Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metinek.eu [Dedyk] [Easy]

Gość Metinek-Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak to naprawiłeś "dowodzenie które omdlewało na 3min" jak to nie był BUG  !! brawo dla Siela. geniusz mt2.

i w prezentacji "w najlepszy post" zrób

bo nie chce mi się rollkować połowy str z Twoimi zmianami.

Po co tu wchodzisz w tą prezentacje? Nazwałem to bugiem bo gracz metina nawet blokowanie spacji nazywa bugiem.

Tak samo jak do pana heq, masz coś do mnie lub serwera zapraszam na TS!

Wszystkich gorąco zapraszam na OX!

• Odpowiedzi 538
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po co tu wchodzisz w tą prezentacje? Nazwałem to bugiem bo gracz metina nawet blokowanie spacji nazywa bugiem.

Tak samo jak do pana heq, masz coś do mnie lub serwera zapraszam na TS!

Wszystkich gorąco zapraszam na OX!

wbije na ox ;) multi dozwolone ?(zrobisz ss i bedziesz mial wiecej graczy^^)

mam do ciebie tylko to, ze wyzywasz i spinasz sie z kazdym kto wyraza krytyke na temat twojego projektu ... 

napewno nie jest wyrownane pvp z bodym ;) wiem to na pewno bo bralem pvp z kilkoma bodymi ;) (eq perf klasowe mialem na sobie a i tak padalem ;) )

a tak dla twojej wiadomosci :

najlepszym rozwiazaniem na ox jest robienie go dla osobnych krolestw a nie all ,,bydlo" na raz;)

ale znajac zycie nie wezmiesz tego pod uwage i bedzie na chacie ,,omg co to ma byc nie moglem sie ruszyc" , ,,bylem na X a mnie wywalilo" , ,,zablokowali mnie wiec jak mialem odpowiedziec"

Opublikowano

mam do ciebie tylko to, ze wyzywasz i spinasz sie z kazdym kto wyraza krytyke na temat twojego projektu ... 

napewno nie jest wyrownane pvp z bodym ;) wiem to na pewno bo bralem pvp z kilkoma bodymi ;) (eq perf klasowe mialem na sobie a i tak padalem ;) )

najlepszym rozwiazaniem na ox jest robienie go dla osobnych krolestw a nie all ,,bydlo" na raz;)

ale znajac zycie nie wezmiesz tego pod uwage i bedzie na chacie ,,omg co to ma byc nie moglem sie ruszyc" , ,,bylem na X a mnie wywalilo" , ,,zablokowali mnie wiec jak mialem odpowiedziec"

Przyjąć krytykę od osoby która nie wbiła maksymalnego lv i wie o serwerze tyle co ja o Obamie jest jak kąpiel bez szamponu.

Opublikowano

Pvp z bodym? 2 serie i nie ma co zbierać no rzeczywiście mocny ale co ja pisze z osobą, która nawet nie ma eq na max lvl a zapewne się bije w klasowych na 185 maksymalnie.

Serwer jak najbardziej polecam, klasy dobrze zbalansowane i bardzo przyjemnie się gra. Zapraszam serdecznie.

Opublikowano

wyzywa? zrob ssa gdzie kogoś wyzywa i wstaw tutaj. moge sie zalozyc, ze masz 160/170lv i jestes leszczem, bo jakos nikt inny nie narzeka na bodego tylko ty.

co do ox daj mi serwer gdzie jest tak zrobione, bo ja takiego nie znam, jedynie co moze zrobic to wejście od 100lvla 

SERWER POLECAM.

Tablet GOclever 70

Opublikowano

wyzywa? zrob ssa gdzie kogoś wyzywa i wstaw tutaj. moge sie zalozyc, ze masz 160/170lv i jestes leszczem, bo jakos nikt inny nie narzeka na bodego tylko ty.

co do ox daj mi serwer gdzie jest tak zrobione, bo ja takiego nie znam, jedynie co moze zrobic to wejście od 100lvla 

SERWER POLECAM.

