Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metinek.eu [Dedyk] [Easy]

Gość Metinek-Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 538
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wiecie czemu serwer off i strona również ?

Czyżby był to koniec ? bo jakiś GM napisał " wybaczcie " ...

Żaden koniec.. To od floodu na dedyka.

Serwer jest już on. 

Opublikowano

sielu starasz sie jak mozesz zarobic na tym serwie teraz ;) fryzurki w is +15 na ludzi ? rly ?
i stroje +4k hp ? co jeszcze dodasz ? :) moze pety zaraz beda ? z int str hp i ludzi ? 
twoje wyrownanie nadal nie zmienilo wiele ;/ body jak kosil tak kosi bm tez zywotny ...
i ten powalajacy exp na ww ostatnim ... 0,01% z moba na 203 lv ? (przez cale to ww wbilem 5%) pzdr

Opublikowano

sielu starasz sie jak mozesz zarobic na tym serwie teraz ;) fryzurki w is +15 na ludzi ? rly ?

i stroje +4k hp ? co jeszcze dodasz ? :) moze pety zaraz beda ? z int str hp i ludzi ? 

twoje wyrownanie nadal nie zmienilo wiele ;/ body jak kosil tak kosi bm tez zywotny ...

i ten powalajacy exp na ww ostatnim ... 0,01% z moba na 203 lv ? (przez cale to ww wbilem 5%) pzdr

1-Proponuję ci zmienić nick na: Hejtujito

2-Nie staram się zarobić jak najwięcej, jak widzisz z czegoś serwer się musi utrzymać a ciągle coś dodaję żeby urozmaicić grę i poprawić sytuację serwera

3-Exp kurde mówię 200 raz, na WP ma nie lecieć exp... Gracze mają expić na mapie

4-Tak balans, piszę długą misję, gdy skończę zabieramy się za wyrównanie. Testerzy sami mnie wołają aby szybko to poprawić lecz ja jestem trochę zmeczony, bo mało śpię i dużo siedzę przy pc.

Odpocznę trochę i zabieram się dalej do roboty.

5-Dlatego można handlować kostiumami i możesz od kogoś odkupić, poza tym będą eventy na forum/w grze itp gdzie będzie można wygrać najlepszy kostium.

6-Pojawią się kupony SM, i będziesz mógł kupić w grze

Ostatnie zdanie, nie odpisuj, bo ciągle coś ci nie pasuje, nie dam rady żeby wszystkim się podobało, jak ci się aż tak nie podoba to zachowaj honor i doceń kogoś pracę. 

Opublikowano

2-Nie staram się zarobić jak najwięcej, jak widzisz z czegoś serwer się musi utrzymać a ciągle coś dodaję żeby urozmaicić grę i poprawić sytuację serwera

3-Exp kurde mówię 200 raz, na WP ma nie lecieć exp... Gracze mają expić na mapie

4-Tak balans, piszę długą misję, gdy skończę zabieramy się za wyrównanie. Testerzy sami mnie wołają aby szybko to poprawić lecz ja jestem trochę zmeczony, bo mało śpię i dużo siedzę przy pc.

5-Dlatego można handlować kostiumami i możesz od kogoś odkupić, poza tym będą eventy na forum/w grze itp gdzie będzie można wygrać najlepszy kostium.

Ostatnie zdanie, nie odpisuj, bo ciągle coś ci nie pasuje, nie dam rady żeby wszystkim się podobało, jak ci się aż tak nie podoba to zachowaj honor i doceń kogoś pracę. 

Ale jednak ja odpisze. Sielu, jak Cie szanowalem, tak teraz robisz sie taka "gwiazdeczka" co tylko obiecuje.. Gdzie Hequito "hejtuje"? (Juz pomijajac fakt ze ten wasz caly zalosny hejt to wymysl 12-letnich dzieciakow, bo przeciez teraz krytyka = hejt). On tylko napisal co sie mu nie podoba, nie zrobil tego w sposob chamski czy wulgarny, nie jest to zaden "hejt". 

4. - ile razy to juz mowiles? Juz sie zabieram, juz robie, jutro bedzie, jutro zaczniemy, jutro zrobimy... "Jutro" to w Twym mniemaniu blizej nieokreslony czas, za pol roku, rok? W sumie od startu jest powtarzane ze juz to testujecie, juz wprowadzacie, juz robicie, a prawda jest taka ze gowno zrobilsicie i zapewne gowno zrobicie.

