Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metinek.eu [Dedyk] [Easy]

Gość Metinek-Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 538
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer wydaje się okey, administracja ogarnięta. Ile czasu by osiągnąć max lvl ? 

zależy ile grasz ale do 5 dni max

KsdzBq1.jpg

Opublikowano

Serwer wydaje się okey, administracja ogarnięta. Ile czasu by osiągnąć max lvl ? 

Myślę że nie długo, gracze dosyć szybko wbili.

Jeszcze będzie 180 mapa poprawiona pod względem potworów i expa. 

Opublikowano

Nie rozumiem, dlaczego dla tak dużej ilości osób, wyznacznikiem tego, czy serwer jest fajny czy nie, jest liczba osób online. Jeśli każdy tak będzie myślał, to nigdy nie będzie tłumów. Tak ciężko pobrać klienta, sprawdzić jak jest i wtedy ewentualnie iść na inny serwer jeśli nam ten nie przypadnie do gustu? Ludzie wysilcie trochę resztki szarych komórek :P

Jak dla mnie serwer jest bardzo fajny i wcale tak mało osób nie gra. Ciągle na spotach ktoś expi, albo bije metki i bossy. Gra się bardzo przyjemnie, nie za trudno, nie za łatwo.

Polecam :)

2chao03.jpg

Opublikowano

Kiedy zostanie naprawione pd i rękawica złodzieja? ( nie da się ich założyć na raz)

Dzisiaj będzie to naprawione. Ogólnie dzisiaj w nocy będzie przerwa do 2 minut. Zmiany jakie zajdą:

-Naprawa rękawicy złodzieja (wcześniej nie działała jak powinna)

-Naprawa zakładania rękawicy i pd jednocześnie

-Dmg: miecz żalu bedzie zmienione na takie jak w zatrutym mieczu

-Poprawa respu piłek, będą na całej mapie nie tylko przy metkach

-Lekka poprawa dropu 220 (minimalna)

Opublikowano

Dzisiaj będzie to naprawione. Ogólnie dzisiaj w nocy będzie przerwa do 2 minut. Zmiany jakie zajdą:

Zapomniałeś o wierzchowcach, przecież nie jedna osoba na forum Ci pisała byś to naprawił ( chodzi oto by z wierzchowca można było wchodzić/schodzić ctrl+h )

.... omg. I tak dziś robisz ten update to ci Ci za różnica 1 minuta w te czy w tamte... a wielu graczy będzie zadowolonych...

A tak wgl. to event z ocenami i piłkami kiedy się skończy?

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Zapomniałeś o wierzchowcach, przecież nie jedna osoba na forum Ci pisała byś to naprawił ( chodzi oto by z wierzchowca można było wchodzić/schodzić ctrl+h )

.... omg. I tak dziś robisz ten update to ci Ci za różnica 1 minuta w te czy w tamte... a wielu graczy będzie zadowolonych...

Popieram w 100% !

Mnie to od samego początku denerwowało, nie da się przyjemnie expić bo po prostu jest to utrudnienie.

Jeśli chcemy włączyć magię jak jest się na wierzchowcu to trzeba włączyć ekwipunek i ściągnąć pieczęć a gdy chcemy wejść to trzeba na nią klikać, lecz gdy są potwory to nie idzie tego łatwo zrobić i nie możemy się ruszać...

Mała rzecz a wkurw** wiele graczy. !

Więc jeśli dla Cb ważniejszy jest resp piłek ( zresztą drop z piłek i tak chała ) to powodzenia.

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Popieram w 100% !

Mnie to od samego początku denerwowało, nie da się przyjemnie expić bo po prostu jest to utrudnienie.

Jeśli chcemy włączyć magię jak jest się na wierzchowcu to trzeba włączyć ekwipunek i ściągnąć pieczęć a gdy chcemy wejść to trzeba na nią klikać, lecz gdy są potwory to nie idzie tego łatwo zrobić i nie możemy się ruszać...

Mała rzecz a wkurw** wiele graczy. !

Więc jeśli dla Cb ważniejszy jest resp piłek ( zresztą drop z piłek i tak chała ) to powodzenia.

Ależ to działa :) ctrl+g

KsdzBq1.jpg

Opublikowano

Gdzie te obiecane zmiany?

projekt.jpg

Opublikowano

Gdzie te obiecane zmiany?

Będą dzisiaj. Niedziele zrobiłem sobie wolną, nie mogę codziennie siedzieć przy pc i serwerze..

Opublikowano

Zapytam jeszcze raz - wrzucic klienta na jakis inny hosting albo na ftp ?

Postaram się coś załatwić i wrzucić.

Zapraszamy wszystkich na serwer, metinek stoi brakuje mu kilku poprawek,zmian ale ja to zrobię :)

Dużo nie brakuje i lecimy z kolejnymi nowościami!

Czasem tez muszę odpocząć. 

@Dodatkowo macie raty 50% expa na 24h! 

Event w poniedziałek na dobry start tygodnia :)

3463014041472491173333.png

2296614041472491173333.png

Jak widać, zależy od poziomu jaki posiadamy tak więc:

-Musimy wybrać pierw takie ch na jakie pozwala nam powyższy przedział.

Co do liczby online, stale się ona poprawia. ss ok 19:55

1960414041534791173333.png

Opublikowano

Postaram się coś załatwić i wrzucić.

Zapraszamy wszystkich na serwer, metinek stoi brakuje mu kilku poprawek,zmian ale ja to zrobię :)

Dużo nie brakuje i lecimy z kolejnymi nowościami!

Czasem tez muszę odpocząć. 

@Dodatkowo macie raty 50% expa na 24h! 

