Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metinek.eu [Dedyk] [Easy]

Gość Metinek-Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 538
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Smiech to wlasnie mam ale z Ciebie, dostałeś bana i już płacz?

Widać kto tu gimbusem jest ;)

ps: Sielu czekam na update <3

ja mam smiech z was lizodupki gimbusa :) tylko czekac az dostaniecie bana z dnia na dzien za nic <33

Opłaca się tu grać ?;d

ile luda gra?

Czy jakaś postać dominuje nad innymi ?

nie oplaca sie grac sielu to gimbus ktory banuje kazdego kto wyraza zdanie o serwerze i mowi ze to by mogl zmienic sielu dumny paw odrazu rozkazuje banowac i umywa raczki pilat sie znalazl

luda na starcie bylo duzo teraz malo bo serwer zszedl na psy

tutaj wgl nie ma balansu klas bo sielu nie umie go zrobic (podobno teraz nprawali 235 luda w broni pzdr)

Opublikowano

Miałem grać, ale hostingi klienta tragiczne... Miał się pojawić nowy link, a coś ani widu ani słychu...

Wrzucilibyście na dropboxa czy coś...

Opublikowano

sielu jak zrobic biologa 10 ? przeczytalem ze przedmiot do oddawania leci z tych malp na mapie 100 ktore ty usunales ;/
tak samo nie dostalem kostiumu a gdy wybieram opcje ,,odbierz kostium" wyskakuje mi komunikat : przedmiot zostal odebrany 

Opublikowano

sielu jak zrobic biologa 10 ? przeczytalem ze przedmiot do oddawania leci z tych malp na mapie 100 ktore ty usunales ;/

tak samo nie dostalem kostiumu a gdy wybieram opcje ,,odbierz kostium" wyskakuje mi komunikat : przedmiot zostal odebrany 

Aktualnie bijąc metiny, z nich są te małpy. Zostało to już naprawione i czeka na restart. Ogólnie jest sporo poprawek + update który pojawi się na dniach.

To też zostało naprawione, gdy odbędzie się restart, osoby które wykonały i wykonają będą mogły odebrać nagrodę. 

@Trochę to trwa bo testuje na testowym update.

Opublikowano

Może mi ktoś powiedzieć ile osób online?

Ciężko tu z eq do pvp i expieniem?

Liczba online utrzymuje się w granicach 500/530 to zależy jaki dzień i godzina bo nie każdy gra 24h dodając że są wakacje.

Lecz mogę powiedzieć że liczba ta się poprawiła.

Co do eq i expa to raczej jakiś gracz ci musi odpowiedzieć, expa poprawiłem i już nie popełnię takiego błędu że będę chciał robić z easy harda.....

Opublikowano

500-530

Eq do pvp w miarę łatwo jednak z ostatnim eq trzeba się trochę namęczyć, exp bardzo dobry do 200 potem zwalnia ale i tak dobrze leci ostatnie 2lvle oporowo ale to nie jest problemem.

Opublikowano

Od 200 poziomu leci dość ciężko, ja od 215 do 220 z ratami expiłem 2h...

Liczba online utrzymuje się w granicach 500/530 to zależy jaki dzień i godzina bo nie każdy gra 24h dodając że są wakacje.

Lecz mogę powiedzieć że liczba ta się poprawiła.

Co do eq i expa to raczej jakiś gracz ci musi odpowiedzieć, expa poprawiłem i już nie popełnię takiego błędu że będę chciał robić z easy harda.....

Ciekawe kto Cie kierował tym, by robić z easy harda...

A jeszcze jedna sprawa dotycząca historyka.

Już przy trzeciej postaci od 19 misji do końca jest tak, że praktycznie zawsze 3 kawałki oddasz bez problemu a ostanie dwa, czasami jeden musisz oddawać jak to miałem kilka razy po 8x... Więc sobie pomyślcie jak to jest robić te misji w godzinach szczytu, nawet o tej porze pełno ludzi jest w atla i uda się może ubić dwa metki...

@ SIELU, gdzieś tam kiedyś wspomniałeś, że chciałeś coś dodać lecz Ci " odradzili ".