Co do 5 i 6 - jest ZA MALO GRACZY a Ty ZA MALO ROBISZ, aby handel przedmiotami z is jak i samymi smami byl rozwiniety. Beda to miec tylko ci, co sobie sami kupia. Jesli mi nie wierzysz to zobaczysz, juz a nie jednym takim servie gralem wiec mam pewne doswiadczenie.

I fakt, mial to byc server bez petow, kostiumow, nowych fryzow - bez tego calego syfu. Jak widac jednak sie nie da, a do tego dodajesz fryz 15 lud do item shopu.. Ehh. Coraz to bardziej ciesze sie ze skonczylem tu gre i sprzedalem wszystko poki bylo cos jeszcze warte.

Mimo poczatkowego polecania i zycznia serverowi jak najlepiej, teraz, po calej tej robocie siela, niestety ale nie polecam wam tu grac. Sielu MIAŁ checi, ale ich wykonanie... Tragedia. Checi to i ja mam, ale umiejetnosci zero, wiec sie za servery nie zabieram.. Tak na przyszlosc warto o tym pamietac.

Tak, teraz mozesz mnie nazwac "hejterem" bo nie powiedzialem ze jestes boski.

Jeszcze raz nie polecam...

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Ale jednak ja odpisze. Sielu, jak Cie szanowalem, tak teraz robisz sie taka "gwiazdeczka" co tylko obiecuje.. Gdzie Hequito "hejtuje"? (Juz pomijajac fakt ze ten wasz caly zalosny hejt to wymysl 12-letnich dzieciakow, bo przeciez teraz krytyka = hejt). On tylko napisal co sie mu nie podoba, nie zrobil tego w sposob chamski czy wulgarny, nie jest to zaden "hejt". 

4. - ile razy to juz mowiles? Juz sie zabieram, juz robie, jutro bedzie, jutro zaczniemy, jutro zrobimy... "Jutro" to w Twym mniemaniu blizej nieokreslony czas, za pol roku, rok? W sumie od startu jest powtarzane ze juz to testujecie, juz wprowadzacie, juz robicie, a prawda jest taka ze gowno zrobilsicie i zapewne gowno zrobicie.

Co do 5 i 6 - jest ZA MALO GRACZY a Ty ZA MALO ROBISZ, aby handel przedmiotami z is jak i samymi smami byl rozwiniety. Beda to miec tylko ci, co sobie sami kupia. Jesli mi nie wierzysz to zobaczysz, juz a nie jednym takim servie gralem wiec mam pewne doswiadczenie.

I fakt, mial to byc server bez petow, kostiumow, nowych fryzow - bez tego calego syfu. Jak widac jednak sie nie da, a do tego dodajesz fryz 15 lud do item shopu.. Ehh. Coraz to bardziej ciesze sie ze skonczylem tu gre i sprzedalem wszystko poki bylo cos jeszcze warte.

Mimo poczatkowego polecania i zycznia serverowi jak najlepiej, teraz, po calej tej robocie siela, niestety ale nie polecam wam tu grac. Sielu MIAŁ checi, ale ich wykonanie... Tragedia. Checi to i ja mam, ale umiejetnosci zero, wiec sie za servery nie zabieram.. Tak na przyszlosc warto o tym pamietac.

Tak, teraz mozesz mnie nazwac "hejterem" bo nie powiedzialem ze jestes boski.

Jeszcze raz nie polecam...

Gwiazdeczka? To przez wpływ niektórych, bo gdy coś się komuś nie podoba i nie gra to po co wchodzi i gada głupoty.

Utrzymaj serwer bez is, chyba że sam chcesz płacić za utrzymanie serwera i dawać ludziom za swoje pieniądze i stracony czas grać.

Tak nic nie robię, obiecałem coś 2 lata temu jeszcze się to nie pojawiło. 

PS: jeszcze co do is, właśnie chce te kupony wprowadzić aby ci co nie wydają na item-shop też mogli coś z niego kupić.

Ale to potrwa, bo muszę to dobrze zrobić żeby nie było błędów z nimi.

