Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metinek.eu [Dedyk] [Easy]

Gość Metinek-Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja w ogolę nie widze postaci w wybieraniu ani po zalogowaniu mam tylko swój nick, a postać niewidoczna w ziemi... pomoże ktoś....

Tak sie dzieje jak pobierzesz nowego klijenta i go zpatchujesz :( wypakuj nowego klijenta i go nie patchuj

• Odpowiedzi 538
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ważna informacja co do klienta, przed Update każdy musi mieć nowego klienta prosto z zakładki: Pobierz Grę lub tu z MPC.

Klienta na ten czas nie patchujemy! Bo będą błędy.

Opublikowano

Nie polrcam gry tutaj. Wiele osob juz die dorobilo nie ma co robic.

Administrator pierw chwalil miasta ze sa dibre i dobrze ze duze a teraz "za duze byly "

Kolejna sprawa. Brak banow za wyzywanie "mozesz nacisnac blokade" ktos wyzywa rodzine itp i ma bex kary byc?

Balansu postaci nadal nie m a juz tsk zapowiadany jest :)

Opublikowano

Administrator pierw chwalil miasta ze sa dibre i dobrze ze duze a teraz "za duze byly "

Kolejna sprawa. Brak banow za wyzywanie "mozesz nacisnac blokade" ktos wyzywa rodzine itp i ma bex kary byc?

To wejdź na ts i pomóż testować co? A nie tylko piszesz.

Zapraszam, jak jesteś taki ograny  :)

Opublikowano

To wejdź na ts i pomóż testować co? A nie tylko piszesz.

Zapraszam, jak jesteś taki ograny  :)

Wydaje mi sie ze to w waszym interesie powinno byc naprawianie bugów i balansowanie np postaci wiec nie mysl sobie ze od tego są gracze.

Opublikowano

Naprawdę mogli by sobie darować te spalanie kamieni u historyka...

To jest jednak easy ! nie dość, że metków jak na lekarstwo i każdy się bije o metki to jeszcze kamienie spalają i to tak, że musiałem ubić 10 metków cierpienia by zaliczyło... MASAKRA

Czekam na odpowiedź...

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Wydaje mi sie ze to w waszym interesie powinno byc naprawianie bugów i balansowanie np postaci wiec nie mysl sobie ze od tego są gracze.

Zgadza się nic nie mówię bo ciągle poprawiamy :)

Lecz ten osobnik ciągle wchodzi w temat i hejtuje wiec zapraszam go na testy :D

Opublikowano

Takie testy mój drogi administratorze powinny odbyć się na beta testach a nie w czasie trwania projektu. Powinieneś zganić swoich beta-testerów,że tak spier*olili robotę pod tym względem a nie wręczać im SM.

Serwer polecam do zabawy na max tydzień ,potem nie ma co robić tylko czekać i czekać na zmiany.

#rein

Opublikowano

Trzeba pobierać nowego klienta czy wystarczy zpatchować ;3 ?

Jak masz starego tego jeszcze przed tym co był to ściągnij  nowego co teraz jest.

Do niego będzie patch.

Opublikowano

1)wiesz co to znaczy easy? o to wlasnie chodzi zeby zbytnio sie nie męczyć o eq i exp,

2)dla siela byly dobre miasta tak samo dla mnie, lecz gracze woleli zeby byly mniejsze,

3)myslisz, ze ban pomoże? to jest mentalność gimba (czyt twoja :)),

4)taki cwany to moze sam zrob balans?...a sorry ty nawet nie potrafisz zrobic kamer moda na serwa:xD

SERWER polecam!

Opublikowano

Takie testy mój drogi administratorze powinny odbyć się na beta testach a nie w czasie trwania projektu. Powinieneś zganić swoich beta-testerów,że tak spier*olili robotę pod tym względem a nie wręczać im SM.

Serwer polecam do zabawy na max tydzień ,potem nie ma co robić tylko czekać i czekać na zmiany.

Beta byla zamknieta byla tylko 3 dni i powiedz mi jak w 3 dni wszystko przetestujesz ? A beta testerzy duzo bugow znalezli wszystkiego nie da sie przetestowac :D

Opublikowano

Chciałbym się zapytać skąd wziąć przepustki na dungeony np. na ten do 80 poziomu?

