Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Thoria.eu [Dedyk] [Medium]

Thoria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Thoria no i k***a, zaraz mnie zdenerwujesz i wasz client będzie na MPC.

Nadal twierdzisz, że nic nie robił? Czy dalej mam ss'y dawać?

Nixo troszkę pomagal, aczkolwiek 95% roboty odjebał Adams co do plików czekamy jeszce napisz, że ci Nixo unpackera wysłał.

• Odpowiedzi 364
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nixo troszkę pomagal, aczkolwiek 95% roboty odjebał Adams co do plików czekamy jeszce napisz, że ci Nixo unpackera wysłał.

Nixo nie wysyłał mi unpackera :*

@Skąd truta?

I będzie jakaś większa reklama, czy 1 youtuber?

// 95% adams, bo 5% to te wszystkie nowości które nixo pisał :P

//50+//100+//200+//500+//1000+//1200+//1500+//2000+//2500+

xD ProUser xD

48% / 100% <Od Enix'a 40%> <5% od Istnego to wyróżnienie> 

Opublikowano

@Thoria no i k***a, zaraz mnie zdenerwujesz i wasz client będzie na MPC.

Nadal twierdzisz, że nic nie robił? Czy dalej mam ss'y dawać?

No faktycznie, jesteś niedojebany chyba jakiś koleś.

Co z tego, że nixo przy tym robił? Dupsko boli, że u nich robi a Ciebie nawet nie zna? Ogarnij, a chwalić się rozpakowanym klientem to trzeba być na prawde lewym typem, bo rozpakować go to pare minut roboty

Serwer polecam, mimo, że to hard a nie medium to gra się dość fajnie, jednak konia mogliscie chociaz na start dać. ;d

świat jest mój więc niech daje mi to, czego chce

1758318.jpeg

Opublikowano

No faktycznie, jesteś niedojebany chyba jakiś koleś.

Co z tego, że nixo przy tym robił? Dupsko boli, że u nich robi a Ciebie nawet nie zna? Ogarnij, a chwalić się rozpakowanym klientem to trzeba być na prawde lewym typem, bo rozpakować go to pare minut roboty

Serwer polecam, mimo, że to hard a nie medium to gra się dość fajnie, jednak konia mogliscie chociaz na start dać. ;d

Rozpakuj i daj ss'a, zwrócę honor.

Dupsko mnie boli o to, że wypiera się że wszystko jest jego i że Gumiś wgl tu nie robił, a jak widać co innego wychodzi.

Tak samo modele, niby wszystkie marka jak napisal Thoria a od Naida z eternity są brane :)

xD ProUser xD

Opublikowano

Rozpakuj i daj ss'a, zwrócę honor.

Dupsko mnie boli o to, że wypiera się że wszystko jest jego i że Gumiś wgl tu nie robił, a jak widać co innego wychodzi.

Tak samo modele, niby wszystkie marka jak napisal Thoria a od Naida z eternity są brane :)

Chłopaczku robił antybsa którego nie używamy, jedynie to pomagał mi przy drzewku talentów i napisałby Ci to gdyyb miał 50 postów na mpc. Pozdrawiam Cię serdecznie i jak coś kupię Ci maść.

logo.png

Opublikowano

Chłopaczku robił antybsa którego nie używamy, jedynie to pomagał mi przy drzewku talentów i napisałby Ci to gdyyb miał 50 postów na mpc. Pozdrawiam Cię serdecznie i jak coś kupię Ci maść.

Zapomniałeś też o petgui i jeszcze 1 kodzie :)

@Dowiem się skąd truta i większa reklama (10+ yt, nie 1...)

xD ProUser xD

Opublikowano

Server godny uwagi, w porownaniu do startu. To wiele osob przybylo. Przyjemna atmosfera, pomocna administracja. 

Polecam !

10 Posts

20 Posts

50 Posts

75 Posts

100 Posts

150 Posts

300 Posts

500 Posts

750 Posts

1000 Posts

Opublikowano

Fakt,do reklamy podchodzicie bardzo opieszale.Sam chetnie bym zagral ale przy 300-400 osobach nie widze sensu.

i wyobraź sobie, że np. 200 innych osób ma takie samo nastawienie

Serwer polecam bugi są cały czas poprawiane przez administracji, graczy przybywa ogólnie bardzo przyjemnie się gra ;)

Opublikowano

No jak na taką godzinę jest naprawdę spoko z liczebnością. Mimo późnej pory jest z kim pogadać na czacie podczas expa ;).

qsHVsoT.png

Opublikowano

Ile online w ciągu tygodnia ok. 18-19?

