Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metinek.eu [Dedyk] [Easy]

Gość Metinek-Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sielu kiedy zrozumiesz że skopałeś sprawe ? Ludzie już sprzedają red perły za sms bo jest ich tak mało robić dunegeon przez 20min żeby mieć 2 red peły ? Porażka....  Od tygodnia wprowadzasz 220lv i co ? stoje od 3 dnia serwera na 200lv i do tej pory nic nie mam na czym dropić bo z metka mi dropnie 7 małży i musze sobie dropać z 30 min żeby spalić miecz na +9. Zrób coś albo ten serwer upadnie a szkoda bo fajnie się grało przynajmniej expiło.Pozdrawiam.

• Odpowiedzi 538
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sielu wszyscy ci mówili żebyś nie dodawał tych zbroi bo są brzydkie, a  ty i tak zrobiłeś przez to dużo graczy odejdzie.

SErwer polecam.

@Abdulsky™ ja już prawie od 2 tygodni czekam na 220 lvl xD

Opublikowano

no wszystko pięknie :) z przyjemnością pogram ze znajomymi, ale jak skoro strona jest off i nie mogę ani się zarejestrować, ani pobrać klienta?

info.png

Opublikowano

Sielu kiedy zrozumiesz że skopałeś sprawe ? Ludzie już sprzedają red perły za sms bo jest ich tak mało robić dunegeon przez 20min żeby mieć 2 red peły ? Porażka....  Od tygodnia wprowadzasz 220lv i co ? stoje od 3 dnia serwera na 200lv i do tej pory nic nie mam na czym dropić bo z metka mi dropnie 7 małży i musze sobie dropać z 30 min żeby spalić miecz na +9. Zrób coś albo ten serwer upadnie a szkoda bo fajnie się grało przynajmniej expiło.Pozdrawiam.

w 30 min idzie wydropić 200 małż na mapce 180  a ty narzekasz.... jakoś inni dali radę zrobić eq gdzie tutaj to w ogóle trudne nie jest;p a ludzie sprzedają redki za sms bo to głowna waluta w grze i nieprawda że ich jest mało:> oj uwierz że nieprawda:>

Ile ludzi online w godzinach szczytu? 

450+

@wp12... dropią z bossów;p np z ripera na ww przepustki d2

strona już działa;p

@ripexx jak dla mnie głupota jest odchodzić z serwa tylko dlatego że zbroje brzydkie no bez jaj... eq niema się podobać tylko masz robić rozpi*rdol :D

KsdzBq1.jpg

Opublikowano

Z metkow od 100 bodajze, ktore sa m.in. na ww do 95, takze juz na 75 mozesz dropnac :-) Ew chodza po jakies 5kk ^^

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Mam nadzieję że zarobicie na tym serwerze przynajmniej tyle żeby kupić okulary dla grafika na następny raz.

0VPaRnd.png

Opublikowano

a jeszcze dwa pytanka...

Opłaca sie grać z bufem czy spokojnie jedną postacią da radę expić ?

Co do kasy dobrze leci ??

da radę samemu 

kasa to nie problem.

KsdzBq1.jpg

Opublikowano

add.pngserwer stabilny

add.pngwidać, że Sielu się stara

add.pngfajne, innowacyjne mapy

add.pngjak grałem to dosyć często organizowane były eventy

add.pngzajęli się w końcu banowaniem za WH >.<

delete.pngbs, auto peleryna i auto podnoszenie psują rozgrywkę

delete.pngbeznadziejne rangi [TUT] etc. dodane nie wiem po ch** <jedyne czemu służą to chyba podlizywaniu się administracji (przez co community jest takie jakie jest>

delete.pngniewyrównane klasy (tak słyszałem, że ma to zostać zrobione, ale jak na razie są to tylko obietnice)

delete.png"mistrzów gry" sugeruję poszukać innych <bo obecni mało co sobą reprezentują> max. 2, a ogarniętych <z naciskiem na ogarniętych>

delete.pngwalutą na serwerze jest "red perła" ^^

delete.pngcoraz mniej ludzi online

Reasumując:

jeżeli na prawdę nie macie co robić i szukacie serwera (niestety w chwili obecnej) na max tydzień to polecam,
w przeciwnym wypadku odradzam, bo szkoda czasu.

Opublikowano

w 30 min idzie wydropić 200 małż na mapce 180  a ty narzekasz.... jakoś inni dali radę zrobić eq gdzie tutaj to w ogóle trudne nie jest;p a ludzie sprzedają redki za sms bo to głowna waluta w grze i nieprawda że ich jest mało:> oj uwierz że nieprawda:>

450+

@wp12... dropią z bossów;p np z ripera na ww przepustki d2

strona już działa;p

@ripexx jak dla mnie głupota jest odchodzić z serwa tylko dlatego że zbroje brzydkie no bez jaj... eq niema się podobać tylko masz robić rozpi*rdol :D

450+ on line ? Kpisz sobie ?! Tu gra może ze 100 osób teraz (beka) 450 no to teraz będę się śmiał cały Boży dzień. Dzięki za poprawę humoru.

Opublikowano

450+ on line ? Kpisz sobie ?! Tu gra może ze 100 osób teraz (beka) 450 no to teraz będę się śmiał cały Boży dzień. Dzięki za poprawę humoru.

aż tak ślepy jesteś ?:)

KsdzBq1.jpg

Opublikowano

poda mi ktos latke ? bo nie moge pobrac

łatka nie jest potrzebna ściągasz tylko nowego clijenta nic nie patchujesz i grasz;p

KsdzBq1.jpg

Opublikowano

Nie mogę łatki pobrać :(. Jakiś hosting dziwny-.-. Dajcie na inny hosting, bo nie moge pobrać tej łatki-.-..

Podpisuje się pod tym.. dajcie łatkę na inny hosting....

Opublikowano

Podpisuje się pod tym.. dajcie łatkę na inny hosting....

Nie mogę łatki pobrać :(. Jakiś hosting dziwny-.-. Dajcie na inny hosting, bo nie moge pobrać tej łatki-.-..

łatka nie jest potrzebna ściągasz tylko nowego clijenta nic nie patchujesz i grasz;p

KsdzBq1.jpg

Opublikowano

ja w ogolę nie widze postaci w wybieraniu ani po zalogowaniu mam tylko swój nick, a postać niewidoczna w ziemi... pomoże ktoś....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...