Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metinek.eu [Dedyk] [Easy]

Gość Metinek-Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 538
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer jest świetny polecam ! Tylko wszyscy mówią ze są zbugowane skile ninja archer sprawdziłem i są :D 

242662WizKhalifa.png

Opublikowano

Serwer jest świetny polecam ! Tylko wszyscy mówią ze są zbugowane skile ninja archer sprawdziłem i są :D

Dziękuje, co do klas to właśnie z nimi walczymy :D ale testerzy byli zmęczeni i poszli spać.

Potem zaczniemy dalsze testy i wybierzemy jeszcze kilka osób do testów.

Co do prezentacji, nie jest ona zmieniona graficznie lecz chodzi tu o informacje.

Jak pojawi się update to zmienię cały drop na prezentacji tak żeby się zgadzał z dropem prosto z gry.

W czasie update pojawi się najlepsza odpowiedź z informacjami co zostało zmienione i dodane :)

Opublikowano

A ODBANUJE KTOS MI KONTO KTORE ZABNOWAL GM VISUAL PISAL  ZE MAM BANA NA 3 DNI A MIJA 5 I KONTO DALEJ ZBANOWANE NICK Fanatic

Patrz forum, ktoś wstawił na Cb filmik jak cisnąłeś na wh i nie masz bana na 3dni tylko perma.

@topic Mimo, że nie gram już na serwerze to wrócę po balansie bo takich serwerów brakuje mi tutaj, bo jak nie gotowiec to syf a ten ma coś w sobie. Serwer polecam.

Opublikowano

To ja pieerdole takiego serva 70% osob napieerdala na wh a oni se banuja kogo wybiora zenujace a czemu kumpel gral na wh i dostal bana na 3 dni a ja perma? pieerdolniecie macie w  glowie ze tak wybieracie czy co?

Opublikowano

gram serwer spoko tylko te 50% na +9 i slaby drop redek :/

JA BYM PROPONOWAL OD NOWA WYSTARTOWAC Z SERVEREM BO ITAK LUDZIE NIE DOJDA JAK BEDA WIDZIEC W RANKU ALL PO 200LVL;]

człowieku nie umiesz grać czysto mówi sie trudno... sprzedałeś swoich kumpli z WH i dobrze że masz bana. niech twoja noga na tym serwie wiecej nie postanie !

Opublikowano

JA BYM PROPONOWAL OD NOWA WYSTARTOWAC Z SERVEREM BO ITAK LUDZIE NIE DOJDA JAK BEDA WIDZIEC W RANKU ALL PO 200LVL;]

Chyba cię kolego za przeproszeniem pogrzało -.-.Restartować konta innym ludziom bo ty dostałeś bana i chcesz kit wcisnąć, że 200 lvl z ranku odstraszają nowych graczy... Weź po prawej jest taki krzyżyk naciśnij go i będzie dla NAS wszystkich lepiej.. Co do serwera Polecam gorąco bo Sielu się ładnie stara :).Niestety nie gram na serwerze aktualnie, ale skończyłem na 170 lvl'u :).

@Edit ciekawy jestem jaki wynik będzie tego balansu klas Sielu :).

Opublikowano

CZemu strona jest OFF ;/ ? serwer wgl offf czy jak? :)

strona i forum off ale serwer jest on :D

sielu dlaczego wybrales taki ,,dziwny" set broni? dla szamana sa ladne dla woja 1 reka tez ale reszta to porazka (wg mnie )

Serwer fajny, zagram, ale mam kilka pytań :

-W zbrojach ile jest abs na magie ?

-Czy w zbrojkach można mieć 2x magia ?

-Czy opłaca się grać szamanem hellerem ?

1. w zbr na 185 lv (narazie ostatniej) jest 30% na magie

2. nie mozna miec 2x na magie 

3. aktualnie nie oplaca sie grac szamanami bo sa strasznie slabi (ale sielu wlasnie ogarnia balans klas wiec nie wiem jak bedzie)

Opublikowano

Serwer jest bardzo dobry , dopracowany . Z expem nie jest trudno , z EQ tak samo . Jedynie co jest małym minusem to klasy  Ninja Archer ma za duży DMG > Sury BM i WP Nie da się prawie rozwalić > Mentala tak samo . Przydałoby się jakieś wyrównanie klas , a także naprawienie tego wywalania serwera co jakiś czas ( randomowo ) . Oczywiście teraz czekam na 220 lvl i expimy .

A no i co najważniejsze Administracja cały czas udoskonala serwer i dba o niego . 

sygnatura2b.jpg
Opublikowano

Dl;aczego jak chcę pobrać klienta to na mega mam ciągle starting, a na innych po 90kb/s?? ;c

Ja z mega pobieram normalnie, z taką prędkością jak zawsze... więc problem może leżeć o twojej stronie..

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Wiecie może kiedy balans postaci będzie zrobiony bo nwm czy oplaca mi sie grac hellerem ;c

O to już musisz pytać Siela czyli H@ w dodatku wątpię żeby ci podał dokładnie czas bo zrobienie tego nie jest proste :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...