Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metinek.eu [Dedyk] [Easy]

Gość Metinek-Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

przydalby sie update

na +7/8/9 dajcie po 50/55% nie tylko na +9 bo biale/niebieske pierly to najwiekszy syf na serviee

lub dajcie cos takiego 200bialych/nieb = 150malzy

no i oczywiscie turniej pvp

1-120/ 121-180 /181+

do tego jak ostatnio bylem na zuo do 160lvl byly tylko  3/4 rodzaje bossow rly?:X

56096062140461666809.png

• Odpowiedzi 538
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

przydalby sie update

na +7/8/9 dajcie po 50/55% nie tylko na +9 bo biale/niebieske pierly to najwiekszy syf na serviee

lub dajcie cos takiego 200bialych/nieb = 150malzy

no i oczywiscie turniej pvp

1-120/ 121-180 /181+

do tego jak ostatnio bylem na zuo do 160lvl byly tylko  3/4 rodzaje bossow rly?:X

Na nowe eq 220 nie trzeba perel tylko kompletnie nowe ulepszacze, które nie lecą za łatwo ani za trudno gdzie od 0 do 8 masz 50% a na +9 40%. Do tej pory może z 30 osób posiada pełne eq 220. turniej pvp aktualnie jest na forum organizowany do 79lvl będą ciekawe nagrody (jeśli Sielu będzie skłonny dać od serca jakieś nagrody dla zwycięzców :rolleyes: ). Co do zuo, zuo jest robione automatem a wystarczy napisać temat na forum i Sielu załatwia problemy graczy.

Serwer jak najbardziej polecam liczba graczy ciągle rośnie, niedawno liczba spadła do 300 osób lecz juz doszła do 500 i rośnie.

Opublikowano
LeinadV2, w 03 Lip 2014 - 21:06, powiedział: przydalby sie update na +7/8/9 dajcie po 50/55% nie tylko na +9 bo biale/niebieske pierly to najwiekszy syf na serviee lub dajcie cos takiego 200bialych/nieb = 150malzy no i oczywiscie turniej pvp 1-120/ 121-180 /181+ do tego jak ostatnio bylem na zuo do 160lvl byly tylko 3/4 rodzaje bossow rly?:X

Będzie update ale nie tak szybko, muszę pierw przygotować. Dodając też że nie każdy masz jeszcze 220 i eq. CO do graczy, liczba rośnie a serwer trzeba rozwijać. Ss z tej chwili:

Dodam że błędy w pytaniach na ox itp itp naprawiłem. Po szybkim restarcie będzie ok.

post-1173333-0-72666100-1404416769.png

Opublikowano

Klasy są wyrównane ? bo słyszałem, że tylko mental coś robi. 

Nie jest tak że tylko mental coś robi. wyrównałem je tak na ile pozwoliły mi testy z tym eq.

Na 100% Jest lepiej niż było, bo teraz mało kto pisze że coś nie równo. Dużo tu zależy od eq, umiejętności gracza.

Niektórzy tak piszą ok:

Lecz potem sprawdzam ich eq lub słyszę że nie dają rady na mapie 200 w expie i wychodzi na to że to nie wina równości tylko ich eq lub umiejętności..

jeszcze inni piszą o BM i BODYM że bm za słaby a body za mocny. Postaram się to sprawdzić. 

Opublikowano

dlaczego wywala mi błąd przy zalaczaniu gry "a monitor program has been found running in your system" ?

wyłączyłem proces monitor.exe

Opublikowano

dlaczego wywala mi błąd przy zalaczaniu gry "a monitor program has been found running in your system" ?

wyłączyłem proces monitor.exe

Mogę prosić o ss? jak coś napisz na PW. 

