Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Thoria.eu [Dedyk] [Medium]

Thoria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chyba, że ktoś ma więcej niż 17 lat i pracuje. W Polsce przyjęto, że pije się w sobotę wieczorem :D

Nie wiem jak u Ciebie u mnie baluje się w Piątki  xD. A jak ktoś ma urlop / wakacje to pije prawie codziennie  xD.

• Odpowiedzi 364
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Rejestracja godzinę przed oficjalnym startem to chyba najgorszy możliwy pomysł. Nie jeden serwer, który tak robił zawalał sobie cały start właśnie przez ataki na stronę chwilę przed startem.

zobaczymy jak to będzie jeszcze :)

Spytam się jeszcze raz  :P w dziale "media" uważnie śledzę tematy, i wydaje mi się, że był tam gdzieś umieszczony screen z systemu aukcji, lecz w zapowiedzi go nie widzę. Czy taki system będzie u was na serwerze?

Będzie w aktualizacji :)

logo.png

Opublikowano

Nie wiem jak u Ciebie u mnie baluje się w Piątki  xD. A jak ktoś ma urlop / wakacje to pije prawie codziennie  xD.

Zapewne masz mniej niż 17 lat , bez obrazy oczywiście. Jak ktoś skończył szkołę i pracuje to pije w sobote wieczorem - bo wtedy ma wolne. Uczniowie wychodzą w piątek - bo wtedy mają wolne.

Jak ktoś ma urlop/wakacje i pije codziennie, to nie chciałbym być w skórze partnera/ partnerki takowej osoby.

Opublikowano

Zapewne masz mniej niż 17 lat , bez obrazy oczywiście. Jak ktoś skończył szkołę i pracuje to pije w sobote wieczorem - bo wtedy ma wolne. Uczniowie wychodzą w piątek - bo wtedy mają wolne.

Jak ktoś ma urlop/wakacje i pije codziennie, to nie chciałbym być w skórze partnera/ partnerki takowej osoby.

Mam 19  ;).

I zaczynają się problemy, na Windows 8.1 Pro po włączeniu klienta, klient szybko się wyłącza bez żadnego komunikatu...  <_<

Opublikowano

Mam 19  ;).

I zaczynają się problemy, na Windows 8.1 Pro po włączeniu klienta, klient szybko się wyłącza bez żadnego komunikatu...  <_<

wyślij zawartość pliku sysser który znajduję się w cliencie na pw.

logo.png

Opublikowano

@Thoria

Nie wiemy w końcu jaka jest wasza decyzja. W Sobotę wieczór ja osobiście lecę z kumplami, jak zawsze i myślę, że większość ludzi. ( Człowiek a nerd to co innego ;d) Nie zamierzam poświęcić kumpli na wbijanie lvl

Opublikowano

@Thoria

Nie wiemy w końcu jaka jest wasza decyzja. W Sobotę wieczór ja osobiście lecę z kumplami, jak zawsze i myślę, że większość ludzi. ( Człowiek a nerd to co innego ;d) Nie zamierzam poświęcić kumpli na wbijanie lvl

możesz wbić następnego dnia :) start 20.

logo.png

Opublikowano

Start powinien być o 16 max 18 ;) Zmieńcie to, bo stracicie sporo graczy.

Poza tym serwer wydaje sie w porządku, zobaczymy jak bedzie ;)

Właśnie o to mi chodzi. Skoro większość graczy za tym jest, a wy słyniecie jako administracja która jako jedna z nielicznych ich się słucha, to czemu po prostu nie przełożycie na wcześniej? Przecież to żadna różnica dla was, na pewno macie wszystko już przygotowane...