Miałem chęci i już ich nie mam? Chyba chłopaku żartujesz.. Kto siedzi cały dzień przy pc żeby coś zrobić z serwerem? Może ty? Ty tylko wchodzisz w prezentacje kiedy chcesz i piszesz co chcesz.

Wiec mam już dosyć takich postów i nie odpiszę już na żadnego. 

Opublikowano

1 nie zmienie nicku bo ten mi odpowiada ;) tobie proponuje zmienic nick na ,,JutroZrobie"

2 serwer musi sie utrzymywac ale ty dodajesz przedmioty do is ktore znacznie wplywaja na pvp ...

3 nie widzialem zebys gdzies napisal ze WP jest tylko do dropu a nie do expa .. (moby takie same i drop z metkow tam nie jest taki jak w prezce) chyba ze naprawde mialem pecha i z zadnego metka nie polecialo mi czerwone szklo i ani jedna maczuga ... (z bosow rowniez)

4 to wyspij sie olej questa wyjdz na dwor do kolegow moze nawet kolezanek (jesli takich posiadasz) a nie siedzisz i placzesz przed tym pc....

5 a za co mam niby kupic te kostiumy od innych ? jak szkla leca jeszcze gorzej niz wczesniej redki ?

6 kupony beda a co jeszcze pojawi sie w is ?

odpisze bo nie dopracowales od samego poczatku serwa nie wiedziales jak sie za to zabrac a teraz gdy wiekszosc wbila max lvl (jak bylo 200) dodales nowa mapke i zrobiles expa medium? i drop hard? 

powiedz mi co bedzie jesli ludzie znowu wbija max ? co teraz zrobisz ? mapke od 220 lv i exp hard ? ....

Gwiazdeczka? To przez wpływ niektórych, bo gdy coś się komuś nie podoba i nie gra to po co wchodzi i gada głupoty.

Utrzymaj serwer bez is, chyba że sam chcesz płacić za utrzymanie serwera i dawać ludziom za swoje pieniądze i stracony czas grać.

Miałem chęci i już ich nie mam? Chyba chłopaku żartujesz.. Kto siedzi cały dzień przy pc żeby coś zrobić z serwerem? Może ty? Ty tylko wchodzisz w prezentacje kiedy chcesz i piszesz co chcesz.

a ja mam do ciebie mala propozycje ,,chlopaku" zacznij cos robic a nie tylko obiecywac ... zacznij ogarniac serwer i balans postaci ... (nie hejtowalem serwa bo nie mialem powodu) mialem do ciebie szacunek ale po ostatniej twojej wypowiedzi juz go nie mam .. jestes kolejnym HA ktory chce zarobic na swoim projekcie ... i twoje zale ze siedzisz po ,,n" godzin dziennie mnie nie obchodza ... ja bede siedzial 1 h przy pc i zrobie to co ty (czyli nic) bo wyrownania klas nie ma i odpowiedniego dropu do serwa easy rowniez nie ma ... channele padaja roski nie sa na 10 min tylko na 5 (te inteligencja boga smokow etc. sa na 10 min chyba a byly na 30 zawsze) zbugowane rekawice zlodzieja ;) szaman jeszcze slabszy niz przed wasza zmiana eq ... w kolczykach odp na klasy 10% ? ... i te bronie do expa ... na lwie ninja bijac mieczem padnie przy 30 potworkach na mapie 200 a ,,z buta" sztyletami da rade ogarnac spota na WP ... ogolnie brak zmian (to ze dodal ten syfny set broni i nowa mapke to jest nic na taki okres ,,pracy")

ogolnie nie polecam serwa bo po tygodniu znudzi sie a wyrownania klas nie bedzie :) znow powtorzy sie sytuacja majaca miejsce jeszcze tydzien temu ;)

Opublikowano

@UP:

Szacunek w internecie nie istnieje

A jak nie grasz to po co siedzisz w prezentacji i odświeżasz ciągle temat? Bo kiedy nie zobaczę to wiedzę cie na 1 miejscu na dole. 

Nie odpisuje już nikomu, z tego co zauważyłem to lepiej żeby nikt z administracji serwera się nie wypowiadał itp.

Lepiej to wpływa na serwer. 

Poza tym do Hequito:
co jeszcze dodasz ?  :) moze pety zaraz beda ? z int str hp i ludzi ? 

