Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

✩ FIFA World miniTrainer ✩

Pawellek

Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?  

522 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?

• Jest super!!
      287
    • Mogłoby być lepiej...
      159
    • Strzaszna lipa.
      76

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Już nie działa. Po ostatniej aktualizacji ciężko. Cały czas prawie wywala,a wcześniej było wszystko ładnie płynnie. Albo wywala, albo nawet jak pisze w wyniku " po meczu" 1:0 to nie dodaje tych 3 pkt, ani nie daje coinsow.

Opublikowano

bo jak chcesz grac jak mecz sie wczytuje 5min ,

ja dzis mistrz 1 ligi , 18 razy , wiecej nie dalem rady bo gra chodzi coraz gorzej.

z tego co wiem to mozna byc mistrzem tylko 3 razy w ciagu dnia czy jak? Paroma kontami robiles?

Opublikowano

bo jak chcesz grac jak mecz sie wczytuje 5min ,

ja dzis mistrz 1 ligi , 18 razy , wiecej nie dalem rady bo gra chodzi coraz gorzej.

Ciekawe, tylko że max 50k dziennie zarobić można a mistrza 3 dziennie.

Co do wczytywania się meczu, prawdopodobnie to przez to że mamy włączonego Bota. On się wczytuje dodaje nam bramek itp. I Dlatego tak długo się ładuje :)

Opublikowano

no 18 razy nie klamie tylko nigdzie nie napisalem ze zrobilem to na jednym koncie , dzis sprobuje wbic wiecej mistrza :D

bo kto rano wstaje temu Pan Bog daje lepiej dzialajace serery

Opublikowano

Ja mam inny problem, a mianowicie, jak zdobędę mistrzostwo w 1 lidze  pierwszy raz w danym dniu i później gram drugi raz zdobędę połowę punktów ( 3, 6, 9  to już nie ważne). W pewnym momencie jak wchodzę po meczu w sezony online gdzie podana jest tabela i zaczynają się ładować wyniki nagle gra się zawiesza i wywala do pulpitu i tak już jest za każdym razem gdy wejdę do gry na danym  koncie. Nic nie można zrobić gra ciągle się zawiesza i wywala do pulpitu. Konto jest spalone i trzeba zakładać drugie. Chyba EA wprowadziła jakies zabezpieczenia. Jak napiszę do supportu to napewno dostanę bana ale może znacie przyczynę dlaczego tak się dzieje albo co z tym fantem zrobić. Już tak mi sie stało na 3 kontach, także to nie jest przypadek. Może ktoś tak jeszcze ma?

Opublikowano

No to macie jakieś słabe internety :) Mi się mecz wczytuje szybko, gdy mam bota odpalonego muszę czekać.

spójrz w moja sygnaturke i odpowiedz sobie na pytanie, czy moj internet jest słaby. to jest błąd po aktualizacji, nawet na fp fifa world tak kazdy pisze ze przed update bylo ok. -_-

Opublikowano

spójrz w moja sygnaturke i odpowiedz sobie na pytanie, czy moj internet jest słaby. to jest błąd po aktualizacji, nawet na fp fifa world tak kazdy pisze ze przed update bylo ok. -_-

No to tylko wy macie takie problemy, ja nie mam i nie potrzebuję elo ;)

Opublikowano

Ja mam inny problem, a mianowicie, jak zdobędę mistrzostwo w 1 lidze  pierwszy raz w danym dniu i później gram drugi raz zdobędę połowę punktów ( 3, 6, 9  to już nie ważne). W pewnym momencie jak wchodzę po meczu w sezony online gdzie podana jest tabela i zaczynają się ładować wyniki nagle gra się zawiesza i wywala do pulpitu i tak już jest za każdym razem gdy wejdę do gry na danym  koncie. Nic nie można zrobić gra ciągle się zawiesza i wywala do pulpitu. Konto jest spalone i trzeba zakładać drugie. Chyba EA wprowadziła jakies zabezpieczenia. Jak napiszę do supportu to napewno dostanę bana ale może znacie przyczynę dlaczego tak się dzieje albo co z tym fantem zrobić. Już tak mi sie stało na 3 kontach, także to nie jest przypadek. Może ktoś tak jeszcze ma?

również mam ten problem, już dwa konta mi tak poszły. Używałeś cheat engine?

Opublikowano

Ja mam problem odnośnie process suspendera, a mianowicie po odstopowaniu mecz sie nie zakańcza tylko poprostu nic sie nie dzieje.

A gdy używam stopowania trainerem to głównie przy 3 meczu crash

Opublikowano

również mam ten problem, już dwa konta mi tak poszły. Używałeś cheat engine?

Tak używałem cheat engine i już 3 konta mi tak poleciały:/ I Chyba nic z nimi więcej się nie da zrobić :/  ma ktoś może jakiś sposób na rozwiązanie tego problemu?

Opublikowano

Ja mam problem odnośnie process suspendera, a mianowicie po odstopowaniu mecz sie nie zakańcza tylko poprostu nic sie nie dzieje.

A gdy używam stopowania trainerem to głównie przy 3 meczu crash

Spróbuj ustawić dłuższy czas w Process suspenderze z 15 zmień na np: 30 jak nie to więcej. Jeśli to nie pomoże próbuj przez Cheat Engine. Możesz użyć wersji z Mini Trainera. Gdy jest proces to na pasku prawym na mini trainera i wybierasz Cheat Engine wtedy wybierasz proces Fify World i wchodzisz w Edit>Settings>Hotkeys> i wybierasz Pause the selected process i ustawiasz np na : F5. Działa to na tej samej zasadzie co Process suspender, stopuje grę tylko że raz klikasz F5 i on ci blokuje i odblokuje dopiero jak znowu klikniesz F5.

Opublikowano

Na wczytywaniu skladów wciskajcie myszką też to się wczyta szybciej, wiem bo często gram sam ze sobą i jak wciskam to ładuje szybko a jak nie to 5min, warunek obie strony muszą wciskać :)

Opublikowano

Na wczytywaniu skladów wciskajcie myszką też to się wczyta szybciej, wiem bo często gram sam ze sobą i jak wciskam to ładuje szybko a jak nie to 5min, warunek obie strony muszą wciskać :)

No słaby żart, trochę taki suchar no i off top. Gdy ja się staram pomóc to nie żartuje nigdy :)

Opublikowano

To nie jest żart, gram sam ze sobą czasami, robię 2 razy szybciej jadąc 2 konta na raz , wystarczy wiedzieć jak ale jak widzę kolegę wyżej z takim pytaniem to nie dziwota że ciężo ogarnąć, najlepiej jakby był trainer z wielkim czerwonym guzikiem "rób coinsy".

Opublikowano

To nie jest żart, gram sam ze sobą czasami, robię 2 razy szybciej jadąc 2 konta na raz , wystarczy wiedzieć jak ale jak widzę kolegę wyżej z takim pytaniem to nie dziwota że ciężo ogarnąć, najlepiej jakby był trainer z wielkim czerwonym guzikiem "rób coinsy".

No w sumie masz rację, zamiast się cieszyć że EA nie interesuje się nagłym wzrostem wygranych i dojść do pierwszych lig, że jest osoba która robi to za darmo dla kogoś (Co ciężko znaleźć w Polsce) To narzekają na to że długo gra się ładuje czy coś.

Opublikowano

Na jednym komputerze? xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...