Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

✩ FIFA World miniTrainer ✩

Pawellek

Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?  

522 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?

• Jest super!!
      287
    • Mogłoby być lepiej...
      159
    • Strzaszna lipa.
      76

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na jednym komputerze? xD

Na jednym plus jeszcze w 14 cupa cisnę chociaż teraz cena w 14 tak spadła, że dałem sobie spokój.

Chociaż jakbym miał jeszcze lapka to i 4 na raz dało by radę, szczególnie teraz z takim długim wczytywaniem :)

Próbowałem  3  na jednym kompie ale ta fifa zamula strasznie w maszynach no i ramu brakuje ;)

Opublikowano

Zeby "inni" pauzowali to musza miec czym. Wiadomo, ze mozna robic to za pomoca CE, ale obsluga tego programu na poziomie dodania hotkeya i uzycie go w odpowiednim momencie przerasta umiejetnosci niektorych uzytkownikow(serio mowie). Uzycie F4 to troche loteria, 2 crashe i mozna pozegnac sie z mistrzostwem.

Opublikowano

Zeby "inni" pauzowali to musza miec czym. Wiadomo, ze mozna robic to za pomoca CE, ale obsluga tego programu na poziomie dodania hotkeya i uzycie go w odpowiednim momencie przerasta umiejetnosci niektorych uzytkownikow(serio mowie). Uzycie F4 to troche loteria, 2 crashe i mozna pozegnac sie z mistrzostwem.

Teraz już wszyscy mają czym.. nie spotkałem kogoś kto tylko polega na F4. Ja używam CE.. nie wierze, że ktoś nie umie tego obsłużyć :D

Opublikowano

niestety to trainer laguje gre i dlatego czekamy w loadingu tyle minut.

Tu jest różny temat. Ja także podczas używania Trainera od Pawellka dłużej czekam niż bez niego. Ale wchodząc na Fanpage Fify World prawie każdy tam pisze, że także ma lagi. 

Może u mnie to tylko był przypadek że podczas używania Trainera lagowało, nie wiem.

Opublikowano

Na jednym plus jeszcze w 14 cupa cisnę chociaż teraz cena w 14 tak spadła, że dałem sobie spokój.

Chociaż jakbym miał jeszcze lapka to i 4 na raz dało by radę, szczególnie teraz z takim długim wczytywaniem :)

Próbowałem  3  na jednym kompie ale ta fifa zamula strasznie w maszynach no i ramu brakuje ;)

Jak niby na jednym komputerze odpalić wiecej niż raz origin?

Opublikowano

Jak niby na jednym komputerze odpalić wiecej niż raz origin?

nie da sie , sam napisal ze klika jednoczesnie w 2 oknach , zeby gra sie wczytywala szybciej myszka , a dwie myszki w jednym pc ? hehe doobry zart , czyli ma poprostu 2 komputery

uruchomienie za pomoca piskownicy nie dziala w tej grze

Opublikowano

nie da sie , sam napisal ze klika jednoczesnie w 2 oknach , zeby gra sie wczytywala szybciej myszka , a dwie myszki w jednym pc ? hehe doobry zart , czyli ma poprostu 2 komputery

uruchomienie za pomoca piskownicy nie dziala w tej grze

Da sie.

Poczytaj o wirtualnych maszynach.

Opublikowano

Można by np w virtualbox ale czy będzie działać, ja akurat jadę na dwa komputery:D bo mam jeszcze lapka :D

to tu chyba kazdy prawie jedzie na dwa kompy , tez mam do tego celu lapka , bo na jednym koncie grac to mozna kurwicy dostac  :D

wiem co to wirtualna maszyna , ale nie mialem nigdy czasu sprawdzic jak to dziala

w sumie teraz ledwo wyrabiam jak serwery dzialaja idealnie

Opublikowano

Można by np w virtualbox ale czy będzie działać, ja akurat jadę na dwa komputery:D bo mam jeszcze lapka :D

Jakbym nie sprawdzal to bym o tym nie pisal.

Mam 1 wirtualna maszyne z 1gb ramu i dziala fifa bez problemow. Nawet trainer na niej sie lepiej spisywal, ale to bylo 2 miesiace temu.

Opublikowano

Też tak macie że dodajecie poprawnie bramkę itd. utracono polaczenie i jest napisane ze bylo 1-0 dla przeciwnika, ale normalnie dostaję 3 pkt za wygrany mecz, tylko nie wiem czy nie za mało coinsów dostaję za sam mecz przez ten wynik.

Opublikowano

Za mecze to są grosze, też tak mam czasami nawet 1-1 a i tak dostaję 3ptk. Po takich akcjach z remisem  jest często crash, pewnie ktoś użył F4 albo ty użyłeś.

Ja o tej porze chyba dam sobie spokój , qwicy idzie dostać, crash 5min wczytuje i też wysyp. Trzeba jednak rano wstawać :)

Do VMware minimum 2 dyski i 8GB ramu inaczej nie ma sensu bo będzie zamulać Fifa przy dwóch na raz, mocny proc też.

Opublikowano

takie pytanko, można dodawać kontrakty swoim piłkarzom poprzez trainera... jeżeli można, to w jaki sposób?

szkoda wydać 1k na paczki jeżeli mozna za darmo ;p 

Za wytłumaczenie daje like

ps. posiadam wersje na laptopy, sprawdzałem tym numeric: *, -, +  ale nic nie daje. 

Opublikowano

tylko mi teraz nie da sie awansowac wyzej w lidze nawet na samym awansie? np

o 16 pkt mam awans,wbijam 16 pkt i reszte meczy poddaje i dalej jestem w tej samej lidze ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...