Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metinek.eu [Dedyk] [Easy]

Gość Metinek-Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dużo ludzi gra?

Całkiem całkiem, w godzinach szczytu można zobaczyć dość dużo sklepów, a graczy ciągle przybywa. Niestety brak dobrej reklamy...

Więc nie zanosi się na to, że serwer nagle upadnie.

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

• Odpowiedzi 538
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dużo ludzi gra?

Liczba graczy stale się poprawia jak pisałem.

Wcześniej w szczycie było ~400. Teraz jest nawet 550. 

Jeszcze LOVISKA zacznie nagrywać bo z nią rozmawiałem więc to się pewnie poprawi :)

@kurde double post, Proszę o usunięcie 1 i połączenie w 1 bo nie zapisało do poprzedniego :C

Opublikowano

Liczba graczy stale się poprawia jak pisałem.

Wcześniej w szczycie było ~400. Teraz jest nawet 550. 

Jeszcze LOVISKA zacznie nagrywać bo z nią rozmawiałem więc to się pewnie poprawi :)

@kurde double post, Proszę o usunięcie 1 i połączenie w 1 bo nie zapisało do poprzedniego :C

Kiedy naprawisz pd i rękawice? ( żeby można było je założyć jednocześnie)

projekt.jpg

Opublikowano

Kiedy naprawisz pd i rękawice? ( żeby można było je założyć jednocześnie)

Rękawice będą nowe, te stare zostaną ale do dropu zostaną dodane na 1h + będą działały + będzie można zakładać je razem z PD. Te stare nie działają.

Dodam to wraz z nowym dropem ze szkat i nowym tobołem. 

Pasjonat
Opublikowano

Czekałem na ten serwer od samego początku zapowiedzi - teraz znalazłem czasu by pograć w metina :)

Wbiję i zobaczę czy warto grać. Sądzę, że tak ponieważ serwer z prezentacji naprawdę wydaje się być spoko.

A tak wgl. postacie są zbalansowane ? Nie ma żadnej dominacji np. że sura BM rozwali każdego ? ;p

Opublikowano

Pomoze ktos ? wczoraj gralem jeszcze normalnie a dzisiaj gdy wchodze do gry to mam takie cos

28t4i.jpg

11ayan4.jpg

Czasem sie zaladuje postac ale po chwili moby sie zatrzymuja i mnie wywala z gry a czesem wywala od razu po kilku min bez pokazania sie postaci

4aqk.jpg
Opublikowano

Mam pytanie co do punktow metina krolestw, czy za te punkty wybierasz jaki kostium chcesz czy do wyboru mamy tylko 2 lub 1?

je0o.png

Opublikowano

Pomoze ktos ? wczoraj gralem jeszcze normalnie a dzisiaj gdy wchodze do gry to mam takie cos

458071404395791172420.jpg

237391404395793172420.jpg

Czasem sie zaladuje postac ale po chwili moby sie zatrzymuja i mnie wywala z gry a czesem wywala od razu po kilku min bez pokazania sie postaci

Co do tego jakiś błąd w kliencie musisz mieć, skoro masz nawet 999lv i staty 999.

Polecam ci pobrać od nowa klienta i patcherem go.

Mam pytanie co do punktow metina krolestw, czy za te punkty wybierasz jaki kostium chcesz czy do wyboru mamy tylko 2 lub 1?

Aktualnie jest 1 model :C Zmieni się to w kolejnym systemie. 

Opublikowano

Zapowiadało sie fajnie, ale cóż klient gry nie działa :) Pobieram najnowszy klient jaki jest, patcher, wrzucam wszystko do folderu, odpalam patcher, czekam aż sie zrobi, loguje sie do gry wchodzi, wybieram postać i tyle ;D Okno logowania, albo widzę tylko ziemie i trawe na początku, wgl nie widze postaci ni nic ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zapowiadało sie fajnie, ale cóż klient gry nie działa :) Pobieram najnowszy klient jaki jest, patcher, wrzucam wszystko do folderu, odpalam patcher, czekam aż sie zrobi, loguje sie do gry wchodzi, wybieram postać i tyle ;D Okno logowania, albo widzę tylko ziemie i trawe na początku, wgl nie widze postaci ni nic ;)

Spokojnie bez nerwów :D

Jak posiadasz ts to wejdź proszę, adres na forum. 

Lub napisz tu na PW to ci pomogę. 

Opublikowano

Czy ten serw jest pod IS? Nie wiem czy warto zaczynać, jeśli jest cokolwiek lepszego do PVP w IS, czego nie można zdobyć z dropu. ( Chodzi mi tylko o rzeczy do pvp, do pve może być w IS nie wiadomo co.)

"Być albo nie być, ty jesteś nad zdrowie, Ile cię trzeba cenić, ten tylko się dowie, gdy Hamlet - książe duński przyleci na krowie."
13 posterunek - scena Hamleta

Opublikowano

Czy ten serw jest pod IS? Nie wiem czy warto zaczynać, jeśli jest cokolwiek lepszego do PVP w IS, czego nie można zdobyć z dropu. ( Chodzi mi tylko o rzeczy do pvp, do pve może być w IS nie wiadomo co.)