Opublikowano

1. Czemu nie działa mi site i forum?

2. Ile mniej-wiecej ludzi jest online w godzinach szczytu?

Opublikowano

1. Czemu nie działa mi site i forum?

2. Ile mniej-wiecej ludzi jest online w godzinach szczytu?

1. Problemy w serwerowni zapewne.

2. 500+

Pasjonat
Opublikowano

Wbiłem na serwer pograłem +/- 2h  i mi się znudził .. Serwer niby easy a u NPC nie zauważyłem metalui. Żeby sobie usprawnić exp dopiero na 70Lv'u mogłem sobie kupić Atak, obronę boga smoków i białą rosę, oczywiście nie robiąc misji bo ta misja na 5Lv u Historyka jest badziwna - miałem 8 kawałków metina (Ok. 40 minut dropu ...) przyjął mi 3 - totalny bezsens wzracając uwagę na to, że na tej beznadziejnej mapie respi się tylko jeden metin cierpienia. Zmienione mapy to badziewny pomysł - przynajmniej jak dla mnie, aż się odechciewa grać przez to. Przynajmniej w wiosce i "m1". Zapowiadało się świetnie, wyszła jedna wielka kicha -.- 

Opublikowano

Wbiłem na serwer pograłem +/- 2h  i mi się znudził .. Serwer niby easy a u NPC nie zauważyłem metalui. Żeby sobie usprawnić exp dopiero na 70Lv'u mogłem sobie kupić Atak, obronę boga smoków i białą rosę, oczywiście nie robiąc misji bo ta misja na 5Lv u Historyka jest badziwna - miałem 8 kawałków metina (Ok. 40 minut dropu ...) przyjął mi 3 - totalny bezsens wzracając uwagę na to, że na tej beznadziejnej mapie respi się tylko jeden metin cierpienia. Zmienione mapy to badziewny pomysł - przynajmniej jak dla mnie, aż się odechciewa grać przez to. Przynajmniej w wiosce i "m1". Zapowiadało się świetnie, wyszła jedna wielka kicha -.-

Hej, metale lecą jak szalone :D Wystarczy kilka metinów i można ich mieć ze 100.

Co do historyka, to też banał, zmiana ch respi się ich sporo.

Tak jest to easy, potwory na mapach do expa mało biją można bić bez buffa a drop zmieniam i jestem w 80%. Chodzi o ten ze szkat, będzie duża ilość metali dla początkującego itp.

Opublikowano

dlaczego nie moge oddac przedmiotu do biologa ? sa tylko 2 opcje : odbierz fryzure i odbierz kostium

Masz przedmiot do badania czy kamień + masz w ekwipunku z 10 wolnych miejsc?

Opublikowano

Masz przedmiot do badania czy kamień + masz w ekwipunku z 10 wolnych miejsc?

dzieki to byl moj blad bo nie mialem przedmiotu xD

do ktorej godziny bedzie bonus expa ?

Opublikowano

serwer wyjebało w kosmos chyba :D

///

Już wrócił na ziemie mozna grac ;D

Wszystko działa, dzisiaj widocznie serwerownia ma jakiś zapierdziel bo nie tylko metinek ma problemy :P

dzieki to byl moj blad bo nie mialem przedmiotu xD

do ktorej godziny bedzie bonus expa ?

Jeszcze długo, nie odpowiem bo nie sprawdzałem o której ten GM.. Włączył tego expa a już nie chciałem go offać.

Co do zmian, nie zrażajcie się że od 2 dni nie wprowadziłem jakiś większych zmian ani nie było przerwy.

Szykuję Już kolejny update, chce wprowadzić wszystko na jeden raz bez przeciągania. 

pozdrawiam i zapraszam do gry. 

Opublikowano

ten serwer to dno sielu to gimbus banuja bez powodu dostalem bana za nic z powodem reklamowanie inengo serwa gdzie nic takiego nie mialo miejsca pokaz mi gdzie gimbie sielu serwera nie polecam same lizo*** sielu tb powinni taczka glowe przejechac co najwyzej gdzie ty sie synku za serwer bierzesz hahahhahaha NIE POLECAM SERWER DNO

Opublikowano

ten serwer to dno sielu to gimbus banuja bez powodu dostalem bana za nic z powodem reklamowanie inengo serwa gdzie nic takiego nie mialo miejsca pokaz mi gdzie gimbie sielu serwera nie polecam same lizo*** sielu tb powinni taczka glowe przejechac co najwyzej gdzie ty sie synku za serwer bierzesz hahahhahaha NIE POLECAM SERWER DNO

Pozdrawiam cie a tu macie jego pw:

Beztytuup_ewnhxsx.png

Według niego jestem złodziejem bo sam wziął telefon i wysłał SM`s na kod do item-shopu. 

