mnie te prezenty (bodzie dodania zmianki etc.) lecz odstraszyl mnie exp jak na pl 

ogolnie polecam serwer osobom , ktore lubia exp jak na pl :)

Opublikowano

Kurde, jeżeli exp leci naprawdę tak słabo to ja podziękuje. :P

Ale widać nawet po tym temacie, że admin się stara.

Metin2

Opublikowano

Po 3 godzinach od startu top 33lvl? Chyba za słaby exp jak dla mnie :/ mimo to jednak wbiję zobaczyć co w trawie piszczy a nóż mi się spodoba :D

2nbcax2.jpg

Opublikowano

Kurde, jeżeli exp leci naprawdę tak słabo to ja podziękuje. :P

Ale widać nawet po tym temacie, że admin się stara.

Żałosne... pierw wszyscy płaczą, że exp za duży i żeby został zmniejszony - administracja zrobiła tak jak chcieli gracze

a teraz kur** płaczecie że exp za mały?

Opublikowano

Zrobili harda i się na tym przejechali ...

Ostrzegałem. Aż tylu sadystów tu nie ma . Każdy kto lubi hardy, wybierze sobie jeden taki serwer i na nim gra.

Byłby medium, to spokojnie macie +700 online.

Nie polecam. Typowy Hard, Ładujesz w IS-a jesteś koks, jak nie to się męcz <3

Opublikowano

Gram od 10 min ale serwer zaskoczył mnie miłym expem i dużą ilością questow

Szkoda że tak mało graczy ale zagram tu dłużej :)

questow duzo ?:D

od 1 do 21 lvla ogolem dostalem 2 misje :D

Opublikowano

Jest problem z pieczęciami wierzchowców, jak się schodzi nie wpada do eq tylko zostaje i przy teleportowaniu również nie jesteśmy na wierzchowcu, co raz bardziej jest to irytujące bo nie można używać ctrl + g

Opublikowano

Jest problem z pieczęciami wierzchowców, jak się schodzi nie wpada do eq tylko zostaje i przy teleportowaniu również nie jesteśmy na wierzchowcu, co raz bardziej jest to irytujące bo nie można używać ctrl + g

Będzie to poprawione po restarcie.

Większy drop pakunków, medali oraz większy exp również będzie po restarcie. serwer już stoi ponad 3h bez problemów :)

Nie ma sensu uciekać z serwera z takich powodów bo to można poprawić a my robimy serwer dla WAS.

logo.png

Opublikowano

Większy drop pakunków, medali oraz większy exp również będzie po restarcie. serwer już stoi ponad 3h bez problemów :)

Nie ma sensu uciekać z serwera z takich powodów bo to można poprawić a my robimy serwer dla WAS.

kiedy ma byc reset?

Opublikowano

kiedy ma byc reset?

możemy go zrobić nawet teraz ale nie chcemy Wam psuć rozgrywki :) Będzie około 24.

logo.png

Opublikowano

Polecam jak najbardziej, jak na razie nie spotkałem na servie żadnego buga i ani razu mnie nie logło;-) Polecam i Zapraszam 

Opublikowano

Czemu nie zmniejszycie tego czasu po pozytywnym przeczytaniu medalu ?. Dajecie pieczeć na 3h a konia trzeba robic 10h to co ja mam robić przez ten czas stac w m1 ? bo bez konia nie da sie expic

f82adac946184c36574a8521c877970c.gif

Opublikowano

Expa jak i dropu szkatułek nei powinniście zwięskzać -.-

Opublikowano

Polecam jak najbardziej, jak na razie nie spotkałem na servie żadnego buga i ani razu mnie nie logło;-) Polecam i Zapraszam 

LOL co za dureń :)

Cofnij się 2 strony wstecz gdzie wszyscy pisza o bugach, a Ty tutaj wyskakujesz z tekstem ''żadnego buga nie ma'' :D

Serwera nie polecam... miał być hard/medium, a wyszedł HARD

Admin nie ogarnia co sie dzieje...

40922277020460886480.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...