Mówisz że coś tam, wchodzisz sam prowokujesz mnie jeszcze ten uśmieszek: Co jeszcze dodasz? :)

Nie rozumiem cie totalnie, nie podoba ci się serwer to nie graj, ja się staram na tyle ile mam doświadczenia/czasu/umiejętności, bo nigdy w życiu nie miałem okazji prowadzić serwera metina.

Opublikowano

1 nie zmienie nicku bo ten mi odpowiada ;) tobie proponuje zmienic nick na ,,JutroZrobie"

2 serwer musi sie utrzymywac ale ty dodajesz przedmioty do is ktore znacznie wplywaja na pvp ...

3 nie widzialem zebys gdzies napisal ze WP jest tylko do dropu a nie do expa .. (moby takie same i drop z metkow tam nie jest taki jak w prezce) chyba ze naprawde mialem pecha i z zadnego metka nie polecialo mi czerwone szklo i ani jedna maczuga ... (z bosow rowniez)

4 to wyspij sie olej questa wyjdz na dwor do kolegow moze nawet kolezanek (jesli takich posiadasz) a nie siedzisz i placzesz przed tym pc....

5 a za co mam niby kupic te kostiumy od innych ? jak szkla leca jeszcze gorzej niz wczesniej redki ?

6 kupony beda a co jeszcze pojawi sie w is ?

odpisze bo nie dopracowales od samego poczatku serwa nie wiedziales jak sie za to zabrac a teraz gdy wiekszosc wbila max lvl (jak bylo 200) dodales nowa mapke i zrobiles expa medium? i drop hard? 

powiedz mi co bedzie jesli ludzie znowu wbija max ? co teraz zrobisz ? mapke od 220 lv i exp hard ? ....

a ja mam do ciebie mala propozycje ,,chlopaku" zacznij cos robic a nie tylko obiecywac ... zacznij ogarniac serwer i balans postaci ... (nie hejtowalem serwa bo nie mialem powodu) mialem do ciebie szacunek ale po ostatniej twojej wypowiedzi juz go nie mam .. jestes kolejnym HA ktory chce zarobic na swoim projekcie ... i twoje zale ze siedzisz po ,,n" godzin dziennie mnie nie obchodza ... ja bede siedzial 1 h przy pc i zrobie to co ty (czyli nic) bo wyrownania klas nie ma i odpowiedniego dropu do serwa easy rowniez nie ma ... channele padaja roski nie sa na 10 min tylko na 5 (te inteligencja boga smokow etc. sa na 10 min chyba a byly na 30 zawsze) zbugowane rekawice zlodzieja ;) szaman jeszcze slabszy niz przed wasza zmiana eq ... w kolczykach odp na klasy 10% ? ... i te bronie do expa ... na lwie ninja bijac mieczem padnie przy 30 potworkach na mapie 200 a ,,z buta" sztyletami da rade ogarnac spota na WP ... ogolnie brak zmian (to ze dodal ten syfny set broni i nowa mapke to jest nic na taki okres ,,pracy")

2; daj mi serwer na ktorym nie kupisz itemkow ktore daja na ludzi, hp itp... a sorry takiego nie ma.

3;sielu pisal na forum, ze WP nie jest do expa, ale jak widac nie czytasz i gowno wiesz... a co do dropu to idealnie leci :)

4.on płacze? sielu siedzi po pare godz zeby cos dodac, bo gimba (czyt taka jak ty) ciagle spami, ze to nie dziala itp a jak cos doda to sapm ze ciezko...

5;tylko kostiumy kupisz za redki panie ZNAWCO

6;a to chyba nie powinno cie interesować no chyba, ze piszesz książkę, to polecam "zrob cos sam, a potem pisz" 

dojebales: xD projekt dla zarobku... 

ch padaja? dzisiaj tylko 2 razy, wiec naprawdę padaja..

tu cie zaskocze, bo roski normalnie dzialaja tak samo rekawica i i int boga itp tez normalnie dzialaja, ale jak widac próbujesz na sile oczernić serwer tylko cos slabo ci wychodzi xD... co do expa na nowej mapie wystarcza 65% blok i bijesz na luzie tylko ty jestes leszczem i padasz jak ciota.