Proszę cały drop na dungeony:

Kręty klucz:

-Dowódca Yonghan

-Generał Yonghan

-Dowódca Huashin

-Generał Huashin

Jadowy kryształ:

-Królowa Pająków

-Dziewięć Ogonów

-Olbrzymi Żółw

-Ognisty Król

Przepustki (d1)

-Umarły Rozpruwacz

-Silna Lodowa Wiedźma

-Zjawa Żółt. Tygrysa

Przepustki(d2)

-Olbrzymi Duch Drzewa

-Władca Duchów Drzew

Przepustki(d3)

-Lord Małp

-Charon

Przepustki(d4)

-Wielki Mag Dowódca

Opublikowano

Ponawiam pytanie

Balans jest w 90%, potrzeba zmienić jeszcze dmg szamanowi.  Zmieniliśmy, lecz zobaczymy jak to wyjdzie bo nie da się czegoś powiedzieć na 100%

Średnio utrzymuje sie 400 graczy. Dzisiaj najwięcej było 445.

Jeszcze nie było. 

Opublikowano

Proszę cały drop na dungeony:

Kręty klucz:

-Dowódca Yonghan

-Generał Yonghan

-Dowódca Huashin

-Generał Huashin

Jadowy kryształ:

-Królowa Pająków

-Dziewięć Ogonów

-Olbrzymi Żółw

-Ognisty Król

Przepustki (d1)

-Umarły Rozpruwacz

-Silna Lodowa Wiedźma

-Zjawa Żółt. Tygrysa

Przepustki(d2)

-Olbrzymi Duch Drzewa

-Władca Duchów Drzew

Przepustki(d3)

-Lord Małp

-Charon

Przepustki(d4)

-Wielki Mag Dowódca

Mam pytanie do Ciebie, czy zamierzacie coś zrobić z biologiem i historykiem ?

Bo bardzo jest to wpieniające gdy trzeba szukać metków na które poluje połowa ludu a gdy już się uzbiera tyle ile trzeba to wychodzi na to, że większość pali... tak samo jest z biologiem ! przedmioty do biologa leca jak krew z nosa, a biolog też lubi palić...

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Zgadza się nic nie mówię bo ciągle poprawiamy :)

"osobnik" to możesz mówić na kolegę z podwórka, nie przypominam sobie, abyśmy zostali kiedykolwiek kolegami, z tego co pamiętam jesteś młodszy ode mnie, więc trochę szacunku.

Następna sprawa, nie hejtuję tylko piszę jaka jest prawda o serwerze, na serwerze nie gram ile? 3-4tyg a nadal balansu nie ma, a był obiecywany 2 tyg. przed zakończeniem mojej gry. zapraszasz mnie do testów? przecież opłaciłeś swoich "testerów" aby Ci to załatwili [dając im SM] więc ..?

450 graczy? chyba jak pomnożysz x3 .

Opublikowano

"osobnik" to możesz mówić na kolegę z podwórka, nie przypominam sobie, abyśmy zostali kiedykolwiek kolegami, z tego co pamiętam jesteś młodszy ode mnie, więc trochę szacunku.

Następna sprawa, nie hejtuję tylko piszę jaka jest prawda o serwerze, na serwerze nie gram ile? 3-4tyg a nadal balansu nie ma, a był obiecywany 2 tyg. przed zakończeniem mojej gry. zapraszasz mnie do testów? przecież opłaciłeś swoich "testerów" aby Ci to załatwili [dając im SM] więc ..?

450 graczy? chyba jak pomnożysz x3 .

Jak skończyłeś grę to co tu robisz kolego? Zaczynaj nową przygodę i nie spam mi w prezentacji. 

Co do testów, praktycznie wszystko jest już wytestowane lecz czekamy na 1 rzecz. Trochę to może potrwać, został jeszcze drop.

Dmg zmieniłem aby wyrównać lekko szamana i zmniejszyć mentala bo z nowym eq jest całkiem inaczej :)

Opublikowano

Jak skończyłeś grę to co tu robisz kolego? Zaczynaj nową przygodę i nie spam mi w prezentacji. 

Co do testów, praktycznie wszystko jest już wytestowane lecz czekamy na 1 rzecz. Trochę to może potrwać, został jeszcze drop.

Dmg zmieniłem aby wyrównać lekko szamana i zmniejszyć mentala bo z nowym eq jest całkiem inaczej :)

chce po prostu uswiadomic ludzi aby nie robili błędów i nie grali tutaj, bo jak pisalem wyzej, nie warto.

ciagle masz juz "prawie gotowe" ale nic nie ma... :) puste slowa

ps. zyjemy w kraju demokratycznym a Ty zrobiles temat na forum publicznym, wiec nie gadaj o spamie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...