Opublikowano

Właśnie o to mi chodzi. Skoro większość graczy za tym jest, a wy słyniecie jako administracja która jako jedna z nielicznych ich się słucha, to czemu po prostu nie przełożycie na wcześniej? Przecież to żadna różnica dla was, na pewno macie wszystko już przygotowane...

jest to dla Nas problem ponieważ jutro ok 16-17 youtuberzy wrzucają filmiki reklamujące Thorie przed startem :)

logo.png

Opublikowano

jest to dla Nas problem ponieważ jutro ok 16-17 youtuberzy wrzucają filmiki reklamujące Thorie przed startem :)

Nie rozumiem tego problemu, kto będzie chciał wejść to wejdzie nawet dzień po starcie, Ci co zaczną chwilę później będą mieli łatwiejszy start (nie będzie takiego zawalenia w m1) także nawet na + im to wyjdzie.

Opublikowano

Nie rozumiem tego problemu, kto będzie chciał wejść to wejdzie nawet dzień po starcie, Ci co zaczną chwilę później będą mieli łatwiejszy start (nie będzie takiego zawalenia w m1) także nawet na + im to wyjdzie.

Start jest od 20 koniec kropka. :)

logo.png

Opublikowano

Start powinien być o 16 max 18 ;) Zmieńcie to, bo stracicie sporo graczy.

Poza tym serwer wydaje sie w porządku, zobaczymy jak bedzie ;)

Nie rozumiem w jaki sposób miałoby to wpłynąć na stratę graczy. Gdyby za wejście zaraz po starcie były rozdawane jakieś przedmioty albo byłby organizowany jakiś hiper event to mogłoby to mieć jakiś wpływ, ale to będzie start jak każdy inny (chyba). Dzień później po wejściu ujrzysz dokładnie taki sam serwer jak w trakcie startu tylko nie będzie już tak tłoczno.

qsHVsoT.png

Opublikowano

Ze względu na 10/20 osób administracja ma przesunąć start? równie dobrze 'napić się' możecie wcześniej i wrócić do domu 21/22 akurat jak serw się rozkręci ;]

Opublikowano

Dyskusja na temat picia jest bez sensu... A bardziej dziecinne jest walczenie o topke, serwer ma sprawiać przyjemność z gry a nie bieg o to kto będzie pierwszy...

Pijcie w sobote, zacznijcie od 20 spędzcie czas ze znajomymi, skończcie w poniedziałek, wejdziecie we wtorek, co to za różnica.

Nie pijcie w weekend, lećcie za topką nie prześpijcie tygodnia, napieprzajcie w tą klawiature aż wam palce odpadną

To jest indywidualny wybór każdego.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

dlaczego tak pozno start? nie mozna bylo by go dac o 17/18?
i czy ten klient nie potrzebuje zadnych aktualizacji i latek ? 

Opublikowano

dlaczego tak pozno start? nie mozna bylo by go dac o 17/18?

i czy ten klient nie potrzebuje zadnych aktualizacji i latek ? 

dobre pytanie.. zróbcie ten start troche wcześniej, gdyby pojawiły się jakiekolwiek problemy będziecie mieli mały margines.

x

Opublikowano

Będzie możliwość kupienia sm przez przelew, bo już spotkalem sie z serwerami, gdzie takiej opcji nie bylo. 

Bedzię client na innym hostingu, bo z mega.co.nz nie mogę pobrać.

Opublikowano

To jest aktualny client i nie potrzebuje żadnych łatek, chyba że coś dojdzie przed startem to napiszemy.

logo.png

Opublikowano

Tylko ja nie mogę pobrać tego clienta? Klikam ten link, przekierowuje mnie na mega.co.nz i wyskakuje jakaś czarna kulka niby oznaczająca ładowanie się strony, ale kręci się ona już od 10 min... Jak ktoś zna przyczynę to byłbym wdzięczny za odpowiedź ;)

edit: załadowało w końcu :P

Opublikowano

Tylko ja nie mogę pobrać tego clienta? Klikam ten link, przekierowuje mnie na mega.co.nz i wyskakuje jakaś czarna kulka niby oznaczająca ładowanie się strony, ale kręci się ona już od 10 min... Jak ktoś zna przyczynę to byłbym wdzięczny za odpowiedź ;)

edit: załadowało w końcu :P

Jak ktoś chce clienta gdzieś indziej niech napisze hosting plików tylko żeby był do 1gb ;)

logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...