Najprawdopodobniej 400.

W chwili obecnej kanały padnięte. Taki stan jest chyba od godziny 6;00 a moze i wcześniej...

Opublikowano

NIC NIE PADLO ROBIA AKTUALIZACJE. Poprawiaja jeszcze jakies bledy, robia item shop.

Ruszyli by dupe na forum i poinformowali o tym + info na głównej.

Ktoś kto nie wchodzi na fora/ts spojrzy raz drugi że serwer off przez kilka godzin i odpuści sobie, wróci na poprzedni serwer lub będzie rozglądał się za innym.

Opublikowano

spoko serwer ,niech IS tak pozostanie będą wszyscy mieli równe szanse :) 

Opublikowano

Kolejne kilka rzeczy do zrobienia.

Brak możliwości wystawiania zmianek na sklepie (jeden ze źródeł zarobku)

Brak wierzchowców w IS sprawia że trzeba zakładac kolejną postać ponieważ na głównej wierzchowiec na start się skończył a na bojowca szkoda SM a medale to też problem (drop oraz czas)

Kolejny raz serwer off (wcześniej ~2H off bez informacji) 

Eq +4/5 na start gdy u NPC są +7 to zbędne utrudnianie początku. Nic wam nie szkodzi dodać na start eq +7/9 (u npc i tak można zakupic za kilka yang eq z lepszymi wartościami)

Pet nie daje bonu. 8 pkt w % silny na potwory i nic to nie daje.

@Edit

Nie serwer off tylko padł kanał.

A ktoś wspominał że serwer stabilny...przerwa 2h, padający kanał...

Opublikowano

Kolejne kilka rzeczy do zrobienia.

Brak możliwości wystawiania zmianek na sklepie (jeden ze źródeł zarobku)

Brak wierzchowców w IS sprawia że trzeba zakładac kolejną postać ponieważ na głównej wierzchowiec na start się skończył a na bojowca szkoda SM a medale to też problem (drop oraz czas)

Kolejny raz serwer off (wcześniej ~2H off bez informacji) 

Eq +4/5 na start gdy u NPC są +7 to zbędne utrudnianie początku. Nic wam nie szkodzi dodać na start eq +7/9 (u npc i tak można zakupic za kilka yang eq z lepszymi wartościami)

Pet nie daje bonu. 8 pkt w % silny na potwory i nic to nie daje.

@Edit

Nie serwer off tylko padł kanał.

A ktoś wspominał że serwer stabilny...przerwa 2h, padający kanał...

potwierdzam zmianek nie da sie wystawic i pet nie daje bonusu .... nie wazne czy go mam czy nie to i tak bije tyle samo metki/bosy

kanaly padaja jak muchy dzisiaj .. juz 4 x ide na wo i do konca chyba nie dojde 

strasznie mala ilosc graczy + licznik podkrecony.. przez cala gre spotkalem tylko garstke osob ;/

serwer zapowiadal sie niezle ale nie udalo sie ... niestety ;/ a szkoda bo fajnie sie gra ale samemu dla siebie nie oplaca mi sie grac;/

Opublikowano

Co do liczby ludzi na serwerze popatrzcie sobie na inne serwery startujące w tym czasie. Większość ma po 100/150-200 graczy. Wszyscy lecą na easy, mało komu chce się expić na takim serwerze.

Mi się podoba i gram, liczba osób nie robi różnicy.

Opublikowano

potwierdzam zmianek nie da sie wystawic i pet nie daje bonusu .... nie wazne czy go mam czy nie to i tak bije tyle samo metki/bosy

kanaly padaja jak muchy dzisiaj .. juz 4 x ide na wo i do konca chyba nie dojde 

strasznie mala ilosc graczy + licznik podkrecony.. przez cala gre spotkalem tylko garstke osob ;/

serwer zapowiadal sie niezle ale nie udalo sie ... niestety ;/ a szkoda bo fajnie sie gra ale samemu dla siebie nie oplaca mi sie grac;/

pet daje bonusy i licznik nie jest podkręcony ;-) a co do ch to pierwszy raz tak wywaliło 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...