Dziękuję dobranoc.

edit. dodam ze najlepsi technicy maja problem z balansem postaci, wiec nie napinaj sie tak bo żyłka ci peknie.

Opublikowano

Sracie się że serwer nie dopracowany i że Sielu się opierdala a prawda jest taka że przez ostatni rok nie widziałem bardziej dopracowanego serwera, nie widziałem takiego zaangażowania ze strony admina gdzie w większości serwerów jest pewna grupa ludzi która się zajmuje tym tamtym itd. a Sielu jest sam robi za całą ekipę prawie że a wy jęczycie, wyżej ktoś napisał że dobrze że sprzedał eq i zakończył grę na serwerze to powiedz mi po co tu wchodzisz skoro jesteś zdania że serwer to największe dno na świecie nie rozumiem większości z was albo sobie posty nabijacie ale uj wie co tam w waszych zagimbiałych głowach siedzi.

Wypowiadam się raz bo to jest śmieszne to co się tu dzieje więcej nie napisze pozdrawiam Piotr Fronczewski.

Faber est quisque suae fortunae

Opublikowano

PS: jeszcze co do is, właśnie chce te kupony wprowadzić aby ci co nie wydają na item-shop też mogli coś z niego kupić.

Ale to potrwa, bo muszę to dobrze zrobić żeby nie było błędów z nimi.

Nie, ja nie, bo ja sie na tym nie znam wiec sprawa logiczna jest ze sie za to nie zabieram. Ok, tu moze zle powiedzialem - checi mozesz miec, co nie zmienia faktu, ze ich wykonanie to nadal TRAGEDIA. Od 2 tygodni gram na innym servie, odszedlem z powodu braku balansu, ktorego NADAL nie ma.. Ciagle jest testujemy, bedzie za x dni, bedzie jutro, bedzie w nocy - tak, powtarzam sie, ale taka prawda. Mowisz jaki to ty biedny nie jestes bo siedzisz caly dzien przy kompie, jestes zmeczony, bla bla.. Spoko, kazdy jest czlowiekiem, rozumiem. Ale tworzac server masz pewne obowiazki, tak? Wiec wez sie za nie, zamiast sie nad soba uzalac.

Nie mowie ze da sie postawic server bez IS. Ale metinek mial byc wyjatkowy - bez syfow, ktore teraz to dodales do ISu... Takze chyba sam rozumiesz o co mi chodzilo :)

Tak czy tak servera jeszcze raz niestety nei polecam.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Nie, ja nie, bo ja sie na tym nie znam wiec sprawa logiczna jest ze sie za to nie zabieram. Ok, tu moze zle powiedzialem - checi mozesz miec, co nie zmienia faktu, ze ich wykonanie to nadal TRAGEDIA. Od 2 tygodni gram na innym servie, odszedlem z powodu braku balansu, ktorego NADAL nie ma.. Ciagle jest testujemy, bedzie za x dni, bedzie jutro, bedzie w nocy - tak, powtarzam sie, ale taka prawda. Mowisz jaki to ty biedny nie jestes bo siedzisz caly dzien przy kompie, jestes zmeczony, bla bla.. Spoko, kazdy jest czlowiekiem, rozumiem. Ale tworzac server masz pewne obowiazki, tak? Wiec wez sie za nie, zamiast sie nad soba uzalac.

Nie mowie ze da sie postawic server bez IS. Ale metinek mial byc wyjatkowy - bez syfow, ktore teraz to dodales do ISu... Takze chyba sam rozumiesz o co mi chodzilo :)

Tak czy tak servera jeszcze raz niestety nei polecam.

Ja mam obowiązki? Może nadane przez ciebie? padłem ale tym razem nie ze zmęczenia. 

No bo testujemy, dzisiaj 3h robiłem testerom eq takie jakie chcieli, bonusy które wypisali im zrobiłem na testowym wiec jak nie wiesz to nie gadaj głupot.

Bez odbioru.  

CO DO WYRÓWNANIA KLAS DLA UŻYTKOWNIKÓW KTÓRZY NAWET NIE WIEDZĄ CO TO ZNACZY ZROBIĆ OD NOWA BONUSY:

-ok ok długo zapowiadałem wyrówanie klas ale co zrobiłem?