Tablet GOclever 70

zaklad przegrales ;) wbilem max lv jak byl 200 teraz brakowalo mi tylko 5lv ;) (i tak bilem sie w eq na 185) co nie zmienia faktu ze bilem sie z bodymi 200lv (majacy takie samo eq)

dla twojej wiadomosci wejdz sobie na strone 7 tej prezentacji i sprawdz co ,,sielu" napisal ;) moze nie wyzywal ale obrazal wiec dziekuje i nas**** 

jestes z jakiejs ,,ki"sielowej mafii czy cos ? bo bronisz go jak zwierzeta bronia mlode :)

nie pamietam na jakim serwie byly takie ox (ale byly) 

wypowiedz ta tyczy sie rowniez pana Fretz

jakie nagrody sa za ox i co ile odpowiedzi ? :)

tu az musze napisac bo masz blad w pytaniach na ox ;) 

,,czy harang ma rajstopy?"  (odpowiedz O)

harang.jpg

gdzie ona ma te rajstopy ? :)

Opublikowano

zaklad przegrales ;) wbilem max lv jak byl 200 teraz brakowalo mi tylko 5lv ;) (i tak bilem sie w eq na 185) co nie zmienia faktu ze bilem sie z bodymi 200lv (majacy takie samo eq)

dla twojej wiadomosci wejdz sobie na strone 7 tej prezentacji i sprawdz co ,,sielu" napisal ;) moze nie wyzywal ale obrazal wiec dziekuje i nas**** 

jestes z jakiejs ,,ki"sielowej mafii czy cos ? bo bronisz go jak zwierzeta bronia mlode :)

nie pamietam na jakim serwie byly takie ox (ale byly) 

wypowiedz ta tyczy sie rowniez pana Fretz

jakie nagrody sa za ox i co ile odpowiedzi ? :)

tu az musze napisac bo masz blad w pytaniach na ox ;) 

,,czy harang ma rajstopy?"  (odpowiedz O)

964821404306744514446.jpg

gdzie ona ma te rajstopy ? :)

Zwykła pomyłka, 3 pytania są złe bo zostały z bety.

Czujesz się taki urażony, wyzywam cie nie podoba ci się serwer, masa błędów, Sielu nic nie robi to odpowiedz jedno:

Po co tu siedzisz? 

Opublikowano

CHyba strona padła 

Już jest ok, malutki problemik. 

Opublikowano

Serwer ma Równy miesiąc!

Wszystko jest ok, jest kilka błędów wszystko ogarne!

Będę także poprawiał drop ze szkat bossów i dungeonów aby było warto je robić!

Liczba online ciągle się poprawia.

post-1173333-0-02610100-1404326930.png

Zapraszamy gorąco na serwer!

Opublikowano

Grałem 3 tygodnie i powiem szczerze, że nie warto.

Sam serwer jako tako byłby ok, lecz Sielu jest prawdopodobnie kierowany przez debili lub sam ma jakieś dziwne rozkminy.

Na upartego chce utrudnić graczom gre, wszyło tak, że ten serwer to serwer medium.

Ogólnie jeśli jesteś nastawiony na sam exp na tym serwerze to polecam, do około 195 idzie ładnie, później to męka, bez rat nie polecam expić ( na szczęście te raty są często )

Lecz jeśli chcesz trochę nawojować na tym serwerze i jednocześnie expić ( oczywiście normalnymi sposobami ) to po miesiącu byś miał około 150 poziom.

Drop ulepek jest tutaj masakryczny, na prawdę musisz ustawiać boty by nadropić ulepek, musisz chodzić na nudne WP które jest mega nudne by zdobyć ulepy.

Ogólnie połowa ulep to nic nie warte śmieci, bo każdy tego ma od cholery i sprzedać się tego nie da - bezsens.

Nie wiem jak wy, ale gdy ja szukam serwera easy to oczekuję od takiego serwera trochę relaksu, by wszystko na spokojnie w miarę ogarniętym czasie " coś " osiągnąć by móc z kolegami trochę pokosić ludzi, ten serwer tego nie oferuje.

Żeby coś osiągnąć na prawdę musisz się postarać, ustawiać boty, dropić ciągle te ulepszacze... Serwer do pewnego momentu jest easy, później zaczyna się walka o ulepszacze i zerwane nocki by cokolwiek osiągnąć.

Sielu ma rozkminę lub ludzie którzy są jego lizodupami, że gdy graczowi się utrudni rozgrywkę to zostanie na dłużej, niestety w praktyce tak nie jest.

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Grałem 3 tygodnie i powiem szczerze, że nie warto.

Sam serwer jako tako byłby ok, lecz Sielu jest prawdopodobnie kierowany przez debili lub sam ma jakieś dziwne rozkminy.

