Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

✩ FIFA World miniTrainer ✩

Pawellek

Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?  

522 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?

• Jest super!!
      287
    • Mogłoby być lepiej...
      159
    • Strzaszna lipa.
      76

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Pawellek

Mam pytanko. Czy mecz o mistrzostwo 1 ligi muszę grać, czy mogę z trainera. Chodzi mi o to żebym nie spadł do 2 ligi. Pozdro :)

W pierwszej lidze to mozesz juz wszystkie mecze trainerem jechac.

Opublikowano

Pawellek, co się mogło stac? wczoraj jeszcze trainer chodził, dodawanie goli działo razem z F4 a dziś juz tylko F4..co zrobić? :)

Opublikowano

Pawellek, co się mogło stac? wczoraj jeszcze trainer chodził, dodawanie goli działo razem z F4 a dziś juz tylko F4..co zrobić? :)

przeciez dziala wszystko :P

Opublikowano

Zrestartuj fife/trainer/komputer. Albo moze klawiature napraw.

Bez update fify nie ma takiej mozliwosci aby trainer przestal dzialac.

Opublikowano

jaka jest szansa ze mnie zbanują? duza? od czego to zalezy?

Od reportow pewnie. Ale tutaj 3/4 osob nawet nie wie, ze jest taka opcja. Mozesz spac spokojnie, a jak sie troche wiecej coinsow uzbiera to przerzuc sobie na drugie konto. ;)

Opublikowano

ok, a tak w ogole to dlaczego po kazdym strainerowanym meczu blokuje mi przycisk "dalej" ? + przed kazdym meczem musze restartowac trainera :P

Opublikowano

ok, a tak w ogole to dlaczego po kazdym strainerowanym meczu blokuje mi przycisk "dalej" ? + przed kazdym meczem musze restartowac trainera :P

Nie wiem. Moze zle z niego korzystasz. :P

U mnie wszystko dziala tak jak na filmiku ;d

Opublikowano

A zagraj raz bez trainera. Moze to jakis bug :P

grałem bez trainera 20 minut temu, bo odpalilem mecz z innym trainerem i mi nie dzialal, wiec musialem dokonczyc :P raz mi nie zablokowalo tego przycisku, wiec raczej błąd gry. :)

@ nadal po kazdym meczu mam zablokowane 'dalej' ... bez trainera normalnie moge grac.

@ dobra, naprawiony przycisk dalej, lecz teraz mam same remisy.

Opublikowano

aha masz same remisy ehe to spoko widac jak ogarniasz tego trainera xD

mam 10 kont do trainerowana , ale jeszcze na 5 musze wbic z 5 ligi do 1 damy rade , dzis sie wbije :D

na wszystkich kontach mam dziennie limit wyczerpany monet do zdobycia

Opublikowano

a jaki jest ten dzienny limit, 100k ?

I ogólnie nadal mam problem z tymi ligami, po zakończonym meczu pisze ze mam 8 meczy jeszcze a w menu sezonu online pisze ze mam jeszcze 9... później jak robię wszystkie mecze i dostaje tytuł to niby jestem w wyższej lidze, ale jak chce rozegrać mecz automatycznie przy wczytywaniu zespołów wyrzuca mi błąd połączenia... i nie mogę wydostać się z 6 ligi :/  

Opublikowano

Klawisze mi już śmigają ale irytuje to jak z 5 ligi do 4 przechodze i mnie wywala spowrotem do 5 i tak chyba z 4-5 razy...NO ILE MOŻNA. 

Opublikowano

ale powoli ida te awansy z dalszych lig , tak gra jest tak mocno zbugowana , ze jak nie zawiesi sie wyszukiwanie przeciwnika , to po meczu wyskoczy jakis czarny obraz albo przycisk dalej sie zablokuje :D

na trainerze dopiero widac , jaka ta gra jest cudowna

Opublikowano

ale powoli ida te awansy z dalszych lig , tak gra jest tak mocno zbugowana , ze jak nie zawiesi sie wyszukiwanie przeciwnika , to po meczu wyskoczy jakis czarny obraz albo przycisk dalej sie zablokuje :D

na trainerze dopiero widac , jaka ta gra jest cudowna

Juz nie hejtuj tak. To tylko beta, wiec wiadomo, ze moze byc troche bledow. Poki im hajs leci to nic z tym nie beda robic xD

Opublikowano

doradzi mi ktos z tym pauzowaniem meczu za pomoca cheat engine , bo jak od pauzuje sie po 30 sek . mecz mi trwa dalej ale przeciwnik juz nie gra , bo jego zawodnik stoi w miejscu .

Jest jakas  rada na to , bo nie mam tego komunikatu "utracono polaczenie z przeciwnikiem "

Opublikowano

a jest jakis moze trainer dla trybu single player? ii czy za kazdym raze mdostane tylko 100-150 gold'a za mecz ? (chodzi mi o ligi w online)

Zrobilem cos w rodzaju trainera do single player, bedzie w pelnej wersji po next update. Dziala tak, ze zaczynasz mecz -> kopiesz pilke -> czekasz 4min -> rozpoczynasz 2 polowe -> czekasz 4min -> koniec meczu. i tak w kolko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...