3 razy zmieniłem w ponad 1000 itemach wszystkie bonusy (zapytaniami 500 reszta ręcznie bo tak to musiało zostać zrobione)

3 razy wszystkie wbudowane bonusy + dmg się zmieniły (sam zmieniałem)

3 razy się starałem to wszystko dopasować i 3 razy testowaliśmy inne EQ

Dla ludzi którzy piszą że tylko zapowiadałem a gówno zrobiłem: Walnijcie się w durne czaszki, spróbujcie edytować tyle przedmiotów xml/sql i potem podeślijcie PW ile wam to zajęło + ile razy coś musieliście poprawiać + ile razy was coś zdenerwowało bo i tak się klasy nie wyrównały.

Niektórzy są żałośni. Pozdrawiam. 

Poranne zmiany itp:

-Dmg Ostrza na surę wp jest teraz takie samo jak dmg w mieczu na wojownika..

-Dodałem sfery ochronne na ścieżkach w m1, teraz nikt nie będzie was bił gdy będziecie na ścieżce.

-Poprawa usuwania przedmiotów u Spal Przedmiot

-Wstępna konfiguracja kuponów SM

-Poprawa dropu na WP, teraz drop jest taki:

Potwory:

-Małż

-Czerwone Pióro
-Czerwony Monokl
-Leczniczy Piasek
-Mleczny Sok

Metki:
-Małż
-Czerwony Monokl
-Leczniczy Piasek
-Indiańska Bransoleta

1Boss:
-Małż
-Czerwone Szkło
-Indiańska Bransoleta
-Orkowa Maczuga

2Boss:
-Bryła złota
-Małż
-Mleczny Sok
-Orkowa Maczuga
-Laska Mędrca
-Czerwone Pióro
-Czerwone Szkło
-Leczniczy Piasek
-Czerwony Monokl

Stopień % został zwiększony.

Dodana została nowa misja od 200 lv:

3158014037717721173333.png
W misji są 4 etapy jakie musimy wykonać :) Nagrody są wartościowe więc warto!

Ważna informacja, Trzeba uruchomić patchera aby wszystko działało!

Dzisiaj o godzinie 19/20 może odbyć się event ZUO!
Zapraszamy.

@DOWN:
Zajmij się swoją dupą a nie oglądasz czyjąś. 
Opublikowano

Ja mam obowiązki? Może nadane przez ciebie? padłem ale tym razem nie ze zmęczenia. 

No bo testujemy, dzisiaj 3h robiłem testerom eq takie jakie chcieli, bonusy które wypisali im zrobiłem na testowym wiec jak nie wiesz to nie gadaj głupot.

Bez odbioru.  

CO DO WYRÓWNANIA KLAS DLA UŻYTKOWNIKÓW KTÓRZY NAWET NIE WIEDZĄ CO TO ZNACZY ZROBIĆ OD NOWA BONUSY:

-ok ok długo zapowiadałem wyrówanie klas ale co zrobiłem?

3 razy zmieniłem w ponad 1000 itemach wszystkie bonusy (zapytaniami 500 reszta ręcznie bo tak to musiało zostać zrobione)

3 razy wszystkie wbudowane bonusy + dmg się zmieniły (sam zmieniałem)

3 razy się starałem to wszystko dopasować i 3 razy testowaliśmy inne EQ

Dla ludzi którzy piszą że tylko zapowiadałem a gówno zrobiłem: Walnijcie się w durne czaszki, spróbujcie edytować tyle przedmiotów xml/sql i potem podeślijcie PW ile wam to zajęło + ile razy coś musieliście poprawiać + ile razy was coś zdenerwowało bo i tak się klasy nie wyrównały.

Niektórzy są żałośni. Pozdrawiam. 

Aha, czyli tworzac server, udostepniajac go dla ludzi, zarabiajac z niego pieniazki - nie masz zadnych obowiazkow? Takie jest Twoje zdanie? Nie napisalem ze masz obowiazki nadane przeze mnie, wiec pozdro za czytanie ze zrozumieniem oraz inteligencje.

