Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Thoria.eu [Dedyk] [Medium]

Thoria

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 364
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bronie na 30 lvl słabo dropia

4uc581.jpg

Opublikowano

LOL co za dureń :)

Cofnij się 2 strony wstecz gdzie wszyscy pisza o bugach, a Ty tutaj wyskakujesz z tekstem ''żadnego buga nie ma'' :D

Serwera nie polecam... miał być hard/medium, a wyszedł HARD

Admin nie ogarnia co sie dzieje...

Ty jesteś jakiś niedorozwinięty? Piszesz jak i w zapowiedzi tak i tutaj jakieś bzdety. Są błędy lekkie i nie wiem czy to nawet podchodzi pod buga. 

+ Ty nie ogarniasz co się dzieje bo świetnie sobie dajemy rade.

logo.png

Opublikowano

Cofnij się 2 strony wstecz gdzie wszyscy pisza o bugach, a Ty tutaj wyskakujesz z tekstem ''żadnego buga nie ma'' :D

przewinąłem i nie widze, że ktoś pisze o jakimkolwiek BUGU pomyliłeś tematy?

Co do expa to pisałem wcześniej pierw płacz, że exp za duży a teraz płacz, że exp za mały kur... zdecydujcie się w końcu co Wy chcecie :X

Opublikowano

exp jest taki sobie dla ludzi takich jak ja ktorzy wbili cos na plu jest spoko ale łatwo nie jest zwłaszcza szamanem z wachlarzem bijać po 50;d

Opublikowano

Przecież wyraznie napisałem że JA  OSOBIŚCIE NIE SPOTKAŁEM ŻADNEGO BUGA JAK NARAZIE, 

Opublikowano

Poprawialiśmy trochę więcej rzeczy więc trochę Nam zeszło. Zaraz odpalamy i życzymy miłej nocki.

logo.png

Opublikowano

Poprawialiśmy trochę więcej rzeczy więc trochę Nam zeszło. Zaraz odpalamy i życzymy miłej nocki.

Medale dalej lecą tak jak wcześniej :x

Opublikowano

Server naprawde fajny :D przydałaby się jakas wieksza reklama :> +500 aby stykneło i bedzie dobrze. Ulepszanie broni na 30 poziom troche lipne.. 30bodziow a bron dalej +5..

Opublikowano

Reklama.

Rękawica złodzieja (brak dropu fms...10 bestów i nie ma ;x)

Kilka rzeczy w IS

z misji na 30 lvl masz.

Medale dalej lecą tak jak wcześniej :x

był poprawiany drop ;|

logo.png

Opublikowano

Reklama.

Rękawica złodzieja (brak dropu fms...10 bestów i nie ma ;x)

Kilka rzeczy w IS

Lepiej zrób misje na około 27-30lv, musisz ubić 50 dzikich generałów i masz do wyboru broń na 30lv + 3-5 ;-) bij metiny i przy okazji generałów ubijesz

Opublikowano

Serwer bardzo fajny, dużo nowości, ogarnięta i pomocna administracja jednak exp za wolny więc ja odpadam :( Mimo to szczerzę życzę powodzenia serwerowi gdyż jeśli ktoś lubi tego typu serwery niech śmiało wbija na pewno się nie zawiedzie :)

2nbcax2.jpg

Opublikowano

To znaczy że jak spale fms'a to kolejnego aby zdobyć muszę wykonać misję na innej postaci?

Nie, podałem Ci jeden przykład jak szybko fms zdobyć.

Opublikowano

Ten licznik jakiś lewy, bo raz pokazuje 92 graczy, za za chwile 30. :D

Poprawiony licznik :P

@ Ups dalej szaleje ;d

@ ok działa.

logo.png

Opublikowano

lipnie bo troche mało osób ja mam jakieś problemy ze ściągnięciem ale zobaczymy 300 osób na starcie z tego połowa odpanie zaraz jak na kazdym serwie 150:3 królestwa = 50 ludzi troche słabo większość będzie expiła 4 sklepy na krzyż drogie ceny bo mało ludzi i dropu i jeszcze mniej kasy żeby coś kupić pewnie będzie 

Opublikowano

Magiczny metal nie działa (nie da się ulepszać ani wytworzyć zwoju boga u kowala ~czy jakoś tak) BUG 

W IS brakuje

-zwojów SM

-wierzchowców na 1h oraz dłuższy czas

-rękawica złodzieja 7dni

Ogólnie wyszedł wam słaby hard z liczbą graczy ~300 (godzina 12 w wolny dzień).

Drop KU jest bardzo mały. Z metka skrzynka z której leci po 1 KU (najczęściej) + poli/combo. Rad i egzo mam więcej niż aur na całym serwerze...było i jest.

@Edit

Drop pierścienia języka z tomboli...śmiech na sali. 

Opublikowano

Magiczny metal już działa.

Is najmniej ważna sprawa na ten moment - zajmujemy się reklamą.

logo.png

Opublikowano

Magiczny metal już działa.

Is najmniej ważna sprawa na ten moment - zajmujemy się reklamą.

IS leży w interesie graczy którzy grają teraz na serwerze.

Wierzchowiec na 3h mi się kończy. Zakup bojowca to 135 SM. 

Gdybym zakupił w tej chwili bojowca a np. dodacie wierzchowce wieczorem/jutro to w plecy jestem 135 SM...

Takie szczegóły powinny być dodane przed startem na który mieliście kilkanaście dni.

@Edit

Magiczny metal z tomboli nadal nie ulepsza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...