Event w poniedziałek na dobry start tygodnia :)

3463014041472491173333.png

2296614041472491173333.png

Jak widać, zależy od poziomu jaki posiadamy tak więc:

-Musimy wybrać pierw takie ch na jakie pozwala nam powyższy przedział.

Co do liczby online, stale się ona poprawia. ss ok 19:55

1960414041534791173333.png

Respect za zrobienia przedziałów, tylko możesz mi powiedzieć jak ma wejść na zuo osoba która ma 101lvl? Myślisz,że ktoś będzie wbijał 29 lvl żeby wejść na zuo? Wracając do tych zmian czekam od niedzieli i nadal ich nie widać. Podobno mówiłeś że wczoraj będą wprowadzone, najlepiej dać raty i wyjść co?

projekt.jpg

Opublikowano

UP@ 

Albo nie byłeś na zuo albo coś :D Ktoś już pytał, jest to stary ss przed zmianami. Po resecie był już przedział dla 101 lv.

Co do wprowadzenia zmian, robię bo chce wprowadzić ich więcej na jeden raz.

I mam 2 dni przerwy, bo ostatnio za dużo tego wszystkiego miałem...

Opublikowano

UP@ 

Albo nie byłeś na zuo albo coś :D Ktoś już pytał, jest to stary ss przed zmianami. Po resecie był już przedział dla 101 lv.

Co do wprowadzenia zmian, robię bo chce wprowadzić ich więcej na jeden raz.

I mam 2 dni przerwy, bo ostatnio za dużo tego wszystkiego miałem...

Ok rozumie. Tylko na drugi raz jak nie jesteś pewny,że w danym dniu wprowadzisz zmiany to nie pisz.

projekt.jpg

Opublikowano

Ogólnie serwer spoko ? ;) Bo szukam serwa na zabicie nudy typu pvp, ale musi być dużo graczy i wojen :D Polecacie ?

orww.png

Invoria    S2      <3

Nowicjusz
Opublikowano

Sielu a gdzie sprostowanie, ze to juz nie jest serwer easy tylko medium z dodatkiem harda od 190-220 lvl`a ?

no ladnie tak oszukiwac potencjalnych graczy...?

oczywiscie zapraszam no ale juz nie na easy :)

dosc przyjemny serwerek

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Sielu a gdzie sprostowanie, ze to juz nie jest serwer easy tylko medium z dodatkiem harda od 190-220 lvl`a ?

no ladnie tak oszukiwac potencjalnych graczy...?

oczywiscie zapraszam no ale juz nie na easy :)

dosc przyjemny serwerek

Nie prawda ;) Gracze sami tak nadali a wiesz dlaczego?

Bo 20 lv wbija się długo ale :) Te 20 lv to tak jakby 100lv / 50% expa.

Tylko gdy gracz widzi 20lv do wbicia to ma od razu w głowie że to hard... Co z tego że te 20 lv wolno się wbija jak by na to samo wyszło gdybym dodał np 100 lv...

Więc proszę, to jest to samo tylko wolniej leci. A każdy by chciał wbić 20lv w 2h.

Wiem że to easy, no ale bez przesady :D Bo wcześniej gracze pisali że za łatwo leciało. 

Kilka ss z naszymi graczami :)

070113103_ewrqraq.jpg

070112585_ewrqrar.jpg

Opublikowano

Sielu, sory ale ten exp 200+ to naprawde przesada, zrozumial bym jak od 210-215 lecialo tak jak teraz leci na 200. Ale na 200lvlu mam 2.2% za spota bez pd z isu, z pd moze by bylo 3.-3.3%. Pisalem wczoraj z jednym graczem ktory wlasnie wbil 220 i napisal mi ze od 210 do 215 wbijal 4h i od 215 do 220 5h z ratami, to juz jest przesada. Wiekszosc osob ktore nie maja duzo czasu poniewaz pracuja graja na takich serwerach easy, nie kazdy ma czas aby siedziec 25h w miejscu i expic aby te 20lvli wbic. A jesli np ktos bedzie wbijal 1lvl dziennie to zanim wbije 220 to bedzie nastepny update i znowu bedzie trzeba expic...  Duzo serwerow sie tak rozpada. Pierw jest mowa ze serwer jest easy pozniej za kazdym updatem robi sie hard. Kazdy widzi ile osob przestalo grac na serwerze po updacie.

Nawet ja sie znalazlem na SSie :D

60c30w.jpg

je0o.png

Opublikowano

Moge jakos odzyskac PIN konta jesli posiadam login haslo i email? Gdzie mam pisac?

Napisz na forum do Siela na pw lub wejdź na ts i skontaktuj się z Sielem napewno dostaniesz pomoc.

czego nie moge sie zarejestrowac na stronie? jak naciakam rejestruj to nic sie nie dzieje

Wszystko wypełnione? Sprawdź czy nie masz za długiego loginu/hasła.

Opublikowano

Nie prawda ;) Gracze sami tak nadali a wiesz dlaczego?

Bo 20 lv wbija się długo ale :) Te 20 lv to tak jakby 100lv / 50% expa.

Tylko gdy gracz widzi 20lv do wbicia to ma od razu w głowie że to hard... Co z tego że te 20 lv wolno się wbija jak by na to samo wyszło gdybym dodał np 100 lv...

Więc proszę, to jest to samo tylko wolniej leci. A każdy by chciał wbić 20lv w 2h.

Wiem że to easy, no ale bez przesady :D Bo wcześniej gracze pisali że za łatwo leciało. 

Kilka ss z naszymi graczami :)

7679414042133681173333.jpg

7922914042133681173333.jpg

jemu raczej chodziło o drop i to jak pali item;p

KsdzBq1.jpg

Opublikowano

Server jest dobry.. Lecz na taki sever potrzeba ludzi.. ;p 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...