Ale Ty gosciu czegos nie rozumiesz. Nie wazne jest co ROBILES badz CHCIALES ZROBIC - wazne sa efekty ktorych na twoim serverze od 3 tygodni albo lepiej NIE MA. Wazniejszy byl balans klas niz dodanie fryzur, kostumow czy nawet zwiekszenie max lvla. To moglo byc pozniej. Bo co, wbilbym ta moja szamanka 220, zrobil nowe eq, niechby mi to nawet tydzien zajelo, a pozniej? Znowu stanie w m1 bo szamanka jest niezbalansowana i gowno bije? Ja serio zapytam, co Wy na tej calej becie robiliscie, skoro tak wiele bugow bylo na starcie, a tak wazna sprawa jak balans po miesiacu nie jest zrobiona, lecz tylko w kolko zapowiadana? No prosze Cie..

A co do ostatniego zdania to sie wlasnie zgodze, NIEKTORZY SA ZALOSNI.

Ponownie nie polecam, bo po prostu NIE WARTO TRACIC CZASU.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Aha, czyli tworzac server, udostepniajac go dla ludzi, zarabiajac z niego pieniazki - nie masz zadnych obowiazkow? Takie jest Twoje zdanie? Nie napisalem ze masz obowiazki nadane przeze mnie, wiec pozdro za czytanie ze zrozumieniem oraz inteligencje.

Ale Ty gosciu czegos nie rozumiesz. Nie wazne jest co ROBILES badz CHCIALES ZROBIC - wazne sa efekty ktorych na twoim serverze od 3 tygodni albo lepiej NIE MA. Wazniejszy byl balans klas niz dodanie fryzur, kostumow czy nawet zwiekszenie max lvla. To moglo byc pozniej. Bo co, wbilbym ta moja szamanka 220, zrobil nowe eq, niechby mi to nawet tydzien zajelo, a pozniej? Znowu stanie w m1 bo szamanka jest niezbalansowana i gowno bije? Ja serio zapytam, co Wy na tej calej becie robiliscie, skoro tak wiele bugow bylo na starcie, a tak wazna sprawa jak balans po miesiacu nie jest zrobiona, lecz tylko w kolko zapowiadana? No prosze Cie..

A co do ostatniego zdania to sie wlasnie zgodze, NIEKTORZY SA ZALOSNI.

Ponownie nie polecam, bo po prostu NIE WARTO TRACIC CZASU.

pewnie zaraz ci zrujnuje zycie tym co napisze, ale zaryzykuje... otoz twoj serwer na którym grasz czyli web***** tez nie ma balansu i jest nastawiony na is, bo bez pd z isa bedziesz expic rok, wiec przestac spamic tutaj i powtarzać sie jak maszyna, bo to sie robi nudne.

to prawda sielu pisal pare tyg temu o balansie, lecz to jest pierwszy serw i ma prawo wszystkiego nie potrafic, tak jak inni technicy którzy mieli po X serwerow, a i tak nie maja zrobionego balansu tak jak twoj web****.

Serwer polecam!

Opublikowano

pewnie zaraz ci zrujnuje zycie tym co napisze, ale zaryzykuje... otoz twoj serwer na którym grasz czyli web***** tez nie ma balansu i jest nastawiony na is, bo bez pd z isa bedziesz expic rok, wiec przestac spamic tutaj i powtarzać sie jak maszyna, bo to sie robi nudne.

to prawda sielu pisal pare tyg temu o balansie, lecz to jest pierwszy serw i ma prawo wszystkiego nie potrafic, tak jak inni technicy którzy mieli po X serwerow, a i tak nie maja zrobionego balansu tak jak twoj web****.

Serwer polecam!

Nie mowie ze nie, zobacz na moje posty w temacie weba zanim znow do mnie napiszesz w ten sposob :) Jednakze tam 3 dni zapowiadali prace nad balansem, 3 dni wprowadzali go po trochu, nadal nad nim pracuja. Sielu 3 tyg zapowiada balans, 3 tygodnie go nie ma. Widzisz roznice? Bo ja ogromna.

Na metinku gralem i na poczatku wierzylem ze sielu zrobi to wszystko, bo server byl dobry. Ale jest to przyklad servera ktory zrabala administracja i tyle, moj ostatni post, elo.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Nie mowie ze nie, zobacz na moje posty w temacie weba zanim znow do mnie napiszesz w ten sposob :) Jednakze tam 3 dni zapowiadali prace nad balansem, 3 dni wprowadzali go po trochu, nadal nad nim pracuja. Sielu 3 tyg zapowiada balans, 3 tygodnie go nie ma. Widzisz roznice? Bo ja ogromna.

