Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metinek.eu [Dedyk] [Easy]

Gość Metinek-Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 538
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pokazuje że strona nie jest online w c zasie rzeczywistym i pokazuje ją przez jakis CloudFlare's Always Online, czyli tylko ją widać a de facto jest offline, jak więc mam się zarejestrować?

Czego się boję najbardziej? Że prześpię koniec świata :D

76561198035187839.png

Opublikowano

Pokazuje że strona nie jest online w c zasie rzeczywistym i pokazuje ją przez jakis CloudFlare's Always Online, czyli tylko ją widać a de facto jest offline, jak więc mam się zarejestrować?

Trzeba poczekać aż wstanie. 

Opublikowano

Okej stronka wstała, rejestracja jest sprawna, można się rejestrować.
Dawno w metka nie grałem, już z pół roku, znudził mi się, mam nadzieję, że ten serwer zatrzyma mnie na dłużej ;)
@Edit
Znów to samo, ten hosting jest chyba strasznie niestabilny.

76561198035187839.png

Opublikowano

Okej stronka wstała, rejestracja jest sprawna, można się rejestrować.

Dawno w metka nie grałem, już z pół roku, znudził mi się, mam nadzieję, że ten serwer zatrzyma mnie na dłużej ;)

@Edit

Znów to samo, ten hosting jest chyba strasznie niestabilny.

od dwóch dni są takie problemy, ale moja rada to nie zaczynaj gry w obecnej chwili na tym serwie nie opłaca się

Opublikowano

od dwóch dni są takie problemy, ale moja rada to nie zaczynaj gry w obecnej chwili na tym serwie nie opłaca się

I pisze to osoba której się coś nie spodobało ;) Masz już wszystko w grze, skończyłeś grę to odejdź proste.

Co do problemów to jedynie ze stroną/forum, minie. 

Opublikowano

I pisze to osoba której się coś nie spodobało ;) Masz już wszystko w grze, skończyłeś grę to odejdź proste.

Myślałem, że jesteś uczciwym człowiekiem.

Czemu piszesz, że opłaca się grać jak nie jest to prawdą.

Serwer przecież upada, czy Ty widzisz M1, czy Ty widzisz czat, czy Ty widzisz ile osób sprzedaje swoje konta ?

Dalej brak obiecanej reklamy...

I napisał to stały gracz, który dalej gra na serwerze i czeka na poprawe.

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Tak nie spodobało mi się, że mówisz coś czego nie robisz już 2 miesiące co z tego ze skończyłem grę? mam prawo do swojej opinii, a inni twierdza to samo czyli

serwer upada, serwer upada, serwer upada, serwer upada, serwer upada, serwer upada, serwer upada, serwer upada, serwer upada, serwer upada, serwer upada

i Ty tego nie zmienisz bo to prawda, no ale może Ty jeszcze nie potrafisz ocenić sytuacji racjonalnie, tylko przez pryzmat różowych okularów 

Opublikowano

Up chyba masz rację, coraz częściej jakieś problemy, ogółem serwer jest fajny ale są problemy z jego dostępnością, teraz a to wywala a to nie można się zalogować a to lagi. Stronka nie działa oczywiście, o co chodzi..

76561198035187839.png

Opublikowano

Up chyba masz rację, coraz częściej jakieś problemy, ogółem serwer jest fajny ale są problemy z jego dostępnością, teraz a to wywala a to nie można się zalogować a to lagi. Stronka nie działa oczywiście, o co chodzi..

zgadzam się z tobą, irytuje mnie takie coś, że wyraziłem tylko swoje zdanie, a dostaje po dupie.

Sielu nie powiedziałem, że twój serwer jest do dupy czy coś takiego, wypowiedziałem się tylko w kwestii chwili obecnej, że nie opłaca się tutaj grać

Opublikowano

mroxx

Lagi? Kicka miałem może raz w ciągu półtora miesięcznej kariery na tym serwie, więc nie wina serwera. Serwer polecam bo fajny naprawde, ciekawe rzeczy ale Sielu mógłbyś coś zrobić z tymi dungami na niski lvl bo i tak nikt nie chodzi bo bez sensu i z tego co pamiętam to tego lodowego bossa d4 sie nie dało solo ubić tylko we trzech, ale też ledwo :D postarałeś się ale zrób coś z tymi punchami na czacie do mojej osoby np. każdy jest winny w tym ja. Tylko, że ja skończyłem grać więc już za późno. Zgłaszałem sie z tym do GOLDIEGO bo on był tylko dostępny wtedy i miał być ban chat. Ale ogólnie serwer bardzo fajny, łatwo osiągnąć max lvl bez tego zjebanego buga + full eq klasowe i wojenne. Sielu pozdrawiam i podziwiam, że choć dużo ludzi odchodzi to i tak sie starasz i próbujesz uratować serwer i szacunek za to, że ogarniasz jako tako sam wszystko.

34979.png31850.png

9099.gif868.png

20316.jpg35106.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...