Opublikowano

Wlasnie Sielu co jest z tymi ratami? Expie nagle raty wylaczyli, wyjde z serwera bo narazie nie mam co robic po za expieniem. Wbije pod wieczor i ludzie mi mowia ze raty dalej sa od kilku godzin?! Przez te kilka godzin moglem wbic kilka lvli. Moze jakies info na stronie glownej kiedy beda raty?

je0o.png

Opublikowano

Wlasnie Sielu co jest z tymi ratami? Expie nagle raty wylaczyli, wyjde z serwera bo narazie nie mam co robic po za expieniem. Wbije pod wieczor i ludzie mi mowia ze raty dalej sa od kilku godzin?! Przez te kilka godzin moglem wbic kilka lvli. Moze jakies info na stronie glownej kiedy beda raty?

Z expem to jest tak że czas raczej już minął. Lecz wieczorem będą kolejne.

Jeszcze będzie głosowanie co do update.

Opublikowano

Pozdrawiam cie a tu macie jego pw:

6163714044778431173333.png

Według niego jestem złodziejem bo sam wziął telefon i wysłał SM`s na kod do item-shopu. 

BO BANUJESZ WSZYSTKICH BEZ POWODU NAWET NIE UMIESZ POZNIEJ TEGO WYTLUMACZYC BO JESTES GIMBEB I NIE UMIESZ SERWERA PROWADZIC

Opublikowano

BO BANUJESZ WSZYSTKICH BEZ POWODU NAWET NIE UMIESZ POZNIEJ TEGO WYTLUMACZYC BO JESTES GIMBEB I NIE UMIESZ SERWERA PROWADZIC

Aha, tylko drogi kolego nie ja cię zbanowałem więc wiesz. 

Opublikowano

W pewnej misji u historyka dostaje się pieczęć białego lwa z podkreśleniem, że jest on z IS, nie wiem czemu taka nagroda i czemu podkreślona z IS jak taką pieczęć można kupić za 10kk lub samemu wydropić...

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

W pewnej misji u historyka dostaje się pieczęć białego lwa z podkreśleniem, że jest on z IS, nie wiem czemu taka nagroda i czemu podkreślona z IS jak taką pieczęć można kupić za 10kk lub samemu wydropić...

ten serwer to smiech na sali nawet nie umieja misji dobrze zrobic biologa gimbus sielu robil od poczatku serwera bo nie umial go naprawic..

Aha, tylko drogi kolego nie ja cię zbanowałem więc wiesz. 

nie nie ty tylko zlecasz wszystko ale raczki juz umywasz przeciez gimbus sielu swiety jest. zbanowales mnie za to ze napisalem na shoutboxie na forum ze napisze pozniej co sadze o serwerze twoje slowa "nie napiszesz" szkoda ze nie mam ss masz szczescie bo bylbys skonczony i ten twoj tandetny serwer za 5 zl :)

Opublikowano

ten serwer to smiech na sali nawet nie umieja misji dobrze zrobic biologa gimbus sielu robil od poczatku serwera bo nie umial go naprawic..

nie nie ty tylko zlecasz wszystko ale raczki juz umywasz przeciez gimbus sielu swiety jest. zbanowales mnie za to ze napisalem na shoutboxie na forum ze napisze pozniej co sadze o serwerze twoje slowa "nie napiszesz" szkoda ze nie mam ss masz szczescie bo bylbys skonczony i ten twoj tandetny serwer za 5 zl :)

Smiech to wlasnie mam ale z Ciebie, dostałeś bana i już płacz?

Widać kto tu gimbusem jest ;)

ps: Sielu czekam na update <3

61487_10201049932547461_1025965916_n.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...