Tutaj raczej gracze mogą odpowiedzieć lecz ja też:

Jedynie kostiumów, w większości można dobyć w sklepie, lecz można też zdobyć inne za biologa/kamienie itp.

Dodatkowo dodam że codziennie jest jakiś event za który rozdaję sporo przedmiotów ze sklepu. Wczoraj np rozdałem ok 6 kostiumów za ox i magiczne sklepy.

Gdy dojdą nowe, wtedy te staną się łatwiejsze do zdobycia.

Opublikowano

Zapowiadało sie fajnie, ale cóż klient gry nie działa  :) Pobieram najnowszy klient jaki jest, patcher, wrzucam wszystko do folderu, odpalam patcher, czekam aż sie zrobi, loguje sie do gry wchodzi, wybieram postać i tyle ;D Okno logowania, albo widzę tylko ziemie i trawe na początku, wgl nie widze postaci ni nic  ;)

Ja mam dokladnie ten sam problem , sciagalem klienta i patchowalem ale nic to nie dalo , teraz jak wchodze to stoi na pasku ladowania mapy

A jesli chodzi o te staty to one po chwili znikaly ale postac i otoczenie pozostawalo bez zmian
4aqk.jpg
Opublikowano

Ja mam dokladnie ten sam problem , sciagalem klienta i patchowalem ale nic to nie dalo , teraz jak wchodze to stoi na pasku ladowania mapy

Musiał wam się źle klient pobrać albo patcher zwariował.

Jeszcze jedna instrukcja, wykonajcie proszę jeszcze raz:

Pobieracie tego klienta:

https://mega.co.nz/#!xExGXawb!ohDPc_U-oj_Ijg1c9g7nutzIiDJe6o341D8bvwQLIyE

Skan W temacie.

Gdy już pobierzecie, wypakujcie sobie gdzieś na dysk, najlepiej na pulpit.

Potem pobierzcie ten patcher:

http://www58.zippyshare.com/v/11782693/file.html

Patcher wypakujcie do głównego folderu z klientem i uruchomcie go.

Gdy wszystko się ściągnie sprawdźcie czy wszystko jest ok.

Opublikowano

sciagnolem jeszcze raz tego klienta ale tym razem nie patchowalem i chodzi mi gra

No tak, tylko patch jest wymagany :C

Nie będzie nowości i fixów. A skopiuj w 2 folder uruchom patcher i zobacz.

Może błąd jest po stronie patchera.

Opublikowano

na spatchowanym kliencie gra ma straszne lagi u mnie , tym razem mi sie otworzylo ale mialem cale otoczenie na bialo , postacie bylo widac normalnie.Otworzylem wiec kolejny raz i juz bylo normalnie 

4aqk.jpg
Opublikowano

na spatchowanym kliencie gra ma straszne lagi u mnie , tym razem mi sie otworzylo ale mialem cale otoczenie na bialo , postacie bylo widac normalnie.Otworzylem wiec kolejny raz i juz bylo normalnie 

Wszystko działa, sam pobrałem testowałem i śmiga.

Może ci przerwało coś lub jakiś problem od strony twojego pc.

Opublikowano

sprawdzalem na laptopie i na kompie mialem caly czas to samo , ale teraz rzeczywiscie dziala tak wiec nie wiem na czym polegal dany problem

4aqk.jpg
Opublikowano

sprawdzalem na laptopie i na kompie mialem caly czas to samo , ale teraz rzeczywiscie dziala tak wiec nie wiem na czym polegal dany problem

Przypuszczam że to od patchera, ale ok skoro działa to sprawa załatwiona :)

Zapraszamy do gry!

Gdy wrócę zabieram się za to co mi zostało czyli drop/dmg broni do expa rękawica itp itp.

Potem wgram tak w nocy, następnię będę robił 2 całkowicie nowe eventy żeby każdy miał szanse coś wygrać :)

Pierw muszę zdobyć pomysł ale bęzie zebranie na ts, bo ok 2 eventów zapisałem z poprzedniego spotkania.

Opublikowano

Ci co grają na serwie. Mapka była chyba od 105 lvlu co są małpy? Jak tam exp leci? Taki sam jak na poczatku serwera? Ponieważ gdy tak wolno leciał to odechciało mi się grać i chciałbym wiedzieć czy został poprawiony.

Opublikowano

Ci co grają na serwie. Mapka była chyba od 105 lvlu co są małpy? Jak tam exp leci? Taki sam jak na poczatku serwera? Ponieważ gdy tak wolno leciał to odechciało mi się grać i chciałbym wiedzieć czy został poprawiony.

Zostało to poprawiony bodajże 2 tygodnie temu :)

Są tylko te mocne małpy i mają więcej expa.

Zapraszam serdecznie na serwer!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...