Tak na przyszłość to załóż ankietę na forum, ogłoś kilka razy w grze, by oddawali głosy a nie pytasz się jakiś lizodupów którzy chcą zrobić z serwera ich serwer wymarzony Twoim kosztem, bo zapytanie się o xxx sprawy kilku osób to nie fer, bo skąd będziesz wiedział, co większa połowa chce...

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Drodzy gracze, dzisiaj o godzine 19:30/20:00 odbędzie się przerwa na okres: ok60 minut.

Przerwa będzie miała na celu wgrania nowego update. Tak na szybko co będzie dodane:

-230lv

-nowe zbroje/bronie

-nowy dungeon

-sporo fixów z rozgrywki

Serwer już ON! Za kilka minut przedstawię to co wprowadziłem. 

Opublikowano

Update przebiegł pomyślnie, co nowego i jakie zmiany?

-Dodany 230 Poziom, na mapę wchodzimy przez Teleportacje.

Mapa wygląda następująco:

1499914046717051173333.png

-Nie zabrakło też potworów/metka/bossa

5285014046717051173333.png

5086514046717061173333.png

-Dodany został nowy dungeon, ten poprzedni tylko go zmodyfikowałem i aktywowałem :)

9776314046717061173333.png

2287214046717061173333.png

@Wchodzimy u zająca do dzisiaj, w nocy to poprawię. 

Dropią tam cenne ulepszacze na nowe eq jak i te stare :)

Zostało dodane nowe eq: Bronie i Zbroje

2320814046717071173333.png

-Został dodany nowy kostium: Niebieski Bojownik

6892414046717071173333.png

Dodałem także zwój zmiany profesji dostępny w is jak i na eventach:

3781114046717071173333.png

To teraz opisowo :)

-Został usunięty stary drop ze szkat! Teraz jest nowy i warto bić bossy!

-Można usuwać postacie do 150lv

-Poprawiony został resp na mapie 180

-Naprawiony został biolog, teraz każdy kto wykona otrzyma od razu kostium/fryc, ci co już wykonali moga teraz odebrać

-DMG w broniach exp zostało wyrównane do poprzednich, a miecz żalu daje więcej dmg jako iż jest to 2 ręczna broń

-Naprawiono odbieranie kostiumów za punkty Kamień Królestw (miejmy nadzieje że finalnie)

-Poprawiono pytania z OX

-Uruchomione zostały punkty odwagi bossów

-Resztę dopiszę gdy mi się przypomni co poprawiałem/zmieniałem bo nie zapisywałem tego. 

Aby wszystko działało trzeba Uruchomić PATCHER!
Zapraszam Gorąco na serwer ! Jutro 1 ZUO i OX.

Opublikowano

Sielu chetnie bym zagral, ale odpowiedz mi prosze na jedno pytanie, zmniejszyliscie dmg moobkow w av? Po gralem jakis czas temu, i ninja full eq na grote+ buff nie ogarnialem spota setaou

Opublikowano

Sielu chetnie bym zagral, ale odpowiedz mi prosze na jedno pytanie, zmniejszyliscie dmg moobkow w av? Po gralem jakis czas temu, i ninja full eq na grote+ buff nie ogarnialem spota setaou

Oczywiście że tak, roska 800 defa i na 1lv mozna tam expić.

Opublikowano

No to w takim razie zawitam znów.

Godziny zuo/ox jutrzejszego są juz znane?

Będą znane wieczorem. 

Wszystko opiszę itp. 

Opublikowano

Sielu, mam pytanie co do tych kostiumow/fryzur za punkty metina krolestw? Jest juz wybor wszystkich kostiumow czy jak? Wytlumacz jesli mozesz.

je0o.png

Opublikowano

Naprawicie koda captcha ?? Bo nie mogę konta zrobić ? : ( 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

Milordzie poczęstuj papierosem...

Opublikowano

Dam radę daggerem samemu na metki i bossy??

Napewno dasz rade, ja Szamanem sam bije metki & bossy.

je0o.png

Opublikowano

Konkurs ox zakończony, 1 fail. Niestety pytania się nie przeładowały i 1 było błędne. Ale wynagrodzę to ratami i zuo.

Ox będzie za kilka dni, tym razem muszę wszystko dopiąć na ostatni guziczek..

Zapraszam wszystkich gorąco na serwer!!!

1.jpg

2.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...