Na upartego chce utrudnić graczom gre, wszyło tak, że ten serwer to serwer medium.

Ogólnie jeśli jesteś nastawiony na sam exp na tym serwerze to polecam, do około 195 idzie ładnie, później to męka, bez rat nie polecam expić ( na szczęście te raty są często )

Lecz jeśli chcesz trochę nawojować na tym serwerze i jednocześnie expić ( oczywiście normalnymi sposobami ) to po miesiącu byś miał około 150 poziom.

Drop ulepek jest tutaj masakryczny, na prawdę musisz ustawiać boty by nadropić ulepek, musisz chodzić na nudne WP które jest mega nudne by zdobyć ulepy.

Ogólnie połowa ulep to nic nie warte śmieci, bo każdy tego ma od cholery i sprzedać się tego nie da - bezsens.

Nie wiem jak wy, ale gdy ja szukam serwera easy to oczekuję od takiego serwera trochę relaksu, by wszystko na spokojnie w miarę ogarniętym czasie " coś " osiągnąć by móc z kolegami trochę pokosić ludzi, ten serwer tego nie oferuje.

Żeby coś osiągnąć na prawdę musisz się postarać, ustawiać boty, dropić ciągle te ulepszacze... Serwer do pewnego momentu jest easy, później zaczyna się walka o ulepszacze i zerwane nocki by cokolwiek osiągnąć.

Sielu ma rozkminę lub ludzie którzy są jego lizodupami, że gdy graczowi się utrudni rozgrywkę to zostanie na dłużej, niestety w praktyce tak nie jest.

Hym ciekawe niektóre zdania które napisałeś ale ok. Jeden tester po 3 dniach wbił 220, i ulepszył całe eq na 185lv.

Ulepszacze dropią bardzo szybko do eq 185. Co do redek, bardzo łatwo je zdobyć wykonując misje historyka + drop w grocie.

Ludzie mają multum pereł, ja chce tylko żeby serwer trwał :> Co by było z easy gdyby się wszystko robiło w 2 dni łącznie z eq 220?

Znudziło by się bardzo szybko.

Pozdrawiam i doceniam to że grasz i wysiliłeś się aby coś napisać, wymieniłeś pozytywy jak i wady więc za to ogromny + ode mnie dla ciebie. 

Opublikowano

Hym ciekawe niektóre zdania które napisałeś ale ok. Jeden tester po 3 dniach wbił 220, i ulepszył całe eq na 185lv.

Ulepszacze dropią bardzo szybko do eq 185. Co do redek, bardzo łatwo je zdobyć wykonując misje historyka + drop w grocie.

Ludzie mają multum pereł, ja chce tylko żeby serwer trwał :> Co by było z easy gdyby się wszystko robiło w 2 dni łącznie z eq 220?

Znudziło by się bardzo szybko.

Pozdrawiam i doceniam to że grasz i wysiliłeś się aby coś napisać, wymieniłeś pozytywy jak i wady więc za to ogromny + ode mnie dla ciebie. 

Ogólnie widać, że się starasz, a to że nie które rozwiązania nie są najlepsze, to już tylko Twoja sprawa.

A tak wgl. gdzie ta obiecana zmiana dotycząca wierzchowców ?

Mnie to już nie będzie denerwowało bo idę na serwera na którym jest to zrobione tak jak powinno być.

A tak mówili, że taka mała drobnostka a nie wkurwi* ludzi, ehh....

Mówią, że nawet mała drobnostka dodaje smaczku samochodowi, w innych przypadkach też tak jest.

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

Ogólnie widać, że się starasz, a to że nie które rozwiązania nie są najlepsze, to już tylko Twoja sprawa.

A tak wgl. gdzie ta obiecana zmiana dotycząca wierzchowców ?

Mnie to już nie będzie denerwowało bo idę na serwera na którym jest to zrobione tak jak powinno być.

A tak mówili, że taka mała drobnostka a nie wkurwi* ludzi, ehh....

Mówią, że nawet mała drobnostka dodaje smaczku samochodowi, w innych przypadkach też tak jest.

Chciałem dzisiaj naprawiać wierzchowce ale mi odradzili xD Powód: Nigdzie takiego czegoś nie było hahah.