Na metinku gralem i na poczatku wierzylem ze sielu zrobi to wszystko, bo server byl dobry. Ale jest to przyklad servera ktory zrabala administracja i tyle, moj ostatni post, elo.

Co ty piszesz, ze tu balansu nie ma? Człowieku od tego uptade jest tylko lekko szaman w tyle, jesli już nie grasz to nie musisz wchodzić ciągle w prezentację i wytaczać błędów bez ich pokrycia w grze.

@topic Serwer polecam, nie za łatwy nie za trudny lajtowy serwerek, graczy sporo a Sielu nadal nie śpi nad zmianami. Jedynie mam zastrzeżenia do GM ale to już nie moja decyzja kto ich wybierał.

Opublikowano

tam tez sie powtarzasz od paru stron piszac o expie i pd z isu xD

balans tam wprowadzaja?śmiech...

powiedz mi skoro nie grasz na serwie, to po co sie wypowiadasz? sielu wprowadzil ostatnio update i zostal poprawiony balans, lecz szaman jeszcze mu został. 

przyklad serwer ktory zrabala? prosze cie... sielu ciagle nam nim pracuje i dodaje rożne rzeczy, wiec jak nie wiesz to nie pisz.

moj ostatnio post do ciebie bo nie chce mi sie odpalac znowu tableta. 

Opublikowano

Event ZUO! 26.06.14/21:50

Zapraszamy wszystkich do GRY!

Drodzy gracze, ze względów ZUO (działało tylko na ch5), dostajecie raty na 24h Exp.

Pozdrawiam.

Rano została wprowadzona konfiguracja mająca na celu wyrównania szamana.

Wypowiadać się po testach jak jest teraz. 

Dodam że lekko zwiększyłem dmg ognistej strzały, ale bardzo mało.

Event ZUO! 27.06.14/22:40

Zapraszamy wszystkich!!! 

Opublikowano

Zakończenie roku szkolnego i mundial!

Drodzy gracze, przygotowałem dla was 2 eventy!

Event na zakończenie roku szkolnego jak i na mundial piłkarski!

Event zakończenie potrwa 24h! Szykujcie się bo warto!

Przez ten czas z każdego metina (na mapie exp) będą leciały zeszyty z ocenami!

Ocena zależy od poziomu zabitego metina :)

Gdy już zdobędziemy tą 1 jak to się mówi :D możemy wylosować przedmiot.

6975114039474221173333.png

NP:

4144214039474221173333.png

Kolejną sprawą jest event na czas mundialu!

Tu na każdej mapie exp respią się co kilka minut piłki z mundialu :)

Drop leci bezpośrednio do ekwipunku!

Piłki są podzielone na stopnie lv.

9145814039474221173333.png

Jeszcze dopiszę kilka fixów:

-Naprawione zuo

-Naprawiony drop z Wódz Płonących

-Dodano informacje przed pvp gdy ktoś ma autopota żeby nie zapominać.. Chodzi o tego wbudowanego w eq.

-Potwory na mapie 200 regenerują się co 2 sekundy

7981414039474221173333.png

Aby wszystko działało, trzeba uruchomić patcher. 

Zapraszamy do gry!

Można zacząć łatwiej i lepiej z eventami :)

Opublikowano

powiem Ci tak Sielu, gdybys to wprowadzil wszystko najpierw a potem startował z serwerem miałbyś więcej ludzi a tak..

Opublikowano

powiem Ci tak Sielu, gdybys to wprowadzil wszystko najpierw a potem startował z serwerem miałbyś więcej ludzi a tak..

Takie życie, zaplanuj wszystko żeby wypaliło robiąc to 1 raz  :(

Jednym słowem nie da się. 

Opublikowano

Ile ludzi online w godzinach szczytu? 

400.

Ja daje 100% aby to się poprawiło, choć jestem bardzo zadowolony z takiego wyniku.

Metinka trzeba rozwijać i poprawiać te minimalne błędy jakie są.

Opublikowano

Takie życie, zaplanuj wszystko żeby wypaliło robiąc to 1 raz  :(

Jednym słowem nie da się. 

ale to tylko i wyłącznie Twoja wina, więc wiesz.. :)

ale takie życie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...