Można się pośmiać z tego, raczej nie wpływa to na rozgrywkę a może ostro ubawić że pająkiem się jeździ na lwie xD

Opublikowano

Ciekawe, jak dla mnie bardzo to wpływa na komfort rozgrywki :)

A to dlatego, że gdy chce użyć magi w czasie expienia, to trzeba zejść z wierzchowca a gdy potem trzeba wejść to trzeba stać kilka sec w miejscu bo inaczej nie wejdziemy. W skrócie nie działa to tak jak ma działać, tak jak na koniu powinno działać :)

Trudno, chciałem pomóc.

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

Ciekawe, jak dla mnie bardzo to wpływa na komfort rozgrywki :)

A to dlatego, że gdy chce użyć magi w czasie expienia, to trzeba zejść z wierzchowca a gdy potem trzeba wejść to trzeba stać kilka sec w miejscu bo inaczej nie wejdziemy. W skrócie nie działa to tak jak ma działać, tak jak na koniu powinno działać :)

Trudno, chciałem pomóc.

A tobie o to chodzi xD

Będzie to naprawione, tylko muszę popracować bo wierzchowce działają inaczej na metinku ale ok.

Opublikowano

A coś z spotami na mapie 180 będziesz robił ?

Bo tam też wypatrzyłem braki, chodzi oto, że potwory są porozrzucane po całej mapie i nie ma stabilnych spotów, jak znajdziesz to są może maksymalnie 4 grupki, a tak to trzeba latać po mapie i z innymi graczami sobie uprzykrzać życie.

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

widać  że sielu liczy się z opinią innych graczy, tylko szkoda że tych akurat mają najgorsze pomysły.

pomyłki na OX zostały jeszcze z bety...?

no tak, bo Ty nic nie poprawiałeś z bety, tylko od razu serwer start a potem multum bugów.

napisałem Ci już wcześniej, że kolegami nie jesteśmy, jesteś młodszy i żyjemy w kraju demokratycznym gdzie istnieje takie coś jak wolność wyrażanie swoich opinii, jeżeli nadal masz wątpliwości to odsyłam Cię do konsytuacji RP

www.sejm.gov.pl

ps. aby był

treść

wystarczy:

TREŚĆ

[/spo iler]  <--- bez spacji

Opublikowano

Sielu, a tak wgl. to czemu zrezygnowałeś z punktów odwagi ?

I czy będzie coś robił z dropem z szkatułek ? połowa dropu jest bezsensu, tak jak przywołanie jakiś smętnych bossów...

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

widać  że sielu liczy się z opinią innych graczy, tylko szkoda że tych akurat mają najgorsze pomysły.

pomyłki na OX zostały jeszcze z bety...?

no tak, bo Ty nic nie poprawiałeś z bety, tylko od razu serwer start a potem multum bugów.

napisałem Ci już wcześniej, że kolegami nie jesteśmy, jesteś młodszy i żyjemy w kraju demokratycznym gdzie istnieje takie coś jak wolność wyrażanie swoich opinii, jeżeli nadal masz wątpliwości to odsyłam Cię do konsytuacji RP

www.sejm.gov.pl

ps. aby był

treść

wystarczy:

TREŚĆ

[/spo iler]  <--- bez spacji

Aha dzięki mój nauczycielu ty :D A liczyć też potrafisz? Bo chce się nauczyć :P Zapraszam na ts jest raźniej, bo na forum co innego jak na 4 oczka.

Nic nie poprawiłem ok :D szkoda tylko że pliki nie są gotowcem i gdybyś zajrzał sam byś się przekonał.

@UP:

Punkty odwagi własnie, będą działały :) Będzie można zdobywać za nie red perły itp.

Tak oczywiście jak pisałem, cały drop ze szkat napiszę od 0 aby było warto bić te bossy.

Opublikowano

Aha dzięki mój nauczycielu ty :D A liczyć też potrafisz? Bo chce się nauczyć :P Zapraszam na ts jest raźniej, bo na forum co innego jak na 4 oczka.

Nic nie poprawiłem ok :D szkoda tylko że pliki nie są gotowcem i gdybyś zajrzał sam byś się przekonał.

@UP:

Punkty odwagi własnie, będą działały :) Będzie można zdobywać za nie red perły itp.

Tak oczywiście jak pisałem, cały drop ze szkat napiszę od 0 aby było warto bić te bossy.

A jeśli ja do tej pory ubiłem z 100x bossów z listy a punkty odwagi będą działały za np. tydzień, to będę miał wliczone czy nie ?:P

2e7beb469d579.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...